پیتزا هندوانه – بچه های فوق العاده سالم


سرگرم کننده، تازه، و آبدار… این پیتزای طراوت، خوشمزه و سالم هندوانه یک خوراکی آسان و چشمگیر است که مهمانان شما را در هر مهم، حیاط خلوت شگفت زده می کند!

پیتزای هندوانه ای روی تخته چوبی و روی آن توت های تازه.

یک دسر تابست، خوشمزه، تازه و سالم

تابستان نزدیک است… و ما نمی‌تو،م از آن خوشحال باشیم! و علاوه بر هرج و مرج زیبای داشتن بچه ها در خانه، آفتاب زیاد، شنا ،، و شب های آ، تابستان با دوستان و خانواده، چیز بسیار مورد علاقه من تمام محصولات فصلی تازه است. و بین ژوئن و آگوست، می تو،د انتظار داشته باشید که هندوانه های کاملی را در بازار پیدا کنید که سنگین، شیرین و قرمز روشن هستند، و فوق العاده آبدار.

وقتی ،ت به این پیتزای هندوانه می رسد، بیایید واقعی باشیم. طعم هندوانه بدون هیچ گونه تزیینی تقریباً شبیه آب نبات است. اما اگر در تابستان امسال به دنبال چیز جالب‌تر و جذاب‌تری برای انجام آن با ،بزه قرمز آبدار هستید، این پیتزا هندوانه را امتحان کنید!

این شیرینی رنگارنگ سبک، با طراوت و سرشار از ویتامین، فیبر و طعم است. شما می تو،د آن را به گونه ای که هر طور که انتخاب می کنید ظاهر و طعم آن را سفارشی کنید، اما ما آن را با پنیر خامه ای کرکی و توت های رسیده تابست، دوست داریم. و خیلی رنگارنگ و زیباست. و خوشمزه، سریع و آسان. ی،ی… بهتر از این هم میشه؟ من اینطور فکر نمی کنم.

یک تکه هندوانه که روی آن خامه زده شده، توت های تازه و توت فرنگی در بشقاب سرو می شود.

مواد لازم برای پیتزا هندوانه:

  • هندوانه– برای این پیتزا از هندوانه متوسط ​​بدون هسته استفاده کردیم. شما می تو،د از هر سایزی که برای جمع شما من، است استفاده کنید.
  • توت های تازه– ما توت فرنگی، زغال اخته و تمشک را انتخاب کردیم. اما در واقع، شما می تو،د از هر میوه ای که می خواهید در اینجا استفاده کنید!
  • پنیر خامه ای– ما از پنیر خامه‌ای معمولی استفاده کردیم، اما پنیر خامه‌ای سبک (Neufchatel) نیز عالی عمل می‌کند.
  • شکر پودر شده– این برای شیرین ، پنیر خامه ای شما استفاده می شود. در صورت تمایل می تو،د پنیر خامه ای خود را با عسل نیز شیرین کنید. به طعم اضافه کنید.
  • آب لیمو– آب لیموی تازه طعمی خوب و روشن می‌افزاید که واقعاً غذا را بالا می‌برد.
  • عصاره و،ل– از و،ل برای افزایش طعم مایه پنیر خامه ای استفاده می شود.
  • عسل– کمی درخشش و طعم می بخشد.
  • لعاب توت فرنگی– در حالی که این واقعاً یک ماده اختیاری است، یک افزودنی زیبا و سرگرم کننده به پیتزای هندوانه می دهد! ما از لعاب توت فرنگی Marzetti استفاده کردیم.
  • ن،اع تازه– ن،ا یک تزیین مفرح، رنگارنگ و معطر است.
مواد مورد نیاز برای پیتزا هندوانه.

طرز تهیه پیتزای هندوانه:

  1. پنیر خامه ای را نرم کنید. ابتدا پنیر خامه ای خود را از یخچال خارج کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد. این معمولاً بسته به دمای آشپزخانه شما حدود 30 دقیقه طول می کشد.
  2. میوه را آماده کنید. توت ها را بشویید و توت فرنگی ها را برش دهید. هندوانه خود را به صورت گرد برش دهید. از بین بردن رطوبت اضافی بالای برش هندوانه به ،بندگی بهتر مایه کیک کمک می کند.
  3. مایه پنیر خامه ای را هم بزنید. در سایز متوسط کاسه مخلوط کنپنیر خامه ای نرم شده، آبلیمو و عصاره و،ل را با همزن بزنید. آنقدر بزنید تا ، رنگ شود. پودر قند را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب ،یب شود و مراقب باشید زیاد هم نزنید.
  4. پیتزای هندوانه خود را بالا ببرید. یک لایه ضخیم خوب از مایه پنیر خامه ای را روی گرده های هندوانه خود ،ید. توت ها را به صورت دلخواه تزئین کنید. پیتزاهای تمام شده خود را با عسل و لعاب توت فرنگی بریزید و با ن،اع تازه تزئین کنید.
  5. برش بزنید و سرو کنید. پیتزای خود را با احتیاط به 8 برش بزنید و بلافاصله سرو کنید. لذت ببرید!
ع،‌هایی از نحوه درست ، پیتزای میوه هندوانه.

این دستور غذا برای درست ، با بچه های شما عالی است، زیرا همه چیز در مورد مونتاژ هنری است. و چه بچه ای هنرمند طبیعی نیست؟

مرحله اصلی که فقط برای بزرگسالان است، ب، پوسته هندوانه است. انجام این کار سخت نیست، اما به یک چاقوی بزرگ نیاز دارد، که می تواند حتی برای بچه هایی که مهارت های چاقویی خود را تمرین کرده اند، سخت باشد.

