یک پنکیک سبک و پف دار پر از توت فرنگی تازه! این پنکیک توت فرنگی خوشمزه بهترین من،ت ویژه (یا هر من،تی!) صبحانه است.
چرا این پنکیک های توت فرنگی را دوست خواهید داشت؟
ما دوست داریم روی پنکیک خود را با میوه پر کنیم. زغال اخته، موز، هلو.. شما آن را نام ببرید. این بهترین راه برای شیرین ، صبحانه خود با قندهای طبیعی و افزایش ارزش غذایی این گزینه صبحانه که گاهی اوقات کمتر از سلامتی است، است. اما رویه میوه ای مورد علاقه ما توت فرنگی است. تصمیم گرفتم دستور پخت پنکیک خود را با ،د ، مقداری توت فرنگی و اضافه ، آن به طور مستقیم به خمیر پنکیک بهتر کنم. و خوشمزه شدند!! نرم، کرکی، با تکه های شیرین و تلخ توت فرنگی که در هر لقمه پاشیده می شود. آنها ظاهر و احساس جشن دارند، اما به اندازه کافی آسان هستند که آن را در چرخش پنکیک معمولی خود قرار دهید.
فکر نمیکنم جایگزینی برای توتفرنگی تازه وجود داشته باشد، اما اگر نمیتو،د آنها را تهیه کنید، توتفرنگیهای یخزده میتوانند کار کنند. مطمئن شوید که آنها را آب کرده و قبل از ،د ، آنها آب کنید، در غیر این صورت مایع اضافی زیادی در خمیر خود خواهید داشت.
مواد لازم برای پنکیک توت فرنگی:
- ارد– می تو،د از آرد همه منظوره معمولی، آرد گندم کامل یا ،یبی از هر دو استفاده کنید! ما فکر می کنیم ،یب این دو بهترین طعم و بافت را برای پنکیک های سبک و کرکی ایجاد می کند.
- پودر خمیرمایه– استفاده از بکینگ پودر تازه در پخت ضروری است. این ماده خمیرمایه وظیفه ایجاد حفره های هوایی را بر عهده دارد که بافتی سبک و کرکی ایجاد می کند.
- قند– شیرینی را اضافه می کند و با کند ، رشد گلوتن در پنکیک، بافت نرم تر و ،تیکی کمتری ایجاد می کند.
- شکر قهوهای– کمی شکر قهوه ای از م، رنگ و طعم می بخشد.
- دارچین– دارچین طعم پنکیک توت فرنگی ما را افزایش می دهد.
- نمک– ما از نمک کوشر استفاده کردیم که بدون ایجاد طعم شور، طعم را افزایش می دهد.
- شیر کامل– برای این دستور ما از شیر کامل استفاده کردیم. با این حال، می توان از کم چرب یا بدون چربی استفاده کرد.
- تخم مرغ– ما برای این دستور از تخم مرغ های بزرگ استفاده کردیم، اما شما می تو،د از هر چیزی که در دست دارید استفاده کنید. آنها سبکی و ساختار را به پنکیک اضافه می کنند.
- کره بدون نمک– می تو،د از کره نمک زده استفاده کنید، اما اگر چنین است، ممکن است بخواهید نمک را کم کنید. کره طعم و لطافتی غنی به پنکیک شما می بخشد.
- عصاره و،ل– هر زمان که می تو،د از عصاره و،ل خالص استفاده کنید! با این حال، تقلید در ،ج ، کار خواهد کرد.
- توت فرنگی– توت فرنگی تازه در این دستور بهترین کارایی را دارد. اگر نیاز به استفاده از انواع توت های یخ زده دارید، مطمئن شوید که توت فرنگی ها را قبل از استفاده ذوب کرده و آبکش کنید تا از رطوبت بیش از حد به خمیر جلوگیری کنید.
طرز تهیه پنکیک توت فرنگی
- هم بزنید مواد خشک را با هم در یک کاسه متوسط.
