این روکشهای انچیلادا مرغ ترد یک راهحل فوقالعاده برای شام (یا ناهار!) در شب هستند – سریع، آسان، قابل تنظیم و بسیار خوشمزه هستند!
اغراق نمیکنم وقتی میگویم این روکشها بیشتر از هر وعدهی دیگری در چرخش شام ما هستند.
از آنجایی که آنها بسیار قابل تنظیم هستند و برای استفاده از برنج و/یا مرغ باقیمانده عالی هستند، میتوانم سریع آنها را کنار هم بریزم. آنها برای عصرهای شلوغ یا وعده های غذایی در حال حرکت عالی هستند!
فیلینگ ترد انچیلادا {بسیار قابل تنظیم!}
پر ، این بسته بندی ها از موارد زیر تشکیل شده است:
- برنج پخته (قهوه ای یا سفید)
- لوبیا (من لوبیا چیتی یا سیاه را ترجیح می دهم)
- مرغ پخته (همچنین با گوشت چرخ کرده پخته شده خوشمزه است)
- چیلی سبز
- سس انچیلادا (سبز یا قرمز)
- آبلیموی تازه
- گشنیز
- ادویه های آشپزی (زیره، پونه کوهی، پودر چیلی، نمک و فلفل)
همانطور که از یادداشت های لیست بالا می بینید، پر ، بسیار قابل تنظیم است! گوشت، لوبیا، سس – همه آنها را می توان با توجه به ترجیحات ذائقه شما یا آنچه در دست دارید تغییر داد.
من این روکش ها را با همه چیز درست کرده ام، از مرغ جوجه گردان گرفته تا کنسرو مرغ گرفته تا گوشت چرخ کرده و همچنین بدون گوشت.
اگر حوصله دارم یا نصف قوطی در یخچال مانده است، گاهی نصف سس انچیلادا سبز و نصف قرمز را اضافه می کنم. و همچنین زم، که سس انچیلادا را ، کردم از سالسا سبز استفاده کرده ام.
لوبیاها را قبل از استفاده کمی له کردم و یکی دو بار که برنج به اندازه کافی نخوردم، حبوبات و گوشت را دو برابر کردم.
در مورد دستور العملی صحبت کنید که می تواند به نفع شما باشد، نه علیه شما!
نحوه مونتاژ Wraps
برای مونتاژ روکش ها:
- پنیر رنده شده (من از مخلوط پنیر مکزیکی استفاده می کنم) روی تورتیلا بپاشید و حاشیه کمی در اطراف لبه باقی بگذارید.
- حدود 1/2 فنجان پر ، (برای یک تورتیلای 8 یا 9 اینچی) را در یک نوار پهن در مرکز پخش کنید.
- یک طرف را به سمت بالا و روی فیلینگ تا بزنید
- طرف دیگر را دنبال کنید تا تورتیلا به یک سوم تا شود
- کمی فشار دهید تا صاف شود (باید صاف باشد و مانند بوریتو گرد نباشد)
نحوه پختن روکش ها برای حدا،ر ترد شدن
این بسته بندی ها تا حدی به دلیل نحوه پخته شدنشان جادویی هستند. آنها در خارج بسیار ترد و ترد هستند در حالی که داخل آن داغ و حباب دار و بسیار خوش طعم است!
دو مرحله مهم در این فرآیند عبارتند از:
ONE: مسواک زدن روغن یا پاشیدن اسپری پخت و پز روی سمت درز از بسته بندی، و سپس
دو: قرار دادن بسته بندی سمت درز به پایین روی یک تابه یا تابه داغ
پختن روکش ها از سمت درز به سمت پایین، ابتدا تورتیلا را مهر و موم می کند تا هنگام چرخاندن از بسته بندی باز نشود. اسپری روغن/آشپزی به این کار کمک می کند همچنین یک خوبی ترد اضافی به بسته بندی ارائه می دهد.
بعد از اینکه چند دقیقه از طرف درز به سمت پایین پختند، از یک کفگیر پهن استفاده کنید و روی طرف دیگر را بپزید تا طلایی شود.
کاملاً طبیعی است که در حین چرخاندن/پخت ،، کمی پر ، بیرون بریزد. فقط آن را با کاردک در انتهای تورتیلا قرار دهید و ادامه دهید.
بعد از اینکه بسته بندی ها از روی سینی داغ جدا شدند، آنها را روی تخته برش می چینم و از وسط نصف می کنم و در آنجا سرو می کنم.
منظورم این است که اینجا صادقانه صحبت میکنم، شام تقریباً همیشه در خانه ما یک امر عادی است، اما مخصوصاً وقتی این انچیلاداهای مرغ ترد ظاهر میشوند.
اگر بچههایی دارم که میلیونها مسیر را میروند، این بستهها را درست میکنم، آنها را در فویل میپیچم تا گرم بمانند، و آنها را با بچههایی که تمرینهای ورزشی یا تعهدات دیگری دارند بیرون میفرستم.
بسته بندی ها نیز به خوبی یخ می زنند تا دوباره گرم شوند و بعدا بلعیده شوند.
تاپینگ های بارگذاری شده
این بستهبندیها تا حد امکان به صورت گرم و داغ از روی سینی پخته میشوند.
اما آنها همچنین سرشار از خامه ترش، سالسا، آووکادو و هر نوع انچیلادا یا تاکو دیگری هستند که میل قلبی شما را دارد.
