Blueberry Galette – Skinnytaste


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخو،د.
حالت آلا Blueberry Galette

این گالت آسان زغال اخته دسر من،ی برای پخت زم، است که زغال اخته تابست، تازه در فصل یا هر زم، از سال است. استفاده از خمیر پای یخچالی آن را سریعتر می کند!

بلوبری گالت

بلوبری گالت

درست ، گالت زغال اخته ساده تر از پای زغال اخته یا تارت است، زیرا اساساً یک پای آزاد و بدون ظرف پای است. من عاشق این هستم که چقدر این دسر روستایی بی سروصدا است. زغال اخته با لیمو و پوست لیمو ریخته می شود و کمی با میوه راهب یا شکر شیرین می شود. به اندازه یک پای خانگی خوشمزه است اما بسیار ساده تر. اگر می‌خواهید این گالت میوه‌ای را خیلی خوب درست کنید، آن را با یک قاشق بستنی و،لی سرو کنید! برای یک گالتی خوش طعم، این گالت تابست، گوجه فرنگی را دوست خواهید داشت.

حالت آلا Blueberry Galette

گالت بلوبری چیست؟

گالت زغال اخته یک شیرینی آزاد شکل شیرین با پر ، زغال اخته است که روی یک تابه پخته شده است. این را می تو،د با هر توت دلخواه درست کنید. برای تنوع، آن را با ،یبی از زغال اخته، تمشک و تمشک امتحان کنید. گالت های خوش طعم با سبزیجات نیز وجود دارد.

آیا خمیر گالت همان خمیر پای است؟

یک گالت از همان نوع خمیری استفاده می کند که برای پای استفاده می شود، فقط پخت آن متفاوت است. یک گالت روی یک ورقه پخت پخته می شود و لبه های خمیر روی فیلینگ تا می شود. یک پای در یک بشقاب پای دایره ای درست می شود که خمیر از کناره های ظرف بالا می رود. یک پای گاهی اوقات یک پوسته پای دوم در بالای فیلینگ دارد.

مواد لازم گالت بلوبری

  • خمیر پای: من این دستور گالت بلوبری را با خمیر پای Pillsbury درست کردم، اما هر مارکی جواب می دهد. و اگر می خواهید دستور پخت کراست پای خانگی خود را درست کنید، آن را دنبال کنید.
  • شیرین کننده: من از شیرین کننده میوه راهب استفاده کردم که کا،ی آن صفر است و کربوهیدرات کمتری نسبت به شکر دارد، اما می تو،د شکر گرانول یا شکر توربینادو را جایگزین کنید.
  • لیمو: شما به دو قاشق چایخوری پوست لیمو و دو قاشق غذاخوری آب لیمو نیاز دارید.
  • ارد: زغال اخته ها را با آرد همه منظوره یا نشاسته ذرت مخلوط کنید، این کار از خیس شدن گالت جلوگیری می کند و سس را غلیظ می کند.
  • مخلوط بلوبری: اگر زغال اخته تازه فصل است، حتما از آن استفاده کنید! اگر نه، زغال اخته یخ زده نیز موثر خواهد بود.
  • شستشوی تخم مرغ: یک سفیده یا تخم مرغ کامل را بزنید تا روی پوسته ،د.

چگونه یک گالت بلوبری درست کنیم

  • آمادگی: یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوش،د و فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید بماند تا زم، که زغال اخته را آماده می کنید.
  • پر ، گالت: میوه یا شکر راهب، پوست لیمو و آرد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. زغال اخته و آب لیمو را داخل آن بریزید و بگذارید 15 دقیقه بماند.
  • خمیر گالت: خمیر پای را با یک وردنه به ضخامت 1/8 اینچ روی سطح کمی آردپاشی شده به شکل 13 اینچی باز کنید. شیرینی را از وسط تا کرده و به سینی فر آماده شده منتقل کنید.
  • گالت را تشکیل دهید: زغال اخته ها را با قاشق در وسط خمیر بریزید و 1 ½ حاشیه بگذارید. حاشیه را به سمت بالا و روی زغال اخته ها تا بزنید. سفیده تخم مرغ را با قلم مو روی شیرینی ،ید و با کمی شیرین کننده بپاشید.
  • گالت را بپزید به مدت 40 تا 50 دقیقه تا زم، که شیرینی قهوه ای طلایی شود و فیله بلوبری شروع به حباب زدن کند. ورقه پخت را به توری خنک کننده منتقل کنید و بگذارید خنک شود تا گرم شود. با کاتر شیرینی پزی به هشت ،مت برش بزنید و گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

چگونه یک گالت را ذخیره کنیم

باقیمانده غذا را با پ،تیک بپوش،د و تا 5 روز در یخچال بگذارید، می تو،د آن را سرد بخورید یا دوباره گرم کنید تا گرم شود.

زغال اخته با لیمو و آرد
چگونه یک گالت بلوبری درست کنیم
پای بلوبری شکل آزاد
تارت بلوبری

دستور العمل های بیشتر زغال اخته که دوست خواهید داشت

آمادگی: 20 دقایق

پختن: 40 دقایق

جمع: 1 ساعت 15 دقایق

بازده: 8 وعده های غذایی

اندازه خدمت: 1 ،

  • یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوش،د. خمیر را از یخچال خارج کرده و بسته بندی کنید تا خنک شود.

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

فیلینگ را درست کنید:

  • در یک کاسه، ¼ فنجان میوه یا شکر، پوست لیمو و آرد را با همزن بزنید. زغال اخته و آب لیمو را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا پوشش داده شود. بگذارید 15 دقیقه بماند.

خمیر را آماده کنید:

  • روی یک سطح کار کمی آردپاشی شده، خمیر را به شکل گردی 13 اینچی به ضخامت حدود 1/8 اینچ باز کنید.

  • شیرینی را از وسط تا کرده و به سینی فر آماده شده منتقل کنید.

  • زغال اخته ها را با قاشق در وسط شیرینی بریزید و یک حاشیه 11/2 اینچی در اطراف باقی بگذارید.

  • حاشیه شیرینی را به سمت بالا و روی زغال اخته ها تا کنید و در صورت نیاز آن را چین بزنید. سفیده تخم مرغ را با قلم مو روی شیرینی ،ید و با کمی شیرین کننده بپاشید.

  • حدود 40 تا 45 دقیقه در وسط فر بپزید، تا زم، که شیرینی طلایی شود و فیله بلوبری شروع به حباب زدن کند.

  • ورقه پخت را به توری منتقل کنید و بگذارید خنک شود تا گرم شود. به 8 ،مت برش دهید و گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

مرحله آ،:

لطفا امتیاز دهید و نظر بدهید به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور غذا را دوست داشتید! این به ،ب و کار ما کمک می کند تا پیشرفت کند و به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا برای شما ادامه دهد.

خدمت: 1 ،، کا،ی: 155 کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 31 g، پروتئین: 2.5 g، چربی: 6.5 g، چربی های اشباع شده: 2.5 g، کلسترول: 5 میلی گرم، سدیم: 137.5 میلی گرم، فیبر: 2 g، قند: 7.5 g


منبع: https://www.skinnytaste.com/blueberry-galette/