کاتسو مرغ در فر {بدون سرخ کردن!} – WellPlated.com


مرغ Katsu—کتلت های سینه مرغ نان دار به سبک ژاپنی— غذای راحتی است که همچنان مرا گرم می کند، درست مانند اولین بعد از ظهر سردی که آن را در رستوران کوچکی در توکیو امتحان کردم.

بهترین کاتسو مرغ در بشقاب با کلم و لیمو

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

یک روز مرطوب زمست، بود، و ما خسته و گرسنه بودیم (تا حالا بعد از کار چنین احساسی داشتیم؟).

ما به دنبال بینی خود به یک رستوران زیرزمینی رفتیم، منوهای تصویری خود را برداشتیم و به چیزی که در آن لحظه ایده آل به نظر می رسید اشاره کردیم: مرغ آبدار نان سوخاری، سرخ شده و با یک سس شیرین و ،بناک آسیایی به نام تونکاتسو سرو می شود.

ساده، سیر کننده و دقیقاً همان چیزی بود که لحظه نیاز داشت.

سال ها بعد، هنوز هم به نقطه ای می رسد!

کاتسو مرغ پخته شده در بشقاب

درباره چیکن کاتسو

  • کاتسوی مرغ (یا کاتسوی خوک، اگر به جای سینه مرغ از کتلت گوشت خوک استفاده شود) در سراسر ژاپن رایج است.
  • این شبیه به نسخه های دیگر فرهنگ های ما از مرغ ترد است، مانند مرغ سوخاری پخته شده ج،ی، غذاهای محبوب اروپایی مانند شنیسل، و مرغ پخته آمریکایی-ایتالیایی پارمزان.

چیزی که کاتسوی مرغ را متمایز می کند نحوه کوبیدن آن به صورت نازک، پوشانده شده با آرد سوخاری پانکو (که باعث ترد شدن آن می شود) و با کلم ،د شده، برنج، تکه های لیمو و سس تونکاتسو سرو می شود.

دو بشقاب کاتسو مرغ آسان پخته و سرخ نشده

سس کاتسو مرغ

کاتسو مرغ معمولاً با سس تونکاتسو سرو می شود.

این چاشنی شیرین و تند ژاپنی از میوه ها و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، کرفس، پیاز، ،ما و آلو، همراه با سس سویا و بیش از 10 ادویه درست شده است. پیچیده است!

در اینجا در ایالات متحده، می تو،د آن را از بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی یا بازار محلی آسیایی خود ،یداری کنید. من همچنین یک دستور میانبر سس کاتسو مرغ را در زیر قرار داده ام که از آن اقتباس کردم فقط یک کتاب آشپزی.

طرز تهیه کاتسو مرغ

اگر خانواده شما مرغ سوخاری ترد را دوست دارند (من نیز!)، پس شما کاتسو مرغ (و مرغ آسیایی ترد) را دوست خواهید داشت.

دستور غذای امروز یک کاتسو مرغ پخته است که برای آشپزهای معمولی آمریکایی قابل دسترس است.

  • به جای سرخ ،، مرغ را در دمای بالا می پزم تا بیرون ترد شود و داخل آن آبدار بماند.
  • برای تقلید لذت سرخ ،ی، قبل از پختن مرغ، آرد سوخاری را در کمی کره برشته می‌کنم تا مرغی لذیذ و ترد بدون سروصدای سرخ‌کن درست کنم.

کاتسوی خود را به روش سنتی ژاپنی (با کلم ،د شده، برنج، لیمو و سس تونکاتسو) سرو کنید، یا یک مخلوط فرهنگی انجام دهید و سس های مورد علاقه خانواده خود را مانند سس باربیکیو، ماست یون، رنچ دیپ یا ،دل عسلی انتخاب کنید. سس غوطه ور شدن از مناقصه مرغ ،دل عسلی من.


