دستور العمل کاسه سوشی – عشق و لیمو


این دستور کاسه سوشی ساده ترین راه برای ارضای هوس سوشی در خانه است! تثبیت کننده های خوش طعم مانند آووکادوی برش خورده، نوری، و برنج چاشنی مایونز تند.


کاسه سوشی


وقتی دلم می خواهد سوشی بخورم اما حوصله ندارم ساخت سوشی، من به جای آن دستور کاسه سوشی را درست می کنم. کنار هم قرار دادن آن آسان است (بدون نیاز به غلتاندن!)، اما هنوز هم تمام طعم ها و بافت هایی را که می خواهم در یک رول سوشی گیاهی خوب به تصویر می کشد. آووکادوی خامه ای با برنج چاشنی ،بنده که به ،ه خود با خیارهای ترد و خنک و کراکی نوری تضاد دارد، بازی می کند. من انبه رسیده را برای شیرینی، توفوی پخته شده برای پروتئین، و نم نم زیاد سس مایونز تند را برای غنا و گرما اضافه می کنم. من دوست دارم اجزاء را از قبل آماده کنم و از این کاسه سوشی برای ناهار وسط هفته لذت ببرم، اما یک شام سرگرم کننده و با طراوت را نیز می سازد.


مواد تشکیل دهنده دستور کاسه سوشی


مواد لازم دستور کاسه سوشی

این دستور کاسه سوشی با برنج سوشی میانبر شروع می شود. چرا میانبر؟ خوب، برنج سوشی واقعی با انواع خاصی از برنج دانه کوتاه ژاپنی تهیه می شود که با دقت پخته، چاشنی و خنک می شوند. می تو،د در مورد تهیه آن بیشتر بد،د اینجا. از آنجا که ما یک کاسه سوشی درست می کنیم و نه سوشی واقعی، این دستور غذا کمی انعطاف پذیرتر است. هر نوع برنجی را که دوست دارید بپزید (برنج سفید و قهوه ای دانه کوتاه برنج مورد علاقه من است!)، و در حالی که هنوز گرم است، آن را با سرکه برنج، شکر و نمک مزه دار کنید تا طعم برنج سوشی شیرین و تند را به آن اضافه کنید.

در حین پختن برنج، رویه ها را آماده کنید:

  • توفوی پخته شده – خوش طعم، تند، و در اطراف لبه ها ترد است. توفوی سرخ کن بادی من اینجا هم عالی است!
  • آووکادو – یک غذای اصلی سوشی سبزیجات!
  • انبه – تداخل طعم های شیرین و خوش طعم یکی از ،مت های مورد علاقه من در خوردن سوشی است، بنابراین من دوست دارم انبه ،د شده را به ،وان یک جزء شیرین و آبدار در این کاسه قرار دهم. کاملاً با آووکادوی غنی و مایونز تند تضاد دارد.
  • خیار – برای کرانچ
  • پیازچه – برای طعم تازه و پیاز.
  • ترشی زنجبیل – نت های تازه و فلفلی را به این کاسه اضافه می کند. آن را در بازارهای آسیایی یا بخش آسیایی خواربارفروشی‌های مجهز جستجو کنید.
  • تربچه ترشی – اختیاری، اما خوشمزه! آنها یک رنگ صورتی زیبا به این دستور غذای کاسه سوشی اضافه می کنند و طعم شیرین و تند را تقویت می کنند.
  • سس مایونز تند – شاید بهترین ،مت این کاسه؟؟ این سس ،یبی ساده از سیریراچا، سس مایونز، آب لیموترش و روغن کنجد است و به راحتی با هم مخلوط می شود. با استفاده از مایونز گیاهی ،یداری شده در فروشگاه یا خانگی آن را وگان کنید.
  • و تزئین می کند – سبزی‌های کوچک، کنجد، و البته نوری! برگه های نوری را پیدا نمی کنید؟ نام تجاری مورد علاقه خود از اسنک جلبک دریایی را ،د کنید!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


کاسه ای با خیار، برنج، آووکادو، پیازچه، نوری، تربچه ترشی، انبه، توفوی پخته شده و سبزی های کوچک


نکات آماده سازی غذای کاسه سوشی

بسیاری از اجزای این کاسه سوشی، اگر آنها را از قبل درست کنید، خوب باقی می مانند، بنابراین یک غذای عالی برای تهیه غذا است.

