غذاهای خارجی > آشپزخونه-غذا شرقی

یک میان وعده سالم و مقوی که در سرتاسر جهان یافت می شود. خرچنگ هندی را به همراه مقداری کره و سیر سرو می کنند که موجب خاص شدن این غذا نسبت به سایر غذاهای طبخ شده توسط خرچنگ می شود. غذایی دریایی که سیر و کره به آن طعمی عالی و فوق العاده می بخشد.

ر از انواع این صبحانه یا حتی میان وعده خوشمزه است. بوریتو گیاهی حاوی سبزیجاتی مانند سیب‌زمینی، کاهو، گوجه، پنیر و سس‌های تند و خوش‌طعم است. داخل بوریتو را می‌توان با تخم‌مرغ نیمرو، سوسیس و کالباس و مقدار زیادی فلفل چیلی پر نمود. شاید بتوان گفت خوشمزه ترین غذا با قارچ و مرغ همین پاستا با سس قارچ و مرغ است، البته برای دوستانی که از طعم سس بر پایه شیر به همراه پاستا لذت میبرند.

  • زرشک پلو با مرغ تو همه شهرهای ایران به شیوه‌ها و طعم‌های مختلفی پخته میشه و بهترین مزیتش اینه که میتونید این هردفعه این وعده غذایی رو با یه طعم جدید درست کنید.
  • درباره ی یلدا چه می توانم بگویم که شما نمی دانید، کار مشکلی است.
  • کوردن بلو یک وعده غذایی یخ زده هم محسوب می‌ شود که در سال ۱۹۹۰ معرفی شده است.
  • حتی در مناسبت هایی مثل ولنتاین ، تولد و عروسی ها به عنوان پایه ثابت مهمانی ها مورد استفاده قرار میگیرد.
  • اصلا هم شباهتی به بشقاب های سبزیجات و سبکی که این روزها مصرف می‌ شوند، ندارد.
  • خارجی‌ها ته‌چین را در لیست بهترین غذای ایران قرار داده و با توجه به شکل ظاهری جذابی که دارد، آن را کیک ایرانی می‌نامند.

بادام سفید یک اصطلاح فانتزی برای بادام خامی است که پوست آن جدا شده است. در بسیاری از دستور های آشپزی بادام سفید شده از جمله کره بادام، مارزیپان و بسیاری از غذاهای یونانی، بادام سفید جزو لاینفک مواد اصلی… این غذا در واقع بادمجان پخته شده با گوجه و پنیر است، پس انتخابی عالی برای گیاه خواران خواهد بود. پارمیگینا ملانزین در اصل برای مناطق جنوبی ایتالیا است، ولی امروزه آن را در تمامی نقاط این کشور می‌توانید تهیه کنید.

سوپ برش (روسیه)

پیتزا پپرونی در بین انواع پیتزاها یکی از پرطرفدارترین ها است. این پیتزای خوشمزه و بینظیر را می توانید در خانه با روش اصلی تهیه کنید. اشترودل سیب وین (پایتخت اتریش) که در این کشور به Apfelstrudel مشهور شده، شباهت زیادی به پای سیب آمریکایی‌ها دارد. این اشترودل از ترکیب تارت سیب با خمیر شیرینی‌پزی تهیه می‌شود. مردم اتریش این خوراکی خوشمزه را با قهوه‌ی بعدازظهر خود میل می‌کنند.

غذاهای بین المللی

در وسعت شهری نیز ممکن است مواد غذایی بین المللی کاملاً وسیعی را مشاهده کنید. اگرچه مزه این غذا ها متفاوت از کشورهای دیگر می باشد. انواع غذاهایی که آمریکایی ها می خورند، از لحاظ مذهب، محل زندگی، طبقه اقتصادی _ اجتماعی و زمینه فرهنگی متفاوت مجله خبری غذا است. یکی از ویژگی ‌های پخت غذاهای آمریکایی این است که راهبردهای مذهبی و اخلاقی را هم به طور کامل در استایل های جدید پخت غذا در نظر می‌ گیرند. فرهنگ غذای آمریکایی مانند بسیاری از کشورها در طول زمان دچار تغییر و تحولاتی شده است.

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ (با ته دیگ باقلا)

بادام یکی از محبوب ترین آجیل های درختی در جهان است. این آجیل بسیار مغذی بوده و سرشار از چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی می باشند. بعضی از آشپزان در این غذا از سس پنیر هم بهره می برند و در زمان سرو، آن را روی خمیر و سایر مواد می ریزند؛ حتی دیده شده که داخل نوکی گوشت هم ریخته شود. واقعا میتونم بگم این ها جزء بهترین غذا های ایران هستند که هر خارجی با خوردن یکی از این غذا های ایرانی اصیل به وجد میاد. بیف خامه‌ ای یک لایه نازک از بیف یا همان گوشت گاو است که در شیر غلیظ خوابانده شده است.

کیمچی هم محبوب ترین ترشی در سراسر این کشور است که در سطح جهانی نیز شناخته شده و محبوب است. شما در کنار هر غذایی می توانید کمی هم کیمچی بخورید. بیبیمباپ، بولگوگی، جاپچه، رامیون، سون دو بو جیگه و گالبی تنها برخی از غذاهای خوشمزه کره ای است که حتما باید امتحان کنید.

غذاهای ایتالیایی برای قرن هاست که خوشمزه ترین غذاهای جهان به شمار می آیند. کارهای هوشمندانه و خلاقانه ای که آشپزان ایتالیایی با آرد گندم، خامه و دسر انجام می دهند که غیرقابل تصور است. از ترکیب نودل، کمی روغن زیتون، مقداری سیر، شاید یک تکه گوجه فرنگی و یک برش گوشت گوساله یک غذایی اشرافی خواهید داشت که پختن و خوردن آن نیز بسیار ساده است. از ریزوتو پنیری تا گوشت سرخ شده ترد، غذاهای ایتالیایی طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارند. لازانیا از جمله غذاهای شناخته شده و محبوب ایتالیایی است.

جوجه کباب را همراه با گوجه کبابی و برنج زعفرانی و کره می خورند که بسیار ترکیب خوشمزه ای است. کوفته تبریزی از ترکیب گوشت، لپه و سبزیجات تهیه می شود و داخل کوفته هم تخم مرغ آبپز، آلو، گردو، پیاز داغ و زرشک ریخته می شود. تمام آقایان که عاشق این خورش و طعم آن هستند، سرو آن را با پلو زعفرانی و ته دیگ لذیذ آن می‌ پسندند. برای تهیه خورش قیمه گوشت قیمه شده را با پیاز و لپه و رب گوجه فرنگی، لیمو عمانی و آب می پزند تا کاملا جا بیفتد.

به دلیل طعم شیرین از مارزیپان غالبا به‌عنوان دسر بعد از غذا یا در پذیرایی ها استفاده می کنند. رایج‌ترین انواع آن شامل مارزیپان با روکش شکلات و مارزیپان‌های کوچک به‌شکل میوه و سبزیجات است. مارزیپان، ماده‌ای نیمه‌جامد و قابل شکل‌ گرفتن است. نوع شیرین این شیرینی به‌ مارزیپان فرانسوی و نوع کم‌شیرین آن به‌ مارزیپان آلمانی معروف است.