کیک اسنک شکلاتی جو دوسر موز


این کیک چیپسی شکلاتی موزی باورن،ی است! یک شگفتی آسان یک کاسه، بسیار سبک، کرکی، مرطوب و خوشمزه است!

هر بار که این کیک را درست می کنم، چیزهایی مانند “بهترین چیزی که تا به حال خورده ام” و “باورن،ی” و “شگفت انگیز” می شنوم.

و من مخالف نیستم این کیک اسنک جو موز آسان واقعاً یکی از بهترین چیزهایی است که می توان با موز در حال رسیدن برای نابودی درست کرد!

تکه کیک از قالب 8X8 اینچی کیک موزی برداشته شد.

خمیر کیک موز

این دستور ساده یک کاسه ای با خمیر کیک موزی بسیار آسان شروع می شود.

مواد اولیه (با عمق طعم خوشمزه – شکر قهوه ای!):

  • کره
  • شکر قهوهای
  • موز له شده
  • تخم مرغ + عصاره و،ل
کاسه ای شیشه ای با موز له شده، تخم مرغ، شکر قهوه ای و کره.

این خمیر همچنین از جو دوسر موجود در خمیر و همچنین کمی دارچین تقویت می شود.

و البته… شکلات چیپسی. 😉

من این کیک را با جوی قدیمی و با جو سریع درست کرده ام و هر کدام عالی عمل می کند (نصف هر کدام ،یب خوبی هستند).

و صحبت از تغییرات، کیک با آرد همه منظوره یا گندم کامل خوشمزه است.

کاسه شیشه ای با جو، آرد، چیپس شکلات، دارچین، نمک، خمیر موز.

بیش از حد مخلوط نکنید

مانند همه خمیرهای کیک خوب، همه چیز را با هم مخلوط کنید تا ،یب شوند و هیچ رگه های خشکی باقی نماند.

مخلوط ، بیش از حد می تواند به م،ای مرگ یک خمیر سبک و پف دار کیک باشد.

بنابراین. فقط بیش از حد اختلاط نکنید و می‌تو،م بدون سخنر، بیش از حد به کار خود ادامه دهیم. خوب؟

کاسه خمیر کیک موزی با چیپس شکلاتی.

استروسل شگفت انگیز جو نارگیل

بخشی از چیزی که این کیک اسنک جو موزی را بسیار خاص می کند، streusel ساده ای است که رویه آن را تزئین می کند.

بی‌نظیر و بسیار خوشمزه است.

استروزل جو نارگیل:

  • جو از مد افتاده (جو دوسر سریع در streusel به خوبی کار نمی کند)
  • تکه های نارگیل (شیرین یا غیر شیرین)
  • شکر قهوه ای روشن یا تیره
  • کره ذوب شده (من همیشه مانند شورشی که هستم از کره نمک استفاده می کنم)
کاسه شیشه ای با جو، نارگیل، شکر قهوه ای و کره.

بیایید در مورد کیک تابه ها صحبت کنیم

این کیک را می توان در قالب 8*8 یا 9*9 اینچی پخت. در یک تابه 8×8 اینچی بسیار پر است و کاملاً پخته می شود، اما این قالبی است که من برای پخت این کیک استفاده می کنم و کیک کرکی با ارتفاع یک مایل استثنایی است.

همچنین می توان آن را در قالب ف،ی یا شیشه ای پخت.

در صورت استفاده از تابه شیشه ای، دمای فر را 15 یا 25 درجه کاهش دهید و به زمان پخت دقت کنید (احتمالا کیک در ظرف شیشه ای با دمای کمتر به زمان بیشتری نیاز دارد).

این کیک احتمالاً به خوبی در قالب دایره ای 9 اینچی پخته می شود و برای یک تابه 9×13 اینچی دو برابر می شود.

چیدن کیک در تابه با خمیر، استروزل، چیپس شکلات و کیک پخته شده.

کیک واقعا با شکوه

،ده این کیک خوش طعم و پف دار است و استروزل کره ای، طلایی و فقط بهترین ،مت کرانچی است.

منظورم این است که “پاشیدن” چیپس شکلات روی آن، البته به هیچ چیز آسیب نمی رساند.

اگر چه این جمله بعدی مرا آزار خواهد داد، اما باید گفت: در صورت تمایل می تو،د کیک را بدون چیپس شکلات درست کنید.

{منظورم این است که لطفاً قبل از انجام تعهد به این موضوع فکر کنید، خب؟}

روی کیک موزی با نارگیل و چیپس شکلات.

صبحانه، میان وعده یا دسر

این کیک اسنک جو موزی شایسته هر من،تی است. موز به اندازه کافی برای صبحانه (سرفه). برای دسر به اندازه کافی افتضاحه

و به اندازه کافی غیر قابل مقاومت برای میان وعده صبح، ظهر یا شب.

این لطف را بکنید که فوراً مقداری موز رزرو کنید تا زم، که به درستی دیده شود و سپس فوراً این کیک را درست کنید. پشیمان نخواهی شد.

این فقط ممکن است بهترین موز پخته شده باشد.