  • توفوی پخته شده و مایو سیرراچا هر دو به مدت 4 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می شوند.
  • تربچه ترشی تا 2 هفته در شیشه ای با درب محکم در یخچال نگهداری می شود.
  • و می تو،د مواد تازه مانند انبه، خیار و پیاز سبز را زودتر ،د کرده و در یخچال نگهداری کنید. فقط صبر کنید تا آووکادو را تا آ،ین لحظه برش دهید!

یکی از اجزایی که به خوبی نگهداری نمی شود برنج است که در یخچال خشک می شود. می تو،د آن را تا 2 روز در اطراف نگه دارید. پس از آن، من می‌خواهم دانه‌های جایگزینی مانند کینوا را بپوشانم، یا مقداری از برنج را فریز کرده و در روزی که قصد خوردن آن را دارید، آب کنید.

کاسه ها را از قبل در ظروف آماده سازی غذا به طور کامل جمع کنید، یا اجزای آن را در دسترس نگه دارید تا بتو،د به سرعت یک کاسه را هنگام غذا کنار هم قرار دهید.

انواع دستور غذا

ما این دستور العمل کاسه سوشی را همانطور که نوشته شده است دوست داریم، اما انواع راه ها برای تغییر آن وجود دارد! با خیال راحت آن را به دلخواه خود سفارشی کنید. اینجا تعدادی ایده برای نحوه شروع شما موجود است:

  • سس را عوض کنید. به جای تهیه سس مایونز تند، روی کاسه خود را با نم نم تاماری یا سس سویا و مقداری سیرراچا پر کنید. یا از این دستور کاسه برنج سس تاماری تند درست کنید.
  • سبزیجات اضافی اضافه کنید. هر چه بیشتر بهتر، درست است؟! کمی کلم رنده شده، هویج ،د شده یا چند قارچ سرخ شده در اینجا فوق العاده خواهد بود.
  • پروتئین دیگری انتخاب کنید. روی کاسه خود را با تمپه یا ادامام پخته شده پر کنید.

به من بگویید چه تغییراتی را امتحان می کنید!


دستور کاسه سوشی


کاسه های غلات مورد علاقه بیشتر

اگر عاشق این دستور کاسه سوشی هستید، یکی از این کاسه های غلات خوشمزه را امتحان کنید:

یا، سوشی خود را در خانه درست کنید! این دستور غذای سوشی ماکی یا این رول سوشی وگان را امتحان کنید.

کاسه سوشی

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

زمان کل: 50 دقیقه

خدمت 4

این دستور کاسه سوشی شامل آووکادو، نوری، برنج چاشنی شده، مایونز تند، زنجبیل ترشی و غیره است. تمام طعم ها و بافت هایی را که می خواهم در یک رول سوشی گیاهی خوب به تصویر می کشد، اما تهیه آن در خانه بسیار ساده تر است. برای یک کاسه سوشی وگان، سس مایونز تند را با سس مایونز وگان درست کنید.
  • 3 فنجان ها برنج قهوه ای یا سفید پخته شده
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • 1 قاشق سوپخوری نیشکر
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 1 دستور آشپزی توفوی پخته شده
  • 2 آووکادوها، بریده شده
  • 2 انبه رسیده، ،د شده
  • 2 خیار ایر،، برشهای نازک
  • 2 پیازچه، برشهای نازک
  • ترشی زنجبیل
  • تربچه ترشی، اختیاری
  • اسنک های نازک نوری یا جلبک دریایی، برای چاشنی
  • دانه های کنجد، برای چاشنی
  • میکروگرین ها، برای چاشنی
  • مایو تند، برای خدمت
  • در حالی که برنج هنوز گرم است، آن را با سرکه برنج، نیشکر و نمک بریزید.

  • بین 4 کاسه ت،یم کنید و در صورت استفاده، توفوی پخته شده، آووکادو، انبه، خیار، پیازچه، ترشی زنجبیل و تربچه را روی آن قرار دهید. با نوری، کنجد و میکروگرین تزیین کنید و با مایونز تند سرو کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/su،-bowl/