Easy Kale Pasto – Fit Foodie Finds


پستو کلم پیچ.

اینو درست کن دستور پخت آسان پستو کلم پیچ با کلم پیچ تازه، گردو، روغن زیتون، آب لیمو و پنیر پارمزان. این مکمل عالی برای غذاهای ماکارونی، به ،وان دیپ یا ماریناد است.

پستو کلم در یک کاسه.

کلم پستو به طرز شگفت انگیزی آسان

پستو روشی جالب برای طعم دادن به پاستا، پروتئین و هر چیز دیگری است. دستور العمل ک،یک پستو ما در Fit Foodie Finds محبوب است، اما ما می‌خواستیم پستوی کلم پیچی درست کنیم که به جای ریحان سنتی‌تر، کلم پیچ داشته باشد. و خوشمزه است!

پستو چیست؟

پستو سس سبز رنگی است که منشا آن ایتالیاست. معمولا از ریحان، سیر، آجیل کاج و روغن زیتون تهیه می شود.

پستو از چه چیزی درست می شود؟ پستو ک،یک از ریحان تازه، آجیل کاج، پنیر پارمزان و روغن زیتون تهیه می شود.

انواع مختلفی از پستو وجود دارد از جمله پستو کلم پیچ مانند این، پستو گردو، پستو ریحان، پستو وگان و غیره.

پستو چگونه سرو می کنید؟ پستو اغلب به ،وان سس روی پاستا سرو می شود. همچنین می توان از آن به ،وان دیپ، ماریناد یا سس استفاده کرد (سالاد ،، اسرائیلی ما را بررسی کنید!).

مواد لازم برای پستو کلم پیچ.

مواد تشکیل دهنده کلم پستو

کلم پیچ تازه: یک تن کلم پیچ اضافی در دست دارید؟ پستو کلم یک دستور العمل عالی برای اطمینان از اینکه هیچ یک از آن هدر نمی رود! حتماً برای این دستور، کلم پیچ خود را از استخوان جدا کنید.

روغن زیتون: ما عاشق طعم روغن زیتون فوق بکر هستیم و این چربی اصلی در این سس است. نه تنها آن را فوق العاده کره ای می کند، بلکه به نازک شدن آن و تبدیل آن به سس نیز کمک می کند.

پنیر پارمسان: پنیر پارمزان چنین طعم لذیذ، شور و خوش طعمی را به این سس پستو کلم پیچ اضافه می کند.

گردو: آجیل کاج به طور سنتی در سس پستو استفاده می شود، اما ما از گردو در پستو کلم پیچ استفاده می کنیم. ما از محصول خود به صورت خام استفاده می کنیم، اما می تو،د آنها را برای طعم بهتر برشته کنید.

حبه های سیر: سیر را تفت می دهیم تا طعم سیر گرفته شود و عطر و طعم خوشمزه ای ایجاد شود. می تو،د از سیر خام استفاده کنید، اما طعم پستو را تغییر می دهد.

آب لیمو: آب لیمو به اندازه کافی اسیدیته به این سس اضافه می کند. ازش نگذر

نمک: کمی نمک کوشر همه این مواد را با هم در یک سس باورن،ی قرار می دهد. مطمئن شوید که از کمی شروع کنید و از آنجا بروید.

ابزار آشپزخانه توصیه شده

تمام مواد تشکیل دهنده پستو کلم پیچ در غذاساز.

طرز تهیه کلم پستو

سیر را له کنید و تفت دهید

کف یک لیوان یا یک چاقوی سرآشپز بزرگ را بردارید و آن را روی هر حبه سیر بگذارید و محکم فشار دهید تا حبه سیر له شود تا صاف شود.

1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط/ زیاد گرم کنید و سیر را تفت دهید تا معطر و کمی طلایی شود.

مواد را در غذاساز بریزید

سیر پخته شده را به همراه کلم پیچ، پنیر پارمزان، آب لیمو، گردو، نمک و باقی مانده روغن زیتون به غذاساز پرقدرت اضافه کنید.

مواد تشکیل دهنده نبض

مواد را در غذاساز بکوبید تا مواد مخلوط شوند و سپس همه مواد را به مدت 2 تا 4 دقیقه یا تا زم، که مواد غلیظ و ،ی شوند، با حرارت بالا فرآوری کنید.

