معنای واقعی “طبیعی” روی برچسب مواد غذایی چیست؟


سارا پوپ ام‌جی‌ای از سال 2002 مربی بهداشت و تغذیه بوده است با بالاترین ستایش فارغ التحصیل رشته اقتصاد از دانشگاه فورمن و دارای مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه پنسیلو،ا.

او است نویسنده سه کتاب: پرفروش ترین چربی های خود را مستقیم دریافت کنید، درمان های سنتی برای خانواده های مدرن، و زندگی سبز در دنیای مصنوعی

چهار کتاب الکترونیکی او رژیم غذایی خوب…رژیم غذایی بد، ،ر غذای واقعی، کتونومی،، و دستور العمل های بدون لبنیات با الهام از اجداد برای دانلود رایگان از طریق Healthy Home Plus در دسترس هستند.

مأموریت او کمک به خانواده‌ها است تا به طور مؤثر اصول رژیم‌های غذایی اجدادی را در خانواده مدرن بگنجانند. او یک مدرس در سراسر جهان برای کنفرانس‌ها، نشست‌ها و پاد،ت‌ها است.

سارا در سال 2010 در کنفرانس سنت‌های ،دمندانه بین‌المللی به ،وان فعال سال انتخاب شد و متعاقباً به مدت هفت سال در هیئت مدیره مؤسسه غیرانتفاعی تغذیه بنیاد وستون ای. پرایس فعالیت کرد.

کارهای او توسط بسیاری از رسانه های مستقل و بزرگ از جمله USA Today، ABC و NBC در میان بسیاری دیگر پوشش داده شده است.


منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/natural-food-label/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با