فنجان کره بادام زمینی و ژله کینوا بدون پخت


5 ستاره

واقعا از اینها لذت بردم بافت ترد کینوا را دوست دارید!

نکات دستور غذا: کینوا روی اجاق گاز من (ماهیتابه چدنی) حتی روی متوسط ​​هم می‌سوخت، بنابراین پیشنهاد می‌کنم برای برشته شدن آهسته کینوا، حرارت را کم یا زیاد کنید. همچنین مطمئن نیستم که چرا در این مرحله به درب نیاز بود (شاید مقداری کینوا از تابه بیرون بیاید؟)، اما به آن نیازی نداشتم.
من از کره بادام هندی و کره بادام زمینی استفاده کردم و برای شیرین ، از شربت دات استفاده کردم. بادام زمینی را به دلیل نداشتن کنار گذاشتم. چند تکه شکلات تلخ را با مقداری مخلوط کنید و ژله را با بقیه مخلوط کنید.
اینها در دمای اتاق خیلی نرم هستند و قابل تحمل نیستند، اما به دلیل محتوای چربی، به صورت جامد منجمد نمی شوند و درست در فریزر عالی هستند. ممکن است روغن نارگیل را کنار بگذارم یا مقداری آرد نارگیل و کلاژن به آن اضافه کنم تا دمای اتاق را برای کوهنوردی من،‌تر کنم.
ممنون از دستور پخت جالب!!


منبع: https://fitfoodiefinds.com/peanut-،er-and-jelly-quinoa-cups/