نکته حرفه ای: در طول زمان فرآوری حتماً چند بار کناره های غذاساز را ،اش دهید.

تست بافت

پستو پس از فرآوری باید غلیظ و خامه ای باشد.

اگر پستو هنوز خشک و ، است، یک یا دو قاشق چای‌خوری روغن زیتون اضافه کنید، کناره‌های آن را بتراشید و به پردازش پستو ادامه دهید تا غلیظ و خامه‌ای شود.

گاهی اوقات فرآوری طول،‌تر پستو باعث می‌شود روغن گردو خارج شود که رطوبت بیشتری به پستو می‌دهد.

سرو کنید و لذت ببرید!

پستو را روی پاستا، به ،وان سس روی ساندویچ ها سرو کنید یا پستو را در ظرف دربسته قرار دهید و تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

تعویض مواد

  • کلم پیچ: کلم پیچ ندارید؟ به جای آن از اسفناج یا ریحان استفاده کنید.
  • گردو: گردو در دست نیست؟ سعی کنید به جای آن از آجیل کاج، بادام هندی، گردو یا بادام استفاده کنید.
  • پنیر پارمسان: امیدوارید این دستور العمل را بدون لبنیات نگه دارید؟ پنیر پارمزان وگان ما یک جایگزین عالی است.
  • روغن زیتون: به جای روغن زیتون از روغن هسته انگور استفاده کنید.

پستو وگان

طرز سرو کلم پستو

دستور پخت پستو کلم پیچ ما یک اندازه برای همه وجود ندارد. یکی از موارد مورد علاقه ما در مورد آن این است که در نحوه استفاده از آن بسیار متنوع است!

ماریناد: پستو یک ماریناد عالی را ایجاد می کند. ما را امتحان کنید سیخ مرغ پستو.

سس سالاد: پستو یک پایه عالی برای سس سالاد است! روغن زیتون بیشتری اضافه کنید تا سس ملایم‌تر و نازک‌تر شود یا آن را درست روی سالادتان بریزید. شما عاشق سالاد ،، اسرائیلی ما خواهید شد.

سس: برای پر ، سبزیجات یا پروتئین خود به سس نیاز دارید. این پستو کلم پیچ فقط کارش را انجام می دهد! آماده سازی غذای مرغ پستو یا ماهی قزل آلا مدیترانه ای ما را امتحان کنید.

شیب: آن را ساده نگه دارید و از پستو خود به ،وان نان، سبزیجات یا کراکر استفاده کنید!

پاستا: پاستا آل دنته را با پستو بریزید و همانطور که هست سرو کنید. همچنین می‌تو،د دستور پاستا پستو مرغ ما را برای یک وعده غذایی دل،ب‌تر بررسی کنید.

گسترش: از آن به ،وان اسپری روی ساندویچ یا نان پیتا استفاده کنید. ساندویچ بوقلمون فلفل قرمز و پستو بوقلمون را بررسی کنید.

نکات مهم برای پستو کلم پیچ

خیلی ضخیم؟

آیا پستو کلم پیچ شما کمی ضخیم است؟ کافی است کمی روغن زیتون را با قاشق چایخوری اضافه کنید تا رقیق شود.

بیش از حد نازک؟

اگر چیزها کمی خیلی نازک به نظر می رسند، به سادگی کلم پیچ تازه بیشتری اضافه کنید. این باید کار را انجام دهد!

گیاهان دیگر را اضافه کنید

سعی کنید گیاهان تازه دیگری مانند ریحان، جعفری یا آویشن را به پستو کلم پیچ اضافه کنید! این به پستو کلم پیچ شما کمی عمق می دهد.

انبار کلم پستو

پستوی کلم پیچ خود را در ظرف دربسته بریزید و به مدت 3 تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

نحوه فریز ، کلم پستو

انجماد پستو کلم پیچ بسیار آسان و راهی عالی برای استفاده از کل کلم تازه است! در اینجا نحوه انجام آن آمده است:

  1. پستو را داخل یک سینی یخ بریزید. 1 تا 2 قاشق غذاخوری پستو به هر تکه یخ اضافه کنید تا 3/4 پر شود.
  2. حداقل 2 ساعت یا تا زم، که کاملا منجمد شود در فریزر قرار دهید.
  3. تکه های یخ کلم پستو را از سینی بیرون بیاورید و سپس مکعب های یخ زده را در یک ظرف دربسته یا کیسه ای به اندازه گالن منتقل کنید.
  4. تا 3 ماه فریز کنید.

