بستنی پنیر کلبه (چیزکیک شاه توت)


پین بستنی چیزکیک.

بستنی پنیر کلبه یک دسر ویروسی است که در اینجا می ماند. این نوع چیزکیک توت سیاه را امتحان کنید. طعم آن دقیقاً شبیه یک کیک پنیر است که در بستنی و 18 گرم پروتئین در هر وعده ریخته شده است!

بستنی در تابه نان.

بستنی پنیر کلبه با پروتئین بالا

اگر اخیراً جایی در اینترنت بوده اید، مطمئن هستم که نام آن را شنیده اید بستنی پنیر کوتیج ویروسی.

می دانم به چه چیزی فکر می کنید، این کمی عجیب به نظر می رسد، اما صدای ما را بشنوید. در واقع بسیار دیدنی است!

بستنی پنیری از ،یب پنیر دلمه و شیرین کننده ای مانند عسل یا شربت افرا تهیه می شود و سپس آن را فریز می کنیم تا به قوام بستنی برسد. طعم آن واقعاً شبیه یک بستنی چیزکیک غنی است و اگر آن را به درستی طعم دهید، دیگر هرگز بستنی را از دست نخواهید داد!

اوه، و، آیا به این اشاره کردیم که بستنی پنیر 18 گرم پروتئین در هر وعده دارد؟!

امروز، ما دستور بستنی با پروتئین بالا خودمان را که با پنیر دلمه، شاه توت، عسل و کراکر گراهام تهیه شده است، برای یک نوع بستنی پنیر خامه ای کیک پنیر شاه توت به اشتراک می گذاریم.

چرا شما آن را دوست دارم!

18 گرم پروتئین در هر وعده

حداقل مواد تشکیل دهنده

طعمی شبیه چیزکیک دارد!

پنیر کوتیج در مخلوط کن

آنچه برای بستنی پنیر کلبه نیاز دارید

  • پنیر کوتاژ: ،صر ستاره بستنی پنیر کوتیج بدیهی است که پنیر دلمه ای است. ما پنیر خامه ای پرچرب مانند 4 درصد را توصیه می کنیم.
  • عسل: ما از عسل به ،وان شیرین کننده استفاده می کنیم، اما می تو،د از شربت افرا، آ، یا شکر نیشکر نیز استفاده کنید.
  • تمشک ها: از آنجایی که ما طعم کیک پنیر توت را درست کردیم، شما به شاه توت تازه نیاز دارید.
  • کراکر گراهام: این یک چیزکیک بدون ،ده کراکر گراهام نیست، اینطور نیست؟!

از چه نوع پنیر دلمه ای استفاده کنم؟

به چند دلیل توصیه می کنیم از پنیر پر چرب (~ 4٪) برای این دستور تهیه کنید.

  1. بافت: پنیر کوتیج پرچرب آب/رطوبت کمتری دارد و بافت آن را بیشتر شبیه بستنی و کمتر شبیه یخ می کند.
  2. طعم: پنیر کوتیج پرچرب طعم واقعی چیزکیک را به آن می دهد.
بستنی در کاسه همزن

دستورالعمل های ساده

  1. ،یب: پنیر، عسل و و،ل را در غذاساز پر سرعت قرار دهید. روی حرارت زیاد عمل کنید تا ، رنگ شود. این باید حدود 3-5 دقیقه طول بکشد.
  2. طعم: 1 فنجان شاه توت را به آن اضافه کنید و آنها را ،د کنید.
  3. یخ زدگی: بستنی را داخل تابه نان بریزید و روی بقیه توت ها بپاشید. چند کراکر گراهام را روی آن ،د کنید و بپوش،د. حداقل 4-6 ساعت یا یک شب در فریزر قرار دهید.

مورد علاقه ما

مخلوط کن

به دنبال ارتقاء مخلوط کن خود هستید؟ مورد علاقه ما را بررسی کنید مخلوط کن ویتامی،. این مخلوط کن با سرعت بالا مورد علاقه ما است که برای تهیه اسموتی، سوپ و کره آجیل عالی است.

هم اکنون ،یداری کنید

زمان انجماد: یک نقطه شیرین در انجماد این بستنی وجود دارد و تقریباً 6 ساعت است. اگر آن را برای مدت طول، منجمد کنید، به سختی یک آجر خواهد بود و باید قبل از خوردن کمی آب شود. اما، اگر آن را به اندازه کافی فریز کنید، قوام خامه ای عالی خواهد داشت!

