کلم بخارپز | COOKTORIA


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

این کلم بخارپز یک غذای جانبی خوشمزه است که کره ای، سیری و با کمی ادویه است. این سالم و همه کاره است، بنابراین زم، که در حال برنامه ریزی شام هستید، مورد استفاده قرار می گیرد.

بلند ، کلم بخارپز با انبر

این کلم بخارپز یک غذای جانبی خوش طعم و آسان است که برای هر وعده غذایی من، است. کلم طعم ملایمی دارد که آن را برای افزودن طعم عالی می کند، بنابراین ما از سیر، نمک، فلفل و کره برای خوشمزه ، آن استفاده می کنیم. تکه های فلفل قرمز به اندازه کافی حرارت را برای یک غذای واقعا فوق العاده اضافه می کنند.

این سبزی سالم سرشار از ویتامین C و K و همچنین فیبر است. همچنین برای قلب شما مفید است و التهاب را کاهش می دهد. با تمام آن فواید سلامتی، از سرو این غذای خوشمزه برای خانواده خود خوشحال خواهید شد. به ،وان یک غذای جانبی برای انواع پروتئین ها، سالادها و پاستا بسیار خوب عمل می کند. طعم های همه کاره باعث شده جفت شدن آن آسان باشد. بیایید نگاهی به طرز تهیه این کلم بخارپز خوشمزه بیندازیم.

آموزش تصویری

محتویات اصلی

  • کلم.
  • کره.
  • سیر. یا پودر سیر.
  • فلفل قرمز. اختیاری.
  • نمک و فلفل سیاه. مزه.

طرز تهیه کلم بخارپز

1. کلم را یک چهارم کنید، هسته آن را بردارید و آن را به صورت نوار برش دهید.

ب، کلم

2. نوارهای کلم را به یک قابلمه یا تابه بزرگ ن،ب اضافه کنید و آب را اضافه کنید. بگذارید بجوشد، با یک درب محکم بپوش،د و 7 تا 10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید (بسته به اینکه چقدر می خواهید کلم نرم شود).

اضافه ، آب به کلم

3. پس از پخته شدن، کلم را به کناره های قابلمه منتقل کنید و کره، فلفل قرمز و سیر را اضافه کنید. اجازه دهید کره ذوب شود و سیر در آن به مدت 30 ث،ه بپزد.

اضافه ، کره و ادویه جات ترشی جات

4. در این مرحله کلم را هم زده و نمک و فلفل را مزه دار کنید. حرارت را خاموش کنید و بگذارید چند دقیقه بماند. سرو کنید، با گیاهان تازه تزئین کنید.

تمام ، ظرف
کلم بخارپز شده در تابه

نکات و ترفندهای مفید

  • کلم مرغوب را انتخاب کنید. به دنبال یک کلم کلم باشید که نسبت به اندازه آن سفت و سنگین باشد، برگ های ترد و بدون لک داشته باشد.
  • کلم را به نوارهای یکنواخت برش دهید. به طوری که کلم به طور یکنواخت بپزد، سر را به نوارهای نازک که همه به یک اندازه هستند برش دهید.
  • در صورت امکان از سیر تازه استفاده کنید. تازه همیشه بهترین است و سیر تازه ،د شده معطرتر و خوش طعم تر از سیر پودر شده است. اما در کوتاه مدت کار خواهد کرد.
  • زمان پخت را بر اساس نرمی تغییر دهید. اگر کلم را خیلی لطیف می‌پسندید، آن را کمی بیشتر از زمان گفته شده بپزید.

تغییرات این دستور غذا

  • ادویه های دیگر را اضافه کنید. با افزودن زیره سبز، زردچوبه، کاری، گشنیز، دارچین یا شوید، طعم های دیگری را به این کلم اضافه کنید.
  • از انواع مختلف کلم استفاده کنید. این را می تو،د با کلم بنفش، بوک چوی، ساوی یا کلم ناپا درست کنید. زمان پخت متفاوت خواهد بود زیرا برخی از اینها خیلی سریع پخته می شوند.
  • تکه های بیکن را اضافه کنید. برای افزودن شور و شور، مقداری بیکن ترد را قبل از سرو روی این کلم بخارپز شده ،د کنید.
  • کمی لطافت به آن بدهید. اگر طعم کمی تند با کلم دوست دارید، مقداری سرکه سفید یا سیب را برای اسیدیته اضافه کنید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

این کلم بخارپز را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید تا 5 روز. با نشستن نرم تر می شود. می تو،د آن را در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید.

