این پیتزا بیریا نمایانگر گوشت ، یا بره لطیف بیریا، طعمهای طعمدار، پنیر، رویههای مورد علاقه شما در سراسر یک خمیر پیتزای پفدار هوادار با ترد ظریف است. با فرو بردن هر تکه پیتزا بریا در سس بریا، آن را حتی بهتر کنید! یکی دیگر باید دستور Birria را با ویدئو درست کند!
فراخو، از همه دوستداران Birria Tacos، همه دوستداران پنیر و گوشت! از پیتزای معمولی خسته شده اید و می خواهید چیزی منحصر به فرد و در عین حال فوق العاده خوشمزه را امتحان کنید؟ این دستور پیتزا Birria را امتحان کنید و ناامید نخواهید شد!
Birria پس از پخش شدن در رسانه های اجتماعی بسیار مورد توجه قرار گرفته است، حتی اگر یک ک،یک مکزیکی قدیمی است. من عاشق تبدیل Birria Tacos ک،یک به Lamb Birria، سپس درست ، Birria Ramen و تبدیل آن به پیتزا هستم!
پیتزای خانگی چیزی است که ما آن را دوست داریم، و منظور من فقط پیتزای معمولی مارگریتا شما نیست. من از پیتزای سرخ کن هوا (جادویی!)، پیتزای کاپرز (یک دستور پخت 5 ستاره)، پیتزای بوراتا (ظرافت)، رول پیتزا سرخ کن هوا (جمعیت راضی کننده با تلاش صفر)، پیتزای ،ی Lahmacun (یک دستور پخت قدیمی خانوادگی)، پیتزا صحبت می کنم. لقمه (فوق العاده محبوب و منحصر به فرد!)، پیتزا قارچ (برای عاشقان بری) و موارد دیگر!
من کاملاً عاشق پیتزا هستم و از زم، که این دستور غذا را به دستم آوردم، بازی پیتزای من بالاتر رفته است! بله خیلی خوشمزه است بنابراین من این دستور غذا را با شما بچه ها به اشتراک می گذارم زیرا به طور جدی نمی خواهم شما این دستور را از دست بدهید!
پیتزا بیریا چیست؟
این یک پیتزا با گوشت بریا روی آن است..و کاملا خوشمزه است بهجای تاپینگهای گوشتی معمولی، از گوشت باقیمانده بریا و مقدار زیادی پنیر استفاده میکنیم. خورش بیریا خانگی به جای سس معمولی مارینارا به ،وان سس پیتزا استفاده می شود و این چیزی است که سطح طعم را به بی نهایت می رساند.
پیتزای Birria جایی است که مکزیکی ها با ایتالیایی ها ملاقات می کنند و به ،وان غذاخوری، ما کاملاً عاشق این ،یب هستیم. ،یب مکزیکی-ایتالیایی به سرعت و به درستی محبوب می شود!
بیف بیف خود یک غذای سنتی مکزیکی است. می تو،د همه چیز را در مورد آن بخو،د این پست و شما می تو،د آن را با گوشت بره خوشمزه (که مخفیانه مورد علاقه من است!) درست کنید.
من معمولاً زم، پیتزای بیریا درست می کنم که باقی مانده غذا در دستم باشد و چیزی کاملاً خوشمزه بخواهم! این دستور پیتزا برای آ، هفتههای تنبلی که بدون سر و صدا هوس غذای راحت میکنید عالی است! آن را با باقیمانده گوشت بره بیریا برای طعمی جدی درست کنید!
چه نوع خمیر پیتزا برای پیتزا Birria بهتر است؟
خمیر پیتزا خانگی در مقایسه با خمیر پیتزای فروشگاهی برای پیتزا بریا بهترین کارایی را دارد. بافت و طعم خمیر پیتزای خانگی قابل ش،ت نیست. من از این استفاده میکنم دستور پخت خمیر پیتزا بدون ورز برای درست ، پیتزای بیریا و همیشه عالی می شود.
اگر نمی خواهید یک شبه صبر کنید و برای ورز دادن مشکلی ندارید، این کار را انجام دهید دستور خمیر پیتزا به شدت توصیه می شود. هر کدام بافت کاملا متفاوتی دارند، بنابراین پیش از تصمیم گیری، هر پست (ویدئو، نکات و دستور العمل) را بررسی کنید.
مواد لازم برای پیتزا بیریا
خمیر پیتزا– من از خمیر پیتزای خانگی بدون ورز استفاده می کنم تا خمیر هوای بیشتری به دست بیاورم.
خورش بیریا یا دمنوش از خورش بیریا به ،وان سس پیتزا برای طعم دادن به پیتزا استفاده کنید.
بیریا میاt- ستاره نمایش- باقی مانده گوشت ، نرم یا بره بری.
پنیر– پنیر موزارلا، جک پولی یا چدار – با پنیر سخاوتمندانه رفتار کنید
تاپینگ ها– روی پیتزای خود هر نوع تاپینگی که دوست دارید. من از طعم های ک،یک Birria مانند پیاز، jalapeños و گشنیز استفاده کردم.
