لیست 50 تا از بهترین غذاهای ایرانی حس یاد

بعد از اینکه مرغ‌ها کمی تغییر رنگ دادند، آن‌ها را از روی شعله برداشته و در قابلمه یا گمج ریخته و کمی آب جوش و زردچوبه به آن‌ها اضافه کنید و اجازه دهید کمی مرغ‌ها بجوشند و مقداری از آب تبخیر شود. برای طرز تهیه تاکو گوشت مکزیکی با خمیر ترتیلا اینجا کلیک کنید. در مرحله اول برای تهیه خورشت آلو اسفناج، پیازها را پوست بگیرد و بشویید. سپس یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و درون آن مقداری روغن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود.

  • مثلاً در برخی شهرها مانند اصفهان به آن استانبولی یا استانبولی پولو می گویند.
  • تقریبا در هر استان می‌توان یک یا چند غذای سنتی را پیدا کرد که مزه بسیار خوبی دارند.
  • برای داشتن یک ته‌چین سالم باید این را هم بگوییم که بهتر است ماست مورد استفاده در ته چین را به نوع کم‌چرب تغییر دهید و مرغی که در غذا استفاده می‌کنید را هم آب پز کنید تا خاصیتش بیشتر شود.
  • در تهیه این غذا از برنج، سبزی شوید و باقالی تازه سبز رنگ استفاده می شود.

در مرحله دوم با دستور پخت آن آشنا می‌شویم و شروع به پخت می‌کنیم. ته چین یکی از خوشمزه ترین و زیباترین غذاهای ایرانی است که ظاهری شیک و جذاب دارد. جالب است بدانید که خارجی ها تهچین را به دلیل ظاهر زیبای آن کیک ایرانی می نامند. تهچین برنج با مرغ یا گوشت قرمز، بادمجان و … است اما تهچین مرغ معروف تر و معمولی است. بدون تردید در صدر لیست بهترین غذاهای ایرانی چلوکباب قرار گرفته که معروف ترین غذای ایرانی در میان کشورهای جهان نیز به شمار می رود.

خورشت زرشک آلو

این غذای لذیذ، تند و پرادویه را معمولا در نان پیتا یا نان‌های گردی به نام «تابون» و همراه با سالاد، انواع ترشی، سس تند و سس‌های بر پایه ارده به‌عنوان یک میان وعده لذیذ یا پیش‌غذا سرو می‌کنند. جوجه کباب از غذاهای محبوب برای پیک‌نیک، دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه و مناسب زمان‌هایی است که وقت کمی برای آشپزی دارید. برای کباب کردن جوجه کباب معمولا از آتش زغال استفاده می‌کنند؛ اما امروزه می‌توان از کباب‌پزهای مخصوص و حتی شعله گاز نیز برای تهیه این غذای خوشمزه در خانه استفاده کرد. برای سرو آبگوشت، در ابتدا آب آن را در کاسه می‌کشند و در آن نان تیلیت می‌کنند.

بهترین غذاهای ایرانی و غذاهای استان های خراسان شمالی ، رضوی و جنوبی

ماهی و میگو از پروتئین‌هایی هستند که لازم است هفته‌ای یک بار در برنامه غذایی خود قرار دهید. در اینجا ما لیست غذاهایی که با ماهی و میگو می‌توانید درست کنید را اشاره خواهیم کرد. کبه یک غذای عربی و جنوبی‌های ایران است که با سیب زمینی، برنج، گوشت چرخ کرده یا بلغور درست می‌شود. برای تهیه کبه ابتدا ابتدا برنج نیم دانه ایرانی را چندین بار بشویید و حدود ۱۲ ساعت خیسانده و کنار بگذارید (از شب قبل). یکی از لذیذترین و خوشمزه‌ترین غذاهایی که برای ناهار می‌توانید درست کنید، همبرگر است.

پرطرفدارترین غذای ایرانی بین خارجی ها

تاکوی گوشت با نان مخصوصی به نام ترتیلا که U شکل است، درست می‌شود. یک قاشق غذاخوری برنج و سبزی‌ها را در یک قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم خوب با هم بپزند. وقتی که مخلوط سبزی و برنج پخته شدند، آن‌ها را خوب می‌کوبیم.