فنجان های ترد تاکو با لوبیا سیاه


من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

اینها فنجان های تاکو ترد یک پیش غذای تاکو برای میان وعده یا یک وعده غذایی سریع 20 دقیقه ای درست کنید! درست ، آن‌ها آسان است و با لوبیا سیاه پر می‌شوند و با سس تاکوی تند تاهینی پر می‌شوند که طعمی به اندازه تایت،ک دارد. همه عاشق ،یب قایق تاکوی ترد و پر ، خوشمزه خواهند بود.

فنجان های کرانچی تاکو را با لوبیا سیاه که روی یک بشقاب خالدار سفید آبکاری شده اند تکمیل کرد

ما عاشق تاکو هستیم! و این قایق‌های ترد تاکو دقیقاً مانند آنها هستند اما در شکلی متفاوت! شما حتی می تو،د تاکوهای سرگرم کننده و خوشمزه را نیز به بالا اضافه کنید!

آیا تاکنون هیچ یک از تاکوهای ما را امتحان کرده اید؟ تاکوی عدس، تاکوی لوبیا سیاه گیاهی و تاکوی گل کلم تنها تعدادی از انواعی هستند که خواهید یافت!

چرا این دستور العمل کار می کند

  • تمیز ، آسان! این قایق‌های تاکو یک کاسه خوراکی می‌سازند که برابر است با غذاهای کمتر!
  • انعطاف پذیری و تنوع زیاد! آنها را با هر ،یبی از موادی که می خواهید پر کنید. مقداری برنج قهوه ای اضافه کنید، لوبیاها را برای توفو پخته رها کنید، یا مقداری پنیر ناچو وگان اضافه کنید!
  • گزینه وگان من، برای کودکان! این ها در بین بچه ها در هر اندازه محبوب هستند.
  • برای یک وعده غذایی عالی است یا میان وعده مهم،!

آنچه در این دستور غذا می گنجد

این فنجان‌های تاکو با تورتیلاهای ذرت به مواد ساده‌ای نیاز دارند که می‌تو،د به راحتی در یک سفر سریع به خواربارفروشی از آن استفاده کنید. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

مواد تشکیل دهنده فنجان های کرانچی تاکو با لوبیا سیاه در پس زمینه سفید اندازه گیری شده است
  • چیپس ذرت: پایه ترد برای فنجان های تاکو شما.
  • روغن زیتون: یا هر روغن گیاهی.
  • لوبیا سیاه: برای پر ، فنجان ها
  • سیر و آب لیمو: سیر تازه و آب لیمو به سس تند تاهینی طعم بیشتری می بخشد.
  • ارده: روشی خوشمزه برای تهیه سس خامه ای وگان که قبل از سرو روی این فنجان ها بریزید.
  • سس تند: فقط یک لمس برای چاشنی چیزها.
  • زیره: این ادویه به سس تاهینی طعم تاکو می دهد.
  • قله ،وس: یک پیکو د گالو را در سوپرمارکت محلی خود ب،ید یا آن را خانگی درست کنید. من از قبل با استفاده از ،یبی ساده از پیاز، گوجه‌فرنگی، فلفل زرد، هالاپنوس، گشنیز و کمی آبلیمو، نمک و فلفل درست کردم.

تغییرات

  • تورتیلاهای ذرت را عوض کنید در عوض برای تورتیلاهای آردی.
  • مینی فنجان تاکو درست کنید. از یک تابه مینی مافین و یک کاتر کوکی گرد برای برش دایره های کوچکتر از نان تورتیلای ذرت استفاده کنید.
  • لوبیا سیاه را عوض کنید: از هر لوبیای دیگری که ترجیح می دهید استفاده کنید!
  • تند درست کنید در عوض پر ، تاکو توفو وگان.
  • باران ریز و نمناک با مقداری کیزو وگان تند.
  • اضافه ، مقداری برنج، سبزیجات، کینوآ، یا هر چیز دیگری برای سیر ، شما.

طرز تهیه فنجان تاکوی ترد

بیایید آشپزی کنیم! در اینجا نکات برجسته مراحل مربوطه آمده است، اما حتما دستورالعمل های کامل در کارت دستور غذا را بررسی کنید.

  • 1) قلم مو هر طرف یک تورتیلا ذرت با مقداری روغن زیتون. در هر تورتیلا یک شکاف از لبه تا مرکز تورتیلا ببرید.
  • 2) استفاده كردن آن را شکاف دهید، شکل م،وطی ایجاد کنید و آن را در فنجان قالب مافین قرار دهید. این کار را با سایر تورتیلاها تکرار کنید.
فرآیند اضافه ، تورتیلا به قالب مافین
فرآیند اضافه ، تورتیلا به قالب مافین

نکته مهم: اگر می‌خواهید یک فنجان تاکو حتی محکم‌تر درست کنید، تورتیلاها را در هر دهانه مافین دو برابر کنید. اگر از تورتیلاهای دوتایی استفاده می کنید، باید زمان پخت را افزایش دهید.

  • 3) پخت فنجان های تورتیلا را در فر قرار دهید و بعد از 4 دقیقه آن را بردارید. تورتیلاها باید کمی ترد باشند اما کاملا پخته نشوند.
  • 4) پر کنید هر یک از فنجان های نیم پز با دو قاشق غذاخوری لوبیا سیاه. فنجان ها را به مدت 4 تا 6 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
فرآیند اضافه ، لوبیا سیاه به تورتیلا
فرآیند اضافه ، لوبیا سیاه به تورتیلا
  • 5) وقتی پوسته ها ترد شدند آنها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید.
  • 6) مخلوط ، سیر، آب لیمو، تاهین، سس تند، زیره، نمک و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را با همزن با هم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.
مواد تشکیل دهنده فنجان های کرانچی تاکو با لوبیا سیاه در پس زمینه سفید اندازه گیری شده است
فرآیند اضافه ، مواد پرکننده به کاسه
  • 7) هر کاسه مینی تاکو را روی آن قرار دهید با مقداری پیکو د گالو، کمی سس تاهینی تند و مقداری گشنیز تازه.

