کدوی بلوط برشته • طرز تهیه کدو بلوط • دو عدد انجیر بنفش


برای درست ، این کدو حلوایی خوش طعم، غنی و آسان، فقط به 4 ماده ساده نیاز دارید. این به طور جدی یکی از بهترین دستور العمل های کدو حلوایی بلوط است و به زیبایی با هر غذای اصلی جفت می شود. این یک دستور العمل عالی است که در دست داشته باشید زیرا به یک غذای اصلی در خانه شما تبدیل خواهد شد!

یک بشقاب کدو بلوط برشته روی تخته ای که روی آن پنیر بوراتا، آجیل کاج برشته شده و گیاهان تازه است.

انواع مختلفی از کدو حلوایی وجود دارد و اگرچه ممکن است گیج کننده به نظر برسد، اما همه آنها وجه اشتراک دارند – طعم شیرین و غنی دارند. برای تهیه کدو حلوایی بلوط با طعم و مزه شیرین یا هر نوع کدو حلوایی، واقعاً نیازی به یک تکنیک استاد ندارید.

در بسیاری از دستور العمل های من خواهید دید که روش مورد علاقه من برای تهیه یک غذای ساده کدو حلوایی، صرف نظر از اینکه چه چیزی است، برشته ، کدو حلوایی است. از این رو امروز، همه ما در مورد جزئیات تفت دادن کدو بلوط هستیم.

نمای نزدیک از یک تکه کدو بلوط برشته شیرین که کدو حلوایی کاراملی طلایی را نشان می دهد

در حالی که ما در حال خوردن کدو حلوایی هستیم، حتما باید این کدو حلوایی شیرین عسل را امتحان کنید. آنها انواع بوترنات هستند، اما کوچکتر و شیرین تر هستند. گوشت قورمه سبزی کدو حلوایی در عرض چند دقیقه جمع می شود و باعث خوشحالی جمعیت می شود! دستور العمل کدو اسپاگتی در مایکروویو برای یک پیچ و تاب سرگرم کننده پخته می شود. و اگر دوست دارید غذای راحتی داشته باشید، به این لاز،ا کدو حلوایی در زندگی خود نیاز دارید.

چرا این دستور العمل کدو حلوایی بلوط

دلایل زیادی وجود دارد که ما دوست داریم دستور پخت کدو حلوایی بلوط برشته امروزی را درست کنیم و در اینجا چند مورد وجود دارد:

دو عدد کدو بلوط شسته و تمیز شده روی یک تخته سیاه که دورتادور آن را ،دکن روغن زیتون، نمک و فلفل احاطه کرده است.

  • تفت دادن طعم غنی کدو حلوایی را مانند هیچ روش دیگری متمرکز می کند!
  • برش و برش کدو بلوط باعث قهوه ای شدن و کارامل شدن بیشتر کدو می شود.
  • کدوها را تا نیمه برگرد،د تا همه طرف ها کاراملی شوند. کلید دیگری برای تشدید طعم شیرین کدو حلوایی است.
  • می‌تو،د این دستور غذا را با اضافه ، مقداری شربت افرا، کره و دارچین سفارشی کنید و آن را به شکل کدوی بلوط برشته افرا در آورید.
  • در حالی که کدو حلوایی هنوز از فر گرم است، راز ما برای دستور پخت کدو حلوایی بلوط افسانه ای این است که مقداری پنیر بوراتا درست در بالا اضافه می کنیم! فقط آن را با دستان خود بشکنید و تکه هایی از آن را روی کدو حلوایی اضافه کنید – OMG خیلی خوب است!
  • رویه آجیل کاج برشته شده، ترد عالی را اضافه می کند.
  • ما از روغن زیتون با کیفیت استفاده می کنیم – من عاشق روغن زیتون مینا مراکش هستم و با پخت و پز و پخت شما دنیای متفاوتی ایجاد می کند! کیک روغن زیتون مادربزرگم گواه خوبی بر آن است!
  • زمان آماده سازی این دستور پخت کمتر از 10 دقیقه است و فر تمام کار را برای شما انجام می دهد.
  • تنها 4 ماده اولیه ساده برای این دستور غذا وجود دارد، بنابراین یک دستور العمل بسیار کم کلید است – با این حال می تو،د آن را شخصی سازی کنید، آن را سفارشی کنید و از این دستور به ،وان پایه خود استفاده کنید.

