این کیک های ،چنگ سالم بدون سس مایونز برای یک شام شب هفته، یک ساندویچ کیک ،چنگ آبدار یا برای برآورده ، هوس کیک ،چنگ مریلند عالی هستند! فقط در کمتر از 30 دقیقه، یک کیک ،چنگ غلیظ و خوش طعم برای یک موقعیت خاص یا یک مهم، ساده لحظه آ،ی آماده خواهید کرد!
چرا ما عاشق این دستور پخت کیک ،چنگی بدون مایو هستیم
دلیلی وجود دارد که کیکهای ،چنگ مریلند چنین شهرت نمادینی دارند، اما من میخواستم با دستوری که نیازی به مایونز ندارد بازی کنم تا سالمتر ظاهر شوند. و هشدار اسپوی،: این دستور العمل بدون مایونز شگفت انگیز بود! کیک هایی را درست می کند که پر از ،چنگ هستند – نه پرکننده! آنها مانند کیک ،چنگ مریلند خوب، مرطوب، طعم دار و فوق العاده ترد هستند!
نکات مهم دستور غذا
- ما از ماست یون، به جای سس مایونز استفاده کردیم، بنابراین شما هنوز هم رطوبت آن را دریافت می کنید!
- چاشنی خلیج قدیمی کلید دریافت آن طعم مریلند است – شما طعم خلیج ،اپیک (به روشی خوب) را خواهید چشید.
- این دستور پخت گوشت ،چنگ کلوخه یا انبوه را می طلبد تا در هر لقمه مقدار زیادی تکه ،چنگ دریافت کنید!
- می تو،د این کیک های ،چنگ را به ،وان غذای اصلی با کناره های خوشمزه میل کنید یا از آنها ساندویچ کیک ،چنگ درست کنید.
- پختن آنها حداقل تلاش می کند! فقط یک ماهیتابه و چند دقیقه از وقت شما.
مواد اصلی برای این دستور غذا
- ماست یون، ساده: بدون چربی یا کم چرب
- چاشنی ها: چاشنی خلیج قدیمی، نمک، فلفل آسیاب شده، دانه کرفس.
- گوشت ،چنگ کلوخه یا جامبو: به دنبال ،چنگ پاستوریزه در بخش غذاهای دریایی فروشگاه مواد غذایی یا سوپر مارکت بگردید.
- آرد سوخاری پانکو: اگر پنکو پیدا نکردید، آرد سوخاری معمولی کار میکند اما بیرون نانها ترد نمیشوند.
- پیازچه: در نهایت مکعب شد.
- تخم مرغ: فقط به سفیده تخم مرغ نیاز دارید.
- تاباسکو: حدود 5-10 خط تیره.
- روغن آووکادو و کره بدون نمک: برای پخت و پز.
طرز تهیه کیک ،چنگی بدون سس مایونس
مرحله 1: پایه کیک ،چنگ را مخلوط کنید
در یک کاسه بزرگ، ماست، سفیده تخم مرغ، خلیج قدیمی، نمک، فلفل، دانه کرفس و تاباسکو را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. پیازچه ها، ،چنگ ها و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و آن ها را به طور کامل با مخلوط مخلوط کنید.
مرحله 2: پتی ها را فرم دهید
با دستهای تمیز، مخلوط گوشت ،چنگ را به 8 عدد پتک، هر کدام حدود 3.25 اونس تشکیل دهید.
مرحله 3: کیک های ،چنگ را بپزید
کره را در یک تابه ن،ب بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا ذوب کنید و سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید. مخلوط کره و روغن را بچرخ،د تا کف تابه را بپوشاند و سپس کیک ،چنگی را اضافه کنید. کیک ها را بدون مزاحمت بپزید تا کف آن قهوه ای شود که حدود 4 تا 6 دقیقه طول می کشد.
مرحله 4: پاتی ها را برگرد،د
نانها را برگرد،د و به پختن آنها ادامه دهید تا زم، که کف آنها قهوهای رنگ شوند و وقتی با دماسنج سریعخوان تست میشوند تا انتها داغ شوند. این باید 4 دقیقه بیشتر طول بکشد، اما اگر تابه قبل از گرم شدن کیک شروع به دود شدن کرد، حرارت را روی متوسط تا کم قرار دهید.
سوالات متداول و نکات تخصصی
میتو،د با پیروی از دستورالعملهای مرحله 3، تا 8 ساعت قبل از سرو، این کیکهای ،چنگ سالم را زودتر از موعد درست کنید. آنها را در یخچال نگهداری کنید.
باقیمانده کیک های ،چنگ را در ظرف در بسته، حدا،ر تا دو روز در یخچال نگهداری کنید. کیک های ،چنگی خود را در یک تابه با روغن کم، درپوش و روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید. آنها را یکبار برگرد،د و حدود 5 دقیقه بپزید تا داغ شوند. همچنین میتوان آنها را در مایکروویو قرار داد تا با قرار دادن آنها روی یک بشقاب قابل استفاده در مایکروویو و پوشاندن آنها با دستمال کاغذی، دوباره گرم شوند. برای دو کیک با قدرت بالا حدود 1 دقیقه و 40 ث،ه در مایکروویو قرار دهید.
در بخش غذاهای دریایی سوپرمارکت به دنبال ،چنگ پاستوریزه باشید. در قالب های شفاف یا ف،ی بسته بندی شده و از قبل چیده شده و پخته شده است. انواع مختلفی دارد مانند پنجه، فانتزی، توده یا خاص. اگر دوست دارید تکههای بزرگ ،چنگ در کیکهایتان وجود داشته باشد، حتماً جامبو، کلوخه یا خاص را ب،ید و ،چنگ را در آ، با سایر مواد مخلوط کنید و در حین مخلوط ،، از یک لمس سبک استفاده کنید.
