برخی از انواع غذاهای ایرانی هستند که شهرت زیادی در سراسر دنیا به دست دارند و یا اینکه افراد ایرانی آنها را بیشتر از دیگر غذاها میل می کنند. برخی از انواع آنها که محبوبیت بسیار زیادی دارند را در ادامه معرفی می کنیم تا شما با بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی آشنایی داشته باشید. کوفته تبریزی، آبگوشت و دیزی جز انواع غذای ایرانی میباشند که در خطه آذربایجان طرفداران زیادی دارد و از بهترین غذاهای ایرانی نیز محسوب میشوند. «شامی کباب» یا کتلت گوشت و سیب زمینی از محبوبترین انواع غذاهای ایرانی است که معمولا به عنوان یک پیشغذا یا غذای ایرانی بدون برنج در مهمانیها هم استفاده میشود. طرز تهیه شامی کباب در شهرهای مختلف متفاوت است البته همه آنها شباهتهایی به هم دارند.
- عدس پلو علاوه بر اینکه از پلوهای محبوب در میان ایرانیان است، به عنوان یک غذای مناسبتی نیز محسوب می شود که به در مناسبت های خاص به عنوان نذری پخش می شود.
- برخی در طرز تهیه این غذا از رب انار بهعنوان چاشنی و همچنین تخممرغ استفاده میکنند.
- کلم پلو شیرازی که بسیار معروف است و در لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج مجلسی نیز قرار میگیرد.
- زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است.
- در آخر سیب زمینی های سرخ کرده یا بادمجان سرخ شده را به خورش اضافه می کنند و همراه با برنج ساده یا زعفرانی نوش جان می کنند.
آبگوشت یا دیزی یکی از سنتی ترین و پرطرفدارترین غذاهای سنتی ایران است. کباب تابهای دارای دو بخش است که شامل گوشت کبابی و گوجههای سرخ کرده میشود. در بسیاری از روشهای طبخ این غذا، گوجه فرنگیهای سرخ شده را قطعه قطعه میکنند، در کنار کباب میگذارند و آن را به شکل جداگانه میپزند. اما در روشهای دیگر، گوجه فرنگی را رنده میکنند، آن را روی کباب در حال سرخ شدن قرار میدهند و با فلفل دلمهای و برخی مخلفات دیگر همراه میکنند. این روش باعث میشود طعم گوشت به درون این مخلفات نفوذ کند و غذا به مراتب لذیذتر شود. اگر فردی کم خون هستید، گوشت مورد استفاده در این غذا میتواند از مهمترین منابع آهن برای شما باشد.
| غذاهای تند و دریایی بندرعباس
برنج پخته شده با انواع خورش، کباب یا بصورت پلو مخلوط سرو می شود. جزو یکی از خاص ترین غذاهای ایرانی برای مهمانی های خاص و مهمانان مهم و عزیز می باشد.باقلاهای سبز در کنار برنج ایرانی و در میان سبزی معطر پلویی و زعفران و کره حیوانی این غذا را بی نظیر خواهد کرد. همبرگر که یک غذا بین المللی میباشد و میتوان آن را در لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی معروف و پرطرفدار به شمار آورد. انواع پلوها مثل لوبیاپلو، عدس پلو،زرشک پلو،باقالی پلو،استانبولی پلو، دمپختک و بسیاری غذاهای دیگر که با برنج طبخ می شوند هرگز برای ایرانیان تکراری نخواهند شد. غذاهای ایرانی همانطور که ممکن است طبخشان ساعت ها طول بکشد، مثل انواع آش و آبگوشت و خورش های متفاوت، در میان خود غذاهای ساده ای را هم جا داده اند که انواع املت و کوکو جزء آن ها هستند.
غذاهای ایرانی بدون گوشت
برای تهیهی خورشت کنگر خوشمزه ابتدا پیازها را نگینی کنید. سپس در قابلمه سرخ کنید و ادویههای مورد نیاز را اضافه کنید. برای مشاهدهی طرز تهیه آبگوشت(دیزی) بر روی لینک کلیک کنید. در ابتدا کرفسها را بشویید و به تکههای مساوی و کوچک خورد کنید.
