BBQ Seitan [Brisket Or Ribs]


من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

این سیتان باربیکیو وگان آسان، چاشنی شده و به شکل سینه یا دنده های گیاهی کاملی ساخته می شود که حتی گوشت خواران نیز از آن لذت خواهند برد. آبدار، آبدار، و ،بناک با طعمی دودی شیرین، خوش طعم و تند و سرشار از پروتئین، من، برای آشپزی، باربیکیو، و پیک نیک!

کامل دودی BBQ Seitan [Brisket Or Ribs] برش در پس زمینه سفید

سیتان چیست؟

Seitan (تلفظ SAY-TAN) یک جایگزین گوشت وگان فوق العاده همه کاره است که با استفاده از گلوتن گندم حیاتی ساخته می شود، پروتئینی که پس از حذف نشاسته در گندم یافت می شود.

هنگامی که با آب (یا استاک) و چاشنی های دلخواهتان ،یب می شود، می تو،د گوشت وگان سفت، جویدنی و سفت درست کنید: گوشت ،، مرغ، بوقلمون و غیره. همچنین این یک جایگزین عالی برای گوشت است (حاوی پروتئین حتی بیشتر از ا،ر گوشت ها!) برای ،، که نمی توانند سویا مصرف کنند و این یک پروتئین بدون چربی عالی با مقادیر کم چربی و کربوهیدرات است.

سوپر دودی BBQ وگان سیتان بریسکت یا دنده

دفعه بعد که هوس باربیکیو کردید، ما دستور تهیه سیتان BBQ وگان را برای شما داریم! با مجموعه ای ساده و ارزان از ادویه های آشپزی و سس باربیکیو، می تو،د گوشت ، سیتان کباب خوشمزه ای را درست کنید که شور، شیرین، تند، دودی، لطیف و آبدار است.

و اگر به دنبال غذاهای خوشمزه تری هستید که شایسته روز گریل بعدی خود باشند، می تو،د از کباب های گیاهی با تمپه ترشی شده، جک فروت باربیکیو وگان یا توفوی ،میش تند لذت ببرید.

هزینه ،نی هر خدمت: 93 دلار

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

فقط 6 ماده، دستور غذای اصلی گوشت سیتان وگان را تشکیل می دهند، قبل از اینکه در سس BBQ و یک ادویه خانگی از 7 ماده ارزان قیمت و من، برای آشپزی خیس شوند تا ،یب طعمی عالی داشته باشید!

کامل دودی BBQ Seitan [Brisket Or Ribs] در برش در پس زمینه سفید

گوشت اصلی سیتان:

  • گلوتن حیاتی گندم: این پایه جایگزین گوشت وگان را تشکیل می دهد. شما نمی تو،د آن را جایگزین کنید.
  • اب: برای طعم بیشتر، از آب گوشت ، وگان یا آب سبزیجات استفاده کنید.
  • چاشنی ها: شما به پودر پیاز، پودر سیر و مخمر مغذی برای طعمی معطر و اومامی نیاز دارید.
  • سس باربیکیو: برای طعم ملایم شیرین و دودی در BBQ seitan.
  • من بید هستم: برای طعم شور، اومامی. در صورت تمایل از سویای کم سدیم استفاده کنید.

BBQ Spice Rub

  • پودر سیر
  • پودر پیاز
  • شکر قهوه ای (یا شکر نارگیل)
  • پودر فلفل قرمز
  • پودر فلفل کاین
  • فلفل قرمز دودی
  • فلفل سیاه

شما همچنین به یک بطری از سس BBQ مورد علاقه خود برای لعاب دادن به seitan دودی نیاز دارید.