بهترین طعم و بافت از پختن کیک های ،چنگ در یک تابه با کمی کره بدست می آید. آنها را ترد، قهوه ای طلایی می کند و باعث می شود خشک نشوند. می تو،د آنها را بپزید، اما این روش می تواند باعث خشک شدن آنها شود.
پیشنهادات خدمت
چه سسی برای سرو با کیک ،چنگ
اینها به قدری شیرین و خوشمزه هستند که برای همراهی با آنها نیازی به آب لیموی تازه ندارید، اما اگر سس دوست دارید، سس های مختلفی وجود دارد که می تو،د با کیک ،چنگی خود سرو کنید. سس شوید خامه ای یا سس ماست یون، را امتحان کنید. شما همچنین می تو،د یک سس تارتار سبک درست کنید یا به سراغ یک سس کوکتل ک،یک بروید. برای یک گزینه خامه ای بدون مایونز از این استفاده کنید سس وگان کاجون رمولاد.
دستور العمل های غذای دریایی سالم اضافی که باید امتحان کنید
از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!
آشپزی مبارک! ~کتی
چاپ
شرح
این کیک های ،چنگ سالم بدون سس مایونز برای یک شام شب هفته، یک ساندویچ کیک ،چنگ آبدار یا برای برآورده ، هوس کیک ،چنگ مریلند عالی هستند! فقط در کمتر از 30 دقیقه، یک کیک ،چنگ غلیظ و خوش طعم برای یک موقعیت خاص یا یک مهم، ساده لحظه آ،ی آماده خواهید کرد!
- ½ فنجان ماست یون، ساده، بدون چربی یا کم چرب
- 1 تخم مرغ بزرگ، کمی ضرب و شتم
- 2 قاشق چایخوری چاشنی خلیج قدیمی
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- فلفل تازه آسیاب شده برای طعم دادن
- دانه کرفس سخاوتمندانه
- 5 به 10 سس تند تاباسکو
- 2 پیازچه، ریز ،د شده
- 16 اونس گوشت ،چنگ کلوخه یا جامبو
- ¾ فنجان آرد سوخاری پانکو
- 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو
- ماست، سفیده تخم مرغ، اولد بای، نمک، فلفل، دانه کرفس و تاباسکو را در یک کاسه بزرگ هم بزنید. پیازچه، ،چنگ و آرد سوخاری را با هم مخلوط کنید و کاملا مخلوط کنید.
- گوشت ،چنگ را با دستهای تمیز به 8 عدد پتک تبدیل کنید، هر کدام حدود 3.25 اونس (یا ¼ فنجان سخاوتمندانه).
- کره را در یک تابه ن،ب بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا ذوب کنید. روغن را اضافه کنید، مخلوط کره را بچرخ،د تا کف تابه را بپوشاند و کیک ها را اضافه کنید. کیک ها را بدون مزاحمت بپزید تا کف آن قهوه ای شود، 4 تا 6 دقیقه.
- کیک ها را برگرد،د و به پختن ادامه دهید تا زم، که کف آن قهوه ای شود و وقتی با دماسنج خواندن فوری تست شد، حدود 4 دقیقه تا انتها داغ شود. اگر تابه قبل از گرم شدن کیک ها شروع به دود شدن کرد، حرارت را روی متوسط رو به پایین قرار دهید.
یادداشت
نکته مواد تشکیل دهنده: در بخش غذاهای دریایی سوپرمارکت به دنبال ،چنگ پاستوریزه باشید. در قالب های شفاف یا ف،ی بسته بندی شده و از قبل چیده شده و پخته شده است. انواع مختلفی دارد مانند پنجه، فانتزی، توده یا خاص. اگر تکه های بزرگ ،چنگ را در کیک خود دوست دارید، مطمئن شوید که جامبو، کلوخه یا مخصوص را ب،ید و ،چنگ را در آ، با سایر مواد مخلوط کنید و هنگام مخلوط ، آن از یک لمس ملایم استفاده کنید.
پیشرفت کن: از مرحله 3 تا 8 ساعت قبل آماده شوید. در یخچال نگهداری شود.
گرم ، مجدد: کیک های ،چنگ را در ماهیتابه ای که کمی روغن زده شده، روی حرارت متوسط رو به پایین، روی حرارت قرار دهید. یکبار برگرد،د و حدود 5 دقیقه بپزید تا داغ شود. قابل استفاده در مایکروویو برای گرم ، مجدد روی یک بشقاب مخصوص مایکروویو قرار دهید و در آن را بپوش،د (با یک حوله کاغذی).
- زمان آماده سازی: 15 دقیقه
- زمان فعال: 25 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
- دسته بندی: غذای اصلی
- روش: صفحه اجاق گاز
- غذا: غذای دریایی
تغذیه
- اندازه خدمت: 2 عدد کیک
- کا،ی: 244
- قند: 1 گرم
- چربی: 12 گرم
- کربوهیدرات ها: 9 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 25 گرم
کلید واژه ها: دستور پخت کیک ،چنگ بدون مایو، دستور کیک ،چنگ بدون مایونز، کیک ،چنگ بدون مایو، کیک ،چنگ بدون مایونز، دستور پخت کیک ،چنگ دستور پخت کیک ،چنگ سالم، دستور پخت کیک ،چنگ سالم، دستور پخت کیک ،چنگی سالم
درباره نویسنده
کیت وبستر
کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، میتو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندسالهاش پیدا کنید.
منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/crab-cakes-wit،ut-mayo/