مواد تشکیل دهنده

  • جوجه. کوبیدن کتلت های مرغ تا زم، که خوب و نازک شوند به لطیف تر شدن آنها کمک می کند. علاوه بر این، آنها در یک لحظه طبخ می کنند! می تو،د مرغی را ،یداری کنید که قبلاً به صورت کتلت برش داده شده است یا خودتان از سینه مرغ معمولی ،د کنید. (من برای این کار کتلت هم پیشنهاد میکنم دستور پخت مرغ فرانسوی.)

طرز تهیه کتلت مرغ

برای ایجاد کتلت مرغ از سینه مرغ، به یک تخته برش و چاقوی تیز سرآشپز، استخوان گیری یا فیله نیاز دارید. سینه مرغ را به صورت افقی برش دهید و دست خود را روی مرغ قرار دهید تا ثابت بماند. حالا 2 عدد کتلت مرغ دارید.

  • برای اینکه مرغ راحت‌تر به کتلت ت،یم شود، آن را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید تا برش داده شود.
  • کره. برشته ، پانکو در کره، بدون نیاز به سرخ کن، طعمی غنی و خوش طعم به پوشش آرد سوخاری اضافه می کند.
  • پانکو. پوشش کامل ترد و ترد را ایجاد می کند (مانند Air Fryer Chicken Tenders).
  • آرد + تخم مرغ. کمک می کند تا تخم مرغ و آرد سوخاری به بیرون ب،بند تا حدا،ر ترد شدن را داشته باشند.

یادداشت مواد تشکیل دهنده

اگر دوست دارید نسخه پارمزان کاتسو مرغ درست کنید، می تو،د پنیر پارمزان رنده شده را به مخلوط آرد سوخاری اضافه کنید (بعد از اینکه آرد سوخاری در کره برشته شد و خنک شد).

جهت

مرغ خام برای کاتسو روی تخته برش
  1. کتلت های مرغ را بکوبید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
برشته شدن آرد سوخاری در قابلمه
  1. آرد سوخاری را در تابه با کره تفت دهید. آرد را در ظرفی جداگانه اضافه کنید. در ظرف دیگری تخم مرغ را هم بزنید.
سینه مرغ با آرد پوشانده می شود
  1. هر کتلت مرغ را به آرامی در آرد بغلت،د.
سینه مرغ در مخلوط تخم مرغ
  1. سپس آن را در مخلوط تخم مرغ فرو کنید.
گوشت با آرد سوخاری پانکو پوشانده می شود
  1. در آ، آن را داخل آرد سوخاری فرو کنید.
چهار تکه کاتسو مرغ سوخاری روی توری سیمی
  1. کتلت ها را روی سینی های فر قرار دهید و روی آن ها یک توری مخصوص فر قرار دهید، سپس روی هر کدام را با اسپری ن،ب بپوش،د.
کاتسو مرغ ترد در فر روی توری سیمی
  1. کاتسو مرغ را در دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید (یا تا زم، که دمای داخلی 160 درجه فارنهایت را روی دماسنج خواندن فوری ثبت کند). بردارید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند. با سس تونکاتسو و کناره های دلخواه سرو کنید. من اغلب با پیاز سبز نیز تزیین می کنم. لذت ببرید!
کاتسو مرغ ترد با سس و کلم در بشقاب

کاتسو مرغ سرخ کن

در اینجا طرز تهیه کاتسو مرغ در سرخ کن با هوا آورده شده است (طرفداران سینه مرغ سرخ شده با هوا این را دوست خواهند داشت!):

  1. دستور العمل را مطابق با مرحله 6 دنبال کنید.
  2. سبد سرخ کن هوا را با اسپری ن،ب بپوش،د. کتلت های مرغ را در یک لایه (شاید لازم باشد چند دسته انجام دهید) را در دمای 390 درجه فارنهایت به مدت 4 دقیقه بپزید.
  3. مرغ را برگرد،د، سپس 2 تا 5 دقیقه دیگر یا تا زم، که پخته شود، بپزید. با هر مرغ باقی مانده این کار را تکرار کنید.

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. باقیمانده مرغ سوخاری را در ظرف در بسته به مدت 2 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. باقیمانده غذا را روی یک ورقه پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن. مرغ را تا 3 ماه در یک ظرف محفوظ در فریزر منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکته آماده سازی غذا

تا 1 روز قبل مرغ را بکوبید. آن را در یک ظرف نگهداری از هوا در یخچال قرار دهید تا زم، که دستور پخت را تمام کنید.

