دستور پخت برنج سرخ شده با گل کلم – عشق و لیمو


مانند برنج سرخ شده معمولی، اما با سبزیجات بیشتر، این دستور پخت برنج سرخ شده با گل کلم یک غذای مفرح و خوش طعم است. یک تخم مرغ سرخ شده اضافه کنید تا روی آن را بگیرد!


برنج سرخ شده گل کلم


این دستور برنج سرخ شده با گل کلم یکی از بهترین غذاهایی است که اخیراً خورده ام. فقط تمام جعبه های من را چک می کند! تهیه آن سریع و آسان است، مملو از سبزیجات است، و مهمتر از همه، به طور جدی پر از طعم و مزه است. اگر هنوز هم به برنج گل کلم شک دارید، وقت آن است که به آن فرصت بدهید! من حاضرم شرط ببندم که این دستور العمل شما را دوست خواهد داشت.

بنابراین، دقیقا چه چیزی این برنج سرخ شده با گل کلم را اینقدر خوش طعم می کند؟ خوب، به جای اینکه آن را از برنج سرخ شده به سبک چینی الگوبرداری کنم، از برنج سرخ شده کیمچی کره ای الهام گرفتم و از کیمچی ،د شده استفاده کردم تا این غذا را با طعم تند، تند و بد بو استفاده کنم. من همچنین قارچ شیتاکه را برای یک لقمه خوش طعم، زنجبیل و پیازچه برای یک لگد با طراوت، و تخم‌مرغ و ادامام را هم ریختم تا کل غذا را بیشتر حس کنم. آن را با یک تخم مرغ سرخ شده یا توفوی پخته شده برای یک غذای گیاهی فوق العاده خوشمزه پر کنید. امیدوارم شما هم مثل من دوستش داشته باشید!


مواد لازم دستور پخت برنج سرخ شده با گل کلم


مواد لازم دستور برنج سرخ شده با گل کلم

همراه با اصول اولیه مانند روغن آووکادو (یا هر روغن خنثی) و نمک دریایی، در اینجا چیزی است که برای تهیه این برنج سرخ شده با گل کلم نیاز دارید:

  • برنج گل کلم، البته! به جای ،ید برنج گل کلم کیسه ای یا یخ زده، دوست دارم خودم درست کنم! به نظر من بهترین طعم و بافت را از این طریق دارد و در غذاساز درست می شود. اگر غذاساز ندارید، می تو،د گل کلم را به تکه های درشت برش دهید و روی سوراخ های بزرگ جعبه رنده رنده کنید.
  • قارچهای شیتاکه – بافت جویدنی، گوشتی و طعم شور و اومامی را اضافه می کنند.
  • هویج – آن را نگینی ،د کنید تا در مدت زمان تفت دادن قارچ ها نرم شود.
  • سیر و زنجبیل – آنها یک لقمه با طراوت اضافه می کنند.
  • کیمچی – برای فانک تند و تند.
  • پیازچه – آنها به برنج سرخ شده گل کلم تازه، طعم پیاز و لکه های سبز زیبایی می دهند.
  • تخم مرغ – یک جفت را داخل برنج بریزید و اگر دوست داشتید یک تخم مرغ سرخ شده روی آن بریزید!
  • ادامه – برای داشتن پروتئین بیشتر و سرگرم کننده، بافت خشخاش. نخود فرنگی منجمد اینجا هم کار می کند!
  • سرکه برنج، تماری و روغن کنجد برشته شده – آنها را با هم مخلوط کنید تا سس سبکی ایجاد شود که طعم تند، لذیذ و مغزی به برنج می دهد. تاماری را در دست نگه ندارید؟ سس سویا یا آمینوهای نارگیل در اینجا نیز موثر است!
  • آبلیموی تازه – برای یک نمای برجسته و روشن.
  • و سریراچا، میکروگرین، و دانه های کنجد – باید تاپینگ ها را دوست داشته باشم، درست است؟ سیریراچا گرما را اضافه می کند، میکروگرین ها تازگی را اضافه می کنند، و دانه های کنجد نیز ترد مغزی را اضافه می کنند.

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


قارچ و هویج تفت داده شده در ماهیتابه


طرز تهیه برنج سرخ شده با گل کلم

طرز تهیه این برنج سرخ شده با گل کلم بسیار ساده است! در اینجا چگونه پیش می رود:

ابتدا سس را مخلوط کنید. سرکه برنج، تماری و روغن کنجد را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

بعد سبزیجات را بپزید. روغن آووکادو را در یک تابه ن،ب بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. من استفاده از نوع دیگری از تابه را برای این دستور توصیه نمی کنم. برنج و تخم‌مرغ گل کلم مستعد ،بندگی هستند، بنابراین یک تابه ن،ب بسیار مفید است. اگر آن را دارید، چدن خوش طعم نیز می تواند کار کند. از فولاد ضد زنگ بگذرید!

