پنکیک ورقه ای – بچه های فوق العاده سالم


اگر به دنبال یک صبحانه آسان و دلنشین هستید، ما راه حلی داریم: پنکیک ورقه ای! ما چهار نوع مختلف و خوشمزه رویه اضافه کردیم – و آنها را با میوه ها و سبزیجات بسته بندی کردیم. یک صبحانه خانوادگی سریع و کامل که طعم عالی هم دارد!

پنکیک ورق میوه و سبزیجات روی یک حوله راه راه

چرا ما این پنکیک های ورقه ای را دوست داریم

پنکیک ها خیلی ک،یک هستند. اما به همان اندازه که آنها را دوست دارم، از زحمت آنها بیزارم. همیشه یک نفر باید سینی را نگه دارد در حالی که بقیه از پختن پنکیک داغ لذت می برند.

این پنکیک‌های با شکوه و متحول کننده را وارد کنید. فقط یک دسته از خمیر را بزنید، در یک ورقه پخت لبه دار بریزید، چند تاپینگ خوشمزه (کاملا اختیاری!) به آن اضافه کنید و کنار بروید. پس از پخته شدن، فقط برش داده و سرو کنید. همه بشینن با هم غذا بخورن!! نه تنها این، بلکه آنها یک بوم خالی برای ،یب طعم های خوشمزه هستند که مطمئناً همه افراد خانه را راضی می کنند. و هر چند وقت یکبار ادعای این پیروزی را داریم؟

ما سبزیجات اضافه کردیم زیرا دوست داریم ارزش غذایی غذاهای مورد علاقه فرزندانمان را افزایش دهیم. می‌تو،د آن‌ها را رنده کنید و در خمیر هم بزنید، یا سبزیجات را در یک غذاساز بریزید تا غذاخوران را راضی نگه دارید. ما قول می دهیم که آنها حتی نمی دانند که در آنجا هستند! شما می تو،د از هر دستور پن کیکی که واقعاً دوست دارید استفاده کنید. اما این دستور العمل کاملاً در یک ورقه پخت لبه دار 10×15 اینچی قرار می گیرد.

پنکیک ورقه ای با توت فرنگی، چیپس شکلات، موز، زغال اخته، و پنیر خامه ای.

مواد لازم برای پنکیک ورقه ای:

پنکیک:

  • کره
  • کدو سبز
  • هویج
  • شیر
  • سس سیب
  • تخم مرغ
  • عصاره و،ل
  • شربت افرا
  • کره
  • ارد
  • پودر خمیرمایه
  • نمک

تاپینگ ها:

  • موز، گردوی ،د شده و شکر قهوه ای
  • توت فرنگی ورقه شده و کره بادام زمینی
  • زغال اخته و پنیر خامه ای
  • شکلات چیپسی
مواد لازم برای پنکیک ورقه ای

طرز تهیه پنکیک ورقه ای:

  1. رنده کنید کدو سبز و هویج؛ در کاسه غذاساز بریزید.
  2. اضافه ، شیر، سس سیب، تخم مرغ، شربت افرا، کره ذوب شده و و،ل. نبض برای ،یب.
  3. هم بزنید آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
  4. بریزید مخلوط مرطوب را با مواد خشک داخل کاسه ای قرار دهید و فقط تا زم، که ،یب شوند هم بزنید.
  5. گسترش خمیر پنکیک را در یک ورقه پخت روغنی و لبه دار قرار دهید.
  6. اضافه ، در صورت تمایل، روی پنکیک، به دنبال تصویر.
  7. پخت در دمای 425 درجه به مدت 13-15 دقیقه یا تا زم، که کمی قهوه ای شود و کاملا پخته شود.
  8. تکه، سرو کنید و لذت ببرید!
ع، های طرز تهیه پنکیک ورقه ای را پردازش کنید
نمای نزدیک از پنکیک ورقه ای با یک کاسه توت فرنگی

نکات و پیشنهادات:

آیا می تو،د از مخلوط پنکیک برای پنکیک ورقه ای استفاده کنید؟

البته! این دستور پخت به گونه‌ای طراحی شده است که در یک ورقه پخت 10×15 اینچی قرار گیرد، اما اگر ترجیح می‌دهید از مخلوط پنکیک استفاده کنید، مطمئن شوید که خمیر شما فقط تا نیمه کناره‌ها قرار می‌گیرد تا از ریختن آن جلوگیری شود.

