هفت لایه دیپ – بچه های فوق العاده سالم


این دیپ هفت لایه آسان، لذیذ و همیشه خوشایندتر است! این یک دستور غذای سالم و رضایت بخش است که در مهم، ها باید داشته باشید.

هفت لایه در ظرف سرامیکی سفید فرو کنید

چرا ما این شیب هفت لایه را دوست داریم

من نمی توانم به اندازه کافی بر اهمیت داشتن یک دستور غذای خوشمزه، آسان، فوق العاده محبوب و سالم تأکید کنم که بتو،د بارها و بارها با اطمینان از آن استفاده کنید. چه برای یک مهم، تعطیلات، چه برای یک دور همی غیررسمی، یا سه شنبه شب-و-احساس نمی کنم-آشپزی کنم. این ممکن است برای یک دستور غذای فروتنانه یک هدف بلند و دست نیافتنی به نظر برسد، اما صدای من را بشنوید. Seven Layer Dip چنین چیزی بیش از حد است. هیچ آشپزی در کار نیست. بدون برنامه ریزی از قبل حتی جایی برای خطا نیست. و در هر جایی که آن را سرو کنید، تضمینی برای جلب جمعیت است. ممکن است فانتزی یا چشمگیر نباشد. اما کاملاً خوشمزه است. و با ،یب سبزیجات، لوبیا و ماست یون،؟ خیلی سالم هم هست

همچنین بدون زحمت قابل تنظیم است. زیتون دوست ندارید؟ آنها را کنار بگذارید. فلفل دلمه ای را دوست دارید؟ پرتشون کن اونجا برای راحتی زیبا و قابل حمل آن را در یک ظرف غذاخوری یا در ظروف کوچک و جداگانه سرو کنید. این یکی واقعا نگهبانه

تصویر نزدیک از شیب 7 لایه با برداشتن اسکوپ

مواد لازم برای دیپ هفت لایه:

  • لوبیا سرخ شده– هر مارکی که دوست دارید (ما از برند Rosarita استفاده کردیم)
  • روتل گوجه فرنگی– گوجه فرنگی های روتل فلفل سبز دارند که کمی گرما را اضافه می کنند، اما هنوز به اندازه کافی برای بچه ها ملایم هستند. در صورت تمایل می تو،د گوجه فرنگی های معمولی ریز ،د شده را جایگزین کنید.
  • چاشنی تاکو– از مارک مورد علاقه خود در فروشگاه یا یک ،یب چاشنی تاکو خانگی استفاده کنید.
  • ماست یون، (یا خامه ترش)– ما آن را به هر دو صورت درست کرده ایم و هر دو طرف خوشمزه است!
  • آووکادوها– همچنین می تو،د گواکاموله ،یداری شده در فروشگاه را جایگزین لایه نمک آووکادو/آهک/سیر کنید.
  • اهک
  • نمک سیر
  • پنیر چدار– ما عاشق پنیر چدار متوسط ​​یا تیز هستیم. همچنین می تو،د از مخلوط پنیر رنده شده مکزیکی استفاده کنید.
  • زیتون
  • گوجه فرنگی های رومی– گوجه فرنگی روما عالی است زیرا رطوبت کمتری نسبت به سایر انواع گوجه فرنگی تازه دارد.
  • پیاز سبز
مواد لازم برای غوطه ور شدن هفت لایه

نحوه ایجاد دیپ هفت لایه:

  1. لوبیا سرخ شده و گوجه فرنگی روتل را با هم ،یب کنید. در یک کاسه کوچک، لوبیا و گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید. کف ظرف سرو خود را پهن کنید. این اولین لایه شماست.
  2. هم بزنید با هم ماست یون، و چاشنی تاکو. هم بزنید تا ،یب شوند و به طور یکنواخت روی لایه لوبیا سرخ شده پخش کنید.
  3. آووکادو را له کنید. آووکادو را از وسط نصف کنید و هسته آن را بردارید. آووکادو را در یک کاسه کوچک بریزید و با آن له کنید آب لیمو و نمک سیر مخلوط آووکادو را به طور مساوی روی لایه ماست یون، پخش کنید.
  4. بقیه مواد را اضافه کنید. در آ، پنیر، زیتون های ورقه شده، گوجه فرنگی ،د شده و پیاز سبز خلال شده را روی لایه آووکادو بپاشید.
  5. خنک اجازه دهید Seven Layer Dip حداقل 30 دقیقه خنک شود تا طعم ها با هم مخلوط شوند. با چیپس ترتیلا سرو کنید.
  6. لذت ببرید!
لوبیا هفت لایه را در ظرفی که روی آن زیتون و گوجه فرنگی ،د شده است فرو کنید