طرز پخت کدو حلوایی بلوط

بیایید روند را تجزیه کنیم تا ساختن آن آسان تر باشد!

بشویید، برش دهید، اسکوپ بزنید

هر کدو بلوط را بردارید و قبل از برشته ، خوب بشویید زیرا پوست آن را جدا نمی کنیم.

دستی که یک تکه برش خورده کدو بلوط را در دست گرفته است که گوشت و دانه های داخل آن را قبل از برداشتن نشان می دهد.

هر کدو حلوایی را روی یک تخته چوبی نصف کنید.

کدو حلوایی ،د شده آماده برای طعم دادن و استفاده است

حالا از یک قاشق یا ،بزه توپک برای بیرون آوردن دانه ها و تکه های رشته استفاده کنید.

برش کدو حلوایی

برای این دستور کدو حلوایی بلوط، کدو را به صورت قاچ برش می دهیم. با قرار دادن ،مت بریده شده از نیمه کدو حلوایی (بعد از برداشتن دانه ها و همه) روی یک تخته چوبی شروع می کنید. اکنون هر نیمه را به سه ، در امتداد مرکز برش می دهید تا شبیه قایق شوند.

فصل

دستی که نمکدان را در دست گرفته و قاچ های کدو را چاشنی می کند

دستور ما با نمک ساده، فلفل و روغن زیتون مراکشی با کیفیت (مینا مارکی است که من استفاده می کنم) چاشنی شده است. شما به احتمال زیاد مقدار زیادی کره افرا به کدو اضافه خواهید کرد که من نیز آن را دوست دارم، با این حال این مورد مورد علاقه است زیرا بعداً آن را با پنیر بوراتا و آجیل برشته شده تزئین می کنیم!

یک دست روی کدوها روغن زیتون بریزید تا قبل از تفت دادن آن را مزه دار کنید

هنگام تفت دادن کدوها، بهتر است آنها را از طرف برش خورده به سمت پایین روی ورقه خود قرار دهید. به این ترتیب ،مت های کاراملی شده کدو را به دست می آورید.

کدو حلوایی بلوط را روی یک ورقه پخت، سمت برش خورده چیده شده و آماده قرار دادن در فر است

کباب

کدو حلوایی را به مدت 15 دقیقه تفت دهید و سپس برش ها را برگرد،د تا طرف دیگر کدوهای بریده شده نیز کاراملی شود. و سپس به تفت دادن به مدت 15 دقیقه یا بیشتر ادامه می دهید تا زم، که با سوراخ شدن چنگال کدوها طلایی و نرم شوند.

از فر کدو بلوط برشته طلایی

طرز سرو کدو بلوط

کدو بلوط برشته شده روی یک تخته درست بیرون از فر و مقداری آجیل کاج روی آن می پاشند.

نکات و سوالات متداول دستور العمل کدو حلوایی بلوط

  1. کدوی بلوطی را انتخاب کنید که سفت باشد و دارای ،یبی از رنگ های سبز و نارنجی در پوست بیرونی باشد.
  2. کدو هر چه سنگین تر باشد بهتر است.
  3. قبل از برش یا برش کدو حلوایی خود را به خوبی روی تخته چوبی محکم کنید زیرا ممکن است بغلطد.
  4. اگر می خواهید کدو را قبل از تفت دادن برای طعمی ک،یک مزه دار کنید، از کره افرا و دارچین استفاده کنید، یا این ،یب آسان الهام گرفته از مدیترانه را امتحان کنید!
  5. برای اینکه کدو حلوایی بیشترین کارامل شدن را داشته باشید، مطمئن شوید که آن را همیشه به سمت پایین تفت دهید.
  6. اگر با پنیر بوراتا سرو می کنید، همیشه وقتی داغ است پنیر را درست روی کدو حلوایی اضافه کنید.
  7. تا جایی که می تو،د از گیاهان تازه استفاده کنید، زیرا سطح دیگری از طعم و درخشندگی را به غذای شما اضافه می کنند!

