Copycat Texas Roadhouse Rolls – Mel’s Kitchen Cafe


این رول‌های کرکی و کره‌ای نرم، کپی‌شده تگزاس رودهاوس خوشمزه هستند و درست ، آن‌ها بسیار آسان است. برای یک ،یب الهی با کره دارچین سرو کنید!

شما بچه ها، این رول ها. 😍 آنها برخی از بهترین رول‌هایی هستند که از آشپزخانه من بیرون می‌آیند، و من احساس می‌کنم که آنها به سرعت برای شما نیز محبوب خواهند شد.

رول مربع با رول های دیگر در سبد با حوله.

خمیر رول رودهاوس تگزاس

خمیر این رول های کپی معروف به سرعت و به راحتی جمع می شود.

در اینجا چند نکته سریع برای موفقیت نهایی آورده شده است:

  1. دستور پخت شیر ​​آب‌پز شده را می‌طلبد. این به این م،ی است که شیر را تا زم، که شیر بخار شود و حباب های کوچکی در اطراف لبه ایجاد شود حرارت دهید. از شیر بدون چربی استفاده نکنید. دو درصد یا شیر کامل بهترین کار را دارد.
  2. علاوه بر شیر، ما هستیم همچنین با استفاده از آب، بیش از حد. استفاده از آب و شیر بافت عالی را به رول ها می بخشد. خیلی متراکم نیست. زیاد هوا نیست آنها کامل هستند.
  3. مهم است که هنگامی که مخلوط کره/عسل/شیر/آب بین 105-110 درجه فارنهایت خنک شد، مخمر را اضافه کنید. یک دماسنج با قابلیت خواندن فوری (من دارم این یکی و آن را دوست دارم) می تواند در اینجا کمک کند تا مخمر به لطف مایع داغ گدازه به مرگ غم انگیز ختم نشود. اگر دماسنج ندارید، انگشت خود را در مخلوط فرو کنید – باید احساس خوبی داشته باشید (اما نه داغ) حمام.
  4. این رول ها شیرین تر از سایر دستور العمل های رول شام “استاندارد” هستند. دلیلش این است که ما به سبک تگزاس رودهاوس کامل می رویم و از عسل به ،وان شیرین کننده استفاده می کنیم. اگر برای عسل کمتر از شکر استفاده می کنید، به مقدار آرد توجه کنید – احتمالاً به آرد کمتری نیاز خواهید داشت.
ذوب کره در می،ر؛  ریختن عسل در مخلوط کن  ضد مخمر در مخلوط کن؛  مخلوط ، خمیر در می،ر

آرد را کم کم اضافه کنید و چند دقیقه در همزن ورز دهید.

خمیر را بیش از حد آرد نپاشید. باید نرم و کمی ،بنده باشد نه سفت. فقط در صورتی که خمیر فوق العاده ،بنده باشد و به دو طرف، ته یا مرکز کاسه ب،بد، آرد اضافی اضافه کنید.

مقدار دقیق آرد بر اساس عوامل مختلفی متفاوت خواهد بود، اما من در آشپزخانه خود حدود 7 3/4 فنجان آرد استفاده می کنم. من برای اندازه گیری از روش کرکی-دیپ-سوئیپ استفاده می کنم.

روی آن را بپوش،د و اجازه دهید خمیر ور بیاید تا دو برابر شود.

بالا آمدن خمیر در مخلوط کن بوش سفید.

چگونه رول های مربعی شکل بگیریم

خمیر را روی یک پیشخوان کمی چرب شده یا کمی آردپاشی شده برگرد،د و فشار دهید یا به شکل یک مستطیل به ضخامت حدود 1/2 تا 3/4 اینچ بچرخ،د.

با چرخ پیتزا خمیر را به 24 مربع برش دهید. لازم نیست دقیق باشد! این رول ها قرار است کمی روستایی باشند.

اگر در نهایت با چند مربع بزرگتر مواجه شدید (همه، مانند ردیف من در سمت چپ)، می تو،د یک نوار از رول های بزرگتر ببرید و روی کناره های رول های کوچکتر فشار دهید تا آنها را یکدست کنید.

یا فقط آنها را همان طور که هستند رها کنید. من قول می دهم که آنها در هر صورت بلعیده می شوند.

مستطیل خمیر را به 24 قطعه ت،یم کنید.

رول ها را به اندازه 12 در یک تابه با فاصله حدود یک اینچ از هم قرار می دهم.

