ماهی قزل آلا قابلمه فوری {تازه یا منجمد} – WellPlated.com


یک روش میانبر برای پخت ماهی سالمون (تازه یا مستقیم از منجمد!) که طعم و لطافت را میانبر نمی کند: ماهی قزل آلا قابلمه فوری. پخت و پز تحت فشار شگفت آور، اما بسیار موثر است، خوشمزه – لذیذ روشی برای تهیه فیله های ماهی قزل آلا که پوسته پوسته، مرطوب و عالی برای شام های سریع و سالم هستند.

بهترین ماهی سالمون قابلمه ای چاشنی شده و در بشقاب سرو می شود

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق کن!

من هنوز یک روش پخت و پز برای ماهی مورد علاقه ام داشتم: قابلمه فوری!

نتایج من را خوشحال و رک و پوست کنده شوکه کرد.

گلدان فوری یک ماهی قزل آلا پوسته پوسته و مرطوب را در مجموع در کمتر از 20 دقیقه با تمیز ، کمی ارائه می دهد.

راه های بسیار خوبی برای پخت ماهی سالمون وجود دارد، اما زودپز ممکن است گزینه جدید من باشد.

در این پست، همه چیزهایی را که برای پخت کامل ماهی قزل آلا در دیگ فوری نیاز دارید، مرور می کنم.

از نحوه رساندن ماهی قزل آلا به دمای من، در قابلمه فوری گرفته تا تنوع طعم گرفته تا اینکه با آن چه چیزی سرو کنید، این دستور العمل سریع اما جامع شما را پوشش می دهد.

چهار فیله ماهی سالمون قابلمه فوری

چگونه بهترین دستور العمل فوری ماهی قزل آلا قابلمه را درست کنیم

ماهی قزل آلا قابلمه فوری سالم، آسان است و نتایج آن نیز وجود دارد خارق العاده.

  • سریع است. فیله ماهی سالمون تازه در آن طبخ می شود 1 دقیقه در دیگ فوری، زم، که تحت فشار قرار گرفت.
  • به مواد بسیار کمی نیاز دارد. آب مایع پخت و پز است (بدون کره، آب گوشت یا روغن!).
  • این همه کاره است. ماهی سالمون را با هر یک از طعم های مورد علاقه خود مزه دار کنید. می تو،د با این چاشنی ماهی قزل آلا شروع کنید، سپس آن را تغییر دهید تا هرگز از این شام سالم و پروتئین مفید خسته نشوید.
بهترین ماهی قزل آلا قابلمه ای فوری در بشقاب با لیمو و چاشنی

دمای کامل ماهی سالمون

اصلی‌ترین کاری که می‌تو،د انجام دهید این است که ماهی قزل آلا را بیش از حد بپزید و در نتیجه ماهی آزاد خشک و غمگین به دست آید.

در اینجا چه کاری باید انجام دهید تا آن را به درستی انجام دهید و ماهی سالمون مرطوب و شاد داشته باشید:

  • ماهی قزل آلا باید در 135 تا 140 درجه فارنهایت روی یک دماسنج خواندن فوری که در ضخیم ترین ،مت قرار داده شده است.
  • اگر دمای ماهی قزل آلا 145 درجه فارنهایت یا بیشتر باشد وقتی ظرف فوری را باز کردید، بلافاصله آن را بردارید و سرو کنید.
  • اگر ماهی قزل آلا بین 135 تا 140 درجه فارنهایت باشددر قابلمه را بدون درب به مدت 5 دقیقه بگذارید تا گرم شود سپس سرو کنید.
  • اگر دمای ماهی قزل آلا کمتر از 135 درجه فارنهایت باشدقابلمه فوری را بازگرد،د و اجازه دهید ماهی سالمون چند دقیقه دیگر بماند تا پخت در قابلمه گرم ادامه یابد.
ماهی آزاد زودپز در یک قابلمه فوری

زمان پخت ماهی قزل آلا قابلمه فوری

می تو،د ماهی قزل آلا تازه یا منجمد را در ظرف فوری درست کنید.

اگر منجمد استفاده می کنید، حدود 3 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید.

