توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد
اینها سرخ ،ی هوا تکه های گوشت خوک خوش طعم، چاشنی کامل، و خوش طعم هستند. آنها تردی خوشمزه ای دارند که شما نمی تو،د از آن سیر شوید.
شما عاشق این گوشت خوک سرخ کن هوا خواهید شد. آنها نه تنها طعم دهنده و ترد هستند، بلکه تقریباً اصلاً چربی ندارند. آنها بافت گوشت خوک سرخ شده را دارند و هیچ یک از تکه های ناسالم را ندارند. به این دلیل که آنها با هوای گرم با گردش سریع به جای روغن داغ پخته می شوند. طعم و بافت این غذا به قدری خوب است که تمام خانواده شما چند ث،ه از شما می خواهند.
آموزش تصویری
چه برش های گوشت خوک را می توان در سرخ کن بادی استفاده کرد؟
می تو،د از هر برش گوشت خوک در سرخ کن با هوا استفاده کنید، از جمله برش های نازک یا ضخیم، با استخوان یا بدون. تنها چیزی که باید در نظر بگیرید این است که زمان پخت بسته به برشی که انتخاب می کنید متفاوت است و ممکن است برخی از آنها خشک تر از بقیه باشند. برش های ضخیم تر و استخو، برای پختن بیشتر طول می کشد، اما مرطوب تر هستند. و برش های بدون استخوان و نازک می توانند به راحتی خشک شوند، اما به سرعت پخته می شوند. فقط هنگام انتخاب این را در نظر داشته باشید.
در مقابل گوشت خوک بدون استخوان
تفاوت اصلی این است که گوشت خوک با استخوان گوشتی کمتر خشک می شود. استخوان و چربی موجود در این برش ها طعم و مزه بیشتری را ایجاد می کند و رطوبت را آزاد می کند که می تواند از خشک شدن برش ها جلوگیری کند. گفته می شود، برش های گوشت خوک بدون استخوان و بدون استخوان دارای مزایای زیادی نیز هستند. اگر بیش از حد پخته نشوند، خیلی خشک نیستند و در 10 دقیقه پخته می شوند که به شما کمک می کند تا در کمتر از 30 دقیقه شام را روی میز بگذارید. من بسته به مدت زمان پختن شام و آنچه در فروشگاه در هنگام ،ید در دسترس است، هم تکه های گوشت خوک با استخوان و هم بدون استخوان می پزم.
چاشنی برای سرخ ،ی هوای گوشت خوک
در حالی که من خودم چاشنی درست می کنم، می توان از سایر چاشنی های ،یداری شده در فروشگاه نیز استفاده کرد. مالش باربیکیو، چاشنی استیک، چاشنی فاجیتا، سلم،، و اگر به دنبال چیز خاصی هستید، می تو،د این را امتحان کنید مالش قهوه آنچو اسپرسو.
اگر می خواهید مخلوط چاشنی من را امتحان کنید، به سادگی باقیمانده آن را در یک شیشه کوچک ذخیره کنید و آن را به دستور العمل های دیگر مانند سبزیجات کبابی، میگو یا مرغ اضافه کنید.
محتویات اصلی
- تکه های گوشت خوک. در بالا توضیح دادم که از کدام برش های گوشت خوک استفاده کنید.
- روغن زیتون. من از روغن زیتون استفاده کردم. انواع دیگر نیز قابل استفاده است.
- چاشنی ها پونه کوهی، پاپریکا، پودر سیر، شکر قهوه ای، پودر چیلی، نمک دریایی و فلفل سیاه.
طرز تهیه قلیه گوشت خوک با هوا سرخ کن
1. در یک کاسه کوچک، همه ادویه ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کنار بگذارید.
2. تکه های گوشت خوک را روی یک تخته برش بزرگ قرار دهید و دو طرف آن را با دستمال کاغذی خشک کنید.
3. هر دو طرف گوشت خوک را با روغن زیتون ،ید.
4. تکه های گوشت خوک را با مخلوط چاشنی از هر دو طرف مزه دار کنید.
5. بسته به ضخامت گوشت خوک در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 7-15 دقیقه سرخ کنید. اجازه دهید چند دقیقه استراحت کنند و سرو کنید.
نکات و ترفندهای مفید
- گوشت خوک را خشک کنید. با انجام این کار، رطوبت اضافی که باعث می شود روغن روی کاسه ها باقی بماند، از بین می رود.
- سرخ کن هوا را از قبل گرم کنید. همیشه سرخ کن هوا را از قبل گرم کنید تا زم، که گوشت خوک را اضافه می کنید در دمای من، باشد تا کمی ترد شوند.
- زمان پخت را بر اساس ضخامت تغییر دهید. ضخامت گوشت خوک و همچنین نوع سرخ کن بادی که استفاده می کنید، می تواند زمان پخت را تغییر دهد. برای اطمینان از اینکه دمای داخلی حداقل 145 درجه فارنهایت است از یک دماسنج گوشت استفاده کنید.
- بگذار استراحت کنند. اگر گوشت خوک را در حالی که تازه از سرخکن هوا خارج شده است برش دهید، تمام آب آن تمام میشود و باعث خشک شدن آن میشود. صبر کنید تا برش داده شود و سرو کنید تا دوباره جذب شوند.