طرز تهیه پیتزا بیریا
- با کش دادن و آماده ، خمیر پیتزا شروع کنید.
- پس از آماده شدن خمیر شروع به لایه برداری کنید.
- برای لایه اول از پنیر استفاده کردم تا خمیر خیس نشه.
- روی پنیر از مقدار زیادی خورش بیریا استفاده کردم تا روی پنیر به خوبی پوشانده شود.
- روی لایه رویی گوشت بریا اضافه کردم.
- سپس مقداری پنیر و ژالاپنو به اضافه مواد مورد علاقه شما.
- حالا ،ت پخت پیتزا است.
- هنگامی که پیتزا پخته شد و از فر خارج شد، وقت آن است که مواد اضافه کنید: پیاز سفید، ژالاپنیو و گشنیز.
- با لیموترش سرو کنید و از آغشته شدن به خورش بریا لذت ببرید…
تاپینگ برای پیتزا Birria
سس تند– من عاشق سس تند هستم و از آن برای همه چیز استفاده می کنم. اگر تند دوست دارید، آن را روی پیتزا امتحان کنید.
تربچه– برای اضافه ، کرانچ فلفلی، اگرچه این اختیاری است.
پیازها– با پیاز هرگز نمی تو،د اشتباه کنید.
گشنیز– کمی تازگی به پیتزای پنیری بریا می بخشد.
قاچ های آهکی- لیموترش و بیریا بهترین دوستان هستند.
نکات پیتزا Birria + پرسش و پاسخ
- بین ،ید از فروشگاه (کمترین توصیه)، خمیر پیتزا بدون ورز (توصیه می شود) یا دستور پخت خمیر پیتزا (توصیه می شود) را انتخاب کنید.
- هنگام تهیه Birria Tacos یا Lamb Birria، همیشه مقدار بیشتری تهیه کنید زیرا برای دستور غذای امروزی یا Birria Ramen به باقیمانده غذا نیاز دارید.
- در اینجا از نوع پنیر مورد علاقه خود استفاده کنید.
- ابتدا با یک لایه پنیر روی خمیر به جای سس شروع کنید تا پیتزای خیس نخورید.
- برای طعم عالی، دوبار روی پیتزا را اضافه کنید! قبل از پخت مقداری اضافه کنید و مواد دیگر را نگه دارید تا بلافاصله بعد از خارج شدن پیتزا از فر اضافه کنید.
- پخت پیتزا یک مطلب علمی است که در پست های خمیر پیتزا در بالا بخو،د تا در مورد زمان انتظار، زمان پخت و دما تصمیم بگیرید.
آیا می توانم باقی مانده پیتزا Birria را ذخیره کنم؟
من بسیار شک دارم که از این پیتزای خوشمزه بیریا باقی مانده باشد، اما اگر می خواهید آن را ذخیره کنید، بگذارید پیتزا در دمای اتاق خنک شود. پیتزا را ورقهای برش دهید و آن را در ظرف دربسته قرار دهید. می تو،د آن را به مدت 4 روز در یخچال نگهداری کنید. می تو،د آن را به مدت 5 تا 8 دقیقه در فر گرم کنید تا طعم تازه ای پیدا کند.
چگونه پیتزا را دوباره گرم کنیم؟
بهترین روش مورد علاقه من برای گرم ، مجدد پیتزا استفاده از سرخ کن هوا است! شما می تو،د همه چیز را در این پست پیتزا سرخ کن هوا بخو،د – دستور دیگری که باید امتحان کنید!
دستور پخت پیتزا
پیتزا سرخ کن هوا
پیتزا کاپرز
پیتزا بوراتا
رول پیتزا سرخ کن هوا
پیتزا ،ی Lahmacun
پیتزا بوراتا
پیتزا مارگاریتا
مینی پیتزا ،ی روز بازی
سس پیتزا
بدون خمیر پیتزا ورز
طرز تهیه خمیر پیتزا
پیتزا قارچ
پیتزا بیریا
این پیتزا بیریا نمایانگر گوشت ، یا بره لطیف بیریا، طعمهای طعمدار، پنیر، رویههای مورد علاقه شما در سراسر یک خمیر پیتزای پفدار هوادار با ترد ظریف است. با فرو بردن هر تکه پیتزا بریا در سس بریا، آن را حتی بهتر کنید! یکی دیگر باید دستور Birria را با ویدئو درست کند!
،اصر
پیتزا
-
1/2
خمیر پیتزا دسته ای بدون ورز
نصف آن را برای یک پیتزای بزرگ نیاز دارید -
2
فنجان ها
پنیر
موزارلا با جک مونتری یا am combo -
3/4
فنجان
خورش بیریا -
1
فنجان
گوشت بیریا
یا گوشت بره، ریز ،د شده. -
1/3
فنجان
پیاز
پیاز سفید، رنده شده -
1
فلفل هالوپینو
بریده شده
بیریا تاپینگ و دیپ
-
1/3
فنجان
پیاز سفید
،د شده -
1/4
فنجان
برگ گیشنیز
چرخ کرده -
1
فلفل هالوپینو
بریده شده -
1
فنجان
خورش بیریا
دستورالعمل ها
-
مطمئن شوید که خمیر پیتزا شما آماده کار است. این بدان م،است که اگر خمیر پیتزای شبانه را درست میکنید، روز بعد بلند شده و آماده است. یا اگر خمیر پیتزای خانگی را درست میکنید، در همان ابتدا ور آمده و آماده شکل دادن و استفاده است.
