Tofu Pad Thai – گیاهی بر اساس بودجه


آیا هوس طعم شیرین و تند پد تای دارید؟ این توفو پد تایلندی دستور تهیه شده با نودل برنج، توفو و سس تای پد تای خوشمزه و شیرین، مطمئناً جوانه های چشایی شما را زنده می کند!

توفو پد تای کامل شده روی یک بشقاب در برابر یک سطح سبک

آیا پد تای وگان است؟

پد تای یک غذای محبوب از تایلند است که در آن بیشتر به ،وان غذای خیاب، سرو می شود.

این سس دارای چند ماده پنهان است که آن را برای گیاهخواران نامن، می کند، از جمله سس ماهی و میگوی خشک. علاوه بر این، این غذا اغلب شامل تخم مرغ، میگو و سایر غذاهای دریایی یا گوشت است.

این دستور غذا از دستور العمل سنتی به ،وان الهام برای ایجاد یک سس وگان پد تای خوش طعم استفاده می کند که با توفو، سبزیجات و نودل برنج با تمام طعم های شیرین، آجیلی و تند که انتظار دارید یک غذای پد تای داشته باشد، پخته می شود.

چرا این دستور العمل کار می کند

  • یک راه حل سریع برای شام شب هفته تمام خانواده دوست دارند!
  • مقرون به صرفه تر است از بیرون بردن!
  • بیشتر با استفاده از مواد اصلی انباری تهیه می شود ممکن است قبلاً در انبار خود داشته باشید.

آنچه در این دستور غذا می گنجد

این دستور العمل عالی است زیرا متوجه می شوم که ا،ر اوقات تقریباً همه چیز برای تهیه آن در انبار دارم! لیست زیر را بررسی کنید تا ببینید آیا شما هم این کار را می کنید یا خیر!

مواد تشکیل دهنده توفو پد تایلندی در برابر یک سطح سبک اندازه گیری شده است
  • نودل های برنج: نودل های نازک و مسطح به طور سنتی برای تهیه پد تای استفاده می شود.
  • رب آلوچه: احتمالاً سخت ترین ماده برای یافتن است. اگر آن را در خواربارفروشی نمی بینید، بازار آسیایی یا هندی را بررسی کنید.
  • پایه سس: تهیه شده با آبگوشت سبزیجات، سس سویا، سریراچا و شکر قهوه ای.
  • کره بادام زمینی: راهی سریع و آسان برای افزودن مقداری شیرینی و طعم بادام زمینی به سس.
  • توفو فوق سفت: بهترین توفو برای استفاده برای سرخ ،ی ها. برای آشنایی با انواع توفو، این راهنما را بررسی کنید.
  • پودر زنجبیل: یک جایگزین سریع برای زنجبیل تازه. اگر زنجبیل تازه را ترجیح می دهید، از حدود یک قاشق غذاخوری تازه برای جایگزینی زنجبیل خشک شده استفاده کنید.
  • حبه های سیر: عاشق طعم حبه های سیر تازه!
  • فلفل هالوپینو: تندی که از پد تای انتظار دارید به ظرف می دهد.
  • کلم بروکلی: مقداری رنگ، ترد و تغذیه اضافه می کند!
  • بادام زمینی: حتی طعم بادام زمینی بیشتر و همچنین کمی بافت خوب به پد تای.

تعویض ها

  • توفو: می‌تو،د به راحتی توفو را از ظرف خارج کنید یا آن را با ادامام، تمپه یا دیگر پروتئین‌های گیاهی جایگزین کنید.
  • کلم بروکلی: آن را با سبزیجات دیگری مانند نخود برفی، بادمجان، گل کلم یا کدو سبز جایگزین کنید.
  • نودل های برنج: در حالی که نودل برنج به طور سنتی برای تهیه پد تای استفاده می شود، می تو،د از هر نوع نودل دیگری که دارید یا ترجیح می دهید نیز استفاده کنید.

