10 خوشمزه ترین غذای ایرانی به همراه طرز تهیه ایران کوک-غذا شرقی

تعداد محدودی از انواع غذاهای ایرانی هستند که با برنج سرو نمیشوند به همین دلیل میتوان گفت در زندگی های امروزی برنج یکی از اجزا جدا نشدنی سفره های ایرانی میباشد. طعم این کوفته مجله خبری غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است و شباهت زیادی به سایر کوفته‌های ایرانی دارد. شما می‌توانید این غذا را هم برای وعده ناهار و هم شام آماده کنید و همراه با نان یا برنج سرو کنید.

  • این خورشت در تمامی فصول سال، داخل منوی رستوران‌ها قابل مشاهده است اما طبخ ناردونی با انار تازه طعم خوشمزه‌تری به آن هدیه می‌دهد.
  • زرشک پلو با مرغ از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که نسبت به دیگر غذاهای ایرانی زمان زیادی نیاز ندارد.
  • روی مواد ته چین ر با قاشق فشار بدید تا صاف بشه و خوب به هم بچسبه.

آش غذایی دوست داشتنی است که با آش سبزی، نخود، لوبیا، عدس، کشک و با توجه به نوع آن از مواد لازم دیگری درست می‌شود. فینگر فود‌ها از غذاهایی هستند که نه تنها دستور پخت راحتی دارند، بلکه برای کسانی که وقت کافی برای درست کردن ناهار ندارند بهترین گزینه است. برای خوشمزه‌تر شدن این غذای معروف گیلانی بهتر از گوجه‌فرنگی تازه استفاده کنیم. فطایر یک غذای عربی و لبنانی است که داخل خمیر آن را با مواد مختلفی می‌توانید پر کنید. شامی کباب را به همراه سیب زمینی سرخ کرده می‌توان میل کرد. در مرحله اول تهیه شامی کباب، سیب زمینی‌ها و پیاز را پوست بگیرید و بشویید.

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

خورشت کدو غذایی خوشمزه و آسان است که با گوشت تکه‌ای درست می‌شود. شکل ظاهری خورشت دوغ پای شباهت زیادی با خورشت قیمه دارد اما طعم آن کاملا متفاوت است. برای تهیه این غذا به جای آب از دوغ محلی ترش استفاده شده که باعث می‌شود طعم آن نسبت به قیمه ترشی بیشتری داشته باشد. از جذاب‌ترین غذاهای جنوب ایران، دمی لخلاخ است که بومیان بوشهری برای تهیه آن از روش‌های خاصی استفاده می‌کنند. معمولا طعم خاص این غذا به دلیل وجود تمبر هندی و لیمو امانی است.

دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا

این موضوع باعث می‌شود غذاهای ایرانی در طول زمان ترکیبی اعجاب‌انگیز و بلوغ‌یافته پیدا کنند و با نگاه به فرهنگ ایرانی‌ها تنوع جالبی از غذاهای پاک و خوشمزه را پیدا می‌کنیم. در جنوب ایران بخاطر کم‌تر بودن عرض جغرافیایی و نبود رشته‌کوه‌ها، آب و هوا گرم‌ است. در نتیجه فصل مصرف مواد تازه کوتاه‌ است و تنوع غذایی چندان زیاد نیست. از نظر تاریخی یک سنت دیرینه‌ی تجارت از طریق مسیرهای دریایی به کشورهای غنی از ادویه مانند هند وجود داشته که غذاهای جنوب از آن متاثر شده. غذاهایی که در جنوب کشور پخته می‌شود طعمی پیچیده‌تر از غذاهای شمال دارند و نت‌های بلندی از ادویه‌ها، تمر هندی و فلفل‌ها را در بر می‌گیرند.

اصولی ترین و ساده ترین روش تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه شامی‌ کباب در شهرهای مختلف متفاوت است البته همه آن‌ها شباهت‌هایی به هم دارند. در لیست غذاهای ایرانی، «خورش کدو سبز» را با اسم «خورش کدو مسما» هم می‌شناسند. طرز تهیه خورش کدو مسما بسیار راحت است و در آن علاوه بر گوشت، از انواع گوشت استفاده می‌شود. بهتر است این غذای خوشمزه ایرانی را به عنوان یک خورشت تنک آب درست کنید. خورشت قورمه سبزی هم یکی از غذاهایی است که می‌توان آن را در لیست خوشمزه‌‌ترین غذاهای ایرانی، به عنوان غذایی پرطرفدار معرفی کرد. این خورشت رستورانی و مجلسی بسیار اصیل است و جز غذاهای قدیمی ایران نیز محسوب‌ می‌شود.

تحریریه غذا شرقی