آبدارترین دستور برگر بوقلمون


این بوقلمون همبرگر فوق العاده مرطوب، فوق العاده خوش طعم است و مطمئناً تبدیل به یک غذای اصلی باربیکیو تابست، می شود! آنها همچنین با استفاده از مواد ساده بسیار آسان هستند و به اندازه کافی خوشمزه هستند که حتی گوشت خواران را خوشحال می کند!

چرا ما این دستور برگر بوقلمون را دوست داریم؟

غذاهای تابست، ممکن است مورد علاقه من باشند. بازار کشاورزان مملو از محصولات فصلی لذیذ است و منقل ها داغ! در ماه‌های گرم، حداقل هفته‌ای دو بار گریل خود را می‌پزیم. این بوقلمون برگرها در خانه ما در حال چرخش هستند. آنها آبدار، خوش طعم هستند و هنگام پختن آنها به خوبی در کنار هم قرار می گیرند.

در حالی که این برگرهای بوقلمون با رویه های استاندارد همبرگر طعم خوشمزه ای دارند، مشخصات طعم دهنده آن به اندازه کافی خنثی است تا تقریباً هر ،یب طعمی را که در آنها ایجاد کنید! آنها همچنین با استفاده از مواد ساده ای که همیشه در دست دارم درست می شوند. بعلاوه، آنها برای همه ،، که آنها را امتحان می کنند، مورد استقبال قرار می گیرند.. حتی دوستداران گوشت ،!

مواد لازم برای برگر بوقلمون خانگی.

مواد لازم برای برگر ،یه:

  • ،یه زمینی– هنگام تهیه همبرگر بوقلمون، به دنبال محتوای چربی بالاتری نسبت به آنچه معمولاً ،یداری می کنید، بروید. این کمک می کند تا همبرگرهای شما خوب و آبدار بماند. به دنبال یک بوقلمون 80 تا 90 درصد بدون چربی باشید.
  • پودرهای سوخاری– از آرد سوخاری پانکو استفاده کردیم.
  • پنیر چدار– از پنیر چدار تیز تازه رنده شده استفاده کردیم. همچنین می تو،د از پنیر چدار دیگری مانند مونتری جک، جک فلفلی، گودا یا
  • تخم مرغ– یک تخم مرغ به ،باندن مخلوط کمک می کند و از ریزش نبات ها جلوگیری می کند.
  • سیر ریز ریز شده– ما از سیر تازه ،د شده استفاده کردیم، اما در صورت تمایل می تو،د از 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر نیز استفاده کنید.
  • پودر پیاز– به همبرگرهای بوقلمون شما طعم خوبی می بخشد.
  • نمک و فلفل– طعم به فصل.
ع، های مربوط به طرز تهیه همبرگر بوقلمون.

طرز تهیه بهترین برگر بوقلمون:

  1. مخلوط بوقلمون را با هم ،یب کنید. تمام مواد بوقلمون را به یک کاسه با اندازه متوسط ​​اضافه کنید. خوب هم بزنید تا کاملا ،یب شوند. من دوست دارم از دستانم استفاده کنم!
  2. به شکل پاتیل در آورید. مخلوط خود را به شش ،مت مساوی یا اگر نوار لغزنده دارید، ت،یم کنید. به آرامی روی نان‌هایی که به اندازه کافی بزرگ هستند، بکوبید. روی یک ورقه پخت پوشش داده شده با پوست قرار دهید. با انگشت شست خود، ،مت کوچکی را به وسط هر پتی فشار دهید. این از جمع شدن پتی روی گریل جلوگیری می کند.
  3. خنک این مرحله ضروری نیست، اما به شما کمک می کند تا شکل خود را بهتر روی گریل نگه دارید. اگر می تو،د، قبل از کباب ،، اجازه دهید حداقل 30 دقیقه سرد شوند.
  4. گریل. نان های بوقلمون را روی گریل 450 درجه از قبل گرم شده قرار دهید. قبل از برگرداندن 4-6 دقیقه بپزید. 4-5 دقیقه دیگر بپزید تا به دمای داخلی 165 درجه برسید. از فشار دادن کتلت ها به صورت صاف با خود خودداری کنید کاردک، یا چندین بار ورق زدن.
  5. خدمت. پتی ها را از گریل روی یک بشقاب تمیز بردارید. در صورت تمایل روی نان ها را با کاهو، گوجه فرنگی، پیاز و ترشی سرو کنید.
  6. لذت ببرید!
تصویر نزدیک از همبرگر بوقلمون روی یک نان سفید با رویه.

