فلفل قرمز گیاهی – WellPlated.com


آب و هوای «چیلی» و «سرد» آنقدر معروف هستند که تلفظ دوقلو به سختی می تواند تصادفی باشد. این خانگی فلفل قرمز گیاهی تهیه شده با سیب زمینی شیرین، لوبیا، و آب گوجه فرنگی غلیظ و عمیق، شما را حتی در مرطوب ترین روزها نیز تا حد زیادی گرم می کند.

یک کاسه فلفل قرمز گیاهی

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

اگرچه این فلفل قرمز بدون گوشت است، اما اجازه ندهید که شما را فریب دهد و فکر کنید که این فلفل قرمز یا ضعیف است.

پر از پروتئین گیاهی و فیبر، زنده با ادویه‌های دودی، و قاشق شما به قدری ضخیم که عملاً می‌تواند در کاسه‌تان صاف بماند، این فلفل قرمز ارزشمند حتی سرسخت‌ترین گوشت‌خواران را هم خوشحال می‌کند.

یکی از چیزهای مورد علاقه من در مورد فلفل این است که چقدر شخصیت های مختلف و خوشمزه می تواند داشته باشد.

فلفل قرمز فراوان!

واقعاً برای هر نیاز و خلقی یک فلفل قرمز وجود دارد.

اما وقتی به یک فلفل دلمه‌ای که نیازهای غذایی متفاوتی دارد (بدون گلوتن، گیاه‌خواری، گیاه‌خواری)، طعم غذاهای باقی‌مانده عالی، غذا دادن به جمعیت، و نیازی به هیچ وسیله خاصی نیاز ندارد، چه باید کرد؟

اینجاست که این فلفل قرمز وارد می شود!

این بهترین دستور غذایی فلفلی گیاهی است که من خورده ام و یکی از دستور العمل های فلفل قرمز (گوشت یا بدون گوشت) مورد علاقه من تا به امروز است.

یک کاسه فلفل دلمه ای و سالم

بررسی 5 ستاره

“من این را دیشب درست کردم. ما سعی می کنیم وعده های غذایی کمتری با گوشت داشته باشیم. خب، باید به شما بگویم: این خیلی خوشمزه بود که شاید دیگر هرگز فلفل قرمز را با گوشت درست نکنم!»

– بت پترسون –

طرز تهیه فلفل قرمز گیاهی از ابتدا

با فلفل گیاهی کنسرو شده خداحافظی کنید!

چیلی گیاهی خانگی درست ،ش ساده است و چیزهای ،یده شده از فروشگاه را از بین می برد.

بهترین ،یبات مخفی من برای چیلی، دارچین، پودر چیلی چیپوتل، سرکه شراب قرمز و کمی عسل است. هر کدام نقش ویژه ای در فراموش نشدنی شدن این فلفل قرمز دارند.


مواد تشکیل دهنده

  • فلفل دلمه ای. مخلوطی از فلفل دلمه ای سبز و قرمز رنگ زیبا، طعم تازه و ارزش غذایی را به چیلی می بخشد.
  • سیب زمینی های شیرین. سیب زمینی شیرین یکی از سبزیجات مورد علاقه من برای اضافه ، به فلفل قرمز بدون گوشت است. آنها آن را پر می کنند و بافت فوق العاده ای به آن اضافه می کنند. به علاوه، سیب زمینی شیرین سرشار از ویتامین A و فیبر است.
  • پودر فلفل قرمز + زیره سبز. ادویه های چیلی ک،یک که طعم و عمق مشخصی را اضافه می کنند.
  • پودر شیلی چیپوتل. دود لذت بخش را اضافه می کند.
  • دارچین. افزودن دارچین ترفندی است که من هنگام تهیه فلفل قرمز برای آن کشف کردم کتاب آشپزی من. این یک گرمای غنی را اضافه می کند که فلفل را به خصوص به یاد ماندنی می کند.
  • گوجه فرنگی کباب شده روی آتش. برای دادن طعم و مزه تمام روز به چیلی. این یکی از لوازم اصلی شربت خانه من است.
  • لوبیا. من از ،یب لوبیا سیاه و لوبیا چیتی استفاده کردم. هر دو یک بافت خامه‌ای لذیذ و دل،ب به فلفل می‌افزایند.

مبا، بازار

با خیال راحت لوبیا مورد علاقه خود را جایگزین کنید، مانند لوبیا قرمز یا لوبیا گاربانزو.

  • سرکه شراب قرمز. سرزندگی و پاپ را اضافه می کند! شما نمی تو،د آن را به طور خاص بچشید، اما واقعاً متحول کننده است. قبل و بعد فلفل را بچشید. شما شگفت زده خواهید شد

نکته تعویض

می تو،د سرکه شری را جایگزین سرکه شراب قرمز کنید. توصیه می کنم از انواع دیگر سرکه مانند سرکه با،امیک یا سفید خودداری کنید، زیرا ممکن است خیلی قوی باشند.