-
فر را با بالاترین درجه ممکن گرم کنید. اگر فولاد پخت یا سنگ پیتزا دارید – قبل از گرم ، آن را روی قفسه قرار دهید.
-
خمیر پیتزا خود را به ضخامت دلخواه که می خواهید پیتزای بریا باشد، پهن کنید.
-
اولین لایه روی خمیر پیتزا پنیر است. یک لایه خوب پهن کنید تا تمام سطح خمیر را بپوشاند. حدود 1 1/2 فنجان استفاده کنید.
-
خورش بریا را بردارید و سس را با قاشق روی پنیر قرار دهید. اگر مقداری از سس به خمیر نشت کند، اشکالی ندارد. تا زم، که پنیر بیشتر خمیر را بپوشاند، در نهایت پیتزای خیس نخواهید داشت.
-
گوشت ، یا ، رنده شده را روی لایه سس اضافه کنید،
-
کار را با رویه ها و مقداری پنیر بیشتر (1/2 فنجان) به پایان برس،د.
-
پیتزا را حدود 15 دقیقه بپزید تا ترد شود. اگر روی پنیر ذغالی را دوست دارید، می تو،د پیتزا را برای چند دقیقه بیشتر تفت دهید.
-
وقتی از فر خارج شدید، در صورت تمایل مقداری پیاز، گشنیز، هالاپینو و انجیر را اضافه کنید.
-
یک تکه پیتزا بردارید و آن را درست در خورش بریا فرو کنید تا بیشترین طعم را داشته باشید!
یادداشت های دستور غذا
نکات پیتزا Birria + پرسش و پاسخ
- بین ،ید از فروشگاه (کمترین توصیه)، خمیر پیتزا بدون ورز (توصیه می شود) یا دستور پخت خمیر پیتزا (توصیه می شود) را انتخاب کنید.
- هنگام تهیه Birria Tacos یا Lamb Birria، همیشه مقدار بیشتری تهیه کنید زیرا برای دستور غذای امروزی یا Birria Ramen به باقیمانده غذا نیاز دارید.
- در اینجا از نوع پنیر مورد علاقه خود استفاده کنید.
- ابتدا با یک لایه پنیر روی خمیر به جای سس شروع کنید تا پیتزای خیس نخورید.
- برای طعم عالی، دوبار روی پیتزا را اضافه کنید! قبل از پخت مقداری اضافه کنید و مواد دیگر را نگه دارید تا بلافاصله بعد از خارج شدن پیتزا از فر اضافه کنید.
- پخت پیتزا یک مطلب علمی است که در پست های خمیر پیتزا در بالا بخو،د تا در مورد زمان انتظار، زمان پخت و دما تصمیم بگیرید.
آیا می توانم باقی مانده پیتزا Birria را ذخیره کنم؟
من بسیار شک دارم که از این پیتزای خوشمزه بیریا باقی مانده باشد، اما اگر می خواهید آن را ذخیره کنید، بگذارید پیتزا در دمای اتاق خنک شود. پیتزا را ورقهای برش دهید و آن را در ظرف دربسته قرار دهید. می تو،د آن را به مدت 4 روز در یخچال نگهداری کنید. می تو،د آن را به مدت 5 تا 8 دقیقه در فر گرم کنید تا طعم تازه ای پیدا کند.
چگونه پیتزا را دوباره گرم کنیم؟
بهترین روش مورد علاقه من برای گرم ، مجدد پیتزا استفاده از سرخ کن هوا است! شما می تو،د همه چیز را در این پست پیتزا سرخ کن هوا بخو،د – یکی دیگر باید دستور غذا را امتحان کند!
ارزش غذایی
پیتزا بیریا
مقدار در هر خدمت
کا،ی 300
کا،ی از چربی 180
٪ ارزش روزانه*
چربی 20 گرم31%
چربی اشباع 10 گرم63%
چربی اشباع نشده 2 گرم
چربی تک غیر اشباع 14 گرم
کلسترول 49 میلی گرم16%
سدیم 11183 میلی گرم486%
پتاسیم 260 میلی گرم7%
کربوهیدرات ها 20 گرم7%
فیبر 2 گرم8%
شکر 4 گرم4%
پروتئین 15 گرم30%
ویتامین A 493 IU10%
ویتامین سی 9 میلی گرم11%
کلسیم 283 میلی گرم28%
اهن 3 میلی گرم17%
* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.
منبع: https://www.t،urplefigs.com/birria-pizza/