برای ذوب شدن: به سادگی اجازه دهید پستو کلم پیچ منجمد به مدت 1 ساعت روی پیشخوان بماند یا آن را در یک تابه ن،ب بریزید و روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​یخ زدایی کنید.

پستو کلم پیچ کروستینی است.
پستو کلم در یک کاسه.

کلم پستو آسان

اینو درست کن دستور پخت آسان پستو کلم پیچ با کلم پیچ تازه، گردو، روغن زیتون، آب لیمو و پنیر پارمزان. در غذاهای ماکارونی، به ،وان دیپ یا ماریناد، شگفت انگیز است.

آمادگی:15 دقایق

پختن:5 دقایق

جمع:20 دقایق

،اصر

  • فنجان روغن زیتون جدا از هم
  • 4 میخک ها سیر پوست کنده
  • 4 فنجان ها کلم پیچ ،د شده استخوان زدایی و بسته بندی شده
  • ½ فنجان پنیر پارمزان رنده شده رنده متوسط
  • 3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • ½ فنجان گردو
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر

دستورالعمل ها

  • کف یک لیوان یا یک چاقوی سرآشپز بزرگ را بردارید و آن را روی هر حبه سیر بگذارید و محکم فشار دهید تا حبه سیر له شود تا صاف شود.

  • 1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط/بالا گرم کنید. وقتی روغن زیتون معطر شد سیر را اضافه کنید. سیر را تفت دهید تا معطر و کمی طلایی شود.

  • سیر پخته شده را به همراه کلم پیچ، پنیر پارمزان، آب لیمو، گردو، نمک و باقی مانده روغن زیتون به غذاساز پرقدرت اضافه کنید.

  • مواد را در غذاساز بکوبید تا مواد مخلوط شوند و سپس همه مواد را به مدت 2 تا 4 دقیقه یا تا زم، که مواد غلیظ و ،ی شوند، با حرارت بالا فرآوری کنید. در طول زمان فرآوری حتماً چند بار کناره های غذاساز را ،اش دهید.

  • پستو پس از فرآوری باید غلیظ و خامه ای باشد. اگر پستو هنوز خشک و ، است، یک یا دو قاشق چای‌خوری روغن زیتون اضافه کنید، کناره‌های آن را بتراشید و به پردازش پستو ادامه دهید تا غلیظ و خامه‌ای شود. گاهی اوقات فرآوری طول،‌تر پستو باعث می‌شود روغن گردو خارج شود که رطوبت بیشتری به پستو می‌دهد.

  • پستو را روی پاستا، به ،وان سس روی ساندویچ ها سرو کنید یا پستو را در ظرف دربسته قرار دهید و تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

نکات و نکات

  • این دستور تقریباً 3/4 فنجان پستو به دست می دهد.
  • این یک پستو چکه ای نیست، یک سس پستو غلیظ تر است. اگر می خواهید پستو مرطوب بیشتری داشته باشید، 1 تا 2 قاشق چایخوری آب اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.
  • سیر را تفت می دهیم تا طعم سیر گرفته شود و عطر و طعم خوشمزه ای ایجاد شود.
  • می تو،د از سیر خام استفاده کنید، اما طعم پستو را تغییر می دهد.
  • اگر می خواهید پستوی خامه ای داشته باشید، می تو،د 1-2 قاشق غذاخوری خامه غلیظ اضافه کنید.
  • اگر گردو ندارید می تو،د از بادام یا پسته استفاده کنید.
  • این پستو در صورت نگهداری در یخچال باید ظرف مدت 5 روز استفاده شود. برای کشش پستو، پستو را داخل سینی یخ بریزید و بهترین آن را به مدت 1 تا 2 ساعت در فریزر قرار دهید. تکه های پستو را از سینی یخ بیرون بیاورید و در ظرف مخصوص فریزر تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

ارزش غذایی

کا،ی: 169کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 4g پروتئین: 4g چربی: 16g فیبر: 2g قند: 1g


منبع: https://fitfoodiefinds.com/kale-pesto-recipe/