چه چیز دیگری می توانم اضافه کنم؟

  • دود مایع: برای تقلید طعم می تو،د یک قاشق چای خوری دود مایع اضافه کنید.
  • آرد نخودچی: افزودن این آرد با پروتئین بالا یک گوشت ، نهایی نرم‌تر تولید می‌کند، زیرا VWG به اندازه‌ای متراکم نیست. در هر فنجان، از ¾ فنجان VWG + ¼ فنجان آرد نخود استفاده کنید.
  • جک فروت: افزودن یک قوطی کوچک جک فروت (آبکش شده، ،د شده و فشرده شده تا تمام مایعات اضافی خارج شود) می تواند به ایجاد تفاوت های بافتی در بریسکت/دنده های دودی سیتان کمک کند.
  • ارده: برای غنای چربی اضافی یک قاشق غذاخوری اضافه کنید. روغن خنثی نیز کار خواهد کرد.

چگونه گوشت سیتان باربیکیو درست کنیم؟

برای دریافت لیست کامل مواد و دستورالعمل های دستور غذا، به کارت دستور غذا پیمایش کنید.

طرز تهیه خمیر سیتان

  • 1) گلوتن گندم حیاتی، مخمر تغذیه ای، 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز و 1 قاشق غذاخوری پودر سیر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، آب، سس BBQ و سس سویا را مخلوط کنید.
مواد خشک با هم در یک کاسه شیشه ای
فرآیند شات پس از مخلوط ، مواد خشک با همزن در کاسه شیشه ای
مواد تشکیل دهنده برای BBQ دودی سیتان [Brisket Or Ribs] در کنار یک کاسه سفید
کاسه آرد در کنار کاسه مخلوط سس سویا
  • 2) مواد مرطوب و خشک را با هم ،یب کنید تا خمیر اسفنجی و مرطوبی به وجود بیاید، سپس آن را به مدت 3-5 دقیقه ورز دهید و 5 دقیقه استراحت دهید تا گلوتن شل شود.
فرآیند مخلوط ، مخلوط گلوتن گندم در یک کاسه شیشه ای

مدت زم، که خمیر را ورز می‌دهید روی بافت گوشت سیتان BBQ تأثیر می‌گذارد. زمان کمتر، حساس تر خواهد بود، و طول، تر به م،ای نتایج محکم تر است. بنابراین اگر می خواهید آن را فوق العاده لطیف کنید، آن را فقط برای 30-60 ث،ه ورز دهید.

  • 3) سپس گوشت ، سیتان را شکل دهید. ما دوست داریم خمیر را در یک کنده بلند 7-8 اینچی بکشیم و از آن به ،وان یک نان بزرگتر لذت ببریم (برای سیتان کمی صاف کنید).
تصویر فرآیند شکل گیری گلوتن گندم در برابر پس زمینه سفید

از طرف دیگر، می‌تو،د تکه‌ها، مکعب‌ها یا دنده‌های سیتان را با غلتاندن آن‌ها در یک دال دنده‌ای شکل (یا مربع) به ضخامت نیم اینچ برش دهید. توجه داشته باشید اندازه قطعات بر زمان پخت تاثیر می گذارد.

برای بخار دادن سیتان: گوشت سیتان وگان را در یک کاغذ روغنی یا فویل بپیچید، سپس به یک سبد بخارپز منتقل کنید و به مدت 40 تا 50 دقیقه بخارپز کنید تا سفت شود. این روش کمی سریع‌تر است و گوشت کمی متراکم‌تر و خشک‌تر به دست می‌آید که برای سرخ ، و کباب ، برای دستیابی به ترد بودن عالی است.

