کباب در ایران انواع گوناگونی دارد مثل کوبیده, جوجه, برگ و کباب گوشت. مشکوفی هم یک دسر قزوینی است، البته در مازندران هم مشکوفی را میپزند. از دیگر موادی که برای تهیه این دسر خوشطعم استفاده میشود، میتوان به زعفران، شکر، گلاب و شیر اشاره کرد. خورش ماس یا خورش ماست بر خلاف نامش، دسر است؛ دسری که بین اصفهانیها خیلی طرفدار دارد. برای تهیه این دسر، گوشت را میپزند، میکوبند سپس با ماست چکیده، زعفران و شکر ترکیب میکنند.
- اردک شکمپر، یک غذای بسیار مجلسی و متفاوت است که با حضورش در سفره مهمانی، رنگ متفاوتی به سفره شما خواهد بخشید و همگان را خوشحال خواهد کرد.
- رسم است که در روز جشن نوروز خورده میشود.رشته پلو یکی از خوشمزه ترین غذاهای بهشهر است .
- آشپز از ترس این که تنبیه شود، زعفران و ماست به برنج اضافه میکند و مرغ را لا به لای آن می ریزد تا غذای جدیدی بسازد.
- کله پاچه معمولاً برای صبحانه به عنوان یک تقویت کننده انرژی برای تمام روز، مصرف میشود.
- اگر طرفدار غذاهای شیرین باشید، حتما از شکر پلوی مخصوص جنوبیها خوشتان میآید.
نان بیات خرد شده، عسل یا شکر تنها موادی هستند که برای پختن چنگالی نیاز دارید. برای تهیه چنگالی باید نانها را در روغن سرخ کنید و هر کدام از شیرینیجات که گفتیم (یعنی عسل یا شکر) را به آن اضافه کنید. مرصع پلو را میتوان به ۳ روش كلی و با استفاده از مرغ، گوشت و ماهی درست كرد. این غذا یك غذای خوشمزه و مقوی و پر از رنگ و زیبایی است و میتواند رنگ لعاب متفاوتی به سفره شما بدهد. نام دیگر مرصع پلو، پلو نگین كار است كه یك غذای شیك و مجلسی است كه در بیشتر مهمانیها درست میشود. مرصع در زبان عربی به معنای جواهر نشان است و برای این منظور نامگذاری شده است كه در تهیه مرصع پلو از مواد رنگارنگ استفاده میشود.
طرز تهیه خورش قیمه نجفی عراق اصل (علاچی)
معمولا در طرز تهیه خورش قیمه از گوشت قرمز خرد شده استفاده میشود و به همین خاطر هم این اسم را روی آن گذاشتهاند. اهالی استان مرکزی در لیست غذای ایرانی و محبوب خودشان، یک آبگوشت مقوی و خوشمزه دارند به نام «آبگوشت به و گردو». طرز تهیه آبگوشت به و گردو آسان است و در آن از سبزی خاصی هم استفاده نمیشود. کاشانیها در منوی غذای ایرانی سنتی خودشان، یک خورش اصیل به نام «گوشت و لوبیا» دارند که معمولا به عنوان غذای نذری به کار میرود.
طرز تهیه خوراک کدو سبز خوشمزه
در این رستوران سنتی، از ساعت ۷ عصر تا ۱۲ شب، گروه موسیقی اجرای برنامه زنده دارد و میتوانید از شنیدن نوای موسیقی سنتی ایرانی نیز لذت ببرید. ایران با توجه به تاریخی که دارد، گنجینهای از انواع غذای اصیل، پاک و لذیذ است. غذاهای ایرانی به خاطر ادویههای خاص زعفران، زیره و زردچوبه، انواع سبزیجات تازه، اقلیم متنوع و دستورپختهای کهن و جا افتاده طعم خاص و خوبی دارند.
در طرز پخت این خورشت ایرانی خوشمزه هم از بادمجان و انار به عنوان مواد اصلی استفاده میشود. شاید در میان اسم غذاهای ایرانی «خورش طلا کوله» کمی غریب باشد. در طرز تهیه خورش طلا کوله علاوه بر مرغ، از سبزیجات معطر و گردو هم استفاده میشود. در دستور انواع غذاهای ایرانی «خورش گیجاواش» هم یکی از خوشمزهٰترینها است.