اجازه دهید آن‌ها بالا بیایند تا کاملا پف کرده و قد آنها دو برابر شود. مهم است که اجازه دهید در این مرحله به طور کامل بالا بیایند تا کرکی بهینه داشته باشند! (رول های تصویر زیر هنوز بالا نیامده اند.)

12 رول مربعی پخته نشده روی ورقه پخت.

اثر تگزاس رودهاوس

رول ها را بپزید تا روی آن ها کمی طلایی شوند.

بلافاصله از فر خارج کنید، روی آن را با مقداری کره ذوب شده سالم ،ید. این مرحله را نادیده نگیرید – یا صرف نظر نکنید!

با رویه های کره ای، رول های کرکی و کمی شیرین باورن،ی هستند!

از آنجایی که رول‌های تگزاس رودهاوس از ابتدا و تازه در هر رستوران تهیه می‌شوند، از نظر طعم خانگی به سختی می‌توان آن‌ها را ش،ت داد، اما این دستور العمل کپی شده این کار را انجام داده است.

رول مربعی پخته شده و کره ای روی تابه.

من و خاله ام مریلین نکاتی را به این سو و آن سو به اشتراک گذاشته‌ایم تا این رول‌ها را درست به دست آوریم: نرم و سبک در حالی که هنوز مقدار من،ی از وزن کرکی را نگه داشته‌ایم.

آنها کامل هستند!

این واقعا رضایت بخش است که بدانم می توانم این دستور غذای فوق العاده محبوب و فوق العاده خوشمزه را هر زمان که بخواهم بدون اینکه خانه ام را ، کنم، میل کنم. #رویا به حقیقت بیوست

این رول‌های کپی‌شده تگزاس رودهاوس در کنار هر تعداد وعده‌های غذایی فوق‌العاده سرو می‌شوند. و ساندویچ های کوچک خوشمزه ای هم درست می کنند. من نمی توانم منتظر بمانم تا آنها را بسازی!

رول کرکی که در بشقاب سفید به قطعات ت،یم شده است.

کره عسل دارچین را فراموش نکنید

این رول ها هر طور که بخورید خوشمزه هستند، اما با چرخشی از کره عسل دارچین، خدایی هستند.

من قصد دارم تا چند روز دیگر دستور العملی برای کره عسل دارچینی ارسال کنم فقط برای اینکه بتواند جای خود را داشته باشد، اما اگر نمی تو،د آنقدر صبر کنید، اینجاست.

همه این مواد را با هم مخلوط کنید تا ،ی و یکدست شود:

  • 1/2 فنجان کره (من از نمک استفاده می کنم)
  • 1/4 فنجان عسل
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • و،ل (حدود 1/4 قاشق چایخوری)

دستور العمل های زیادی برای کره عسل دارچین به صورت آنلاین وجود دارد که نیاز به پودر قند نیز دارند، اما من متوجه شدم که طعم عسل را به گونه ای که از آن لذت نمی برم غلبه کرده است، بنابراین کره عسل را فقط به اصول اولیه کاهش دادم. طعم کره ای، شیرین، دارچینی بسیار خوب است.

رول به دو نیم شده با کره دارچین در نیمه پایینی.

یک سال پیش: سالاد اورزو لیمو مارچوبه برشته با موزارلای تازه
دو سال پیش: کاسه های شناور تاکو با سس لیموی خامه ای خوشمزه دیوانه وار { اجاق گاز یا آرام پز}
سه سال پیش: ماکارونی مرغ لیمونی بیچ استریت
چهار سال پیش: ماهی تن Quesadilla Melts {20 دقیقه وعده غذایی}
پنج سال پیش: کوکی شکلاتی غول پیکر بسیار آسان {12 اینچ!}
شش سال پیش: بهترین سالاد پاستا ایتالیایی {با سس سریع خانگی ایتالیایی}
هفت سال قبل: بیسکویت چیپس شکلاتی بلغور جو دوسر شکلاتی
هشت سال پیش: کباب مرغ یون، کبابی با سس ساده تزازیکی
نه سال پیش: اسموتی صبحانه مورد علاقه من
ده سال قبل: سیخ مرغ چیپوتل با سس خامه ای

پنج رول مربع در سبد با حوله آبی و سفید.

