صفحه اصلی > دستور پخت > کوکی های جو دوسر کره بادام زمینی
این کوکی های بلغور جو دوسر کره بادام زمینی ،یبی از دو کوکی مورد علاقه من است. آنها با طعم لذیذ کره بادام زمینی بسته بندی شده اند و طعم جویدنی جو دوسر. آنها نرم و ضخیم و کاملا غیر قابل مقاومت هستند.
چرا ما این کوکی های جو دوسر کره بادام زمینی را دوست داریم؟
من یک عاشق کوکی بی معذرت هستم. چه چیزی را دوست نداشته باشیم؟ آنها را سریع و آسان با موادی که معمولاً در دست دارید درست میکنند، و با هزاران دستور غذا در دست ما، همیشه یک نسخه خوشمزه جدید برای امتحان ، وجود دارد. و حتی اگر ما از امتحان دستور العمل های جدید هر از چند گاهی لذت می بریم، می بینم که بارها و بارها به سراغ این کوکی کوچک فروتن می روم. این یک کلوچه دل،ب و رضایت بخش با شیرینی کافی برای سیر ، شیرینی شماست. همچنین سرشار از کره بادام زمینی و جو است که به آن بافت جویدنی لذت بخشی می دهد. آنها به خوبی منجمد می شوند و یک غذای ناهار یا میان وعده بعد از ظهر عالی را درست می کنند. اگر عاشق کره بادام زمینی هستید، یا عاشق کوکی های جو دوسر هستید، یا به طور کلی عاشق کوکی ها هستید… این کوکی برای شماست.
مواد لازم برای کوکی های جو دوسر کره بادام زمینی:
- بلغور جو دوسر: ما از جو دوسر معمولی استفاده کردیم
- ارد: آرد همه منظوره در اینجا بهترین عملکرد را دارد
- بکینگ پودر و سودا: برای خمیر ،
- نمک: من دوست دارم از نمک کوشر استفاده کنم
- کره: من معمولاً از کره شور استفاده می کنم زیرا این همان چیزی است که در دست دارم. در صورت استفاده از کره بدون نمک، در صورت ،وم مقدار نمک اضافه شده را تنظیم کنید.
- کره بادام زمینی: ما از کره بادام زمینی خامه ای معمولی استفاده کردیم، اما کرانچی یک بافت لذت بخش می دهد!
- قند: شکر سفید گرانول معمولی بهترین عملکرد را دارد
- شکر قهوهای: به نرم و جویدنی کوکی ها کمک می کند و طعم کاراملی به آن اضافه می کند
- تخم مرغ: یک تخم مرغ بزرگ برای ساختار و بافت
- و،ل: طعم خوب و گردی به کوکی اضافه می کند
طرز تهیه کوکی های جو دوسر کره بادام زمینی:
- هم بزنید با هم مواد خشک
- ضرب و شتم کره و شکر با هم تا ، رنگ شود.
- اضافه ، تخم مرغ، کره بادام زمینی و و،ل را دوباره هم بزنید.
- هم بزنید مواد خشک را در مخلوط خامه ای قرار دهید تا زم، که ،یب شوند.
- خنک برای حدود 20 دقیقه
- اسکوپ روی ورقه های کوکی پوشیده شده با پوست.
- پخت در دمای 350 درجه به مدت 12-14 دقیقه یا تا زم، که سفت شود. پخت بیش از حد نیست!
نکات و جایگزینی
- در برابر وسوسه پخت بیش از حد این کوکی ها مقاومت کنید! لبهها کمی قهوهای میشوند و وسط آن همچنان نرم به نظر میرسد. این زم، است که می خواهید آنها را از فر بیرون بیاورید. آنها همانطور که می نشینند آماده می شوند و شما یک کلوچه لطیف و جویدنی دریافت خواهید کرد. در غیر این صورت کوکی های شما خشک و شکننده می شوند.
- من از جو دوسر سریع پخته شده استفاده کرده ام. کمی بافت متفاوت به کوکی اضافه می کند، اما به خوبی کار می کند.
- بعد از اضافه ، مواد خشک، هم بزنید تا یکدست شوند. مخلوط ، بیش از حد باعث ایجاد یک کوکی سفت می شود.
- اسکوپ های کوکی یک تغییر دهنده بازی هستند! ما با استفاده از این یکی.
- می تو،د خمیر را برای مدت طول، تری سرد کنید، اما برداشتن آن خیلی سخت خواهد بود. اجازه دهید خمیر در دمای اتاق استراحت کند تا زم، که کف شود.
- اگر حتما باید شکلات را در کوکی های خود داشته باشید، چیپس شکلات یک افزودنی واقعا خوشمزه است!
- اینا هم عالی یخ میزنن می تو،د کوکی های خنک شده و پخته شده را در یک ظرف در بسته یا کیسه نگهداری فریز کنید. همچنین میتو،د خمیر را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی بریزید. فریز کنید تا جامد شود، سپس گلوله های خمیر را به کیسه فریزر زیپ دار اضافه کنید. این به شما امکان می دهد هر زمان که هوس کردید آنها را تازه بپزید.
دستور العمل های کوکی بیشتری که دوست خواهید داشت:
-
مواد خشک (جو دوسر، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک) را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. کنار گذاشتن
-
در یک کاسه متوسط یا کاسه همزن خود، کره، شکر و شکر قهوه ای را با سرعت متوسط به بالا با هم بزنید تا یکدست و ، رنگ شود، حدود 1 تا 2 دقیقه. کره بادام زمینی، تخم مرغ و و،ل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند و در صورت نیاز کناره ها را ب،اشید.
-
مواد خشک را به کاسه اضافه کنید و با حرارت ملایم هم بزنید تا یکدست شوند. روی آن را بپوش،د و حداقل 20 دقیقه خنک کنید.
-
فر را با دمای 350 درجه گرم کنید و خمیر را از یخچال خارج کنید. اگر خیلی سفت است، اجازه دهید روی پیشخوان بماند تا آنقدر نرم شود که بتو،د آن را بردارید.
-
خمیر را روی ورقه های پختی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است بریزید. به مدت 12-14 دقیقه یا تا زم، که کوکی ها کمی قهوه ای طلایی شوند بپزید. بیش از حد نپزید! مراکز همچنان نرم به نظر می رسند.
-
اجازه دهید به مدت 5 دقیقه روی ورقه پخت خنک شود و سپس آن را در توری سیمی بردارید تا کاملا خنک شود. لذت بردن!
کا،ی: 187کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 18g | پروتئین: 3g | چربی: 12g | چربی های اشباع شده: 5g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 4g | چربی ترانس: 0.3g | کلسترول: 31میلی گرم | سدیم: 236میلی گرم | پتاسیم: 85میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 12g | ویتامین A: 222IU | کلسیم: 23میلی گرم | اهن: 1میلی گرم
ناتالی مونسون
من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه پر از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب فرزندانتان به بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگان بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.
درباره ناتالی بیشتر بد،د
منبع: https://www.superhealthykids.com/healthy-peanut-،er-c،colate-chip-cookies/