پاستا پاپاردل یک قابلمه با ران مرغ


  • پودر سیر، آویشن، ½ قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید.

  • ران مرغ را با حوله کاغذی خشک کنید و سپس ران ها را با مخلوط سیر مزه دار کنید. ادویه ها را با دست روی ران مرغ ماساژ دهید و مطمئن شوید که کاملا پوشیده شده اند. اجازه دهید ران مرغ به مدت 10 دقیقه بماند.

  • 1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ (با کناره ها و درپوش) روی حرارت متوسط/بالا گرم کنید. وقتی روغن زیتون داغ و معطر شد، ران مرغ را با پوست به سمت پایین به تابه اضافه کنید. ران مرغ را به مدت 4 دقیقه با پوست به سمت پایین سرخ کنید و ران مرغ را به آرامی چند بار حرکت دهید تا مطمئن شوید که به تابه ن،بد.

  • مرغ را برگرد،د و کره و 2 قاشق غذاخوری از آب گوشت را به تابه اضافه کنید تا لعاب بگیرد. حرارت را متوسط ​​کرده و روی مرغ را بپوش،د. اجازه دهید ران ها به مدت 5 دقیقه درپوش بپزند.

  • ران ها را از ماهیتابه خارج کرده و دمای داخلی آن را بررسی کنید. دمای داخلی باید بین 145 درجه فارنهایت و 155 درجه فارنهایت باشد. آنها دیرتر پخته می شوند.

  • ماهیتابه را با ¼ فنجان شراب قرمز لعاب دهید و تکه های مرغ و ادویه ها را از کف تابه بتراشید. پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. قارچ ها و ¼ قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید و 4 دقیقه دیگر تفت دهید.

  • سیر و گوجه گی،ی زمان را به ماهیتابه اضافه کنید و درب ظرف را بپوش،د. حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوجه فرنگی ها بپزند و حدود 3 تا 4 دقیقه ،یده شوند.

  • گوجه‌فرنگی ،د شده، رب گوجه‌فرنگی، رب آنچوی، سرکه با،امیک و بقیه آب گوشت را به ماهیتابه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا گوجه‌فرنگی و رب آنچوی با بقیه سس مخلوط شوند. سس را به آرامی بجوش،د.

  • پاپاردل را همراه با بسته آویشن داخل سس فرو کنید. ران های مرغ را روی پاپاردل بگذارید و روی ماهیتابه را بپوش،د.

  • حرارت را کم کنید و ماهیتابه را به مدت 15 دقیقه بپزید و هر 5 دقیقه پاستا را هم بزنید.

  • درب ماهیتابه را باز کنید و خامه غلیظ را به پاستا اضافه کنید و هم بزنید. روی آن را بپوش،د و 5 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید.

  • اگر پاستا پخته شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و قبل از سرو 5 دقیقه استراحت دهید. اگر ماکارونی هنوز پخته نشده است، مرغ را از ماهیتابه خارج کنید، ¼ فنجان آب گوشت اضافه کنید و در تابه را ببندید و اجازه دهید پاستا 3 دقیقه دیگر بجوشد.

  • روی پاستا را با پارمزان ریش ریش شده تزیین کنید.


  • منبع: https://fitfoodiefinds.com/pappardelle-pasta-recipe/