طرز تهیه مافین دانه خشخاش لیمو


این مافین های دانه خشخاش لیمو بسیار مرطوب هستند و با طعم روشن مرکبات می ،ند. آنها ساده یا با یک لعاب لیموی ساده روی آن خوشمزه هستند!


مافین دانه خشخاش لیمو


بیا مافین دانه خشخاش لیمو درست کنیم! پس از یک هفته بسیار شلوغ (اوه هی، ما راه اندازی شدیم غذای ساده احساس خوب!، یک پروژه پخت آسان مانند این به نظر می رسد راهی عالی برای رفع فشار باشد. استشمام عطر روشن پوست لیمو، چرخاندن دانه های خشخاش در خمیر کرکی… لطفا! من را ثبت نام کن

اما، البته، به همان اندازه که طرز تهیه این مافین دانه خشخاش لیمویی سرگرم کننده است، غذا خوردن مافین در واقع بهترین ،مت است. آنها سرشار از طعم مرکبات تازه هستند، و بافت مرطوب و لطیفی دارند که با ترد شدن دانه های خشخاش مشخص می شود. من آنها را برای صبحانه یا میان وعده بعد از ظهر ساده دوست دارم، اما اگر هوس یک خوراکی شیرین تری دارید، می تو،د لعاب لیموی من را روی آن بریزید. از آنها به ،وان بخشی از یک برانچ بهاری یا حتی برای دسر لذت ببرید. وقتی صحبت از این مافین های دانه خشخاش لیمو می شود، واقعاً نمی تو،د اشتباه کنید.


مواد لازم دستور تهیه مافین دانه خشخاش لیمو


مواد لازم مافین دانه خشخاش لیمو

برای تهیه این مافین دانه خشخاش لیمو به چه چیزی نیاز دارید:

  • لیمو، البته! حداقل 2 تا 3. این دستور مافین دانه خشخاش لیمو دارای 1/4 فنجان آب لیموی تازه و 2 قاشق غذاخوری پوست است!
  • آرد همه منظوره – برای جلوگیری از بسته شدن بیش از حد در پیمانه اندازه گیری، آن را با قاشق و صاف کنید.
  • بکینگ پودر، جوش شیرین و تخم مرغ – به بلند شدن مافین ها کمک می کنند.
  • ماست یون، شیر کامل – تا به حال خامه ترش را در دستور پخت مافین دیده اید؟ ماست یون، اینجا هم همین کار را می کند. این به رطوبت و غنای مافین می افزاید و مافین ها را پف بیشتری می کند!
  • شربت افرا – مافین ها را به طور طبیعی شیرین می کند.
  • روغن آووکادو – برای ثروتمند شدن روغن نباتی هم موثر است!
  • شیر بادام شیرین نشده – یا هر شیری، برای رطوبت.
  • عصاره و،ل – برای عمق طعم گرم.
  • دانه خشخاش – ترد لذت بخش را اضافه می کنند.
  • و نمک دریا – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!

اگر می خواهید لعاب لیمو را درست کنید، به چند قاشق غذاخوری آبلیمو و پودر قند نیز نیاز دارید. خیلی ساده!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


کاسه مواد مرطوب در کنار کاسه مواد خشک


طرز تهیه مافین دانه خشخاش لیمو

طرز تهیه این مافین لیمو بسیار آسان است! در اینجا چگونه پیش می رود:

ابتدا خمیر را درست کنید. مواد مرطوب را در یک کاسه و مواد خشک را در ظرفی دیگر با هم ،یب کنید.


ریختن مواد خشک در مواد مرطوب


مواد خشک را داخل مواد خیس بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند. مراقب باشید بیش از حد مخلوط نکنید! اگر این کار را انجام دهید، مافین ها متراکم خواهند شد.

دانه های خشخاش را داخل آن بریزید.


