کلم سرخ شده – بر اساس یک بودجه گیاهی


من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

قاچ های کلم پخته شده در خوشمزه سس تاماری-کنجد مخلوط کنید و با خامه بپاشید سس تاهینی خانگی! لایه‌هایی از برگ‌های کلم کاراملی‌شده و دودی چاشنی‌شده با اومامی و طعم‌های خوش طعم از سس و مغزی خامه‌ای تاهینی، بسیار خوشمزه است! این هست یک غذای جانبی وگان و بدون گلوتن درست ، آن بسیار ساده است و در عین حال بسیار خوش طعم است و به خوبی با هر غذایی هماهنگ می شود.

کلم سرخ شده کامل روی یک بشقاب سفید آبکاری شده است

آیا این شگفت انگیز نیست که چگونه یک سس و سس ساده می تواند یک سبزی ساده را به یک غذای شایسته رستوران تبدیل کند؟ در حالی که کلم دارای مشخصات تغذیه ای چشمگیر است که شامل مقدار زیادی فیبر رژیمی، ویتامین های C، K و B6 به همراه مجموعه ای از آنتی ا،یدان ها و مواد معدنی است، اغلب نادیده گرفته می شود و در پشت قفسه ها قرار می گیرد. با این حال، ما دلیلی برای شما پیدا کرده ایم که یک زوج را بگیرید و فوراً آنها را به یک غذای جانبی جذاب تبدیل کنید! درست ، کلم پخته شده با استفاده از چند عدد منگنه بسیار آسان است و فقط 15 دقیقه از زمان آماده سازی شما را می گیرد!

سس بریزینگ و سس تاهینی

از آنجایی که کلم طعم ملایم خاکی و خنثی دارد، کلید درست ، این غذای خوشمزه سس و سس آن است. اگر متوجه شوید که احتمالاً ا،ر مواد اولیه را در انبار خود دارید شگفت زده خواهید شد – آنها بسیار رایج هستند!

کلم سرخ شده کامل شده روی یک بشقاب سفید با سس در پس زمینه

برای سس استفاده می کنیم سان جی سس سویا تاماری ارگ،ک و ما بسیار هیجان زده هستیم که این کار را انجام دادیم! تاماری آنها حاوی حدود 30 درصد اومامی بیشتر از سس سویا معمولی است، بنابراین شما یک غذای با طعم غنی تری خواهید داشت. آنها همچنین دارای گواهی ارگ،ک، بدون گلوتن، وگان، کوشر و غیر GMO هستند! بعلاوه، هر محصول با 100% سویا و بدون گندم، با استفاده از روش های خانوادگی که بیش از 200 سال است، دم می شود.

کلم سرخ شده بدون سس تاهینی کامل نمی شود! ما عاشق این هستیم که چگونه طعم های آجیلی و ملایم شیرین سس خامه ای سس قوی را متعادل می کند. ما همچنین سیر تازه ،د شده را برای ،، که بدون آنها نمی توانند زندگی کنند به این مخلوط اضافه کردیم! اما این اختیاری است، بنابراین می تو،د بسته به اولویت خود موارد بیشتری را حذف یا اضافه کنید.

مواد لازم

مواد تشکیل دهنده برای کلم سرخ شده در برابر یک سطح سفید اندازه گیری شده است

برای کلم

  • کلم – من از 2 پوند کلم سبز برش خورده به 6 تا 7 قاچ استفاده کردم که در یک ماهیتابه استاندارد من، برای پختن در فر قرار می گیرد. اگر کلم شما بیش از 4 پوند است، باید دستور سس و سس تاهینی را دو برابر کنید و کلم را در 2 دسته مختلف سرخ کنید و کلم را در فر در یک تابه بزرگتر یا دو تابه متوسط ​​بپزید.
  • روغن – می تو،د از روغن کانولا یا گیاهی استفاده کنید.
  • روغن کنجد – برای اینکه به سس رنگ مغزی دلپذیری بدهد.
  • سس سویا San-J Tamari – می تو،د این سس را سفارش دهید برخط یا آنها را بررسی کنید فروشگاه یاب برای اینکه بد،د از کجا یکی را در نزدیکی خود بگیرید!
  • تکه های فلفل قرمز – مقدار من،ی تندی را به ظرف اضافه کنید. همچنین می تو،د از پودر چیلی یا فلفل قرمز به ،وان جایگزین استفاده کنید.
  • سیر
  • نمک کوشر
  • فلفل سیاه زمینی
  • اب

