املای Tabbouleh با Jalapeño Vinaigrette


پیچ و تاب در غذای سنتی، تابوله املایی با وینگرت jalapeño دارای بافت جویدنی است که کمال را با فلفل کمی تند جفت می کند.

تزیین تابوله املایی با وینگرت هالاپینو.

من از زم، که یادم می آید تبوله لبن، می خوردم. و اگر از خوردن سالاد معمولی روی میز شام خود خسته شده اید، پس این یک راه عالی برای کمک به تغییر اوضاع است! این تابوله املا با Jalapeño Vinaigrette ممکن است از دستور العمل سنتی پیروی نکند، اما بافت جویدنی اضافه شده به غذا با ادویه جالاپینو بسیار راضی کننده است.

،اصر

  • برای تبوله: جعفری تازه، پیازچه، برگ ن،اع، ​​گوجه گی،ی و اسپلت پخته شده.
  • برای وینیگرت: هالاپینو، آب لیمو، نمک و روغن زیتون.

طرز تهیه تابوله املا با ژالاپنو وینیگرت

املای آشپزی روی اجاق گاز

تبوله املای خود را با پیروی از دستورالعمل بسته با پختن اسپل خود شروع کنید.

،د ، هالاپینو

در حالی که اسپل شما در حال پختن است، پیازچه و هالاپینو را به صورت مکعبی ،د کنید. نکته سریع، اگر شما فردی هستید که بیشتر تحت تأثیر روغن کپسایسین موجود در فلفل هستید، هنگام برش فلفل از دستکش یکبار مصرف آشپزی استفاده کنید! در هر صورت، قبل از اینکه صورت خود را لمس کنید، حتما دست های خود را بشویید!

افزودن جعفری به غذاساز

سپس در یک غذاساز یا الف مخلوط کن، جعفری و برگ ن،ای تازه خود را اضافه کنید.

جعفری ،د ،

سپس در حبوبات کوچک (برای اطمینان از پوره نشدن آن) سبزی را ،د کنید تا ریز ،د شود.

اضافه ، سبزی به کاسه

سپس جعفری، ن،اع و پیازچه ریز ،د شده را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید.

اضافه ، اسپل پخته شده به کاسه

و به طلسم پخته شده خود اضافه کنید.

مواد لازم در کاسه برای طبوله املایی

سپس گوجه‌فرنگی‌های گی،ی را که نصف شده‌اند بریزید.

اضافه ، آب لیمو به تابول

برای پایان، تبوله خود را با آب لیموی تازه، روغن زیتون، نمک و هالاپینو چرخ کرده بپوش،د.

هم زدن تبوله املا

همه چیز را با هم هم بزنید تا یکنواخت مخلوط شود و تبوله همه با آب و روغن آغشته شود.

تابوله املا با وینگرت هالاپینو.

سپس با Jalapeño Vinaigrette سرو کنید و از Spelled Tabbouleh خود لذت ببرید! می تو،د با آب لیموی اضافی و برگ های جعفری یا ن،ا تزئین کنید.

سوالات متداول:

تبوله چیست؟

این سالاد که به آن تبولی یا تابوله نیز گفته می شود، یک سالاد تابست، است که در لبنان و سوریه رایج است. معمولا با بلغور گندم، جعفری، ن،اع، ​​گوجه فرنگی و با آب لیمو و روغن زیتون تهیه می شود.

آیا تبولی و بلغور یکی هستند؟

بله تبولی یا تبوله از گندم بلغور درست می شود.

آیا تبوله نیاز به یخچال دارد؟

در ظرف در بسته نگهداری شود، باقی مانده تبوله را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

نمای نزدیک از تابوله املایی با وینگرت جالاپینو.

سالادهای بیشتر برای تکان دادن همه چیز

بخور، لایک کن، به اشتراک بگذار!

آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال لذت بردن از تابوله املایی با وینگرت jalapeño.

علیرغم اینکه چقدر از سنت دور می شود، خوشحالم که بگویم Spelled Tabbouleh من با Jalapeño Vinaigrette مورد توجه خانواده لبن، من بود، و این موفقیت برای خانواده شما نیز خواهد بود!

چنگال شما منتظر است.

تابوله املا با وینگرت هالاپینو

املای Tabbouleh با Jalapeño Vinaigrette

پیچ و تاب بر روی غذای سنتی با املا به این تابوله یک بافت جویدنی اضافه می دهد که کمال را با وینگرت jalapeño کمی تند جفت می کند.

آماده سازی: 15 دقیقه

جمع: 15 دقیقه

خدمات: 8

  • جعفری را در غذاساز بریزید و آنقدر تفت دهید تا ریز ،د شود، مراقب باشید پوره نشود.

  • جعفری را از غذاساز خارج کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. اسپلت پخته شده، گوجه گی،ی، پیازچه و ن،اع تازه را با هم مخلوط کنید.

  • برای تهیه وینگرت، هالاپینو، آب لیمو و نمک را به غذاساز اضافه کنید و 30 تا 60 ث،ه نبض بزنید تا مخلوط شود. در حالی که دستگاه روشن است، روغن زیتون را به آرامی اضافه کنید و تا زم، که وینگرت امولسیون شود، فرآیند را ادامه دهید.

  • وینگرت jalapeño را روی تابوله بریزید و خوب هم بزنید. چاشنی را بررسی کنید و بر اساس آن تنظیم کنید.

قابل نگهداری در ظرف دربسته در یخچال تا 5 روز. با گذشت زمان، اسپلد وینگرت را جذب می کند، بنابراین ممکن است بخواهید قبل از سرو آب لیمو، روغن زیتون یا نمک اضافی اضافه کنید.
برای یک سالاد ملایم، هالاپینو را حذف کنید یا تمام ساقه‌ها و دانه‌ها را جدا کنید، جایی که گرما در آن زندگی می‌کند.
برای یک سالاد تندتر، دانه ها را بگذارید و/یا یک هالاپینو دوم اضافه کنید.

کا،ی: 167کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 18.5gپروتئین: 4.3gچربی: 9.9gچربی های اشباع شده: 1.3gچربی های چند غیر اشباع: 8.6gچربی ترانس: 0gکلسترول: 0میلی گرمسدیم: 456میلی گرمفیبر: 3.7gقند: 3.1g





منبع: https://thelemonbowl.com/spelt-tabbouleh-with-jalapeno-vinaigrette/