  • عسل. اسیدیته گوجه فرنگی را متعادل می کند و فلفل را به خوبی گرد می کند. برای تهیه فلفل قرمز گیاهی، به جای آن از شکر گرانول یا شربت افرا استفاده کنید.

جهت

سبزیجات ،د شده در قابلمه
  1. سبزیجات را روی حرارت متوسط ​​تفت دهید.
سبزیجات و ادویه ها در قابلمه
  1. ادویه ها را اضافه کنید.
گوجه فرنگی، لوبیا و سبزیجات در قابلمه
  1. گوجه فرنگی، لوبیا و آب گوشت را اضافه کنید. بگذارید بجوشد، گاهی اوقات هم بزنید.
لوبیا را در مخلوط کن پوره کنید
  1. چند فنجان از فلفل قرمز را در مخلوط کن پوره کنید سپس آن را در قابلمه برگرد،د. این کلید است!
  2. سرکه و عسل را هم بزنید. با تاپینگ های دلخواه سرو کنید و داخل آن را DIG IN کنید!

نکته!

مخلوط ، بخشی از فلفل قرمز آن را فوق العاده غلیظ می کند و به تداخل طعم ها کمک می کند. این یک قدم آسان است که 1000٪ ارزش تلاش را دارد.

چیلی گیاهی خود را پر کنید

  • آووکادو. برش های آووکادوی خامه ای یک افزودنی خوشمزه به کاسه چیلی شما است.
  • پنیر. رویه چیلی ک،یک و دلپذیر، پنیر رنده شده مانند پنیر چدار است. برای درست ، فلفل وگان، می‌تو،د پنیر را کنار بگذارید و روی سایر مواد غذایی دل،ب قرار دهید.
  • چیپس تورتیلا. ترد، شور، و اوه خیلی خوشمزه! اگر می خواهید این فلفل قرمز را بدون گلوتن درست کنید، حتما از چیپس ترتیلا بدون گلوتن استفاده کنید.
  • ماست یون،. به جای خامه ترش، ما دوست داریم یک ماست ساده یون، خنک و تند به فلفل دلمه اضافه کنیم.
  • گشنیز تازه. یک تاپینگ سبز و زیبا.
فلفل گیاهی در دو کاسه سرو می شود

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. فلفل دلمه ای را در ظرفی در بسته به مدت 4 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. باقیمانده غذا را در فر هلندی روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید. همچنین می تو،د فلفل های گیاهی باقی مانده را به آرامی در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن. فلفل دلمه ای باقیمانده را در یک ظرف نگهداری شده در فریزر بدون هوا تا 3 ماه فریز کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکته برنامه غذایی

تمام سبزیجات را از ۱ روز قبل ،د کرده و در یخچال بگذارید.

فلفل قرمز گیاهی در قابلمه

ایده های باقی مانده

فلفل قرمز باقیمانده که روی بستری از رشته فرنگی اسپاگتی سبوس دار سرو می شود، یک غذای دل،ب و به سبک چیلی سینسیناتی را ایجاد می کند. یا از این وان پات چیلی مک و پنیر یادداشت بردارید و باقیمانده آن را با ماک و پنیر مورد علاقه خود مخلوط کنید. غذاهای باقیمانده نیز در کنار یک تکه نان ذرت پنیری Jalapeno سرو می شود.

چیلی چیلی سرو کنیم

مشاهده همه دستور العمل ها

یک کاسه چیلی گیاهی با آووکادو

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

فر هلندی با کیفیت بالا

یک اجاق هلندی سنگین و ماندگار مانند این یکی از ضروریات آشپزخانه شماست. همه کاره است و به سرعت تبدیل به یک ابزار آشپزی مورد علاقه می شود.

یک کاسه فلفل قرمز گیاهی

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

دفعه بعد که به دنبال یک غذای اصلی گیاهی دل،ب، یک غذای گرم در هوای خنک، یا یک غذای سالم و درخشان هستید که جوانه های چشایی و شکم شما را به طور ی،ان لذت می برد، به این فلفل قرمز گیاهی بخورید.

این آسانسوری است که اخیراً دوستش دارم و فکر می‌کنم شما هم آن را می‌پرستید!

برای لذت‌بخش‌تر ، غذای اصلی بدون گوشت، این فهرست از دستور العمل‌های محبوب شام گیاهی را بررسی کنید.

سوالات متداول

جایگزین خوبی برای گوشت در فلفل قرمز چیست؟

اضافه ، لوبیا به جای گوشت به جای پروتئین، ،یب درست ادویه جات ترشی جات و ترفند پوره ، بخشی از فلفل قرمز، فلفلی گیاهی را به ارمغان می آورد که رضایت بخش و سرشار از طعم است.