ایده ذخیره سازی

وقتی زمان یخ زدن بستنی پنیر دلمه ای فرا رسید، آن را در قالب نان یا همان طور که قبلاً انجام دادیم، دوباره در ظرف پنیر برگرد،د!

بستنی در ماهیتابه

نکات برتر

  • شیرینی: با 1/4 فنجان عسل شروع کنید و به میزان دلخواه بیشتر اضافه کنید.
  • نوع پنیر دلمه: پیشنهاد می کنیم به جای پنیر خامه ای کم چرب از پنیر خامه ای پرچرب استفاده کنید. این نه تنها غنی تر و شبیه چیزکیک است، بلکه مایع کمتری دارد و بافت آن را بیشتر شبیه بستنی/کاستارد می کند.
  • انواع توت ها: شاه توت را می توان با هر نوع توت جایگزین کرد.
  • زیرمجموعه های شیرین کننده: به جای عسل می توان از شربت آ، یا شربت افرا استفاده کرد.
  • زمان انجماد: مدت زمان سفت شدن مخلوط بسته به فریزر متفاوت است.

تغییرات

به جای شاه توت و کراکر گراهام از:

چیپس شکلاتی کره بادام زمینی: 1/4 فنجان کره بادام زمینی و 1/3 فنجان مینی چیپس شکلات را اضافه کنید.

زغال اخته لیمو: از 1 فنجان + 1/3 فنجان زغال اخته به اضافه پوست 1 لیمو استفاده کنید.

ذخیره سازی

بستنی پنیری را در ظرف دربسته در فریزر تا 3 ماه نگهداری کنید

بستنی چیزکیک در کاسه.
بستنی توت سیاه در کاسه.

بستنی پنیر کلبه ای کیک پنیر بلک بری

این بستنی پنیر کوتیج با پروتئین بالا با پنیر کوتیج پرچرب، شربت افرا، شاه توت و کراکر گراهم درست می شود. طعم آن درست شبیه چیزکیک است، اما فوق العاده مغذی است!

آمادگی:4 ساعت ها 20 دقایق

پختن:0 دقایق

جمع:4 ساعت ها 20 دقایق

چربی 8

کربوهیدرات ها 31

پروتئین 18

،اصر

  • 22 اونس پنیر کوتیج پرچرب ما 4 درصد استفاده کردیم
  • ¼ – 1/3 فنجان عسل*
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • 1 فنجان + ⅓ فنجان شاه توت تازه جدا از هم
  • 3 ورق های کراکر گراهام جدا از هم
  • اختیاری: ½ قاشق چایخوری نمک پولکی

دستورالعمل ها

  • پنیر دلمه، عسل و عصاره و،ل را به غذاساز با سرعت بالا اضافه کنید. بین 3 تا 5 دقیقه روی حرارت زیاد بزارید تا غلیظ و ، رنگ بشه.

  • در مرحله بعد، 1 فنجان شاه توت را به غذاساز اضافه کنید و بپزید تا زم، که توت ها ش،ته و ،یب شوند. پنیر لپه کمی بنفش رنگ می شود.

  • مخلوط را در یک کاسه یا ظرف نان بریزید. دو عدد از کراکرهای گراهام را روی آن ،د کنید و آنها را داخل مخلوط بریزید تا مخلوط شوند.

  • باقی مانده شاه توت را روی آن قرار دهید و آ،ین کراکر گراهام را روی آن ،د کنید. گزینه ای برای پر ، با نمک.

  • روی آن را بپوش،د و به مدت حداقل 4-6 ساعت یا یک شب در فریزر قرار دهید.

  • در ظرف یا روی قیفی سرو کنید.

نکات و نکات

  • عسل- با 1/4 فنجان عسل شروع کنید و به میزان دلخواه بیشتر اضافه کنید.
  • پیشنهاد می کنیم به جای پنیر خامه ای کم چرب از پنیر خامه ای پرچرب استفاده کنید. این نه تنها غنی تر و شبیه چیزکیک است، بلکه مایع کمتری دارد و بافت آن را بیشتر شبیه بستنی/کاستارد می کند.
  • شاه توت را می توان با هر نوع توت جایگزین کرد.
  • به جای عسل می توان از شربت آ، یا شربت افرا استفاده کرد.
  • مدت زمان سفت شدن مخلوط بسته به فریزر متفاوت است.

ارزش غذایی

کا،ی: 265کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 31g پروتئین: 18g چربی: 8g فیبر: 0.4g قند: 24g

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/cottage-cheese-ice-cream-recipe/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با