برای فیله ماهی سالمون 1 اینچی (هر کدام 6 اونس)

  • برای فیله های تازه. زمان پخت فشار را روی 1 دقیقه در HIGH فشار (دستی). زم، که زمان پخت تمام شد، فوراً هوا را تخلیه کنید تا فشار باقیمانده سریعاً آزاد شود.
  • برای فیله های منجمد. زمان پخت فشار را روی 4 دقیقه در HIGH فشار (دستی). زم، که زمان پخت تمام شد، فوراً هوا را تخلیه کنید تا فشار باقیمانده سریعاً آزاد شود.

برای فیله های نازک تر یا ضخیم تر

  • نازکتر/کوچکتر. اگر ماهی سالمون شما تازه و نازک تر از 3/4 تا 1 اینچ است یا وزن آن کمتر از 5 اونس است، Instant Pot را روی 0 دقیقه تنظیم کنید. دیوانه کننده به نظر می رسد اما زمان ایجاد فشار برای پختن ماهی قزل آلا کافی است.
  • ضخیم تر/سنگین تر. اگر غلیظ تر یا سنگین تر بود، 1 تا 2 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • اب. در قابلمه فوری، یک مایع پخت و پز لازم است تا اجاق گاز را تحت فشار قرار دهد و غذا را نسوزد.
  • ماهی سالمون. من ماهی سالمون پوستی و برش مرکزی را توصیه می کنم. ماندن پوست بر روی پوست مزیت قفل ، رطوبت اضافی را دارد.

نکته!

فیله هایی ب،ید که تقریباً ضخامت و اندازه ی،، دارند تا در مدت زمان ی،، بپزند.

  • نمک و فلفل. می تو،د با چاشنی اینجا توقف کنید و ماهی سالمون هنوز هم شگفت انگیز خواهد بود.
  • سبزیجات خشک. علف هرز شوید، چاشنی ایتالیایی، رزماری یا آویشن همگی افزودنی های عالی و طعم های مکمل به ماهی سالمون هستند. شما انتخاب کنید!
  • لیمو. برش های لیمو ماهی سالمون را زنده می کند و درخشندگی را به ارمغان می آورد. این اختیاری است اما بسیار تازه است. در پایان می تو،د مقداری آب لیمو نیز بفشارید.

جهت

درست ، ماهی قزل آلا قابلمه ای فوری
  1. آب را به گلدان فوری اضافه کنید و ماهی قزل آلا را به صورت یک لایه در بالای قلاب، سمت پوست به سمت پایین قرار دهید. نمک، فلفل و هر گونه سبزی را روی آن بپاشید.
درست ، ماهی قزل آلا در قابلمه فوری
  1. روی هر فیله یک برش لیمو بگذارید. ماهی قزل آلا را در قابلمه فوری بپزید بالا فشار برای 1 دقیقه برای فیله تازه یا 4 دقیقه برای فیله های یخ زده.
ماهی آزاد پخته شده در قابلمه فوری
  1. پس از تنظیم تایمر، درب قفل می شود و فشار افزایش می یابد. پس از اتمام زمان پخت، فوراً شیر تخلیه فشار سریع را به صورت دستی تخلیه کنید. آماده بودن ماهی سالمون را بررسی کنید (به اطلاعات دما در بالا مراجعه کنید).
ماهی قزل آلا قابلمه ای فوری آماده برای پختن در بشقاب
  1. با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید و داغ سرو کنید. لذت ببرید!

تریوت قابلمه فوری

تریوت (یا قفسه بخار) قفسه سیمی ف،ی با دسته است که همراه ظرف فوری شما ارائه می شود.

  • تراشه به شما این امکان را می دهد که به راحتی ماهی قزل آلا را پس از اتمام کار بیرون بیاورید، به جای اینکه اگر بخواهید آن را بیرون بیاورید، خطر جدا شدن آن را نداشته باشید. ماهی قزل آلا لطیف است، از این رو ترش بسیار مفید است.
  • اگر دیگر زیورآلات خود را ندارید، مشکلی نیست. به جای آن می تو،د ماهی سالمون خود را در فویل بپیچید تا کنار هم بماند (توصیه من)، یا آن را مستقیماً در آب قرار دهید.

