قاطر انار مسکو – لیمو کاسه®


سنجاق قاطر انار مسکو

این قاطر سبک و با طراوت انار مسکو با آب انار و آبجو زنجبیل تند شیرین شده است. دستور العمل نهایی کوکتل دلپذیر برای سرگرمی!

لیوان مسی دستی با قاطر انار مسکو.

با فصل تعطیلات در میان ما، من همیشه در جستجوی دستور العمل های کوکتل دلپذیر برای جمعیت هستم. قاطرهای مسکو بسیار محبوب هستند و دلیل خوبی هم دارد! آنها با مقدار من، شیرینی و ادویه کاملاً متعادل هستند. اگر مدتی مرا دنبال کرده باشید، می د،د که من دوست دارم با اضافه ، طعم بیشتر به قاطرهایم آزمایش کنم. از آنجایی که انار در فصل زمستان است، تصمیم گرفتم آن را به کوکتل اضافه کنم تا طعمی ترش و رنگ زیبا داشته باشد. در مهم، بعدی خود قاطر انار مسکوی من را امتحان کنید!

،اصر

  • اهک: طعم ترش و اسیدی که به خوبی با ن،اع جفت می شود و زنجبیل را متعادل می کند.
  • ن،ا: مقداری شیرینی تازه به کوکتل اضافه می کند.
  • انار: طعم تارت قوی که دارای تن های شیرین لطیف است، طعم آن با لیموترش عالی است.
  • آبجو زنجبیل: از نظر طعم قوی تر از زنجبیل، طعم آن تا حدودی تند است.
  • کلاب نوشابه: کوکتل را خوب و حبابی می کند.
  • جین یا ودکا: قاطر ک،یک از ودکا استفاده می‌کرد، اما من متوجه شدم که جین با کوکتل نیز به خوبی کار می‌کند.

طرز تهیه قاطر انار مسکو

برش آهک

قاطر انار مسکو خود را با برش دادن لیموهای خود و افزودن آنها به یک پارچ بلند یا کوکتل شوکر شروع کنید. سپس شاخه های ن،اع تازه خود را اضافه کنید.

مخلوط ، ن،اع و آهک

سپس با استفاده از یک مخلوط کن یا انتهای یک قاشق چوبی، ن،اع و لیموترش را مخلوط کنید تا تمام روغن ها و طعم طبیعی آن آزاد شود.

ریختن جین در پارچ

بعد در ودکا یا جین خود بریزید.

اضافه ، آب انار به پارچ

و با آب انار تمام کنید. هم بزنید تا همه طعم ها دم بکشد.

ریختن مخلوط انار در لیوان

سپس لیوان های مسی خود را که با یخ پر شده اند بردارید و مخلوط انار را به طور مساوی در هر کدام بریزید.

ریختن آبجو زنجبیل در لیوان ها

سپس هر لیوان را با آبجو زنجبیل و نوشابه کلاب پر کنید.

قاطرهای انار مسکو.

با دانه های انار، ن،اع و لیموترش تزئین کنید، سپس سرو کنید و از قاطرهای انار مسکو خود لذت ببرید!

سوالات متداول:

تفاوت بین قاطر مسکو و قاطر کنتاکی چیست؟

تفاوت اصلی در نوع الکل مورد استفاده است. قاطر مسکو معمولا با ودکا یا جین درست می شود و قاطر کنتاکی از بوربن یا ویسکی استفاده می کند.

قاطرها معمولا از چه چیزی ساخته می شوند؟

قاطر ک،یک مسکو معمولاً به سادگی با ودکا، لیموترش و آبجو زنجبیل درست می شود.

آیا می توانم این نوشیدنی را به صورت ماکت درست کنم؟

برای اینکه این قاطر مسکو را تبدیل به یک ماکت کنید، به سادگی ودکا یا جین را حذف کنید و آن را با نوشابه یا آبجو زنجبیل اضافی جایگزین کنید!

قاطر انار مسکو.

کوکتل های سرگرم کننده بیشتر

آن را بنوشید، لایک کنید، به اشتراک بگذارید!

آیا این کوکتل را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م نوشیدنی شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال لذت بردن از قاطر انار مسکو.

این قاطر انار مسکو یک کوکتل کاملاً متعادل برای تعطیلات است که میهمانان شما را وادار به تهیه دستور غذا می کند.

نی شما منتظر است.

قاطر انار مسکو

قاطر انار مسکو

این کوکتل جین سبک و با طراوت با آب انار و آبجو زنجبیل تند شیرین می شود. دستور العمل نهایی کوکتل برای جمعیت!

آماده سازی: 10 دقیقه

جمع: 10 دقیقه

خدمات: 4

  • قاچ‌های لیموترش، شکر و برگ‌های ن،ا را در یک پارچ بزرگ بریزید و با دقت با هم له کنید. مزاحم. جین، آب انار، آبجو زنجبیل و نوشابه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بین چهار لیوان پر از یخ ت،یم کنید. قبل از سرو با آهک اضافی، ن،اع و دانه های انار تزئین کنید.

خدمت: 1شیشهکا،ی: 200کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 25gپروتئین: 1gچربی: 0gچربی های اشباع شده: 0gکلسترول: 0میلی گرمسدیم: 23میلی گرمپتاسیم: 207میلی گرمفیبر: 2gقند: 20gویتامین A: 135IUویتامین سی: 14.9میلی گرمکلسیم: 30میلی گرماهن: 0.6میلی گرم


nv-aut،r-image

لیز دلاکروچه

لیز دلا کروچه خالق و نویسنده کاسه لیمو، یک وبلاگ غذایی سالم است. از سال 2010، لیز دستور العمل های خوشمزه ای را به اشتراک می گذارد که اتفاقاً سالم هستند. لیز با استفاده از مواد اولیه واقعی با تاکید بر فصلی بودن، مخاطبان رو به رشدی از خوانندگان وفادار ایجاد کرده است که هوس غذای خوب برای خانواده خود می کنند. برای عضویت در خبرنامه من اینجا را کلیک کنید:




منبع: https://thelemonbowl.com/pomegranate-moscow-mule/