برای تهیه بورک حلزونی با قارچ و مرغ از خمیر یوفکا استفاده میکنیم. این خمیر در اکثر فروشگاهها و سوپرمارکتهای بزرگ موجود است. سپس مرغ را که از قبل پاک و ریز کردهایم با پیاز و ادویهجات کمی تفت میدهیم. برای تهیه آن همانطوری که از اسمش پیداست به سیب زمینی و پنیر پیتزا نیاز داریم.
گفته میشود که ماهی خوردن در شب عید، نمادی از یافتن انگشتر نگین سلیمان است که با نوروز و آغاز بهار همراه است. بهعلاوه برنج نماد برکت، ماهی نماد حیات و سبزی نماد زایش است و شاید به این دلیل، سبزی پلو با ماهی بهعنوان نماد نوروز شناخته میشود. کراهی یک نوع کاری سنتی پاکستانی، هندی و بلوچی با سس غلیظ بر پایه گوجهفرنگی است که در یک تابه گود و ضخیم به همین نام طبخ میشود. این غذا با نامهای کارائی، کارایی یا کرایی نیز مشهور است و در بعضی مناطق جنوبی کشور مانند سیستان و بلوچستان و چابهار طرفداران بسیاری دارد. برای تهیه کراهی مرغ، به روغن حیوانی یا کره، زنجبیل، سیر، گوجهفرنگی، ادویههای مختلف از جمله تخم گشنیز، گرام ماسالا، نمک، زیره، پودر چیلی قرمز، زردچوبه و فلفل سیاه و گاهی پیاز نیاز دارید.
- هر چند کلا این گیاه استفاده نشه بهتره به دلیل ضرات زیادی که برای بدن داره و امکان ایجاد سرطان .
- فسنجان که به گیلان برمیگردد معمولاً در نواحی شمالی ایران بسیار ترشتر است، اما در بیشتر نقاط آن با مرغ، بوقلمون، اردک یا گوشت قرمز تلخ و شیرین است.
- مهمترین ماده غذایی در طرز تهیه پلو سنگ سیر، همان سیر است و در شهرهای غربی ایران، این غذای سنتی و محلی در لیست غذاها بسیار پرطرفدار است.
نگران نباشید؛ همه می توانند از این غذای معمولی لذت ببرند. در اینجا تعدادی از معروف ترین و شناخته شده ترین غذاهای ایرانی را برای گردشگران خارجی معرفی می کنیم. در این میان، ماهی شکمپر که از محبوبترین غذاهای ایرانی در خطه شمال و البته جنوب کشور به شمار میرود هم تنوع بالایی در محتویات دارد. این غذای پرطرفدار ایرانی از حبوباتی مانند نخود و لوبیا سفید و گوشت و چربی و گوجه فرنگی و پیاز تهیه می شود. استفاده از سماق در تهیه کباب تابهای نیز به دو روش مختلف صورت میگیرد.
پیتزا قارچ و گوشت
هم چنین آذربایجان شرقی دارای انواع مختلفی از کباب و غذاهای پرطرفدار ایرانی است که با گوشت قرمز طبخ میشوند. این غذا مانند بسیاری از غذاهای ایرانی دیگر در هر شهر ایران کمی متفاوت است. مثلاً در برخی شهرها مانند اصفهان به آن استانبولی یا استانبولی پولو می گویند. با این حال، مواد اصلی برنج، لوبیا سبز و رب گوجه فرنگی است.
کلم پلو شیرازی با گوشت قلقلی
شما می توانید در بین انواع کباب های ایرانی یکی را که خوشمزه تر می باشد انتخاب کنید. کباب های ایرانی به چندین دسته تقسیم بندی می شوند یکی از آنهاکباب کوبیدهدیگری بختیاری و همچنین برگ و غیره است. شما می توانید بر اساس ذائقه شخصی خودتان یکی از کباب ها را میل کنید. مرصع پلو را میتوان به ۳ روش کلی و با استفاده از مرغ، گوشت و ماهی درست کرد. این غذا یک غذای خوشمزه و مقوی و پر از رنگ و زیبایی است و میتواند رنگ لعاب متفاوتی به سفره شما بدهد. نام دیگر مرصع پلو، پلو نگین کار است که یک غذای شیک و مجلسی است که در بیشتر مهمانیها درست میشود.
برای درست کردن زیره پلوی خوشمزه به ۴ قاشق غذاخوری زیره نیاز دارید. سپس آن ها را درون قابلمه بگذارید و در قابلمه را بگذارید و همچنین حرارت اجاق گاز را ملایم کنید و حدود یک ساعت به آن وقت دهید تا سینه مرغ به طور کامل پخته شود. سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید و آن را به وسیله یک چاقوی تیز به چهار قسمت تقسیم کنید و در داخل قابلمه آب جوش بگذارید. برای اینکه گوشتها بهخوبی سرخ شده و رنگ و روی بهتری به خودشون بگیرن، اونهارو به پیاز و ادویههای در حال تفت اضافشون میکنیم، تا بوی خامی گوشت کاملا گرفته بشه. برای دریافت منوی غذاهای سازمانی و شرکتی کترینگ دنا میتوانید با مشاوران ما با شماره ۹۱۰۷۹۵۱۱-۰۲۱ در تماس باشید و یا به اینستاگرام کترینگ دنا ما مراجعه بفرمایید.
۵۴- لوبیا پلو
برای داشتن یک تهچین سالم باید این را هم بگوییم که بهتر است ماست مورد استفاده در ته چین را به نوع کمچرب تغییر دهید و مرغی که در غذا استفاده میکنید را هم آب پز کنید تا خاصیتش بیشتر شود. غذای جیب تاجر مرغ یک غذای راحت و خوشمزه که از ترکیب موادی چون سینه مرغ، جعفری، تخم مرغ، ذرت و… درست میشود. سینه مرغ را به همراه پیاز، فلفل و زردچوبه میگذاریم تا بپزد. سپس به آن سس مایونز، جعفری، نمک و فلفل به همراه ذرت اضافه کنید. فطایر یک غذای عربی و لبنانی است که داخل خمیر آن را با مواد مختلفی میتوانید پر کنید.
برای طبخ این غذا به بادمجان سرخ کرده یا کبابی، سیر، پیاز، نعنا، گردو و کشک نیاز دارید. کشک بادمجان با نان سرو میشود و معمولا روی آن را با سیر داغ، پیاز داغ، نعنا داغ، کشک، مغز گردو و حتی پوست بادمجان تزیین میکنند. لوبیا پلو با لوبیا چشم بلبلی،لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت و پوست پرتقال و لوبیا چشم بلبلی پلو شیرازی اشاره کرد. این پلوی پرطرفدار معمولا با سالاد شیرازی یا ماست و خیار سرو میشود و بیشتر افراد آن را با غذای ترکی استامبولی مقایسه میکنند.