انواع ماهی قزل آلا قابلمه فوری

می‌تو،د برای ایده‌های طعم‌دهنده و طرز تهیه لعاب‌ها و چاشنی‌های مختلف هنگام پخت ماهی سالمون به این دستور العمل‌های دیگر ماهی آزاد مراجعه کنید.

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. باقیمانده ماهی سالمون قابلمه فوری را در ظرفی در بسته به مدت 2 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. ماهی قزل آلا را به آرامی در یک تابه روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید.
  • یخ زدن. من منجمد ، ماهی آزاد پخته شده را توصیه نمی‌کنم، زیرا بر روی بافت تأثیر می‌گذارد و احتمالاً ماهی سالمون طعم ماهی‌تری خواهد داشت.

چه چیزی را با ماهی قزل آلا قابلمه ای فوری سرو کنید

  • برنج. ماهی سالمون و برنج یک ،یب عالی است! من دوست دارم برنجم را به صورت دسته‌ای در دیگ فوری با برنج قهوه‌ای قابلمه فوری درست کنم و سپس ،مت‌های جداگانه‌ای را برای شام آماده فریز کنم.
  • سیب زمینیها. کربوهیدرات های سالم مانند سیب زمینی به زیبایی یک شام ماهی سالمون را کامل می کند. می تو،د پوره سیب زمینی سیر یا سیب زمینی سرخ شده در فر را امتحان کنید.
  • سبزیجات کباب شده. این راهنمای گسترده سبزیجات سرخ شده در فر را برای همه چیزهایی که سبزیجات برشته شده است، ببینید. کلم برو،ل بو داده نیز مورد علاقه طرفداران است.
  • سبزیجات بخار پز شده. برای یک میانبر واقعی، سبزیجات را به دیگ فوری اضافه کنید و همراه با ماهی سالمون بخارپز کنید. ماهی قزل آلا و کلم بروکلی فوری یک شام ساده و سالم خواهند بود و ماهی قزل آلا و مارچوبه یا لوبیا سبز یک جفت کاملا ک،یک هستند.
  • سالاد. با سالاد آروگولا ساده میل کنید یا با سالاد ایتالیایی فارو مقداری کربوهیدرات سالم و طعم ایتالیایی اضافه کنید.
دستور العمل فوری ماهی قزل آلا قابلمه ای در بشقاب

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

  • تریوت قابلمه فوری. اگر گیره سیمی را که همراه گلدان فوری شما آمده بود پرت کردید یا گم کردید، نگران نباشید! این درج برای مدل های 6 و 8 کوارتی من، است.
  • دماسنج خواندن فوری. برای پخت کامل ماهی قزل آلا ضروری است، زیرا پخت توسط دمای داخلی تعیین می شود.
  • قابلمه فوری. قابلمه فوری می تواند همه کارها را انجام دهد، از پختن برنج گرفته تا تهیه ماست. من به خصوص به دلیل عملکرد “تخت” آن را دوست دارم.

دماسنج خواندن فوری

این دماسنج یک ابزار ضروری برای پخت هر گوشت یا ماهی است، استفاده آسان و مقرون به صرفه است.

بهترین ماهی سالمون قابلمه ای چاشنی شده و در بشقاب سرو می شود

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

اگر هنوز ماهی سالمون را در دیگ فوری امتحان نکرده اید، خوش آمدید! این روش شما را خوشحال و شگفت زده خواهد کرد.

سوالات متداول

آیا قابلمه فوری راهی سالم برای پخت ماهی سالمون است؟

کاملا! روش‌های زیادی برای تهیه این ماهی سالم وجود دارد، و دیگ فوری یکی از سالم‌ترین آنهاست زیرا کره یا روغنی در آن وجود ندارد.

برای هر نفر چند پوند ماهی سالمون ب،م؟

در حالی که برخی از وعده های ماهی سالمون هر کدام 3 تا 4 اونس است، شخصاً برای سیر شدن، 5 تا 6 اونس برای هر نفر توصیه می کنم (یا تا 8 اونس اگر غذاخوری های زیادی دارید یا می خواهید غذاهای باقی مانده را مصرف کنید). یک پوند ماهی سالمون برای دو نفر کافی است.