ایده های باقی مانده

کاتسوی مرغ باقیمانده خود را ،د کنید و آن را به یک وعده برنج سرخ شده خانگی یا برنج لیمو برای چرخش کاتسو مرغ لیمو اضافه کنید. من همچنین باقی مانده مرغ را دوباره گرم کردم و آن را روی نان با کلم و سس تونکاتسو برای ساندویچ های کاتسو مرغ فوق العاده سرو کردم.

با مرغ کاتسو چی سرو کنیم

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

  • ورق پخت. من برای همه چیز از سبزیجات سوخاری گرفته تا کاتسوی مرغ استفاده می کنم.
  • ظرف پای. من، برای مخلوط آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری.
  • نرم کننده گوشت. برای کوبیدن مرغ عالیه

بشقاب پای چند منظوره

چه در حال درست ، یک پای خوشمزه (حتی پای قابلمه مرغ) یا پختن مرغ برای دستور پختی مانند این باشید، این بشقاب پای برای این کار من، است. برای تمیز ، آسان در ماشین ظرفشویی قابل شستشو است!

کاتسو مرغ در بشقاب با کلم

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

کاتسو مرغ سالم با سس و کلم در بشقاب

هر لقمه ای از این مرغ کاتسو مرا به آن رستوران دنج توکیو می برد.

امیدوارم برای خانواده شما نیز کمی گرما و تغذیه به ارمغان بیاورد!

سوالات متداول

آیا کاتسو مرغ فاقد گلوتن است؟

خیر. کاتسوی مرغ فاقد گلوتن نیست. با این حال، می تو،د آرد و ،ده نان پانکو را در این دستور غذا با جایگزین های بدون گلوتن مورد علاقه خود جایگزین کنید. اگر آن را امتحان کنید، خوشحال می شوم نتایج شما را بشنوم.

چگونه می توانم لبنیات مرغ کاتسو را رایگان تهیه کنم؟

برای تهیه کاتسو مرغ بدون لبنیات، کره را با روغن کانولا، روغن نباتی مشابه یا روغن زیتون عوض کنید.

آیا کاتسوی مرغ را می توان با ران مرغ درست کرد؟

مطمئن! اگر گوشت تیره را ترجیح می دهید، می تو،د با استفاده از ران ها آزمایش کنید. توجه داشته باشید که زمان پخت متفاوت خواهد بود زیرا ران ها با سینه ها متفاوت می پزند. برای این دستور غذا از 4 ران مرغ بزرگ استفاده کنید و هر گونه چربی اضافی یا گرس را حذف کنید.

ویدیو کاتسو مرغ

اگر از این ویدیو لذت می برید لطفا در کانال یوتیوب ما مش، شوید. حتماً روی نماد BELL کلیک کنید تا بتو،د اولین ،ی باشید که از ارسال یک ویدیوی جدید مطلع می شوید (و از شما برای اشتراک متشکریم!).

برای کاتسو مرغ:

  • 4 کتلت سینه مرغ*
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک کوشر ت،یم شده
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک**
  • 1 فنجان آرد سوخاری پانکو
  • 1/4 فنجان آرد گندم کامل سفید یا آرد همه منظوره
  • 1 تخم مرغ بزرگ
  • اسپری پخت ن،ب توصیه می شود: اسپری روغن زیتون

برای خدمت:

  • سس تونکاتسو***
  • کلم ریز ،د شده
  • قاچ لیمو
  • برنج پخته سفید سنتی است. از برنج قهوه ای برای تقویت تغذیه یا برنج گل کلم استفاده کنید

  • یک توری فر را در یک سوم بالای فر قرار دهید و فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • یک ورقه فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوش،د. یک قفسه مخصوص فر را روی آن قرار دهید و به خوبی با اسپری ن،ب بپوش،د و کنار بگذارید.