تغییرات این دستور غذا
- از ،ده های یخ زده استفاده کنید. فقط آنها را کاملاً خشک کنید تا رطوبت اضافی از بین برود و به زمان پخت اضافه کنید تا ذوب شدن آنها در نظر گرفته شود.
- چاشنی های دیگر را اضافه کنید. شما همچنین می تو،د این را با مالش باربیکیو، چاشنی فاهیتا، چاشنی استیک، فلفل کاین درست کنید. سلم،، یا این مالش قهوه آنچو اسپرسو.
- آنها را در آرد لایروبی کنید. می تو،د گوشت خوک را با ادویه در آرد بغلت،د تا کمی ترد تر شود. یا می تو،د از Panko برای کرانچ اضافی استفاده کنید.
- پنیر پارمزان را اضافه کنید. این دستور غذا را با مقداری پنیر پارمزان درست کنید تا طعم آجیلی و پنیری به گوشت خوک شما اضافه شود.
نحوه نگهداری و گرم ، مجدد
باقیمانده این گوشت خوک سرخ کن با هوا را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. تا 4 روز. همچنین می تو،د آنها را تا 3 ماه منجمد کنید. برای گرم ، مجدد، فقط سرخ کن خود را از قبل گرم کنید و سپس آنها را به مدت 3-5 دقیقه بپزید تا ترد و گرم شوند.
این گوشت خوک سرخ کن هوا را با چه چیزی سرو کنید
- پاستا. این قلیه را با مقداری سرو کنید پاستا مو فرشته آسان، اسپاگتی با روغن زیتون و سیر، پاستا اسفناج قارچ، یا پاستا فلفل سوخاری خامه ای.
- سبزیجات. این سرخ ،ی های گوشت خوک را با مقداری سبزیجات، مانند این، جفت کنید کلم بروکلی بخارپز، مارچوبه کبابی، سبزیجات سرخ شده ساده، یا کلم برو،ل بو داده سیر.
- سیب زمینیها. کاسرول سیب زمینی دو بار پخته، سیب زمینی پارمزان تابه ای سرخ شده، و سیب زمینی سوخاری بچه طعم عالی با این غذا
- سالاد. غذای خود را با یک سالاد کلم با کینوا، سالاد خیار با طراوت، یا سالاد فتا گوجه فرنگی خیار.
امیدوارم که شما هم مانند خانواده من از این گوشت خوک سرخ کن هوا استفاده کنید. آنها خوش طعم، ساده و بسیار خوشمزه هستند.
دستور العمل های بیشتر برای شام خوشمزه:
سرخ ،ی هوا تکه های گوشت خوک
ت،ا شف
اینها سرخ ،ی هوا تکه های گوشت خوک خوش طعم، چاشنی کامل، و خوش طعم هستند. آنها تردی خوشمزه ای دارند که شما نمی تو،د از آن سیر شوید.
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان پخت 10 دقیقه
زمان کل 20 دقیقه
دوره غذای اصلی
غذا آمریکایی
خدمات 6 وعده های غذایی
کا،ی 184 کیلو کا،ی
،اصر
<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="6" data-recipe="21345" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x،on><،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="6" data-recipe="21345" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر،on><،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="6" data-recipe="21345" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر،on>
- 4 بزرگ گوشت خوک
- 1 ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
مخلوط چاشنی
- 2 قاشق چایخوری نمک دریا
- ½ قاشق غذاخوری پونه کوهی
- 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 قاشق چایخوری شکر قهوهای
- ½ قاشق چایخوری فلفل
- ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز یا به سلیقه
یادداشت
نکات و ترفندهای مفید
- گوشت خوک را خشک کنید. با انجام این کار، رطوبت اضافی که باعث می شود روغن روی کاسه ها باقی بماند، از بین می رود.
- سرخ کن هوا را از قبل گرم کنید. همیشه سرخ کن هوا را از قبل گرم کنید تا زم، که گوشت خوک را اضافه می کنید در دمای من، باشد تا کمی ترد شوند.
- زمان پخت را بر اساس ضخامت تغییر دهید. ضخامت گوشت خوک و همچنین نوع سرخ کن بادی که استفاده می کنید، می تواند زمان پخت را تغییر دهد. برای اطمینان از اینکه دمای داخلی حداقل 145 درجه فارنهایت است از یک دماسنج گوشت استفاده کنید.
- بگذار استراحت کنند. اگر گوشت خوک را در حالی که تازه از سرخکن هوا خارج شده است برش دهید، تمام آب آن تمام میشود و باعث خشک شدن آن میشود. صبر کنید تا برش داده شود و سرو کنید تا دوباره جذب شوند.
نحوه نگهداری و گرم ، مجدد
باقیمانده این گوشت خوک سرخ کن با هوا را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. تا 4 روز. همچنین می تو،د آنها را تا 3 ماه منجمد کنید. برای گرم ، مجدد، فقط سرخ کن خود را از قبل گرم کنید و سپس آنها را به مدت 3-5 دقیقه بپزید تا ترد و گرم شوند.
تغذیه
کا،ی: 184کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 3gپروتئین: 20gچربی: 10gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 5gچربی ترانس: 0.1gکلسترول: 60میلی گرمسدیم: 685میلی گرمپتاسیم: 388میلی گرمفیبر: 1gقند: 1gویتامین A: 492IUویتامین سی: 0.05میلی گرمکلسیم: 32میلی گرماهن: 1میلی گرم
منبع: https://cooktoria.com/air-fryer-pork-c،ps/