در فلفل قرمز گیاهی از چه سبزیجاتی استفاده کنم؟

من به خصوص سیب زمینی شیرین را در فلفل های گیاهی دوست دارم. شیرینی سیب زمینی ادویه چیلی را متعادل می کند و به قوام کلی فلفل می افزاید. پیاز پایه طعم را ایجاد می کند و سپس فلفل دلمه ای طعم تازه و مواد مغذی اضافی را اضافه می کند. اگر سبزیجات بیشتری در فلفل دلمه ای خود می خواهید، من فکر می کنم هویج و/یا ذرت خوب خواهند بود.

آیا فلفل قرمز گیاهی سالم است؟

کاملا! فلفل قرمز گیاهی سرشار از پروتئین و پنج عدد است و با چندین سبزیجات تهیه می شود تا مواد مغذی زیادی را به بدن برساند. این یک ناهار یا شام سیر کننده و سالم است.

  • 1 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 پیاز زرد متوسط ،د شده
  • 2 فلفل دلمه ای قرمز ،د شده
  • 1 فلفل دلمه ای سبز ،د شده
  • 1 سیب زمینی شیرین بزرگ یا 2 عدد متوسط پوست کنده و ¼ اینچی مکعبی (حدود 1 پوند)
  • 4 میخک ها سیر چرخ کرده (حدود 4 قاشق چایخوری)
  • 1 قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز
  • 2 قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
  • 1 1/2 قاشق چای خوری پودر چیلی چیپوتل
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر به علاوه اضافی به طعم
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 2 قوطی‌های (15 اونس) گوجه‌فرنگی‌های برشته‌شده را در آب‌شان آتش می‌زنند
  • 2 (15 اونس) قوطی لوبیا سیاه کم سدیم شسته و آبکش شده
  • 1 می تو،د لوبیا چیتی شسته و آبکش شده (15 اونس)
  • 2 فنجان ها آب یا آب سبزیجات کم سدیم
  • 2 قاشق چای خوری سرکه شراب قرمز
  • 1 قاشق چایخوری عسل
  • برای سرو: چیپس ترتیلا له شده آووکادو، ماست یون، ساده بدون چربی، گشنیز ،د شده، پنیر

  • در یک اجاق بزرگ هلندی یا قابلمه بزرگ و محکم مشابه، روغن زیتون را روی متوسط ​​گرم کنید. بعد از داغ شدن پیاز، فلفل دلمه ای قرمز، فلفل دلمه ای سبز و سیب زمینی شیرین را اضافه کنید. پختن، گهگاهی هم زدن، تا زم، که پیازها شفاف شوند، حدود 8 دقیقه.

  • حرارت را تا متوسط ​​کم کنید. سیر، پودر چیلی، زیره سبز، پودر چیلی چیپوتل، نمک و دارچین را اضافه کنید. حدود 30 ث،ه بپزید و هم بزنید تا خیلی معطر شود.

  • گوجه فرنگی، لوبیا سیاه، لوبیا چیتی و آب سبزیجات را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به جوش بیاورید. پخت و پز را به مدت 30 دقیقه ادامه دهید، مرتباً هم بزنید و حرارت را در صورت نیاز تنظیم کنید تا بجوشد ملایم باشد.

  • از روی حرارت بردارید. 2 فنجان از فلفل قرمز را به مخلوط کن بریزید و پوره کنید (مراقب باشید، چون فلفل داغ پاشیده می شود!)، سپس ،مت مخلوط شده را دوباره داخل فلفل بریزید. (همچنین می تو،د فلفل قرمز را با مخلوط کن غوطه ور کمی پوره کنید؛ حتماً آن را خیلی ضخیم نگه دارید. مخلوط ، فقط به منظور غلیظ شدن آن است و طعم آن را نیز بهبود می بخشد.)

  • سرکه و عسل را هم بزنید. چاشنی را به دلخواه بچشید و تنظیم کنید. با چاشنی های دلخواه گرم میل کنید.

  • برای ذخیره ،: فلفل دلمه ای را در ظرف دربسته به مدت 4 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،: باقیمانده غذا را در فر هلندی روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین دوباره گرم کنید. همچنین می تو،د فلفل های گیاهی باقی مانده را به آرامی در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن: فلفل دلمه ای باقیمانده را تا 3 ماه در یک ظرف نگهداری شده در فریزر دربسته فریز کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

خدمت: 1(از 6)کا،ی: 359کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 65gپروتئین: 16gچربی: 5gچربی های اشباع شده: 1gپتاسیم: 1088میلی گرمفیبر: 19gقند: 12gویتامین A: 13160IUویتامین سی: 77میلی گرمکلسیم: 171میلی گرماهن: 6میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

بیشتر دستور العمل های گیاهی سالم

یک کاسه فلفل قرمز گیاهی

سوپ و خورش

فلفل قرمز گیاهی

1 ساعت 5 دقیقه

یک بشقاب کیش بروکلی سالم با چنگال و سالاد جانبی

صبحانه و عصرانه

کیش بروکلی

1 ساعت 15 دقیقه

کاسه پاستا غذاهای دریایی ایتالیایی

غذای دریایی

پاستای دریایی

40 دقیقه

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/veget،-chili/