جوجه کباب را همراه با گوجه کبابی و برنج زعفرانی و کره می خورند که بسیار ترکیب خوشمزه ای است. کوفته تبریزی از ترکیب گوشت، لپه و سبزیجات تهیه می شود و داخل کوفته هم تخم مرغ آبپز، آلو، گردو، پیاز داغ و زرشک ریخته می شود. تمام آقایان که عاشق این خورش و طعم آن هستند، سرو آن را با پلو زعفرانی و ته دیگ لذیذ آن می پسندند. برای تهیه خورش قیمه گوشت قیمه شده را با پیاز و لپه و رب گوجه فرنگی، لیمو عمانی و آب می پزند تا کاملا جا بیفتد.
- کیمچی از ترکیب طعم سبزیجات تخمیر شده مختلف و ادویههای متنوع تهیه می شود.
- در کنار این غذا نوشیدنی های متنوع دیگری نیز سرو می شود که می تواند طعم خوش آنرا دو چندان کند.
- کروسان ها را می توان به عنوان یک میان وعده کامل به حساب آورد.
- انواع کاری هند جزو محبوبترین و شناختهشدهترین غذاهای هندی است.
- • قارچ ها را شسته آبکش کنید و به صورت حلقه ای خرد کنید و به همراه 10 گرم کره و کمی نمک روی حرارت ملایم تفت دهید تا قارچ آب بیندازد.
به دلیل طعم شیرین از مارزیپان غالبا بهعنوان دسر بعد از غذا یا در پذیرایی ها استفاده می کنند. رایجترین انواع آن شامل مارزیپان با روکش شکلات و مارزیپانهای کوچک بهشکل میوه و سبزیجات است. مارزیپان، مادهای نیمهجامد و قابل شکل گرفتن است. نوع شیرین این شیرینی به مارزیپان فرانسوی و نوع کمشیرین آن به مارزیپان آلمانی معروف است.
فیلم بافت پادری پوم پوم
غذاهای ایتالیایی برای قرن هاست که خوشمزه ترین غذاهای جهان به شمار می آیند. کارهای هوشمندانه و خلاقانه ای که آشپزان ایتالیایی با آرد گندم، خامه و دسر انجام می دهند که غیرقابل تصور است. از ترکیب نودل، کمی روغن زیتون، مقداری سیر، شاید یک تکه گوجه فرنگی و یک برش گوشت گوساله یک غذایی اشرافی خواهید داشت که پختن و خوردن آن نیز بسیار ساده است. از ریزوتو پنیری تا گوشت سرخ شده ترد، غذاهای ایتالیایی طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارند. لازانیا از جمله غذاهای شناخته شده و محبوب ایتالیایی است.
بهترین غذاهای ایرانی
بادام سفید یک اصطلاح فانتزی برای بادام خامی است که پوست آن جدا شده است. در بسیاری از دستور های آشپزی بادام سفید شده از جمله کره بادام، مارزیپان و بسیاری از غذاهای یونانی، بادام سفید جزو لاینفک مواد اصلی… این غذا در واقع بادمجان پخته شده با گوجه و پنیر است، پس انتخابی عالی برای گیاه خواران خواهد بود. پارمیگینا ملانزین در اصل برای مناطق جنوبی ایتالیا است، ولی امروزه آن را در تمامی نقاط این کشور میتوانید تهیه کنید.
ترکیبهای خلاقانههای آشپزهای ایتالیایی از مواد ساده مانند آرد و خامه، نتیجههای درخشانی به دنبال داشته و پای غذاهای ایتالیایی را به تمام کشورها باز کرده است. غذاهای ایتالیایی مانند پاستا و لازانیا، هوادارهای بیشماری در سرتاسر جهان دارند و همواره دهانها را آب میاندازند. کشورهای زیبای دنیا در کنار جاذبهها، جاهای دیدنی و فرهنگ خاص خود، غذاهای لذیذ و دوست داشتنی دارند که عاشقان سفر تا مدتها طعم این غذاها را زیر زبان حس خواهند کرد. اگر به سفر و گردشگری علاقه دارید و معمولا به کشورهای مختلف سفر میکنید، پیشنهاد میکنیم حتما غذاهای معروف این کشورها را امتحان کنید.
تایلند: تام یام سوپ
ر از انواع این صبحانه یا حتی میان وعده خوشمزه است. بوریتو گیاهی حاوی سبزیجاتی مانند سیبزمینی، کاهو، گوجه، پنیر و سسهای تند و خوشطعم است. داخل بوریتو را میتوان با تخممرغ نیمرو، سوسیس و کالباس و مقدار زیادی فلفل چیلی پر نمود. شاید بتوان گفت خوشمزه ترین غذا با قارچ و مرغ همین پاستا با سس قارچ و مرغ است، البته برای دوستانی که از طعم سس بر پایه شیر به همراه پاستا لذت میبرند.
در وسعت شهری نیز ممکن است مواد غذایی بین المللی کاملاً وسیعی را مشاهده کنید. اگرچه مزه این غذا ها متفاوت از کشورهای دیگر می باشد. انواع غذاهایی که آمریکایی ها می خورند، از لحاظ مذهب، محل زندگی، طبقه اقتصادی _ اجتماعی و زمینه فرهنگی متفاوت مجله خبری غذا است. یکی از ویژگی های پخت غذاهای آمریکایی این است که راهبردهای مذهبی و اخلاقی را هم به طور کامل در استایل های جدید پخت غذا در نظر می گیرند. فرهنگ غذای آمریکایی مانند بسیاری از کشورها در طول زمان دچار تغییر و تحولاتی شده است.