آیا می توانم پنکیک ورقه ای را زودتر از موعد درست کنم؟

شما می خواهید خمیر را به زودی پس از مخلوط ، آن بپزید. با این حال، می تو،د آن را از شب قبل بپزید و زم، که آماده سرو هستید دوباره آن را گرم کنید. اما این یکی قطعا طعم تازه تری دارد.

از چه مواد دیگری می توانم برای پنکیک ورقه ای استفاده کنم؟

شما فقط با خلاقیت خود محدود شده اید! هلو، آلو، تمشک، آجیل ،د شده، میوه های خشک، نوتلا، گرانولا، نارگیل، سیب های ،د شده، ادویه دارچین.. با ،یب های طعمی مختلف بازی کنید!

پنکیک ورقه ای در یک ورقه پخت آبی با رویه های مختلف

دستور العمل های بیشتر پنکیک خوشمزه:

  • 1/2 فنجان کدو سبز رنده شده
  • 1/2 فنجان هویج رنده شده
  • 1 فنجان شیر
  • 3/4 فنجان سس سیب، بدون شیرینی
  • 3 بزرگ تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 1/4 فنجان کره ذوب شده
  • 2 قاشق چای خوری عصاره و،ل
  • 3 فنجان ها ارد
  • 2 1/2 قاشق چای خوری پودر خمیرمایه
  • 1 قاشق چایخوری نمک

تاپینگ ها

  • 1/2 متوسط موز بریده شده
  • 2 قاشق غذاخوری گردو ،د شده
  • 1 قاشق سوپخوری شکر قهوهای بسته بندی شده
  • 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی کمی ذوب شد
  • 1/2 فنجان توت فرنگی بریده شده
  • 1/2 فنجان بلوبری
  • 2 اونس پنیر خامه ای مکعب شده به قطعات به اندازه لقمه
  • 1/4 فنجان شکلات چیپسی
  • فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. یک تابه ورقه ای 10×15 اینچی را با فویل بپوش،د. با اسپری پخت ن،ب اسپری کنید.

  • در کاسه غذاساز، کدو سبز رنده شده، هویج رنده شده، شیر، سس سیب، تخم مرغ، شربت افرا، کره ذوب شده و و،ل را اضافه کنید. نبض برای ،یب.

  • در یک کاسه جداگانه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط مرطوب را اضافه کنید و فقط تا زم، که ،یب شود هم بزنید.

  • مایه پنکیک را در قالب آماده شده بریزید و خمیر را روی آن پخش کنید.

  • یک گوشه خمیر را با موز برش داده شده روی آن قرار دهید. در یک کاسه کوچک، گردوی ،د شده و شکر قهوه ای را با هم بریزید و روی موز بپاشید. گوشه دیگری از پنکیک را با کره بادام زمینی بریزید و روی آن را با توت فرنگی برش داده شده بریزید. در گوشه سوم زغال اخته و حبه های پنیر خامه ای را اضافه کنید. در گوشه آ، شکلات چیپسی بپاشید.

  • به مدت 13 تا 14 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا کمی پف کرده و بپزد. آن را گرم سرو کنید یا با شربت افرا سرو کنید.

کا،ی: 269کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 37g | پروتئین: 7g | چربی: 11g | چربی های اشباع شده: 5g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 3g | چربی ترانس: 0.2g | کلسترول: 62میلی گرم | سدیم: 371میلی گرم | پتاسیم: 209میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 10g | ویتامین A: 1204IU | ویتامین سی: 6میلی گرم | کلسیم: 108میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/fruit-veggie-sheet-pan-pancakes-recipe/