  • کتلت های مرغ را کمی به ضخامت یک و نیم اینچ بزنید. کتلت های مرغ را با 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر و فلفل سیاه بپاشید.

  • در یک تابه متوسط، کره را روی حرارت متوسط ​​آب کنید. آرد سوخاری و 1/4 قاشق چایخوری نمک باقی مانده را اضافه کنید. هم بزنید تا آرد سوخاری با کره ذوب شده آغشته شود. اجازه دهید تا آرد سوخاری ها کمی برشته شده و طلایی رنگ شوند و مدام هم بزنید حدود 2 دقیقه بپزند. به یک کاسه یا ظرف پهن و کم عمق منتقل کنید (یک بشقاب پای خوب کار می کند).

  • در یک کاسه کم عمق جداگانه، آرد گندم کامل سفید را بریزید. در سومین کاسه کم عمق، تخم مرغ را هم بزنید.

  • ایستگاه کاری خود را راه اندازی کنید: مرغ، آرد، تخم مرغ، پانکو، ورقه پخت. با کار یکی یکی، هر کتلت مرغ را به آرامی در آرد آغشته کنید تا همه طرف ها بپوشند. اضافی را از بین ببرید.

  • سپس مرغ را در تخم مرغ فرو کنید.

  • در آ، مرغ را داخل پانکو فرو کنید. پانکو را به اندازه لازم به هم بزنید تا ب،بد. روی سینی فر بچینید تا کتلت ها با هم تماس نداشته باشند. رویه ها را با اسپری ن،ب آغشته کنید.

  • کاتسوی مرغ را در یک سوم بالای فر بپزید، تا مرغ پخته شود (باید به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت برسد؛ من چند درجه زودتر مرغ را بیرون می‌کشم و اجازه می‌دهم تا بقیه پخت تمام شود)، حدود 12 تا 14 دقیقه.

  • از فر خارج کنید و 5 دقیقه استراحت دهید.

  • برای سرو، کاتسو مرغ را به برش های نازک (در صورت تمایل) برش دهید. با سس تونکاتسو بریزید. با کلم، یک کاسه کوچک برنج و تکه های لیمو و سس تونکاتسو اضافی در یک کاسه سرو کنید.

  • *کوکوی سینه مرغ سینه های مرغی است که به صورت افقی به دو نیم شده تا دو تکه مرغ نازکتر ایجاد شود. می تو،د آنها را از قبل برش داده شده ،یداری کنید یا خودتان آنها را با دقت برش دهید. یا می‌تو،د سینه‌های مرغ بسیار کوچک را به اندازه نیم اینچ بکوبید.
  • ** کاتسو مرغ سنتی در روغن گیاهی یا بادام زمینی سرخ می شود. برای تقلید از آن چرخش دلپذیر، آرد سوخاری پانکو را در کره ذوب شده برشته کردم. در صورت تمایل می تو،د آنها را در روغن کانولا یا روغن زیتون برشته کنید.
  • ***سس تونکاتسو در بسیاری از سوپرمارکت ها یا در فروشگاه مواد غذایی آسیایی محلی شما موجود است. یا، می تو،د نسخه سریع خود را با ،یب 2 1/2 قاشق غذاخوری سس کچاپ، 2 قاشق غذاخوری سس Worcester،re و 1 قاشق غذاخوری سس صدف درست کنید. یک یا دو پیمانه شکر به طعم اضافه کنید (سس اقتباس شده از فقط یک کتاب آشپزی).
  • برای ذخیره ،: مرغ را تا 2 روز در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ، مجدد: باقیمانده غذا را روی یک ورقه پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن: مرغ را تا 3 ماه در یک ظرف محفوظ در فریزر منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

خدمت: 1(از 4)کا،ی: 344کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 16gپروتئین: 41gچربی: 12gچربی های اشباع شده: 5gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 3gچربی ترانس: 1gکلسترول: 165میلی گرمپتاسیم: 685میلی گرمفیبر: 1gقند: 1gویتامین A: 286IUویتامین سی: 2میلی گرمکلسیم: 50میلی گرماهن: 2میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

دستور العمل های مرغ خوشمزه تر

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/chicken-katsu/