بوقلمون یا گوشت ،؟

در حالی که ما این سوال را زیاد دریافت می کنیم، گاهی اوقات پاسخ دادن به آن دشوار است. علم مواد غذایی برای همیشه در حال تکامل است و چیزی که سال ها پیش به این نتیجه رسیدیم که ناسالم است، ممکن است به آن بدی نباشد که قبلا فکر می کردیم. با این اوصاف، مقایسه گوشت چرخ کرده با بوقلمون چرخ کرده واقعاً مقایسه منصفانه ای نیست. بسته به جایی که گوشت از حیوان تهیه شده است، محتوای تغذیه می تواند متفاوت باشد. می تو،د گوشت چرخ کرده بدون چربی و بوقلمون پرچرب بخورید و گوشت چرخ کرده ، سالم تر در نظر گرفته شود. مشخصات تغذیه نیز بسته به تغذیه حیوان تغییر می کند. ،های آزاد که می توانند روی علف چراند گوشت سالم تری نسبت به حیوان تحت استرس که فقط با ذرت تغذیه می شود دارند.

با این اوصاف، این یک انتخاب شخصی است که خانواده شما گوشت چرخ کرده یا بوقلمون چرخ کرده مصرف کنند. برای خانواده ما، من دوست دارم هر دو را داشته باشیم. هرچه تنوع غذاها در رژیم غذایی ما بیشتر باشد، احتمال اینکه بچه ها حساس باشند کمتر می شود. من دوست دارم بتوانم طعم ها، طعم ها و بافت های مختلف غذا را به آنها بدهم تا کام آنها را گسترش دهم.

یک برگر آبدار بوقلمون که لقمه ای از آن گرفته شده است.

نکات و پیشنهادات

چگونه از همبرگرهای بوقلمون جلوگیری می کنید؟

برگرهای بوقلمون به دلیل رطوبت بالاتری که دارند، تمایل به ریزش دارند. برای جذب رطوبت به مخلوط ،ده نان اضافه کردیم. تخم مرغ همچنین به ،وان یک اتصال دهنده عمل می کند. علاوه بر این، اجازه دادن به شیرینی‌های شکل‌دار قبل از پختن، به آن‌ها کمک می‌کند تا شکل خود را حفظ کنند.

چه چیزی این برگرهای بوقلمون را مرطوب و خوش طعم می کند؟

چند کار وجود دارد که می تو،د برای جلوگیری از برگر خشک و بی طعم بوقلمون انجام دهید! اول، از ،ید یک بوقلمون آسیاب شده اضافی خودداری کنید. محتوای چربی اضافی به شما کمک می کند تا برگر آبدارتری داشته باشید، بنابراین برای بوقلمون 80 تا 90 درصد بدون چربی استفاده کنید. دوم اینکه پنیر رنده شده را به مخلوط همبرگر خود اضافه کردیم. این نه تنها به اضافه ، رطوبت اضافی به همبرگرها کمک می کند، بلکه به طعم نیز کمک می کند! شما می تو،د با پنیرهای مختلف برای طعم متفاوتی آزمایش کنید.

روی همبرگرهای بوقلمون چه موادی بریزم؟

شما می تو،د مانند ما در اینجا به مواد برگر ک،یک ب،بید. یا چیزی جدید را امتحان کنید! در اینجا فقط چند پیشنهاد از تاپینگ های برگر بوقلمون خوشمزه وجود دارد:

  • آووکادو و پنیر جک فلفلی ،د شده
  • اسفناج، فتا و گوجه فرنگی خشک شده
  • قارچ کبابی و پنیر سوئیسی
  • پیاز کاراملی و بیکن
  • سس کرن بری، گودا ورقه شده و رومن
  • سس باربیکیو و پنیر چدار
  • کلم کلم
  • سس موزارلا و پیتزا
  • فلفل قرمز تفت داده شده، آروگولا و سس تزازیکی
برگرهای آبدار بوقلمون با کاهو، گوجه فرنگی و پیاز روی یک تخته برش چوبی.