طرز تهیه توفو پد تایلندی

  • 1) رشته برنج را بپزید طبق دستورالعمل بسته بندی و آنها را کنار بگذارید.
  • 2) تمر هندی را مخلوط کنید، آب سبزیجات، سس سویا، سیریراچا، شکر قهوه ای و کره بادام زمینی در یک کاسه کوچک.
شات مخلوط ، مواد سس با هم در یک کاسه
شات مخلوط ، مواد سس با هم در یک کاسه
شات مخلوط ، مواد سس با هم در یک کاسه
شات مخلوط ، مواد سس با هم در یک کاسه
  • 3) توفو را بپزید، پودر زنجبیل و سیر را در یک تابه ن،ب به مدت 5 تا 7 دقیقه یا تا زم، که توفو از هر طرف کمی قهوه ای شود، با اسپری پخت و پز اسپری کنید.
فرآیند اضافه ، توفو به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، زنجبیل و سیر به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، ادویه به ماهیتابه
  • 4) بروکلی را اضافه کنید و jalapeno را در تابه بگذارید و پنج دقیقه دیگر بپزید.
فرآیند اضافه ، کلم بروکلی به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، هالاپینو به ماهیتابه
  • 5) بادام زمینی را اضافه کنید، رشته و نیمی از سس را در تابه قرار دهید و بپزید تا سس جذب شود.
فرآیند اضافه ، بادام زمینی به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، رشته فرنگی به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، سس به ماهیتابه
  • 6) به آرامی سس بیشتری اضافه کنید در تابه تا زم، که همه چیز کاملا پوشیده شده و شروع به غلیظ شدن کند.
  • 7) خدمت بلافاصله. مستقیما.

نکات تخصصی و سوالات متداول

  • همه مواد را آماده کنید قبل از شروع به هم زدن سرخ ، ظرف به سرعت کنار هم می رود و آماده بودن همه چیز کار را بسیار آسان می کند.
  • رشته برنج را زیاد نپزید هنگام آماده ، و بلافاصله سرو کنید تا ظرف خیس نشود.
بهترین راه برای گرم ، مجدد توفو پد تای چیست؟

این غذا واقعاً وقتی تازه درست شده باشد بهترین خورده است. اگر باقیمانده غذا دارید، بهترین راه برای گرم ، دوباره آنها این است که همه چیز را در یک ماهیتابه برگرد،د و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید تا داغ شود.

توفو پد تای تکمیل شده روی یک بشقاب در برابر یک سطح سبک

نحوه خدمت

  • چند تاپینگ اضافه کنید: جوانه لوبیا، تربچه ترشی، لیموترش، بیشتر بادام زمینی ،د شده و حتی گشنیز ،د شده.
  • کمتر تند؟ اطمینان حاصل کنید که دانه ها را از هالاپینو جدا کرده یا حتی آن را به طور کامل حذف کنید.
  • آن را سرو کنید با فلفل دلمه ای برش خورده، فلفل قرمز فلفل قرمز یا سریراچا تا هر،ی در صورت تمایل آن را تندتر کند.

بیشتر دستور العمل های تایلندی وگان

ع، ها توسط آلفونسو رویا

توفو پد تای تکمیل شده روی یک بشقاب در برابر یک سطح سبک
توفو پد تای تکمیل شده روی یک بشقاب در برابر یک سطح سبک

توفو پد تایلندی

ترنس پاسکال

آیا هوس طعم شیرین و تند پد تای دارید؟ این توفو پد تایلندی دستور تهیه شده با نودل برنج، توفو و سس تای پد تای خوشمزه و شیرین، مطمئناً جوانه های چشایی شما را زنده می کند!

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

زمان کل 40 دقیقه

دوره شام

غذا آسیایی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 708 کیلو کا،ی

  • نودل را طبق دستورالعمل بسته بپزید.

  • تمر هندی، آب سبزیجات، سس سویا، سیریراچا، شکر قهوه ای و کره بادام زمینی را در یک کاسه مخلوط کنید. کنار بگذارید.

  • در یک تابه یا تابه ن،ب که با اسپری آشپزی پوشانده شده است، توفو، پودر زنجبیل و سیر را اضافه کنید. به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا توفو از هر طرف کمی قهوه ای شود.

  • هالاپینو و کلم بروکلی را به تابه اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید.

  • رشته فرنگی، بادام زمینی و ½ سس را به تابه اضافه کنید. به پختن ادامه دهید تا سس جذب شود.

  • به آرامی سس بیشتری اضافه کنید تا همه چیز کاملا پوشیده شود و شروع به غلیظ شدن کند.

  • بلافاصله سرو کنید.

  • چند تاپینگ اضافه کنید: جوانه لوبیا، تربچه ترشی، لیموترش، بیشتر بادام زمینی ،د شده و حتی گشنیز ،د شده.
  • کمتر تند؟ اطمینان حاصل کنید که دانه ها را از هالاپینو جدا کرده یا حتی آن را به طور کامل حذف کنید.
  • آن را سرو کنید با فلفل دلمه ای برش خورده، فلفل قرمز فلفل قرمز یا سریراچا تا هر،ی در صورت تمایل آن را تندتر کند.

کا،ی: 708کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 122gپروتئین: 20gچربی: 16gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 5gچربی اشباع شده: 7gسدیم: 1245میلی گرمپتاسیم: 563میلی گرمفیبر: 5gقند: 18gویتامین A: 248IUویتامین سی: 27میلی گرمکلسیم: 109میلی گرماهن: 4میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.


منبع: https://plantbasedonabudget.com/pad-thai/