چگونه یک ماهی آزاد خوب انتخاب می کنید؟

من از فیله ماهی قزل آلا با پوست برای ماهی قزل آلا قابلمه فوری استفاده می کنم، زیرا آنها قبلاً به صورت جداگانه ت،یم شده اند و کار ، با آنها آسان است. در صورت ،ید ماهی قزل آلا تازه، تست بو کلیدی است. ماهی قزل آلا باید بوی تازه و نه ماهی را بدهد. اگر به ماهی سالمون تازه دسترسی ندارید، استفاده از ماهی آزاد منجمد عالی است! دیگ فوری یک راه عالی برای استفاده از ماهی آزاد منجمد است زیرا لازم نیست ابتدا آن را یخ زدایی کنید.

  • 1 فنجان اب
  • 4 فیله ماهی سالمون با پوست 5 تا 6 اونس، تازه یا منجمد، ضخامت 3/4 تا 1 اینچ*؛ در صورت یخ زدن نیازی به ذوب شدن نیست
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
  • 1/4 قاشق چایخوری گیاهان خشک انتخابی: گیاه شوید، چاشنی ایتالیایی، رزماری یا آویشن (اختیاری)
  • 4 برش های نازک لیمو اختیاری

  • کف یک قابلمه فوری 6 لیتری 1 فنجان آب بریزید (اگر از قابلمه 8 لیتری استفاده می کنید، 1 1/2 فنجان آب اضافه کنید). سنگ ریزه را در بالا قرار دهید به طوری که “پاها” کف را لمس کنند و دسته ها به سمت بالا و روی دو طرف گلدان قرار بگیرند.

  • فیله های ماهی قزل آلا را از دو طرف خشک کنید. به صورت یک لایه روی تریکو بچینید. نمک، فلفل و سبزیجات (در صورت استفاده) بپاشید. 1 برش لیمو را روی هر فیله بگذارید (در صورت استفاده).

  • گلدان فوری را مهر و موم کنید. با فشار دستی (بالا) به مدت 1 دقیقه (برای فیله های تازه) یا 4 دقیقه (برای فیله های منجمد) بپزید. فشار افزایش می یابد، سپس زمان پخت شروع می شود. پس از اتمام زمان پخت، فوراً هوا را تخلیه کنید تا فشار از بین برود. وقتی پین افتاد، درب قابلمه فوری را با دقت باز کنید.

  • آماده بودن ماهی قزل آلا را بررسی کنید – باید 135 تا 140 درجه فارنهایت روی دماسنج خواندن فوری که در ضخیم ترین ،مت قرار داده شده است ثبت شود. اگر دمای ماهی قزل آلا 145 درجه فارنهایت یا بیشتر است، با استفاده از سنگ ریزه، آن را با دقت از قابلمه فوری خارج کرده و بلافاصله سرو کنید. اگر بین 135 تا 140 بود، بگذارید 5 دقیقه در قابلمه بدون درب بماند تا به حرارت برسد، سپس سرو کنید. اگر دمای آن کمتر از 135 درجه فارنهایت است، قابلمه فوری را بازیابی کنید و اجازه دهید ماهی سالمون چند دقیقه دیگر بماند تا پختن در قابلمه گرم ادامه یابد. با کمی نمک و فلفل میل کنید و میل کنید.

  • *اگر فیله های ماهی قزل آلا کوچکتر هستند، زمان پخت فوری قابلمه را روی 0 دقیقه تنظیم کنید. اگر بزرگتر بود، 1 تا 3 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید.
  • برای ذخیره ،: باقی مانده ماهی قزل آلا قابلمه فوری را در ظرف در بسته به مدت 2 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ، مجدد: ماهی قزل آلا را به آرامی در تابه ای روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید.

خدمت: 1فیله 5 اونسکا،ی: 242کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 0.1gپروتئین: 34gچربی: 11gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 4gچربی اشباع شده: 4gکلسترول: 94میلی گرمپتاسیم: 835میلی گرمفیبر: 0.1gقند: 0.01gویتامین A: 70IUویتامین سی: 0.003میلی گرمکلسیم: 25میلی گرماهن: 1میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

دستور العمل های بیشتر ماهی قزل آلا

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/instant-،-salmon/