14 غذا از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی بین گردشگران خارجی-غذا شرقی

کونفه یا کادایف پنیری خوشمزه یک دسر ترکیه ای هست که برای عصرونه حتما باید درست کنید و از خوردنش… در هند این غذا بیشتر در صبحانه میل میشه و با خوردنش تا نزدیک ظهر احساس گشنگی نخواهی کرد و اغلب با سس‌ها و ترشی‌های متنوع سرو می‌شه. 1395© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت کارآفرینان غذای سلامت می باشد و هرگونه کپی از آن شرعا حرام بوده و پیگرد قانونی دارد. روی ظرف را با خمیر نان بپوشانید و تخم مرغ هم زده رویش بمالید و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا رویش طلایی شود.

اهمیت نان خاچاپوری به عنوان یک غذای ملی بسیار بالا است. به طوری که هزینه تهیه این غذا با عنوان «شاخص خاچاپوری»، معیار تعیین تورم در شهرهای مجله خبری غذا مختلف گرجستان است. کوتو روتی یک غذای خیابانی پر ادویه و خوراک‌ ملی سریلانکا است. کوتو از جمله غذاهایی است که دیدن طبخ آن نیز لذت دارد.

  • سمبوسه را میتوان هم به‌صورت گرم و هم سرد میل نمود.
  • از جمله غذاهای محبوب مالزیایی به شمار می رود که طعمی ترش دارد.
  • دیم سام جزو غذاهاییه که بین پیر و جوان و تمام ذائقه ها شهرت داره.
  • پرطرفدار ترین نوع رامن در ژاپن با گوشت خوک تهیه می شود.
  • طعم عالی و متفاوت خورش فسنجان نیز یکی دیگر از انواع محبوب غذاهای ایرانی می باشد.
  • همبرگر از جمله غذاهای جهانی محسوب می شود که خواستگاه آن کشور آلمان می باشد .

موساکا یک خوراک بادمجانی بر اساس سبک یونانیان است. در واقع موساکا در یونان، درست شبیه به لازانیا در ایتالیا است. ترکیبات این غذا معمولا شامل گوشت چرخ‌کرده نیز می‌شود. موساکا در کشورهای خاورمیانه، شام، یونان و کشورهای حوزه بالکان از محبوبیت بسیاری برخوردار است. برای تهیه موساکا، یک سس متشکل از گوشت و گوجه‌فرنگی با بادمجان به‌صورت لایه‌ای چیده شده و روی آن سس سفید یا بشامل (béchamel)ریخته می‌شود.

پر بازدیدترین مقالات

همه ما ایرانیان برای پایداری این آیین ها در طی سال های اخیر مجالس فراوان به پا کرده ایم. کایت با ارائه خدمات گردشگری آنلاین پا به پات تا مقصد میاد. هر کجای دنیا و هر ساعت از شبانه‌روز که هست؛ در سایت کایت آنلاین شو و با چند کلیک بلیط هواپیما، بلیط چارتر، هتل و تورهای مسافرتی و طبیعت‌گردی خودت رو رزرو کن. البته غذا های دیگری مثل استیک، خرچنگ و از این جور غذا ها وجود دارد اما به خاطر این که باب سلیقه ایرانی جماعت نیست اسمی از این غذا ها نبردیم.

برنج مخلوط سبزیجات (چینی)

برای مطالعه دیگر پاستاها کافیست آموزش پاستا در آموزش رایگان آشپزی را جستجو نمایید. آموزش فینگر فود بیش از 30 نوع فینگرفود هم خواندنی است. با بررسی حرفه ای آشپزی ایتالیایی به نکاتی برخواهیم خورد که شاید برایتان جالب باشد.

این غذا، پاستایی به شکل بالشتک های کوچک است که داخل آن ها را با مواد مختلف پر می کنند. راویولی اسفناج پرطرفدارترین نوع آن است و به گیاهخواران توصیه می شود. آمارها نشان می دهند که اروپاییان با خوردن دو یا سه تا راویولی سیر می شوند. از دکه های معمولی گرفته تا رستوران درجه بالا، مکان های زیادی برا سرو اسپاگتی کاربونارا وجود که بهترین آنها رستوران های داوینچی، روسکیولی، واسچلو و … هستند.

پیشنهاد می‌کنیم پای گوشت را با سس گوجه‌ی فرنگی گرم یا سرد امتحان کنید. طرز تهیه پاستا قالبی یه غذای سالم و محبوب تمام اعضای خانواده مخصوصا بچه ها پس حتما این غذا رو… مندی در واقع یک بشقاب برنج به همراه گوشت است که به طور سنتی در تنورهای زیر زمینی درست میشه. این غذا اونقدر خوشمزه است که دوس داری برای چندین بار هم تستش کنی. در این مقاله که در وبلاگ فروشگاه های زنجیره ای فامیلی تهیه شده بود به بررسی 50 غذای برتر جهان پرداختیم .

کشوری که فرهنگ لذت جویانه غذایی آن بسیاری را شیفته خود کرده است. اسپانیایی ها در طول روز علاوه بر خوردن وعده های سنگین اصلی، همواره در حال خوردن اسنک دیده می شوند. از میوه های مدیترانه ای گرفته تا محصولات پیرنه و زعفران، همه غذاهای اسپانیایی را می توان در هر زمانی یافت. غذاهای هندی نیز به خاطر تندی و استفاده فراوان از ادویه جات و گیاهان خوراکی شناخته می شوند. هیچ قانونی برای ترکیب ادویه ها وجود ندارد و همین موضوع باعث خوشمزگی غذاهای هندی شده است.

طرز تهیه کیمچی کره ای

این غذا از ترکیب برنج، گوشت گوسفند، هویج، کشمش و خلال پسته و بادام تهیه می‌شود. قابلی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب افغانستان با طعم شیرین است. جالب اینکه این غذا در استان خراسان ایران نیز رایج است.

غذای فیجیو آدا برای برزیلی ها غذای ملی محسوب میشه و خیلی هم طرفدار داره. خرچنگ چیلی یک غذای تند به حساب می آید که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست . اگر از طرفداران غذاهای دریایی هستید و این غذا را حتما امتحان کنید. قارچ ها را به سیخ بکشید یا لای توری سیمی قرار داده و روی آتش زغال، کباب کنید. قارچ ها را حلقه ای خرد کنید و به تابه اضافه کرده کمی تفت دهید. سینه مرغ را که به صورت مربعی خرد کرده اید به همان روغن قبلی اضافه کرده سرخ کنید.

تحریریه غذا شرقی