نکات و پیشنهادات

شیب هفت لایه چقدر طول می کشد؟

دیپ هفت لایه اگر به خوبی پوشانده شود 3 تا 4 روز در یخچال باقی می ماند. به خاطر داشته باشید که لایه ها شروع به خونریزی کرده و لایه آووکادو شروع به قهوه ای شدن می کند. اما باز هم خوشمزه خواهد بود!

در Seven Layer Dip چیست؟

دیپ هفت لایه معمولاً شامل لوبیا سرخ شده، خامه ترش با چاشنی تاکو، گواکامول، پنیر، گوجه فرنگی، زیتون و پیاز سبز است. با خیال راحت این لایه ها را کنار بگذارید، جایگزین کنید یا به آن اضافه کنید!

یک غوطه ور 7 لایه با یک قاشق برداشته شده است
کاسرول 7 لایه با گوجه فرنگی، زیتون و پیاز سبز

دستور العمل های بیشتر غذای مهم، خوشمزه:

شیب هفت لایه

این دیپ هفت لایه آسان، لذیذ و همیشه خوشایندتر است! این یک دستور غذای سالم و رضایت بخش است که در مهم، ها باید داشته باشید.

زمان آماده سازی15 دقیقه

زمان پخت0 دقیقه

زمان کل15 دقیقه

دوره: پیش غذا

غذا: آمریکایی

خدمات: 16 وعده های غذایی

کا،ی: 135کیلو کا،ی

  • 1 16 اونس قوطی لوبیا سرخ شده
  • 1 10 اونس می تو،د گوجه فرنگی روتل خفیف یا متوسط
  • 2 قاشق غذاخوری چاشنی تاکو
  • 1 فنجان ماست یون، ساده یا خامه ترش
  • 3 متوسط آووکادوها
  • 1 قاشق سوپخوری آب لیمو
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک سیر
  • 1 1/2 فنجان ها پنیر چدار رنده شده
  • 1/2 می توان زیتون های سیاه بریده شده
  • 2 کم اهمیت گوجه فرنگی های رومی ،د شده
  • 2 ساقه ها پیاز سبز ،د شده
  • در یک کاسه کوچک، لوبیاهای سرخ شده و گوجه فرنگی روتل را با هم مخلوط کنید. کف یک تابه 9×13 اینچی پهن کنید.

  • در یک کاسه متوسط، چاشنی تاکو و ماست یون، را با هم مخلوط کنید. روی لوبیاهای سرخ شده ،ید.

  • آووکادو را به اندازه ای که دوست دارید له کنید و با آبلیمو و نمک سیر ،یب کنید. روی لایه ماست پخش کنید.

  • پنیر چدار رنده شده را روی آن بپاشید، سپس زیتون های برش داده شده، سپس گوجه فرنگی ،د شده و در آ، پیاز سبز. قبل از سرو به مدت 30 دقیقه سرد کنید.

  • با چیپس ترتیلا سرو کنید. لذت ببرید!

کا،ی: 135کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 5g | پروتئین: 5g | چربی: 11g | چربی های اشباع شده: 3g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 6g | کلسترول: 11میلی گرم | سدیم: 367میلی گرم | پتاسیم: 220میلی گرم | فیبر: 3g | قند: 1g | ویتامین A: 327IU | ویتامین سی: 6میلی گرم | کلسیم: 104میلی گرم | اهن: 0.4میلی گرم

www.superhealthykids.com

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/seven-layer-dip/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با