کوکیهای لیمو پی،ی نرم و جویدنی به راحتی درست میشوند و با طعم لیمو ترش میشوند!
اگر کوکیهای لیموی کرهای را دوست دارید که در دهانتان آب میشوند، حتماً این کوکیهای لیمویی خانگی را امتحان کنید.
آنها مطمئناً هر دوستدار لیمو را به خود جلب می کنند و دستور غذا می تواند بدون آرد، کتو، بدون گلوتن، بدون شکر، بدون تخم مرغ، بدون لبنیات و وگان باشد.
خوانندگان این کوکیهای شکلاتی سالم را نیز دوست دارند
مواد تشکیل دهنده کوکی لیمو پی،ی
شما به آرد بادام، پوست لیمو، عصاره و،ل خالص، پودر شیرین کننده، جوش شیرین، کره یا روغن نارگیل، نمک و آب لیمو نیاز دارید.
این دستور غذا شامل آرد بادام یا آرد بادام است، اما یک گزینه بدون آجیل نیز برای ،، که ترجیح میدهند کوکیهای لیموی بدون مغز درست کنند وجود دارد.
در اینجا پیشنهاد نمی کنم آرد دیگری را جایگزین بادام کنید. آرد گندم، آرد نارگیل و آرد بادام در پخت بسیار متفاوت عمل می کنند.
به ،وان یک طعم جالب، سعی کنید لیمو را با پوست و آب پرتقال عوض کنید.
از باقی مانده پوست لیمو برای تهیه نان لیمو کتو استفاده کنید
ویدیوی دستور پخت شیرینی لیمو را در بالا تماشا کنید
طرز تهیه شیرینی لیمویی
کره یا روغن را ذوب کنید، سپس همه مواد را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا خمیر شیرینی شکل بگیرد.
به شکل گلوله های خمیر کوکی بغلط،د. من از قاشق کوکی برای شکل دادن به توپ استفاده می کنم. برای کوکیهای نرمتر و جویدنیتر، توپها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند یا یک شبه. در غیر این صورت فوراً بپزید.
فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. در صورت تمایل گلوله ها را در پودر قند یا اریتریتول بغلت،د، سپس گلوله های کوکی را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید. 10 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
کوکی ها را با قاشق فشار دهید تا به شکل کوکی در بیایند. قبل از دست زدن، بگذارید کاملا خنک شوند، زیرا در حالی که هنوز داغ هستند، ظریف هستند.
درست ، کلوچه با ترازو غذا
اگر می خواهید از اندازه گیری گرم به جای فنجان استفاده کنید، در اینجا مقادیر مورد نیاز استفاده کنید:
120 گرم آرد بادام، 15 گرم پودر قند یا اریتریتول، 30 گرم کره یا روغن، 10 گرم آبلیمو و 5 گرم عصاره و،ل خالص.
همچنین به یاد داشته باشید که نمک، جوش شیرین و پوست لیمو را اضافه کنید.
دستور پخت پی،ی از کوکیهای کتو و کوکیهای شکلاتی کتو و همچنین از این کوکیهای جویدنی کره بادامزمینی اقتباس شده است.
- 1 فنجان آرد بادام (یا این ملاتوی بدون لیمو را امتحان کنید)
- 2 قاشق غذاخوری پودر قند یا اریتریتول
- پوست یک لیمو
- نمک کم 1/4 قاشق چایخوری
- 1/8 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 2 قاشق غذاخوری کره یا روغن نارگیل
- 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل خالص
- 2 قاشق چایخوری آب لیمو
- پودر قند یا اریتریتول اختیاری برای غلتاندن
-
کره یا روغن را ذوب کنید. همه مواد را هم بزنید تا به شکل خمیر در بیاید، سپس به شکل توپ در بیاورید. برای کوکیهای جویدنی، توپها را در یخچال بگذارید تا سرد شود یا یک شبه. یا می تو،د فوراً بپزید. در صورت تمایل گلوله ها را در پودر قند اضافی بغلت،د. فر را از قبل با دمای 325 فارنهایت گرم کنید. در سینی شیرینی پزی با کاغذ روغنی به مدت 10 دقیقه بپزید. از یک قاشق برای فشار دادن توپ ها به شکل کوکی استفاده کنید. قبل از دست زدن به آن ها اجازه دهید کاملا خنک شوند، زیرا در ابتدا ظریف هستند اما با سرد شدن به میزان قابل توجهی سفت می شوند.مشاهده حقایق تغذیه
دستور العمل های ساده تر لیمو
ماس لیمو
نان لیمویی وگان
شربت لیمو
میله های لیمو کتو
یا این میله های لیمو وگان
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/lemon-pixie-cookies/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=lemon-pixie-cookies