طرز تهیه BBQ Seitan Brisket/Rbs

  • 1) گلوتن گندم حیاتی، مخمر تغذیه ای، 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز و 1 قاشق غذاخوری پودر سیر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، آب، سس BBQ و سس سویا را مخلوط کنید.
مواد خشک با هم در یک کاسه شیشه ای
فرآیند شات پس از مخلوط ، مواد خشک با همزن در کاسه شیشه ای
مواد تشکیل دهنده برای BBQ دودی سیتان [Brisket Or Ribs] در کنار یک کاسه سفید
کاسه آرد در کنار کاسه مخلوط سس سویا
  • 2) مخلوط آب، BBQ و سس سویا را با مخلوط حیاتی گلوتن گندم ،یب کنید. مخلوط مرطوب و اسفنجی خواهد بود. 3 تا 5 دقیقه ورز دهید و 5 دقیقه استراحت دهید.
فرآیند مخلوط ، مخلوط گلوتن گندم در یک کاسه شیشه ای
  • 3) خمیر را به اندازه 7 تا 8 اینچ بکشید.
تصویر فرآیند شکل گیری گلوتن گندم در برابر پس زمینه سفید
  • 4) پودر پیاز باقی مانده، پودر سیر، شکر قهوه ای، پودر چیلی، پاپریکا، فلفل دلمه ای و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
چاشنی برای BBQ دودی Seitan [Brisket Or Ribs] به کاسه اضافه شد
  • 5) مخلوط ادویه را روی چوب سیتان ،ید.
سیتان نپخته را در کنار کاسه ادویه تشکیل داد
استفاده از چاشنی به seitan در پس زمینه سفید
  • 6) چوب سیتان را با کاغذ روغنی به همان روشی که بوریتو می پیچید بپیچید. سپس آن را با فویل آلومینیومی محکم بپیچید.
ع، فرآیند بسته بندی سیتان در کاغذ پوستی
ع، فرآیند پیچیدن سیتان در فویل
  • 7) فر را از قبل با دمای 375 درجه گرم کنید. سیتان پیچیده شده را روی یک تابه ورق قرار دهید.
  • 8) بگذارید سیتان به مدت 1 ساعت بپزد. از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود. فویل و کاغذ روغنی را با دقت بردارید و روی آن را با سس bbq بیشتری ،ید تا آب شود.
ع، فرآیند باز ، فویل سیتان
فرآیند اضافه ، شات باربیکیو به seitan
فرآیند اضافه ، شات باربیکیو به seitan
فرآیند اضافه ، شات باربیکیو به seitan

نکات و نکات دستور پخت

  • زمان پخت متفاوت خواهد بود: بر اساس اندازه قطعات سیتان. به ،وان مثال، قطعات به اندازه لقمه می توانند در کمتر از 15-20 دقیقه پخته شوند، در حالی که یک نان بزرگ ممکن است تا 80 دقیقه طول بکشد.
  • طعم ها را تغییر دهید: برای مثال مقدار فلفل قرمز/کاین، شکر و غیره را تنظیم کنید.

سوالات متداول

سیتان چه طعمی دارد؟

طعم نسبتا ملایمی دارد، با طعم کمی مخمری و «گلوتن»، که آن را به یک پایه همه منظوره عالی برای مزه‌شدن، خمیر ، و مرینیت ، به ده‌ها روش تبدیل می‌کند.

آیا سیتان بدون گلوتن است؟

نه، از گلوتن گندم تهیه شده است، بنابراین برای ،، که به گلوتن حساسیت دارند یا آ،ژی دارند توصیه نمی شود.

تکمیل دودی BBQ Seitan [Brisket Or Ribs] در برابر پس زمینه سفید

با سیتان کباب دودی چه چیزی سرو کنیم؟

ما عاشق لذت بردن از آن به‌،وان دنده‌های سیتان وگان به ،وان بخشی از آشپزی/پیک نیک در کنار همه موارد دلخواهمان، مانند:

شما همچنین می‌تو،د سیتان پخته شده را در نان برگر یا ساندویچ، با سالاد تازه، سبزیجات سالاد، و ،دل یا مایونز گیاهی و یا آن را به قطعات ریز ،د کنید و در پیتا یا بسته بندی میل کنید!

دستورالعمل های ذخیره سازی

پس از پخته شدن، می تو،د باقیمانده سیتان BBQ را که در بسته بندی پ،تیکی پیچیده شده است، در یک ظرف دربسته یا کیسه Ziplock/Stasher نگهداری کنید. 4-5 روز.