خمیر مافین دانه خشخاش لیمو در قالب مافین


بعد خمیر را در قالب مافین ت،یم کنید. قالب مافین 12 فنج، را با چرب ، فنجان های مافین یا پوشاندن آنها با آستر کاغذی آماده کنید. از یک قاشق 1/3 فنج، برای ت،یم خمیر در فنجان های مافین استفاده کنید.

سپس، پخت! مافین ها را به فری با دمای 400 درجه فارنهایت منتقل کنید و به مدت 17 تا 20 دقیقه بپزید یا تا زم، که رویه ها باز شوند. یک خلال دندان که در مرکز مافین ها قرار داده شده باید تمیز بیرون بیاید.

در آ، اجازه دهید مافین ها خنک شوند. وسوسه انگیز است که فوراً به سراغ یکی از آن ها بروید، اما بافت و طعم مافین ها در واقع پس از اینکه فرصتی برای خنک شدن داشتند، بهبود می یابد! قبل از اینکه آنها را به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند، بگذارید 10 دقیقه در تابه خنک شوند.

وقتی مافین ها خنک شدند، روی آن ها را با لعاب لیمو بریزید تا طعم لیموی پررنگ تری پیدا کند یا از آن ها ساده لذت ببرید. هر دو گزینه خوشمزه هستند!

دستورالعمل های ذخیره سازی

این مافین های دانه خشخاش لیمو به خوبی تا 2 روز در یک ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری می شوند. برای نگهداری طول،‌تر، می‌تو،د آن‌ها را تا 3 ماه منجمد کنید. اجازه دهید مافین های یخ زده به مدت یک ساعت یا بیشتر در دمای اتاق ذوب شوند یا آنها را برای حدود 30 ث،ه در مایکروویو قرار دهید. آنها یک صبحانه یا میان وعده عالی و سریع درست می کنند!


دستور تهیه مافین دانه خشخاش لیمو


دستور العمل های مافین مورد علاقه بیشتر

اگر عاشق این مافین لیمویی هستید، یکی از این دستور العمل های خوشمزه مافین را امتحان کنید:

مافین دانه خشخاش لیمو

خدمت 12

این مافین های دانه خشخاش لیمو مرطوب، لطیف و با طعم روشن مرکبات هستند. من آنها را برای صبحانه یا میان‌وعده ساده دوست دارم، اما برای یک خوراکی من، برای شیرینی، می‌تو،د با لعاب لیموی آسان من روی آن‌ها را بنوشید. نکته: حتما قبل از لعاب دادن به مافین ها اجازه دهید کاملا خنک شوند. اگر هنوز گرم باشند، لعاب آب می شود!
  • 2 ¼ فنجان ها آرد همه منظوره، قاشق و تراز شده
  • 2 قاشق چای خوری پودر خمیرمایه
  • ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا
  • 1 فنجان شیر کامل ماست یون،
  • 2 تخم مرغ های بزرگ
  • فنجان شربت افرا
  • فنجان روغن آووکادو، یا هر روغن خنثی
  • ¼ فنجان آب لیموی تازه
  • 2 قاشق غذاخوری پوست لیمو
  • 2 قاشق غذاخوری شیر بادام شیرین نشده
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خشخاش
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب مافین 12 فنج، را کمی روغن بزنید یا اسپری کنید یا روی آن را با مافین آستر بپوش،د.

  • در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

  • در یک کاسه بزرگ، ماست، تخم مرغ، شربت افرا، روغن آووکادو، آب و پوست لیمو، شیر بادام و و،ل را با هم مخلوط کنید.

  • مواد خشک را به مواد خیس اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. بیش از حد مخلوط نکنید. دانه های خشخاش را داخل آن بریزید. از یک پیمانه اندازه گیری ⅓ فنجان برای ریختن خمیر در فنجان های مافین استفاده کنید.

  • به مدت 17 تا 20 دقیقه یا تا زم، که رویه ها به حالت تماس برگردند و خلال دند، که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، بپزید. اجازه دهید 10 دقیقه در تابه خنک شود، سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود.


منبع: https://www.loveandlemons.com/lemon-poppy-seed-،ins/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با