دیروز مال خود را در مقداری از queso سفیدی که Costco مدتی حمل می کرد (فکر کنم مارک Queso Mama است) فرو بردم و ermagersh ، تقریباً مردم و به بهشت رفتم. خیلی خوب.
یک وعده غذایی عالی برای هر زمان
من از ابتدا تا به حال تغییراتی را روی روکش های ترد ایجاد کرده ام:
و بله، من هنوز چند تغییر دیگر در آستین خود دارم. 😉
همه این دستور العملها، از جمله دستور امروزی، فوقالعاده هستند، زیرا میتوان دستور غذا را تغییر داد و فقط با دنبال ، قلب خود (و آنچه در یخچال و انباری شماست!) آن را تغییر داد و کنار هم گذاشت.
هر بار که روکش های انچیلادا را درست می کنیم، فقط کمی متفاوت هستند. امیدوارم که آنها را دوست داشته باشید!
یک سال پیش: سالاد کلم پیچ و برنج وحشی دیوانه
دو سال پیش: نان موز کره بادام زمینی
سه سال پیش: سوپ رشته سبزی گوشت ، آهسته پز
چهار سال پیش: قابلمه فوری نان موز برش فولادی جو دوسر
پنج سال پیش: خورش گوشت ، قابلمه فوری
شش سال پیش: فلفل دلمه ای جو مرغ ج، غربی
هفت سال قبل: پودینگ براونی
هشت سال پیش: کوکی های نارگیلی کرایسین بلغور جو دوسر شکلات سفید
نه سال پیش: چیزکیک موس شکلاتی سفید لوبیا و،لی
ده سال قبل: ماست خانگی DIY
بسته بندی انچیلادا مرغ ترد
بازده: 8 -10 بسته بندی
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان کل: 30 دقیقه
پر كردن:
- 2 تا 3 فنجان ها مرغ پخته و ،د شده
- 1 و نیم تا 2 فنجان ها برنج سفید یا قهوه ای پخته شده
- 1 (15 اونس) می تواند لوبیا چیتی یا سیاه، شسته و آبکش شده
- 1 (10 اونس) اونس قوطی سس انچیلادا سبز یا قرمز (به یادداشت مراجعه کنید)
- 1 (4 اونس) قوطی چیلی سبز، آبکش شده
- ½ فنجان گشنیز ،د شده
- 1 قاشق سوپخوری آب لیموترش تازه، کم و بیش
- ½ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- ½ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل
- ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- یک عدد فلفل سیاه
بسته بندی ها:
- 8 تا 10 (8 اینچ) نان ذرت مکزیکی
- 2 تا 3 فنجان ها پنیر رنده شده به سبک مکزیکی (یا ،یبی از مونتری جک و چدار)
- اسپری آشپزی
-
تمام مواد فیلینگ را با هم در یک کاسه ،یب کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
-
برای هر بسته، حدود 1/4 فنجان پنیر را روی تورتیلا بپاشید، سپس حدود 1/2 فنجان را در مرکز آن در یک نوار پهن پخش کنید.
-
یک طرف تورتیلا را روی فیلینگ بریزید و به دنبال آن طرف دیگر را (به طوری که تورتیلا به یک سوم تا شود). کمی فشار دهید تا صاف شود. باید ضخیم و مسطح باشد و مانند بوریتو گرد نباشد.
-
یک تابه یا تابه بزرگ ن،ب را روی حرارت متوسط گرم کنید تا داغ شود. من از یک توری برقی با دمای حدود 350 درجه فارنهایت استفاده می کنم.
-
افشانه سمت درز روی بسته بندی ها را با اسپری پخت ن،ب (یا با کمی روغن زیتون ،ید). بسته ها را قرار دهید، سمت درز به پایینروی تابه یا تابه و حدود 2 تا 4 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی و ترد شود.
-
در حین پختن، روی آن را با اسپری پخت ن،ب اسپری کنید (یا روغن زیتون ،ید) و با احتیاط کفگیر پهن کنید و کمی فشار دهید تا کمی صاف شود. طبیعی است که هنگام چرخاندن مقداری پر شدن از بین برود – کافی است آن را با کاردک در انتهای بسته بندی برگرد،د.
-
2-4 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شود و فیلینگ داغ و پنیری آب شود.
-
گرم را با خامه ترش، سالسا یا سایر مواد به انتخاب خود سرو کنید!
قابل تنظیم: این دستور غذا بسیار قابل تنظیم است. از هر ماده ای که دوست دارید کم و بیش استفاده کنید. آنها با گوشت چرخ کرده پخته شده به جای مرغ خوشمزه هستند. من همچنین از کنسرو مرغ (با نام تجاری Costco) استفاده کرده ام که نتایج خوبی داشته است.
سطح ادویه: مراقب تندی سس انچیلادا و چیلی سبز باشید. از متوسط یا داغ برای بسته بندی تند استفاده کنید – یا اگر نمی خواهید آنها را تند ب،ب،د.
خدمت: 1 بسته بندی ،، کا،ی: 163کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 8g، پروتئین: 15g، چربی: 8g، چربی های اشباع شده: 4g، کلسترول: 45میلی گرم، سدیم: 225میلی گرم، فیبر: 1g، قند: 0.4g
سلب مسئولیت: من یکی از شرکتکنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیلهای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایتهای وابسته طراحی شده است. به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/crispy-chicken-enchilada-wraps/