اکنون پنیر بوراتا روی کدو بلوط تفت داده شده و مقداری فلفل چیلی روی آن اضافه می شود.

آیا می تو،د کدو حلوایی بلوط بخورید؟

بله، فقط مطمئن شوید که پوست را قبل از پختن خوب بشویید.

نه، آنها کاملاً متفاوت هستند. کدو حلوایی دارای طعم نرم تر، شیرین تر و کمی آجیلی است در حالی که کدو حلوایی بلوط فیبری تر است، اگرچه شیرین نیز هست. با این حال کدو بلوط از نظر ارزش غذایی کمی بهتر است.

چه مدت می تو،د باقی مانده کدو بلوط بوداده را ذخیره کنید؟

اگر از این غذا باقی مانده است، آن را به سادگی در ظرف در بسته در یخچال تا یک هفته نگه دارید. آن را در سرخ کن هوا، فر یا مایکروویو گرم کنید. از طرف دیگر ممکن است متوجه شوید که از آن بیرون از یخچال سرد لذت می برید.

آیا می تو،د کدو بلوط برشته شده را فریز کنید؟

آره! اگرچه بافت آن متفاوت خواهد بود، اما انجماد قطعا یک گزینه عالی است! به سادگی کدو حلوایی را در کیسه فریزر نگهداری کنید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید. من پیشنهاد می کنم از کدو حلوایی یخ زده سوپ درست کنید، مانند این سوپ مدیترانه ای یا این دستور پخت سوپ کدو حلوایی.

دستی که یک تکه برش خورده کدو بلوط برشته را برای نشان دادن بافت در دست گرفته است

دستور العمل کدو حلوایی

بشقاب آ، کدو بلوط برشته شده با پنیر مردانا، آجیل کاج، روغن زیتون و گیاهان تازه که با یک حوله چای و گیاهان تازه احاطه شده است.

کدو حلوایی بلوط برشته شده

برای درست ، این کدو حلوایی خوش طعم، غنی و آسان، فقط به 4 ماده ساده نیاز دارید. این به طور جدی یکی از بهترین دستور العمل های کدو حلوایی بلوط است و به زیبایی با هر غذای اصلی جفت می شود. این یک دستور العمل عالی است که در دست داشته باشید زیرا به یک غذای اصلی در خانه شما تبدیل خواهد شد!

،اصر

اسکواش

  • 2
    کدو حلوایی بلوط
    شسته و خشک شده
  • 1/4
    قاشق چایخوری
    هر کدام نمک و فلفل
    کوشر یا نمک دریا همیشه
  • 1/4
    فنجان
    روغن زیتون
    مینا (روغن زیتون مراکشی)

کدو حلوایی را سرو کنید

  • 1
    پنیر بوراتا
    به قطعات ش،ته شده است
  • 1/3
    فنجان
    آجیل کاج
    تست شده
  • 2
    قاشق غذاخوری
    گیاهان تازه
    پونه کوهی / آویشن
  • 1/4
    قاشق چای خوری
    خلال فلفل قرمز
    کم و بیش به سلیقه
  • 2-3
    قاشق غذاخوری
    روغن زیتون
  • 2
    قاشق غذاخوری
    عسل
    اختیاری اما خیلی خوب!

دستورالعمل ها

  1. کدوهای بلوط سفت را با رنگ های سبز و نارنجی مشخص انتخاب کنید. همیشه به یاد داشته باشید که هر چه سنگین تر بهتر. کدو حلوایی را بشویید و خشک کنید.

  2. روی تخته برش هر کدو حلوایی را از وسط نصف کنید. حالا از یک توپک ،بزه یا قاشق بزرگ استفاده کنید و دانه ها و تکه های رشته ای را از کدو خارج کنید.

  3. کدو حلوایی را روی تخته چوبی قرار دهید، سمت پایین را ببرید و آن را از وسط نصف کنید تا دو ، ایجاد شود.

  4. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  5. برای تمیز ، آسان یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د و برش های کدو بلوط را بچینید.

  6. کدو حلوایی را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید.