دستور العمل های خوشمزه تر ،یه برای امتحان:

برگرهای ،یه ای

این بوقلمون همبرگر فوق العاده مرطوب، فوق العاده خوش طعم است و مطمئناً تبدیل به یک غذای اصلی باربیکیو تابست، می شود! آنها همچنین با استفاده از مواد ساده بسیار آسان هستند و به اندازه کافی خوشمزه هستند که حتی گوشت خواران را خوشحال می کند!

زمان آماده سازی10 دقیقه

زمان پخت15 دقیقه

زمان کل25 دقیقه

دوره: غذای اصلی

غذا: آمریکایی

خدمات: 6 برگر

کا،ی: 201کیلو کا،ی

برگر

  • 1 1/2 پوند بوقلمون آسیاب شده
  • 1/4 فنجان ،ده نان یا پانکو
  • 1 بزرگ تخم مرغ
  • 2 میخک ها سیر چرخ کرده
  • 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/2 فنجان پنیر چدار تیز ،د شده

پیشنهادات خدمت

  • 6 تازه نان های همبرگری
  • گوجه فرنگی خلال شده، کاهو، خیارشور، پیاز نازک خلال شده، حلقه های هالاپینو، پنیر چدار ورقه شده، ،دل، سس کچاپ
  • گریل خود را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. (450 ℉) یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ، همه مواد برگر را اضافه کنید. با دست های تمیز (یا دستکش بپوشید) مخلوط کنید تا خوب ،یب شوند.

  • مخلوط بوقلمون را به شش ،مت مساوی ت،یم کنید و آنها را به شکل نبات درآورید. آن‌ها را به اندازه‌ای درست کنید که روی نان‌هایی که با آن سرو می‌کنید قرار بگیرند. پتی ها را روی ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید. با انگشت شست خود، ،مت کوچکی را به وسط هر پتی فشار دهید. این از جمع شدن پتی روی گریل جلوگیری می کند.

  • اگر وقت دارید، می‌تو،د اجازه دهید تا کیک‌ها حدود 30 دقیقه در یخچال خنک شوند تا از جدا نشدن آن‌ها روی گریل جلوگیری کنید.

  • همبرگرهای بوقلمون را به مدت 4 تا 6 دقیقه از یک طرف گریل کنید، سپس به آرامی برگرد،د و 4 تا 5 دقیقه دیگر بپزید. در این مرحله دمای داخلی را با دماسنج گوشت بررسی کنید. آنها باید دمای داخلی 165 درجه فارنهایت در ضخیم ترین ،مت برگر داشته باشند. اگر حرارت هنوز بالا نیامده، برگرها را یکبار دیگر برگرد،د و یکی دو دقیقه دیگر بپزید.

  • وقتی همبرگرها تمام شد، روی یک بشقاب تمیز یا ورقه پخت از گریل بردارید، روی آن را با فویل بپوش،د و قبل از سرو 3 تا 5 دقیقه استراحت دهید.

  • همبرگرها را روی نان‌هایی که روی آن‌ها روی همبرگر مورد علاقه‌تان قرار داده شده‌اند سرو کنید.

کا،ی: 201کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 5g | پروتئین: 31g | چربی: 6g | چربی های اشباع شده: 3g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 2g | چربی ترانس: 0.02g | کلسترول: 103میلی گرم | سدیم: 557میلی گرم | پتاسیم: 373میلی گرم | فیبر: 0.3g | قند: 0.4g | ویتامین A: 169IU | ویتامین سی: 0.4میلی گرم | کلسیم: 88میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

کلمه کلیدی : دستور پخت برگر بوقلمون

www.superhealthykids.com

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/turkey-burger/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با