امکان دارد بارها این غذا را با نامهای کباب دیگی یا کباب بشقابی هم دیده باشید که نشاندهندهی روشهای مختلف تهیه و طبخ آن است. کوفته تبریزی یکی از مشهورترین و خوشمزهترین غذاهای سنتی ایران است. همانطور که از نامش مشخص است، این غذا از شهر تبریز میآید. البته کوفته در کل انواع مختلفی دارد و در خاورمیانه با نامهای گوناگون از آن یاد میشود.
گوشت دنده برشی است از گوشت پشت بدن حیوانات که به طور عمودی بریده شده و معمولا شامل بخشی از دنده نیز میشود. پس پیشنهاد میکنیم این وعده غذایی نسبتا سنگین را برای شام میل نکنید. سلامت شما در سفر مهمترین اصل است که باید به آن توجه کنید. دورچین های دنده کباب با وجود طعم فوق العاده آن باز هم جای خودنمایی دارد. سبزی های تازه، ترشی های محلی و ماست محلی این تجربه را بیش از پیش به یاد ماندنی میکند. یکی از ز بهترین غذاهای ایرانی که در بسیاری از مجالس سرو میشود زرشک پلو با مرغ است.
همچنین در دیگر کوکوها از سبزیجاتی مانند ذرت، بادمجان یا قارچ استفاده کنید. در کوکوها برای انسجام بیشتر، از تخم مرغ استفاده میشود تا وا نرود و در روغن سرخ میشود. برای ادامهی مطالب طرز تهیه همبرگر خونگی بر روی لینک کلیک کنید. عدس خیس شده را آبکش میکنیم و بعد آنرا داخل قابلمه میریزیم و روی آنرا آب میریزیم، به طوری که حدودا دو بند انگشت آب بالاتر از سطح عدس باشد. زمانی که مرغ و پیاز تقریبا سرخ شدند (کمی) رب را اضافه کنید و داخل روغن خوبهم بزنید تا رنگ و لعاب بهتری به مرغتان بدهد.
برای بهتر مزهدار کردن مرغ آن را به تکههای کوچکتر تقسیم کرده و با پیاز و سیر و زردچوبه میگذاریم تا بپزد. د راین مدل مقداری پیاز را به خوبی سرخ کنید تا کاراملی شود سپس کشمش یا خرما را کمی تفت بدهید. برای عدس پلو معمولاً دورچین گوشت قلقلی درست میشود اما به جای گوشت میتوان از سویا نیز استفاده کرد. بعد از اینکه عدس پخته شد، برنج را داخل آب ریخته و بگذارید جوش بیاید. پس از آبکش کردن برنج، عدس را لابهلای آن بریزید تا برنجتان دم بکشد.
برای ادامهی مطلب طرز تهیه کتلت گوشت چرخ کرده اینجا کلیک کنید. برای تهیه آن ابتدا باید ابتدا سیب زمینیها را آب پز کنید و بعد از اینکه سرد شد، آنها را در ظرفی رنده کنید. آب پیازها را بگیرید و به سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید. برای ادامه طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده اینجا کلیک کنید. اگر به دنبال یک غذای مقوی و خوشمزه هستید ما به شما اسفناج پلو را پیشنهاد میدهیم. این غذا دارای پنیر پیتزا و پودر سوخاری است که بهتر است به صورت خانگی پودر سوخاری را درست کنید.
اگر محدودیت مصرف گوشت قرمز دارید به همین ترتیب کوفته اراکی را با گوشت مرغ، بوقلمون یا به عنوان یک غذا با سویا تهیه کنید. کلم پلو از غذاهای لذیذ ایرانی است که اصالت آن به شهر شیراز بازمیگردد؛ البته این غذا در شهرهای مختلف ایران با روشهای متنوع نیز طبخ میشود. دلمه را میتوان با انواع ترشی، ماست، سبزی خوردن و دیگر مخلفات ایرانی بهعنوان پیشغذا یا غذای اصلی سرو کرد. طبخ دلمه کمی زمانبر و مشکل است؛ اما نتیجه نهایی ارزش زحمتی که میکشید را خواهد داشت.