از بین دلمهها دلمه برگ مو محبوبیت بیشتری دارد و به دلیل وجود برگهای تازه ترش، این دلمه را در فصل بهار تهیه میکنند. مواد داخل دلمه ترکیبی از گوشت چرخکرده ، سبزی دلمه، پیاز و لپه تشکیل میشود. جنوب ایران به شهر ادویههای آتشین، ماهی و میگو معروف است. بهترین غذاهای دریایی ایرانی در شهر بندرعباس پخته میشوند. در شهر بندرعباس خورش تندی وجود دارد که با استفاده از ماهی، میگو، سیر، آلوچه، فلفل قرمز و گشنیز تازه درست میشود.
- فسنجان به دوره قاجار بازمیگردد و برخلاف دیگر خورشهای ایرانی، نامی از آن در کتب دوره صفوی به چشم نمیخورد.
- علاوه بر این، ادویههای این غذا که شامل زردچوبه، فلفل قرمز و گرد لیمو هستند را به هیچ وجه از قلم نیندازید.
- مواد داخل دلمه ترکیبی از گوشت چرخ کرده، سبزی دلمه، پیاز، لپه و … است.
- برای یک غذای شام مهمانی مجلسی طرز تهیه این غذای ایرانی خوشمزه را پیشنهاد میکنیم.
مهمترین عامل لذیذ بودن غذاهای شمال را میتوان به در دسترس بودن مواد اولیه و تازگی آنها ربط داد. اکثر مواد تشکیل دهنده خوراک ها در یک دسته غذایی تعریف شدند که صیفی جات حلقه جدا نشدنی آنها است. مانند سیر، که در تمامی غذاها موجود است و پیش بینی طعم خوش آن با برخی مواد اولیه قابل تصور نیست مثل انار. مرغ ناردونی یا خورش ناردون یکی از غذاهای لذیذ محلی شمالی است که با شروع فصل انار که فصل سردتر سال است بیشتر طبخ میشود.
طرز تهیه کتلت بادمجان
تهیه کردن و طبخ آلبالو پلو به مهارت و تبحر خاصی نیاز دارد. در واقع باید بدانید که هر فردی نمی تواند این غذا را به خوبی درست کند. از آنجایی که آلبالو مزه ترشی دارد باید اندازه هر یک از مواد به کار رفته شده در این غذا به درستی اندازه گیری شود تا غذا طعم خوبی پیدا کند. به عنوان آخرین غذا در لیست بهترین غذاهای ایرانی به معرفی چلو دیزی میپردازیم. چلو دیزی یکی از غذاهای محلی کاشان است که شاید در ابتدا تصور کنید همان دیزی معمولی است اما به روش دیگری سرو میشود، اما اینطور نیست. گوشت را با لوبیا چشم بلبلی و پیاز میپزند و بعد برنج را همراه با این مواد دم میکنند.
خورشت بامیه
باید به این نکته نیز اشاره کنیم که رب انار استفاده شده در بیشتر انواع ماهی شکمپر، خواص بسیاری برای لاغری دارد. بسیاری از متخصصان تغذیه معتقدند که مصرف رب انار میتواند برای کاهش وزن و چربیهای بدن به خصوص در اطراف شکم مفید باشد. آش رشته که یکی از آش های قدیمی ترین آش ها در ایران است از حبوبات, سبزی های مختلف و رشته تهیه می شود.
لذت نوش جان آن با منظره سواحل زیبای خلیج همیشه فارس و صدای نی همبون برای شما یه یاد ماندنی خواهد شد. در کل اگر بخواهیم نگاه اقتصادی به غذاها داشته باشیم قلیه میگو علاوه بر داشتن میگو، به خاطر داشتن سبزی های خاص فصلی و ادویه های خاص در زمره غذاهای گرانقیمت دسته بندی می شود. تجربه سفر به شمال در تعطیلات سال برای همه ایرانیها یک خاطره مشابه است. شهرهای زیبا با جاذبههای منحصربفرد و غذاهای خوشمزه که تنوع بالای آنها مثال زدنی است. خیلی از غذاهایی که شما در منو رستورانها یا سفره اهالی بومی میبینید تنها با مواد اولیه مخصوص همان منطقه مثل سبزی محلی یا ادویه خاص درست میشوند و خیلی ها اصلا غذای اصلی محسوب نمیشوند.