نکات تخصصی

  • فنجان های تورتیلا را از نزدیک تماشا کنید برای جلوگیری از سوختن
  • در حالی که گرم است سرو کنید برای بهترین طعم!
  • فنجان های تورتیلا را ذخیره کنید، پیکو د گالو و سس تاهینی به طور جداگانه در یخچال. قایق های تاکو بهتر است در عرض سه روز خورده شوند در حالی که سس تاهینی تا پنج روز ماندگار است. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید تا کاملا گرم شود.
  • با خیال راحت تغییر کنید طعم ها را افزایش دهید تا از موادی که در دست دارید یا با طعم هایی که از آنها لذت می برید استفاده کنید.
  • از همه مواد مطمئن شوید شما در حین پخت به قایق های تاکو اضافه می کنید خوب زهکشی کرد برای جلوگیری از خیس شدن کف پا!
  • آنها را با مقداری گواکاموله تازه و آسان لذت ببرید یا پیکو د گالو را با یک سالسا ورده چیلی سبز گوجه فرنگی یا این سالسا مخلوط کن تازه به سبک رستور، عوض کنید.

سوالات متداول

چه مواد تاکو برای قایق های تاکوی ترد به خوبی کار می کند؟

آسمان حد است! برخی از موارد مورد علاقه ما عبارتند از گواکامول، کاهوی ،د شده، گوجه فرنگی ،د شده، سالسا، پنیر گیاهی، هالاپنو ،د شده، گشنیز ،د شده و خامه ترش وگان.

آیا می توان این فنجان های تاکو را از قبل تهیه کرد؟

مطمئناً می توانند، اما صادقانه بگویم، وقتی تازه درست شوند طعم بسیار بهتری دارند. اگر می خواهید آنها را برای آماده سازی غذا یا برای یک گروه بزرگ درست کنید، فنجان های تورتیلا را درست کنید و تا حدودی آنها را بپزید. بعد از آماده شدن برای سرو، می‌تو،د فیلینگ را اضافه کنید و دوباره در فر قرار دهید.

فنجان های کرانچی تاکو را با لوبیا سیاه که روی یک بشقاب خالدار سفید آبکاری شده اند تکمیل کرد

دستور العمل های بیشتر تاکو

ع، ها توسط آلفونسو کشیشبد

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • دو طرف تورتیلاهای ذرت نرم را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آرامی بپوش،د. در هر تورتیلا یک شکاف به مرکز تورتیلا ببرید. با استفاده از آن شکاف، یک شکل م،وطی ایجاد کنید و هر کدام را در یک ظرف مخصوص مافین قرار دهید. (* توجه: برای ایجاد یک فنجان تاکو حتی محکم تر، تورتیلاها را در هر سوراخ مافین دو برابر کنید)

  • فنجان های تورتیلا را در فر بپزید و بعد از 4 دقیقه آن را بردارید. (*اگر فنجان ها دو برابر شود طول، تر است) تورتیلا باید کمی ترد باشد اما کاملا پخته نشود.

  • فنجان های نیم پز را با 2 قاشق غذاخوری لوبیا سیاه پر کنید.

  • فنجان ها را به مدت 4 تا 6 دقیقه دیگر در فر قرار دهید. (*اگر فنجان ها دو برابر شد طول، تر) وقتی پوسته ها ترد شدند اما نسوختند از فر خارج کنید و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه سیر ریز شده، آبلیمو، تاهین، سس تند، زیره، نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

  • روی هر کاسه کوچک تاکو با سالسا فرسکا، کمی سس تاهینی تند، و مقداری گشنیز تازه بپاشید.

  • فنجان های تورتیلا را از نزدیک تماشا کنید برای جلوگیری از سوختن
  • در حالی که گرم است سرو کنید برای بهترین طعم!
  • فنجان های تورتیلا را ذخیره کنید، پیکو د گالو و سس تاهینی به طور جداگانه در یخچال. قایق های تاکو بهتر است در عرض سه روز خورده شوند در حالی که سس تاهینی تا پنج روز ماندگار است. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید تا کاملا گرم شود.
  • با خیال راحت تغییر کنید طعم ها را افزایش دهید تا از موادی که در دست دارید یا با طعم هایی که از آنها لذت می برید استفاده کنید.

کا،ی: 839کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 67gپروتئین: 16gچربی: 61gچربی های اشباع شده: 8gچربی های چند غیر اشباع: 13gچربی اشباع شده: 37gسدیم: 1982میلی گرمپتاسیم: 689میلی گرمفیبر: 14gقند: 6gویتامین A: 299IUویتامین سی: 59میلی گرمکلسیم: 163میلی گرماهن: 5میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

نویسنده: لورن بوسی

دوره: شام نهار

غذا: مکزیکی

روش: صد توپ

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: فنجان های ترد تاکو، دستور العمل های سالم، من، برای کودکان، دستور العمل های سریع، دستور العمل های ساده، فنجان تاکو، تاکو فنجان تورتیلا ذرت، تاکو، قایق تاکوی گیاهی، تاکو وگان، تاکو گیاهی



منبع: https://plantbasedonabudget.com/bite-size-taco-boats/