این کلم بخارپز را با چی سرو کنیم

  • پروتئین ها این کلم بخارپز را می تو،د با آن سرو کنید گوشت خوک سرخ کن هوا، استیک ماهی تن آهی، سینه مرغ پر شده اسفناج، یا ماهی قزل آلا در سس خامه ای.
  • سیب زمینیها. این غذا را با سیب زمینی سوخاری بچه، کیک پوره سیب زمینی پارمزان، یا سیب زمینی پخته و کدو سبز.
  • پاستا. این غذا را با ماکارونی مورد علاقه خود سرو کنید. با این امتحان کنید اسپاگتی قارچ مرغ، پاستا فلفل سوخاری خامه ای، ریگاتونی بولونیزی آسان، یا پاستا مافالدین در سس گوجه فرنگی.
  • سالاد. این غذای کلم را با یک سالاد با طراوت، مانند این، جفت کنید سالاد خیار آلم،، سالاد گوجه فرنگی آووکادو، سالاد سه لوبیا، یا سالاد پاستا بروشتا.
کلم بخارپز شده در بشقاب

این کلم بخارپز ساده و سیر کننده را دوست خواهید داشت. از طعم غنی و تند آن گرفته تا بافت لطیف برگ‌ها، هر چیزی را که می‌تو،د در یک سبزیجات بخواهید، دارد. و به خوبی با غذاهای دیگر جفت می شود! امیدوارم شما هم مثل من و خانواده ام این دستور غذا را دوست داشته باشید. لذت ببرید!

دستور العمل های سبزیجات خوشمزه تر:

کلم بخارپز

ت،ا شف

این کلم بخارپز یک غذای جانبی خوشمزه است که کره ای، سیری و با کمی ادویه است. این سالم و همه کاره است، بنابراین زم، که در حال برنامه ریزی شام هستید، مورد استفاده قرار می گیرد.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

زمان کل 25 دقیقه

دوره ظرف جانبی

غذا آمریکایی

خدمات 4 سروینگ ها

کا،ی 112 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="22226" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="22226" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="22226" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 1 متوسط کلم (حدود 2 پوند.)
  • ½ فنجان اب
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 1 بزرگ حبه سیر، ،د شده
  • ¼ قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز یا به سلیقه
  • ¾ قاشق چایخوری نمک یا به سلیقه
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل یا به سلیقه

دستورالعمل ها

  • کلم را یک چهارم کنید، هسته آن را بردارید و به صورت نوار برش دهید.

  • نوارهای کلم را به یک قابلمه یا تابه بزرگ ن،ب اضافه کنید و آب را اضافه کنید. بگذارید بجوشد، با یک درب محکم بپوش،د و 7 تا 10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید (بسته به اینکه چقدر می خواهید کلم نرم شود).

  • پس از پخته شدن، کلم را به کناره های قابلمه منتقل کنید و کره، فلفل قرمز و سیر را اضافه کنید. اجازه دهید کره ذوب شود و سیر در آن به مدت 30 ث،ه بپزد.

  • در این مرحله کلم را هم زده و با نمک و فلفل مزه دار کنید. حرارت را خاموش کنید و بگذارید چند دقیقه بماند. سرو کنید، با گیاهان تازه تزئین کنید.

یادداشت

نکات و ترفندهای مفید

  • کلم مرغوب را انتخاب کنید. به دنبال یک کلم کلم باشید که نسبت به اندازه آن سفت و سنگین باشد، برگ های ترد و بدون لک داشته باشد.
  • کلم را به نوارهای یکنواخت برش دهید. به طوری که کلم به طور یکنواخت بپزد، سر را به نوارهای نازک که همه به یک اندازه هستند برش دهید.
  • در صورت امکان از سیر تازه استفاده کنید. تازه همیشه بهترین است و سیر تازه ،د شده معطرتر و خوش طعم تر از سیر پودر شده است. اما در کوتاه مدت کار خواهد کرد.
  • زمان پخت را بر اساس نرمی تغییر دهید. اگر کلم را خیلی لطیف می‌پسندید، آن را کمی طول،‌تر از زمان گفته شده بپزید.

تغذیه

کا،ی: 112کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 14gپروتئین: 3gچربی: 6gچربی های اشباع شده: 4gچربی های چند غیر اشباع: 0.3gچربی اشباع شده: 2gچربی ترانس: 0.2gکلسترول: 16میلی گرمسدیم: 453میلی گرمپتاسیم: 401میلی گرمفیبر: 6gقند: 7gویتامین A: 500IUویتامین سی: 83میلی گرمکلسیم: 97میلی گرماهن: 1میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/steamed-cabbage/