Cranberry Brie Bites – کافه آشپزخانه مل


این لقمه های کرن بری جشن، آسان و خوشمزه هستند! شیرینی پف دار، بری، سس کرن بری و یک تاپینگ ساده چنین ،یب خوشمزه ای را ایجاد می کند!

کرن بری + پنیر بری باورن،ی است، به خصوص وقتی در خمیر پفکی پیچیده شود!

و این لقمه‌های شیرین پف‌دار کوچک همیشه برای مهم،‌ها، پیش‌غذاها و یا هر زمان مورد توجه قرار می‌گیرند. من شخصا آنها را گاهی اوقات فقط برای من درست می کنم. من خیلی دوستشون دارم.

مقدار زیادی لقمه کرن بری پخته شده روی بشقاب چوبی.

نکته ای در مورد شیرینی پفکی

این دستور پخت یک ورقه خمیر پفکی دارد. ما در اینجا با شیرینی پف دار خانگی زحمت نمی دهیم (به یاد داشته باشید، این یک آسان دستور غذا)، اما اگر می‌خواهید این مسیر را طی کنید، لطفاً این کار را انجام دهید! #ستاره ی راک

ورق خمیر پفکی را به شکل مستطیل نازک در آورده و به 24 مربع برش دهید.

ورق خمیر پف دار رول شده روی کاغذ روغنی که به صورت مربع بریده شده است.

نکته ای در مورد سس کرن بری

سس کرن بری تارت و جزء کلیدی شیرین این دستور غذا است.

در دستور غذا، من یک دستور العمل فوق العاده آسان سس کرن بری خانگی را داده ام. شما می تو،د از دستور خود برای سس کرن بری یا حتی سس کرن بری از قوطی استفاده کنید، اگر این ترجیح سلیقه شماست.

برای دستور غذا به کمی بیش از یک فنجان سس کرن بری نیاز دارید.

زغال اخته بیش از حد بری را تحت الشعاع قرار می دهد، بنابراین زیاد با آن سنگین نباشید.

سس کرن بری در کاسه شیشه ای کوچک.

نکته ای در مورد پنیر بری

صحبت از پنیر بری … بیایید در مورد آن صحبت کنیم!

بزرگترین سوال در مورد پنیر بری این است که آیا پوست آن را جدا کنیم یا نه. در حالی که پوست طعم قابل توجهی نمی دهد، من فکر می کنم بری بدون آن خامه تر است (من می دانم که همه با من موافق نیستند – بیایید با هم دوست باشیم).

من از یک چاقوی تیز برای تراشیدن بیشتر پوست استفاده می کنم بدون اینکه زیاد در پنیر گرانبها فرو کنم. از تصویر زیر می تو،د ببینید که هنوز پوسته های کوچکی روی پنیر وجود دارد، اما بیشتر آن گونزو است.

نکته حرفه ای: از آنجایی که بری یک پنیر نرم است، یخ زدن چرخ بری برای چند دقیقه یا پوشاندن تیغه چاقوی خود با اسپری پخت و پز به فرآیند برش کمک می کند.

هر تکه بری را در یک دیسک گرد و زیبا فشار دهید تا درست در فنجان مافین لانه کند.

یک تکه پنیر بری در دیسک فشرده شده.

مونتاژ کرن بری بری بایت

  1. هر مربع از خمیر پف دار را در کف یک فنجان مینی مافین چرب شده فشار دهید.
  2. پاپ در یک تکه بری.
  3. روی آن یک قاشق چای خوری سس کرن بری قرار دهید.
  4. گردوی ریز ،د شده، شکر قهوه ای و نمک درشت کوشر را روی آن بپاشید.
  5. آنقدر بپزید تا طلایی و داغ شوند.
خمیر پف دار در قالب مینی مافین؛  پنیر بری در شیرینی پف دار؛  سس کرن بری روی پنیر بری؛  گردو و شکر قهوه ای روی سس کرن بری.

بری ممکن است کمی حباب بزند و از فنجان های شیرینی پف دار خارج شود. خوب است!

برای به حداقل رساندن این میزان، می تو،د سس کرن بری را در ،مت پایین و بری را روی آن قرار دهید، اما من فکر نمی کنم لقمه ها به این زیبایی باشند.

بنابراین من شخصاً از ظاهر نامرتب دفاع می کنم (مثل لباس روزانه من برای دویدن + نان آشفته: #keepinitreal)، و من عاشق تکه های طلایی بری در اطراف لبه ها هستم.

لقمه های کرن بری پخته شده در قالب مینی مافین.

نحوه خدمت

این لقمه های کرن بری به صورت گرم یا در دمای اتاق سرو می شوند.

بهترین کار این است که بگذارید 2 تا 3 دقیقه در قالب مافین خنک شوند و سپس با استفاده از یک چاقوی کره به آرامی از تابه بیرون بیاورید و در سینی سرو قرار دهید.

دو لقمه کرن بری که روی هم در بشقاب سفید چیده شده اند.

درمان کوچک کامل

آیا این لقمه های کرن بری یک خوراکی یا میان وعده هستند؟ پیش غذا یا پیش غذا؟ 😉 من به شما اجازه می دهم تصمیم بگیرید!