رو، رودهاوس تگزاس را کپی کنید

بازده: 24 رول ها

زمان آماده سازی: 25 دقایق

زمان پخت: 18 دقایق

زمان افزایش: 2 ساعت ها 30 دقایق

زمان کل: 3 ساعت ها 13 دقایق

  • 6 قاشق غذاخوری کره، به اندازه یک قاشق غذاخوری برش داده شود
  • ½ فنجان عسل
  • 1 ½ فنجان ها 2% یا شیر کامل، سوخته (به یادداشت مراجعه کنید)
  • 1 فنجان آب با دمای اتاق
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری مخمر خشک فوری یا فعال
  • 2 بزرگ تخم مرغ
  • 1 قاشق سوپخوری نمک
  • 7 ¾ تا 8 فنجان ها آرد همه منظوره یا نان
  • کره ذوب شده، برای مسواک زدن
  • کره و عسل را به کاسه می،ر ایستاده مجهز به قلاب خمیر اضافه کنید. شیر آب شده را در آن بریزید. چند ث،ه مخلوط کنید. اجازه دهید مخلوط استراحت کند تا کره بیشتر آب شود.

  • آب را اضافه کنید. بگذارید مخلوط تا 105-110 درجه فارنهایت خنک شود (روی یک دماسنج فوری).

  • مخمر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. اجازه دهید مخلوط به مدت 5-7 دقیقه بماند تا مخمر حباب کند و ،مت بالای مایع کف کند.

  • تخم مرغ، نمک و 2-3 فنجان آرد را اضافه کنید. با سرعت متوسط ​​رو به پایین همزن به اضافه ، آرد ادامه دهید تا خمیر از کناره های کاسه جدا شود. خمیر را بیش از حد آرد نپاشید. باید نرم و کمی ،بنده باشد نه سفت.

  • با سرعت متوسط ​​به مدت 4 تا 5 دقیقه ورز دهید و فقط در صورتی که خمیر به دو طرف، کف یا مرکز کاسه ،بیده و خیلی ،بنده باشد، آرد اضافه کنید.

  • روی آن را بپوش،د و بگذارید تا حجمش دو برابر شود.

  • خمیر را روی یک پیشخوان کمی چرب شده یا کمی آردپاشی شده ،ید و به شکل یک مستطیل ضخیم به اندازه 15×10 اینچ و ضخامت 1/2 تا 3/4 اینچ بغلت،د.

  • خمیر را به 24 شکل مربع یا مستطیل برش دهید. رول ها باید کمی روستایی باشند، بنابراین اگر اندازه یا شکل همه آنها کاملاً ی،ان نیست نگران نباشید.

  • دو قالب لبه دار و نیم ورقه را با کاغذ روغنی بپوش،د و کمی با اسپری پخت و پز چرب کنید. رول ها را با فاصله 1/2 اینچی روی ورقه های پخت قرار دهید (من آنها را در چهار ردیف سه تایی قرار می دهم).

  • روی آن را بپوش،د و بگذارید تا پف کند یا ارتفاع آن دو برابر شود، 60 تا 90 دقیقه، بسته به گرمای آشپزخانه شما.

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. رول ها را به مدت 18 تا 22 دقیقه بپزید تا روی و پایین آن کمی طلایی شود.

  • بلافاصله از فر خارج شده، روی رول ها را با قلم مو با کره آب شده ،ید.

شیر خشک: شیر جوشان به این م،ی است که شیر را درست زیر یک جوش حرارت دهید تا حباب های کوچکی در اطراف لبه ایجاد شود و شیر بخار شود. این به تجزیه پروتئین های شیر کمک می کند تا نان ها/رول های سبک و پفی ایجاد کند.
درجه حرارت: مهم است که مخمر را زم، به مخلوط شیر/آب/کره/عسل اضافه کنید که در دمای من، باشد. یک دماسنج فوری در اینجا واقعاً ارزشمند است. اگر یکی ندارید، انگشت خود را در مخلوط فرو کنید – باید احساس خوبی داشته باشید (اما نه داغ) حمام.

خدمت: 1 رول، کا،ی: 210کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 38g، پروتئین: 5g، چربی: 4g، چربی های اشباع شده: 2g، کلسترول: 25میلی گرم، سدیم: 327میلی گرم، فیبر: 1g، قند: 7g

دنبال ، @MelsKitchenCafe در اینستاگرام و با استفاده از هشتگ دستور العمل هایی را که از وبلاگ من درست می کنید به من نشان دهید #ملسکی کافه. من عاشق دیدن همه خوبی هایی هستم که شما در آشپزخانه های خود به دست می آورید!

منبع دستور غذا: از کافه آشپزخانه مل (با تجربیات و ایده های زیادی از خاله مرلین)

سلب مسئولیت: من یکی از شرکت‌کنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیله‌ای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت‌های وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.




منبع: https://www.melskitchencafe.com/copycat-texas-road،use-rolls/