  7. کدو حلوایی را برش داده و روی ورقه پخت قرار دهید و به مدت 15 دقیقه تفت دهید. کدو حلوایی را روی طرف دیگر برش دهید (همیشه سمت برش خورده را پایین نگه دارید) و 15 دقیقه دیگر تفت دهید.

  8. کدو حلوایی باید وقتی با چنگال سوراخ شود نرم شده و طلایی شود.

  9. در بشقاب سرو کنید و آجیل کاج، بوراتا، گیاهان تازه، روغن زیتون بیشتری را اضافه کنید.

یادداشت های دستور غذا

نکات و سوالات متداول دستور العمل کدو حلوایی بلوط

  1. کدوی بلوطی را انتخاب کنید که سفت باشد و دارای ،یبی از رنگ های سبز و نارنجی در پوست بیرونی باشد.
  2. کدو هر چه سنگین تر باشد بهتر است.
  3. قبل از برش یا برش کدو حلوایی خود را به خوبی روی تخته چوبی محکم کنید زیرا ممکن است بغلطد.
  4. اگر می خواهید کدو را قبل از تفت دادن برای طعمی ک،یک مزه دار کنید، از کره افرا و دارچین استفاده کنید، یا این ،یب آسان الهام گرفته از مدیترانه را امتحان کنید!
  5. برای اینکه کدو حلوایی بیشترین کارامل شدن را داشته باشید، مطمئن شوید که آن را همیشه به سمت پایین تفت دهید.
  6. اگر با پنیر بوراتا سرو می کنید، همیشه وقتی داغ است پنیر را درست روی کدو حلوایی اضافه کنید.
  7. تا جایی که می تو،د از گیاهان تازه استفاده کنید، زیرا سطح دیگری از طعم و درخشندگی را به غذای شما اضافه می کنند!

آیا می تو،د کدو حلوایی بلوط بخورید؟

بله، فقط مطمئن شوید که پوست را قبل از پختن خوب بشویید.

آیا کدو حلوایی با کدو حلوایی یکی است؟

نه، آنها کاملاً متفاوت هستند. کدو حلوایی دارای طعم نرم تر، شیرین تر و کمی آجیلی است در حالی که کدو حلوایی بلوط فیبری تر است، اگرچه شیرین نیز هست. با این حال کدو بلوط از نظر ارزش غذایی کمی بهتر است.

چه مدت می تو،د باقی مانده کدو بلوط بوداده را ذخیره کنید؟

اگر از این غذا باقی مانده است، آن را به سادگی در ظرف در بسته در یخچال تا یک هفته نگه دارید. آن را در سرخ کن هوا، فر یا مایکروویو گرم کنید. از طرف دیگر ممکن است متوجه شوید که از آن بیرون از یخچال سرد لذت می برید.

آیا می تو،د کدو بلوط برشته شده را فریز کنید؟

آره! اگرچه بافت آن متفاوت خواهد بود، اما انجماد قطعا یک گزینه عالی است! به سادگی کدو حلوایی را در کیسه فریزر نگهداری کنید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید. من پیشنهاد می کنم از کدو حلوایی یخ زده سوپ درست کنید، مانند این سوپ مدیترانه ای یا این دستور پخت سوپ کدو حلوایی.

ارزش غذایی

کدو حلوایی بلوط برشته شده

مقدار در هر خدمت

کا،ی 269
کا،ی از چربی 180

٪ ارزش روزانه*

چربی 20 گرم31%

چربی اشباع 2 گرم13%

چربی اشباع نشده 4 گرم

چربی تک غیراشباع 12 گرم

کلسترول 0.1 میلی گرم0%

سدیم 103 میلی گرم4%

پتاسیم 575 میلی گرم16%

کربوهیدرات ها 23 گرم8%

فیبر 3 گرم13%

شکر 6 گرم7%

پروتئین 3 گرم6%

ویتامین A 544 IU11%

ویتامین سی 16 میلی گرم19%

کلسیم 60 میلی گرم6%

اهن 2 میلی گرم11%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.


منبع: https://www.t،urplefigs.com/roasted-acorn-squash/

تحریریه غذا شرقی