برای سس تاهینی

  • تاهینی – این چاشنی خاورمیانه ای از کنجد برشته شده پوست گرفته شده و به شکل خمیر درست می شود.
  • شیرین کننده – می تو،د از شربت افرا یا آ، استفاده کنید تا به سس بافت ابریشمی و طعمی شیرین ببخشید.
  • سس سویا تاماری – مقداری از این برای اضافه ، یک پانچ مرزه و اومامی!
  • حبه سیر – اگر عاشق سیر هستید و مقدار بیشتری می خواهید، این اختیاری است. با و بدون تست کردم و هر دو گزینه خوشمزه هستند!
  • نمک کوشر
  • اب

تزیین می کند

  • جعفری
  • کنجد برشته شده

طرز تهیه کلم سرخ شده در سس تاماری با سس تاهینی

کل زمان پخت ممکن است خسته کننده به نظر برسد، اما شما فقط یک ربع از آن زمان را کار می کنید و بقیه کار توسط فر شما انجام می شود. هیچ ، حدس نمی زند که کاری به این خوشمزه را می توان به این راحتی انجام داد! بیا شروع کنیم.

آماده سازی:

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • اگر کلم ،یف به نظر می رسد، لایه بیرونی آن را جدا کنید. کلم را از هسته و به 6-7 قاچ ،د کنید.

مراحل:

  • 1) کلم ها را تفت دهید. یک تابه بزرگ مخصوص فر (با کناره های بالا) را با کانولا یا روغن نباتی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. تکه های کلم را با احتیاط داخل ماهیتابه بریزید و هر طرف را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا کاراملی شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
تصویر فرآیندی که کلم برش خورده را روی یک سطح سفید نشان می دهد
تصویر فرآیندی که کلم را در تابه نشان می دهد
  • 2) سس تاماری و کنجد را درست کنید. در حالی که کلم در حال پختن است، سس را درست کنید. در یک کاسه متوسط، سیر ریز شده، روغن کنجد، سس سویا تاماری، نمک، فلفل قرمز، فلفل و آب را با هم مخلوط کنید.
مواد تشکیل دهنده برای کلم سرخ شده در برابر یک سطح سفید اندازه گیری شده است
مواد سس در یک کاسه سفید در برابر پس زمینه سفید
  • 3) سس را به کلم های پخته شده اضافه کنید. مخلوط سس تاماری و کنجد را روی تکه های کلم پخته شده در تابه بریزید. با احتیاط ماهیتابه را کج کنید و با قاشق، سس را چند بار روی هر ،متی از کلم که به خوبی پوشش داده نشده است، بریزید.
فرآیند پخت کلم در تابه
  • 4) بریز. ماهیتابه را با درب یا فویل مخصوص فر بپوش،د و به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید. سپس درب / فویل را با دقت بردارید و در دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه بپزید.
  • 5) سس تاهینی را درست کنید. در حالی که کلم سرد می شود، سس تاهینی را با هم زدن تمام مواد با هم در یک کاسه متوسط ​​درست کنید. در صورت نیاز، مقدار بیشتری آب اضافه کنید تا زم، که به غلظت ،ی برسید.
سس در یک کاسه سفید در برابر پس زمینه سفید
  • 6) کلم ها را خنک کرده و بپوش،د. ظرف را از فر خارج کرده و روی توری سیمی خنک کننده قرار دهید. با احتیاط، چند بار مایع داغ باقیمانده را از کف تابه روی قاچ های کلم بریزید. قبل از سرو حداقل 10 دقیقه بگذارید خنک شود.
  • 7) تزئین و سرو کنید! هر مایع باقی مانده را چند بار روی کلم بریزید. سپس سس تاهینی را روی کلم بپاشید و با جعفری ،د شده و کنجد تفت داده شده بپاشید. لذت ببرید!

نکات مفید

  • اگر کلم شما حدود 3 پوند است، نگران افزایش سس یا سس تاهین نباشید – این لازم نیست. فقط دستور غذا را همانطور که هست درست کنید.
  • قبل از سرخ ،، از خشک بودن قاچ های کلم اطمینان حاصل کنید وگرنه به جای ترد شدن، خیس می شوند.
  • هنگام تفت دادن تابه را بیش از حد شلوغ نکنید. اگر تابه شما در سمت کوچکتر است، قاچ های کلم را به صورت دسته ای سرخ کنید و بعد از اینکه همه دسته ها سرخ شدند، همه قاچ های کلم را در تابه برگرد،د.
  • هنگام تفت دادن، کلم را زیاد نپزید وگرنه شل می شود و بوی نامطبوع از بین می رود.
  • با حذف تکه های فلفل قرمز، آن را برای بچه ها من، کنید. یا اگر به غذاهای تند علاقه دارید، می تو،د بیشتر اضافه کنید.
کلم سرخ شده کامل روی یک بشقاب سفید آبکاری شده است

یادداشت های ذخیره سازی و آماده سازی

می تو،د سس تاهینی را از قبل درست کنید و تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید. می تو،د یک دسته بزرگ درست کنید و بقیه را با غذاهایی مانند نودل برنج وگان، کاسه سبزیجات سبز و کلم برو،ل سرخ کن استفاده کنید.