به همان اندازه که آنها برای من غیرقابل مقاومت هستند (مثلاً، من تقریباً می توانم کل دسته لقمه ای را بدون لحظه ای تردید بخورم)، آنها را در رده خوراکی ها قرار دادم. اما آنها واقعا یک پیش غذا یا میان وعده فوق العاده درست می کنند.

،یب تارت، شیرین، خامه ای، پنیری، پوسته پوسته، کره ای فوق العاده خوشمزه است! مطمئناً یک “تعطیلات” مورد علاقه تعطیلات!

لقمه کرن بری از وسط روی یک لقمه شیرینی پفکی دیگر انباشته شده است.

یک سال پیش: شیرینی م، زنجبیلی شکلاتی نرم و جویدنی
دو سال پیش: بهترین تافی خانگی {3 نکته برای تافی بدون اشتباه!}
سه سال پیش: سالاد میوه تازه زمست، آسان
چهار سال پیش: گره نان پارمزان آسان
پنج سال پیش: سالاد میوه ماست عسل و،لی
شش سال پیش: سوپ مرغ لاز،ا سفید خامه ای یک قابلمه
هفت سال پیش: کیک باندت خامه ترش فاج شکلاتی
هشت سال پیش: کارامل دارچین {اگر جرات داشته باشید آغشته به شکلات}
نه سال پیش: کلوچه ن،اع نازک خانگی
ده سال قبل: کی، کرانچ براونی

شش لقمه کرنبری روی بشقاب چوبی.

کرن بری بری بایت

بازده: 24 گاز گرفتن

زمان آماده سازی: 25 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

زمان کل: 45 دقیقه

لقمه های کرن بری:

  • 1 ورق شیرینی پف دار منجمد، ذوب شده
  • 8 اونس پنیر بری
  • 1 ¼ فنجان سس کرن بری (نسخه خانگی زیر)
  • ¼ فنجان اسپند ریز ،د شده
  • شکر قهوهای
  • درشت، نمک کوشر

سس کران بری خانگی:

  • 1 فنجان (4 اونس، 113 گرم) زغال اخته تازه
  • ¼ فنجان شکر دانه ریز
  • 2 قاشق غذاخوری شربت افرا خالص
  • 1 قاشق چایخوری پوست پرتقال تازه
  • 1 قاشق سوپخوری اب
  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب مینی مافین 24 فنج، را با اسپری پخت و پز کمی چرب کنید.

  • خمیر پف دار را بین دو ورق کاغذ روغنی یا روی یک پیشخوان کمی آردپاشی شده به اندازه 10 تا 14 اینچ بغلت،د. ورقه پفک را از طول به چهار نوار برش دهید و سپس به صورت ضربدری به شش نوار برش دهید تا 24 مربع شود.

  • هر مربع را به آرامی داخل فنجان های قالب مافین آماده شده فشار دهید.

  • بری را به 24 تکه به اندازه 3/4 تا 1 اینچ برش دهید (درآوردن پوست اختیاری است؛ من دوست دارم تا آنجا که ممکن است بدون کندن پنیر برش دهم). اگر بری خیلی نرم است که نمی توان به راحتی برش داد، از چاقویی که با اسپری پخت و پز پوشانده شده است برای ب، و/یا برای چند دقیقه منجمد کنید.

  • هر تکه بری را به شکل دیسک گرد و ضخیم فشار دهید و در کف هر فنجان مافین قرار دهید.

  • یک قاشق چای خوری یا بیشتر از سس کرن بری را روی هر تکه بری اضافه کنید و سپس مقداری گردو، شکر قهوه ای و نمک بپاشید.

  • قالب مینی مافین را روی یک ورقه پخت با روکش فویل قرار دهید تا همه مواد سرریز شوند و به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید تا پف پف طلایی شود و پنیر جوش بیاید.

  • از فر خارج کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه در تابه را بگذارید تا خنک شود. با استفاده از یک چاقوی کره، هر لقمه شیرینی پف دار را به آرامی از قالب مافین در یک بشقاب بردارید. گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

  • برای سس کرن بری خانگی، تمام مواد را در یک قابلمه کوچک مخلوط کنید. بگذارید بجوشد و بپزید و مرتباً هم بزنید تا کرن بری ها ،یده و نرم شوند و سس غلیظ و شربتی شود (با سرد شدن بیشتر غلیظ می شود). قبل از استفاده در دستور غذا اجازه دهید سس به دمای اتاق خنک شود.

خدمت: 1 گاز گرفتن، کا،ی: 109کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 9g، پروتئین: 3g، چربی: 7g، چربی های اشباع شده: 3g، کلسترول: 9میلی گرم، سدیم: 85میلی گرم، فیبر: 0.4g، قند: 3g

دنبال ، @MelsKitchenCafe در اینستاگرام و دستور العمل هایی که از وبلاگ من درست می کنید را با استفاده از هشتگ به من نشان دهید #ملسکی کافه. من عاشق دیدن همه خوبی هایی هستم که شما در آشپزخانه های خود به دست می آورید!

سلب مسئولیت: من یکی از شرکت‌کنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیله‌ای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت‌های وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.




منبع: https://www.melskitchencafe.com/cranberry-brie-bites/