همچنین می‌تو،د باقیمانده‌ها را منجمد کنید، کامل یا برش‌شده، بسته‌بندی شده و در یک کیسه Ziplock/Stasher که هوا در آن محفوظ است. 3-4 ماه. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال یخ بزند.

به دوباره گرم کنید گوشت سیتان را ترجیح می دهیم آن را در مایکروویو یا ماهیتابه با کمی مایع سرخ کنیم تا خشک نشود.

اگر کمی خشک شده باشد، خیساندن آن در کمی مایع یا اضافه ، آن به سس می تواند به آبرس، مجدد آن کمک کند.

تکمیل دودی BBQ Seitan [Brisket Or Ribs] در برش در پس زمینه سفید

آیا می تو،د آن را از قبل بسازید؟

خمیر سیتان آماده شده را در بسته بندی محکم نگهداری کنید تا تا 12 ساعت در یخچالe یا 2 ماه در فریزر (توجه داشته باشید این نسخه جویدنی تر خواهد بود) قبل از ادامه دستور غذا.

دستور العمل های ساده تر پروتئین

همچنین، ممکن است از مرور لیست 16 دستور العمل خوشمزه توفوی ما لذت ببرید!

ع، ها توسط آلفونسو رویا

  • گلوتن گندم حیاتی، مخمر مغذی، 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز و 1 قاشق غذاخوری پودر سیر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، آب، سس BBQ و سس سویا را مخلوط کنید.

  • مخلوط آب، BBQ و سس سویا را با مخلوط حیاتی گلوتن گندم ،یب کنید. مخلوط مرطوب و اسفنجی خواهد بود. 3 تا 5 دقیقه ورز دهید و 5 دقیقه استراحت دهید.

  • خمیر را به اندازه 7 تا 8 اینچ بکشید.

  • پودر پیاز باقی مانده، پودر سیر، شکر قهوه ای، پودر چیلی، پاپریکا، فلفل دلمه ای و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

  • مخلوط ادویه را روی چوب سیتان ،ید.

  • چوب سیتان را با کاغذ پارتچمت به همان روشی که یک بوریتو می پیچید بپیچید. سپس آن را با فویل آلومینیومی محکم بپیچید.

  • فر را از قبل با دمای 375 درجه گرم کنید.

  • سیتان پیچیده شده را روی یک ظرف قرار دهید.

  • سیتان را به مدت 1 ساعت بگذارید تا بپزد. از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود. فویل و پارچمان را با دقت بردارید و روی آن را با سس bbq بیشتری ،ید تا آب‌آب شود.

  • برش بزنید و با مقدار بیشتری سس bbq در کناره سرو کنید.

    • زمان پخت متفاوت خواهد بود: بر اساس اندازه قطعات سیتان. به ،وان مثال، قطعات به اندازه لقمه می توانند در کمتر از 15-20 دقیقه پخته شوند، در حالی که یک نان بزرگ ممکن است تا 80 دقیقه طول بکشد.
    • طعم ها را تغییر دهید: برای مثال مقدار فلفل قرمز/کاین، شکر و غیره را تنظیم کنید.

کا،ی: 473کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 74gپروتئین: 42gچربی: 3gچربی های اشباع شده: 0.4gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 0.4gسدیم: 2351میلی گرمپتاسیم: 737میلی گرمفیبر: 7gقند: 46gویتامین A: 3653IUویتامین سی: 2میلی گرمکلسیم: 152میلی گرماهن: 6میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط برآورد هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیرقابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هرگونه ضرر یا خسارت ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

نویسنده: ترنس پاسکال

دوره: شام

غذا: آمریکایی

روش: صد توپ

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: دستور پخت، BBQ، طعم bbq، دستور پخت BBQ، آشپزی، پروتئین گیاهی، seitan، seitan دودی، باربیکیو گیاهی، BBQ گیاهی، آشپزی گیاهی



منبع: https://plantbasedonabudget.com/smoked-seitan/