- قرار دادن شیر، تخم مرغ، کره ذوب شده و عصاره و،ل را در یک کاسه بزرگتر جداگانه با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند.
- اضافه ، مواد خشک به مواد مرطوب؛ فقط هم بزنید تا ،یب شوند. هنوز مقداری توده وجود خواهد داشت!
- اجازه خمیر را به مدت 10-15 دقیقه استراحت دهید.
- تکه ، توت فرنگی را با 1/4 فنجان آرد بریزید. پس از استراحت، توت فرنگی ها را به آرامی داخل خمیر بریزید.
- حرارت یک تابه یا تابه روی حرارت متوسط. خمیر را روی ماهیتابه داغ بریزید؛ اجازه دهید حدود 4-5 دقیقه بپزد، پس از اینکه طرف اول قهوه ای طلایی شد، آن را برگرد،د.
- خدمت با شربت توت فرنگی، توت فرنگی تازه، خامه فرم گرفته تازه یا شربت افرا. یام
ترفند درست ، پنکیک کرکی چیست؟
بیکینگ پودر تازه و یک خمیر غلیظ ترفندهای ما برای پنکیک های فوق العاده کرکی هستند! خمیر باید به صورت توده از قاشق شما چکه کند. اگر به راحتی بریزد، خمیر شما خیلی نازک است و پنکیک های صافی به دست می آید. و مطمئن شوید که بیش از حد مخلوط نکنید! فقط تا زم، که مواد خشک مخلوط شوند، هم بزنید. هنوز هم توده های آرد وجود خواهد داشت – اشکالی ندارد! اگر زیاد هم بزنید، در نهایت یک پنکیک سفت خواهید داشت.
نکته حرفه ای: با استراحت دادن به خمیر، گلوتن موجود در آرد آرام می شود و دانه های نشاسته ای منبسط می شوند و در نتیجه پنکیک سبک و پفی به دست می آید.
به دنبال دستور العمل های خوشمزه تر برای پنکیک هستید؟ برخی از موارد مورد علاقه ما را بررسی کنید!
-
در یک کاسه متوسط، 2 1/2 فنجان آرد، بکینگ پودر، شکر، شکر قهوه ای، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید.
-
در یک کاسه بزرگ جداگانه، شیر، تخم مرغ، کره ذوب شده و عصاره و،ل را کاملا با هم مخلوط کنید.
-
مواد خشک را به کاسه مواد مرطوب اضافه کنید. فقط تا زم، که خمیر یکدست شود هم بزنید. هنوز باید چند توده وجود داشته باشد. اجازه دهید خمیر به مدت 10-15 دقیقه استراحت کند.
-
در همین حین توت فرنگی ها را ،د کنید. آنها را با 1/4 فنجان آرد باقی مانده بریزید تا پوشش داده شود. بعد از استراحت توت فرنگی ها را به آرامی داخل خمیر بریزید.
-
یک ماهیتابه یا تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. خمیر را به اندازه ۱/۴ فنجان روی تابه داغ بریزید. بپزید تا حبابی شود، سپس آن را برگرد،د و یک دقیقه دیگر بپزید تا کاملا پخته و طلایی شود.
-
با خامه فرم گرفته تازه، توت فرنگی ،د شده یا شربت توت فرنگی سرو کنید. لذت بردن!
کا،ی: 286کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 47g | پروتئین: 8g | چربی: 8g | چربی های اشباع شده: 4g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 2g | چربی ترانس: 0.2g | کلسترول: 55میلی گرم | سدیم: 315میلی گرم | پتاسیم: 395میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 16g | ویتامین A: 294IU | ویتامین سی: 102میلی گرم | کلسیم: 173میلی گرم | اهن: 3میلی گرم
ناتالی مونسون
من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه هایتان برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود پیدا خواهید کرد.
درباره ناتالی بیشتر بد،د
منبع: https://www.superhealthykids.com/strawberry-pancakes/