سس آیولی ماست یونانی سیر


این آیولی ماست یون، سیر کم کا،ی اساساً یک سس ماست سیر است که می توان آن را با آیولی سیر پرچرب جایگزین کرد. بافت خامه ای، طعم تند و سیر پررنگ آن را درست به اندازه سس سنتی آیولی خوشمزه می کند اما با یک چهارم کا،ی!

یک بشقاب با سیب زمینی سرخ کرده و ماست آیلوی

چرا ما این دستور العمل همه منظوره سبک و سالم آیولی را دوست داریم؟

این دستور پخت 5 دقیقه ای ماست یون، آیولی کاربردهای بی شماری دارد! این چاشنی سالم تری برای غوطه ور ، و پخش ، آن به جای سس مایونز پرچرب یا آیولی معمولی است.

درست مانند سس سنتی آیولی که با زرده تخم مرغ خام و روغن درست می‌شود، این جایگزین سالم‌تر مبتنی بر ماست یون، افزودنی عالی برای همبرگرها و ساندویچ‌ها است، برای سرو با سیب زمینی سرخ کرده یا همراه با صدف‌های بخارپز.

نکات مهم دستور غذا

  • کم کا،ی: در حالی که aioli معمولی 194 کا،ی در هر وعده 2 قاشق غذاخوری دارد، این نسخه کم کا،ی تنها 57 کا،ی برای 2 قاشق غذاخوری دارد!
  • طعم ک،یک Aioli و بافت خامه ای: ما از مقدار کمی سس مایونز واقعی استفاده کردیم. به اندازه کافی برای دادن طعم ک،یک به آن! ماست یون، بافت خامه ای زیادی به آن می دهد.
  • طعم سیر پررنگ و تند: سیر تازه، سرکه تند (یا آب لیمو) و کمی نمک اضافه کردیم تا همه چیز متعادل شود.
  • سازگار: می تواند به ،وان پایه ای برای بسیاری از انواع طعم دهنده مانند ریمولاد، رویل یا ایولی ترخون استفاده شود. تغییرات بیشتری را برای امتحان اینجا ببینید.

مواد لازم برای این سس آیولی ماست سیر

مواد در کاسه هایی با روکش متنی
  • ماست یون،: می تو،د از ماست یون، پرچرب، کم چرب یا بدون چربی استفاده کنید. من دوست دارم از بدون چربی برای بیشترین صرفه جویی در کا،ی استفاده کنم.
  • سس مایونز: برای اینکه به آیولی طعمی معتبر بدهید، مهم است که فقط کمی سس مایونز اضافه کنید. این مقدار کمی چربی اضافه می کند که به طعم و احساس دهان کمک می کند. همچنین طعم ضروری آیولی را اضافه می کند.
  • سرکه شراب سفید: این باعث افزایش اسیدیته می شود. ما این را کمی بهتر از نسخه با آب لیموی تازه دوست داشتیم، اما هر دو کار می کنند.
  • سیر: من 1 حبه سیر خام اضافه کردم. شما همچنین می تو،د این را با کمی سیر سرخ شده پوره شده امتحان کنید.
  • نمک: برای متعادل ، اسیدیته، به کمی نمک نیز نیاز دارد

دستورالعمل ها

آیولی های داخل کاسه قبل و بعد از هم زدن با هم

ماست یون،، سس مایونز، سیر، سرکه (یا لیمو) و نمک را در یک کاسه متوسط ​​با هم ،یب کنید. هم بزنید تا ،یب شوند.

Aioli ماست یون، در یک ظرف کوچک سرو و کاسه مخلوط سفید

سوالات متداول و نکات تخصصی برای سس ماست سیر

چقدر طول می کشد؟

این را تا 1 هفته در یخچال نگهداری کنید. قبل از استفاده خوب هم بزنید.

نحوه ذخیره سازی

آن را به یک لیوان شیشه ای منتقل کنید، روی آن را بپوش،د و در یخچال بگذارید. روش دیگر، به یک ظرف قابل درزگیری انتقال دهید.

پیشنهادات خدمت

تغییرات برای امتحان

  • 1 قاشق غذاخوری ترخون تازه ،د شده یا 1 1/2 قاشق چایخوری ترخون خشک را اضافه کنید. این ،یب طعم مخصوصاً وقتی با آن سرو می شود خوشمزه است استیک سرخ کرده.
  • 1 تا 2 قاشق چای خوری Sriracha را اضافه کنید تا تند شود.
  • 1 تا 2 قاشق غذاخوری ترب را اضافه کنید و با فیله گوشت ، سرو کنید.
  • هر قاشق غذاخوری ،دل درشت آسیاب شده را به آن اضافه کنید و از تارتار سبک برای سرو با کوکتل میگو لذت ببرید.
  • زعفران و سیر تفت داده شده را اضافه کنید تا به یک رویل کم چرب خوشمزه تبدیل شود.
  • با اضافه ، ،دل تند درشت، ادویه کاجون، ترب کوهی و کمی آب ترشی به یک ریمولاد تند کم چرب تبدیل کنید.
سس ماست یون، در یک کاسه کوچک با یک بشقاب سیب زمینی سرخ کرده استیک

سس، سس و سس ماست یون، کم کا،ی بیشتر

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این آیولی ماست یون، سیر کم کا،ی اساساً یک سس ماست سیر است که می توان آن را با آیولی سیر پرچرب جایگزین کرد. بافت خامه ای، طعم تند و سیر پررنگ آن را درست به اندازه سس سنتی آیولی خوشمزه می کند اما با یک چهارم کا،ی!


  • 1 حبه سیر، ریز ،د شده
  • ¾ فنجان ماست یون، ساده بدون چربی
  • ¼ فنجان سس مایونز
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه شراب سفید یا آب لیمو
  • ¼ قاشق چای خوری نمک


سیر، ماست، سس مایونز، آب لیمو و نمک را در یک کاسه متوسط ​​با همزن بزنید.

یادداشت

ذخیره سازی و باقیمانده

به شیشه یا ظرف قابل بسته شدن مجدد منتقل کنید، روی آن را بپوش،د و در یخچال بگذارید.

این را تا 1 هفته در یخچال نگهداری کنید. قبل از استفاده خوب هم بزنید.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: قبلا، پیش از این
  • دسته بندی: سس
  • روش: بدون آشپز
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 2 قاشق غذاخوری
  • کا،ی: 57 کا،ی
  • قند: 0 گرم
  • چربی: 6 گرم
  • کربوهیدرات ها: 1 گرم
  • فیبر: 0 گرم
  • پروتئین: 1 گرم

کلید واژه ها: ماست یون، آیولی، سس ماست سیر، سس ماست یون، سیر، سس آیولی ماست یون،، آیولی ماست یون، سیر، آیولی کم کا،ی

درباره نویسنده

کیت وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می‌تو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندساله‌اش پیدا کنید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/garlic-yogurt-aioli-sauce/