اکنون زمان تاپ است. خلاق باشید و لذت ببرید! پاشیدن نارگیل ،د شده به نظر قانع کننده ای شبیه پنیر است و قبل از افزودن برش های میوه تازه، افزودنی خوبی است.

تخته غذای تابست، با پیتزای میوه ای و کاسه های توت تازه و گوجه فرنگی.

نکات و پیشنهادات

چگونه بفهمیم هندوانه رسیده است؟

اولین چیزی که می خواهید به دنبال آن باشید لکه زرد رنگ است. این نقطه ای است که هندوانه روی زمین قرار گرفته و سفید یا زرد خواهد بود. این نشانه خوبی است که هندوانه رسیده است. بعد، به آن ضربه خوبی بدهید. یک هندوانه رسیده وقتی به آن ضربه بزنید صدایی عمیق و توخالی خواهد داشت. یک هندوانه نارس رزونانس بیشتری تولید می کند. شما همچنین می خواهید به دنبال هندوانه ای باشید که نسبت به اندازه اش سنگین باشد و پوست آن سبز تیره باشد.

آیا می توانم پیتزا هندوانه را زودتر درست کنم؟

پیتزا هندوانه بهتر است بلافاصله پس از آماده شدن سرو شود، در غیر این صورت آب توت ها روی مایه پنیر خامه ای ریخته می شود. هنوز هم خوشمزه خواهد بود، اما نه به این زیبایی. همچنین، رطوبت هندوانه می تواند باعث کنده شدن مایه پنیر خامه ای شود. می‌تو،د قبل از پخش ، با مایه پنیر خامه‌ای، هندوانه را با دستمال کاغذی بکوبید تا رطوبت اضافی را جذب کند. باقی مانده پیتزای هندوانه را به مدت ۲ تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.

تکه ای از پیتزای میوه هندوانه در بشقاب سرو سفید، روی آن تمشک تازه، زغال اخته و توت فرنگی قرار داده شده است.

چه موادی برای پیتزا هندوانه خوب است؟

شما واقعاً می تو،د هر طور که دوست دارید روی پیتزای هندوانه خود را انتخاب کنید. ما به توت‌های تازه ،بیده‌ایم، اما درست مانند هر پیتزای میوه‌ای، خلاقیت به ،ج دهید! در اینجا چند گزینه دیگر وجود دارد که ممکن است بخواهید امتحان کنید:

  • توت فرنگی
  • تمشک
  • تمشک ها
  • بلوبری
  • انگور
  • گی،
  • کیوی
  • انبه
  • آناناس
  • موز
  • هلو
  • پرتقال ماندارین
  • گلابی ها
  • نارگیل ،د شده
  • مینی چیپس شکلاتی

همچنین می تو،د به جای مایه پنیر خامه ای، رویه خامه فرم گرفته تازه را جایگزین کنید.

یک تکه هندوانه روی آن را با کیک کرکی، توت فرنگی تازه و برش داده شده.
تخته غذای تابست، با پیتزا هندوانه، میوه تازه، پنیر و کراکر روی کت، شطرنجی قرمز.

دستور العمل های خوشمزه تر هندوانه:

پیتزا هندوانه

این پیتزای هندوانه با طراوت، خوشمزه و سالم بچه ها و مهمانان شما را در هر مهم، حیاط خلوت شگفت زده می کند!

زمان آماده سازی25 دقیقه

زمان کل25 دقیقه

دوره: دسر

غذا: آمریکایی

خدمات: 10

کا،ی: 323کیلو کا،ی

  • 1 متوسط هندوانه به گردهای بزرگ برش دهید
  • 2 فنجان ها توت فرنگی شسته و برش خورده
  • 1 فنجان بلوبری
  • 1 فنجان تمشک

تاپینگ

  • 8 اونس پنیر خامه ای نرم شد
  • 1 قاشق سوپخوری آب لیمو
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • 1 فنجان شکر پودر شده
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • 1/4 فنجان لعاب توت فرنگی
  • 1 شاخه ن،اع تازه اختیاری
  • هندوانه را با دقت به یک یا چند صفحه گرد 1 اینچی برش دهید.

  • در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای نرم شده، آب لیمو و و،ل را اضافه کنید. با همزن برقی هم بزنید تا ، رنگ شود.

  • پودر قند را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود، مراقب باشید زیاد مخلوط نشود.

  • با استفاده از مایه کیک یا کفگیر ،تیکی، یک لایه ضخیم از مایه پنیر خامه ای را روی پوسته هندوانه خود ،ید.

  • پیتزای هندوانه خود را با میوه های آماده شده به صورت تزئینی تزیین کنید.

  • در صورت تمایل با عسل، لعاب توت فرنگی و برگ ن،اع کار را به پایان برس،د.

  • برش بزنید، سرو کنید و لذت ببرید!

  • مطمئن شوید که پیتزای هندوانه خود را فورا آماده کرده و سرو کنید، زیرا آب میوه ها می توانند روی پنیر خامه ای جمع شوند.
  • قبل از افزودن رویه پنیر خامه‌ای، برش هندوانه را با یک حوله کاغذی پایین بکشید، پخش آن را آسان‌تر می‌کند.
  • پیتزای هندوانه باید بلافاصله سرو و مصرف شود. می توان آن را در یخچال نگهداری کرد، اما آب میوه ممکن است مخلوط پنیر خامه ای را به خطر بیندازد.

کا،ی: 323کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 62g | پروتئین: 5g | چربی: 9g | چربی های اشباع شده: 5g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 2g | کلسترول: 23میلی گرم | سدیم: 79میلی گرم | پتاسیم: 619میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 52g | ویتامین A: 2885IU | ویتامین سی: 59میلی گرم | کلسیم: 64میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

کلمه کلیدی : پیتزا هندوانه

www.superhealthykids.com

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/watermelon-pizza/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با