باقی مانده کلم سرخ شده را می توان تا 4 روز در یخچال نگهداری کرد. مطمئن شوید که آن را در یک ظرف در بسته نگه دارید تا آن را تا حد امکان تازه نگه دارید. همچنین می تو،د سس اضافی را بردارید و در ظرف کوچکتری قرار دهید تا کلم ها خیلی خیس نشوند.

ع، ها توسط آلفونسو رویا

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • اگر کلم ،یف به نظر می رسد، لایه بیرونی آن را جدا کنید. کلم را از هسته و به 6-7 قاچ ،د کنید.

  • یک تابه بزرگ مخصوص فر (با کناره های بالا) را با کانولا یا روغن نباتی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. تکه های کلم را با احتیاط داخل ماهیتابه بریزید و هر طرف را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا کاراملی شود، سپس حرارت را خاموش کنید. اگر تابه شما در سمت کوچکتر است، قاچ های کلم را به صورت دسته ای سرخ کنید و بعد از اینکه همه دسته ها سرخ شدند، همه قاچ های کلم را در تابه برگرد،د.

  • در حالی که کلم در حال پختن است، سس را درست کنید. در یک کاسه متوسط، سیر ریز شده، روغن کنجد، سس سویا تاماری، نمک، فلفل قرمز، فلفل و آب را با هم مخلوط کنید. مخلوط سس تاماری و کنجد را روی تکه های کلم پخته شده در تابه بریزید. با احتیاط ماهیتابه را کج کنید و با قاشق، سس را چند بار روی هر ،متی از کلم که به خوبی پوشش داده نشده است، بریزید.

  • ماهیتابه را با درب یا فویل مخصوص فر بپوش،د و به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید. سپس درب / فویل را با دقت بردارید و در دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه بپزید.

  • ظرف را از فر خارج کرده و روی توری سیمی خنک کننده قرار دهید. با احتیاط، چند بار مایع داغ باقیمانده را از کف تابه روی قاچ های کلم بریزید. قبل از سرو حداقل 10 دقیقه بگذارید خنک شود.

  • در حالی که کلم سرد می شود، سس تاهینی را با هم زدن تمام مواد با هم در یک کاسه متوسط ​​درست کنید. در صورت نیاز، مقدار بیشتری آب اضافه کنید تا زم، که به غلظت ،ی برسید.

  • وقتی آماده سرو شد، مقداری از مایع باقیمانده را چند بار روی کلم بریزید. سپس سس تاهینی را روی کلم بپاشید و با جعفری ،د شده و کنجد تفت داده شده بپاشید. لذت ببرید!

    • اگر کلم شما حدود 3 پوند است، نگران افزایش سس یا سس تاهین نباشید – این لازم نیست. فقط دستور غذا را همانطور که هست درست کنید.
    • قبل از سرخ ،، از خشک بودن قاچ های کلم اطمینان حاصل کنید وگرنه به جای ترد شدن، خیس می شوند.
    • هنگام تفت دادن تابه را بیش از حد شلوغ نکنید. اگر تابه شما در سمت کوچکتر است، قاچ های کلم را به صورت دسته ای سرخ کنید و بعد از اینکه همه دسته ها سرخ شدند، همه قاچ های کلم را در تابه برگرد،د.
*روش برشته ، کنجد:
  1. دانه های کنجد سفید را در یک تابه یا قابلمه کوچک روی اجاق قرار دهید.
  2. حرارت را روی متوسط ​​قرار دهید و 2 تا 3 دقیقه بپزید و مرتباً با ،تیک هم بزنید کفگیر یا قاشق چوبی تا طلایی و معطر شود.
  3. زم، که کنجد برشته و طلایی شد، حرارت را خاموش کرده و بلافاصله از ماهیتابه بردارید تا نسوزند.

کا،ی: 162کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 18gپروتئین: 6gچربی: 9gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 3gچربی اشباع شده: 4gچربی ترانس: 0.01gسدیم: 1216میلی گرمپتاسیم: 473میلی گرمفیبر: 6gقند: 8gویتامین A: 415IUویتامین سی: 87میلی گرمکلسیم: 123میلی گرماهن: 2میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

دوره: ظرف جانبی

غذا: آمریکایی

روش: فر

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: کلم آب پز، کلم سرخ شده در سس تاماری، دستور العمل های کلم، پیش غذای آسان، پیش غذای آسان، دستور العمل های سالم، سالم، سس تاهینی، سس تاماری، پیش غذای گیاهی



منبع: https://plantbasedonabudget.com/strong،ised-cabbage-strong/