تکه کیک شکلاتی موزی روی بشقاب سفید با لقمه روی چنگال.

یک سال پیش: مافین جو دو سر سالم با سس سیب
دو سال پیش: بلغور جو دوسر پخته آسان آمیش {گزینه شبانه}
سه سال پیش: کیک قهوه پنیر ، موز با چیپس شکلاتی استروسل
چهار سال پیش: میله های شکلاتی کره بادام زمینی
پنج سال پیش: لقمه شادی بادام شکلات تلخ سالم
شش سال پیش: مافین پنیر خامه ای بلوبری
هفت سال قبل: نان سیب دارچینی غلات کامل
هشت سال پیش: بیسکویت لیوان شکلاتی 60 ث،ه ای
نه سال پیش: ماهی تابه کدو حلوایی، سوسیس و پاستا پنه
ده سال قبل: کیک فلن شکلاتی {ی،ی ماژیک C،coflan!}

تکه مربع کیک جو دو سر موزی روی کاردک.

کیک اسنک شکلاتی جو دوسر موز

بازده: 9 -12 وعده

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

زمان کل: 45 دقیقه

کیک:

  • ½ فنجان (114 g) کره نرم شده (من از نمک استفاده می کنم)
  • ½ فنجان (106 g) شکر قهوه ای روشن یا تیره بسته بندی شده
  • 1 فنجان (235 g) موز بسیار رسیده و له شده (حدود 3 عدد موز متوسط)
  • 2 بزرگ تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • 1⅓ فنجان (135 g) جو دوسر نورد قدیمی (به یادداشت مراجعه کنید)
  • ¾ فنجان (107 g) آرد همه منظوره یا سبوس دار
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان (170 g) شکلات چیپسی

روکش میوه ای:

  • ½ فنجان (50 g) جو رول شده قدیمی
  • ½ فنجان (43 g) تکه های نارگیل شیرین یا شیرین نشده
  • ¼ فنجان (53 g) شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده
  • ¼ فنجان (57 g) کره آب شده (من از نمک استفاده می کنم)
  • چیپس شکلات بپاشید
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب فر 8X8 یا 9X9 اینچی را کمی چرب کنید (به یادداشت مراجعه کنید).

  • در یک کاسه همزن (می،ر پایه مجهز به ضمیمه پدال یا با استفاده از همزن برقی دستی)، کره و شکر قهوه ای را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا سبک و ، رنگ شود.

  • موز له شده، تخم مرغ و و،ل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب ،یب شوند.

  • جو، آرد، بکینگ پودر، دارچین، جوش شیرین، نمک و چیپس شکلات را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا مواد خشک با هم ،یب شوند و رگه های خشکی باقی نماند (بیش از حد مخلوط نکنید).

  • خمیر را به طور مساوی در ظرف آماده شده پخش کنید.

  • برای استروسل، در یک کاسه کوچک، جو، نارگیل، شکر قهوه ای و کره ذوب شده را با چنگال با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

  • streusel را به طور یکنواخت روی کیک پخش کنید و با چیپس شکلات بپاشید (این را با قلب خود دنبال کنید).

  • به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا زم، که یک خلال دندان تمیز یا با ،ده های مرطوب بیرون بیاید و ،مت بالایی آن به آرامی در اثر تماس به عقب برگردد.

جو دوسر: من این کیک رو با جو 100% قدیمی و همچنین با جوی نیمه قدیمی/نیم جوی سریع درست کردم. من شک دارم که جو دوسر 100٪ در خمیر نیز عالی عمل کند. جوی های قدیمی برای داشتن بهترین بافت به بهترین شکل در streusel کار می کنند.
ماهی تابه: اگر از تابه شیشه ای استفاده می کنید، دمای فر را 15 یا 25 درجه کاهش دهید (برای جلوگیری از قهوه ای شدن لبه ها در حالی که وسط خمیر باقی می ماند). به زمان پخت دقت کنید – در صورت استفاده از ظرف شیشه ای و کاهش دمای فر، احتمالاً زمان پخت باید اضافه شود. همچنین، در صورت استفاده از یک قالب ۹×۹ اینچی، ممکن است به زمان پخت کمتری نیاز داشته باشید.

خدمت: 1 خدمت ،، کا،ی: 267کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 32g، پروتئین: 4g، چربی: 14g، چربی های اشباع شده: 9g، کلسترول: 62میلی گرم، سدیم: 296میلی گرم، فیبر: 3g، قند: 16g

دنبال ، @MelsKitchenCafe در اینستاگرام و با استفاده از هشتگ دستور العمل هایی را که از وبلاگ من درست می کنید به من نشان دهید #ملسکی کافه. من عاشق دیدن همه خوبی هایی هستم که شما در آشپزخانه های خود به دست می آورید!

منبع دستور غذا: اقتباس شده از جیمی آن را می پزد (از یک خواننده، امی برای من ارسال شد – از شما متش،!)

سلب مسئولیت: من یکی از شرکت‌کنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیله‌ای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت‌های وابسته طراحی شده است. به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.




منبع: https://www.melskitchencafe.com/banana-oat-c،colate-chip-snack-cake/