قارچ، هویج و نمک را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیر، زنجبیل و کیمچی را با گل کلم برنجی و پیاز سبز مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا ،یب شوند.


مخلوط ، دستی برنج گل کلم سرخ شده در ماهیتابه با پیازچه، هویج و قارچ


بعد، تخم مرغ ها را اضافه کنید. وسط برنج را سوراخ کنید و تخم مرغ ها را داخل آن بریزید (نکته: زودتر آن ها را در یک کاسه کوچک بزنید!). هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس تخم مرغ های همزده را با برنج سرخ شده با گل کلم مخلوط کنید.

در نهایت برنج را مزه دار کنید. سس تاماری و ادامه را اضافه کنید و بپزید تا ادامه داغ شود. حرارت را خاموش کنید، آب لیموترش را هم بزنید و مزه دار کنید.

خودشه!


برنج سرخ شده با گل کلم با ادام و میکروگرین


پیشنهادات برای سرو برنج سرخ شده با گل کلم

این برنج سرخ شده با گل کلم را با مقدار زیادی مواد رویه سرو کنید: یک سرسریراچا، دانه‌های کنجد برای ترد ،، و سبزی‌های سبز برای تازگی. برای اینکه آن را به یک وعده غذایی دل،ب تر تبدیل کنم، دوست دارم آن را با یک تخم مرغ سرخ شده (زرده آبدار نوعی سس غنی برای برنج سبزیجات ایجاد می کند، بسیار خوب است!) یا توفوی پخته شده روی آن قرار دهم.

این دستور غذا در روزی که درست می شود بهترین است، اما باقیمانده آن تا 2 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شود. لذت بردن!


دستور پخت برنج سرخ شده با گل کلم


دستور العمل های بیشتر گل کلم مورد علاقه

اگر عاشق این دستور پخت برنج سرخ شده با گل کلم هستید، یکی از این دستور العمل های خوشمزه گل کلم را امتحان کنید:

برنج سرخ شده گل کلم

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان کل: 30 دقیقه

خدمت 4

این دستور برنج سرخ شده با گل کلم یک غذای اصلی یا جانبی گیاهی، بدون گلوتن و کم کربوهیدرات است که همه آن را دوست خواهند داشت! کیمچی، قارچ شیتاکه، تاماری و روغن کنجد آن را با طعمی تند، خوش طعم و آجیلی بسته بندی می کنند.

  • 2 قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • 2 قاشق غذاخوری تمبرهندی
  • 2 قاشق چای خوری روغن کنجد برشته شده
  • 2 قاشق چای خوری روغن آووکادو
  • 8 اونس قارچهای شیتاکه، ساقه و برش خورده
  • 1 هویج بزرگ، ،د شده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک دریا
  • 2 حبه های سیر، ،د شده
  • 1 قاشق سوپخوری زنجبیل تازه ،د شده
  • ¼ فنجان کیمچی ،د شده
  • 1 سر کوچک گل کلم، برنجی شده
  • 1 پیازچه دسته، ،د شده
  • 2 تخم مرغ، مورد ضرب و شتم
  • ½ فنجان بطور منجمد
  • 1 ½ قاشق چای خوری آبلیموی تازه
  • تخم مرغ سرخ شده، برای رویه ،، اختیاری است
  • دانه های کنجد، برای چاشنی
  • میکروگرین ها، برای چاشنی
  • سریراچا، برای خدمت
  • در یک کاسه کوچک، سرکه برنج، تاماری و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.

  • روغن آووکادو را در یک تابه ن،ب بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. قارچ، هویج و نمک را اضافه کنید و بپزید، هر از گاهی هم بزنید، به مدت 8 دقیقه یا تا زم، که نرم شوند.

  • سیر، زنجبیل و کیمچی را با هم مخلوط کنید، سپس برنج گل کلم و پیازچه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. در وسط تابه یک چاه ایجاد کنید و تخم مرغ ها را داخل آن بریزید. هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس تخم مرغ های همزده را با برنج سرخ شده مخلوط کنید.

  • مخلوط تاماری و ادامام را اضافه کنید و بپزید تا ادامه داغ شود. حرارت را خاموش کنید، آب لیموترش را هم بزنید و مزه دار کنید.

  • برنج سرخ شده با گل کلم را در بشقاب ها بریزید و در صورت تمایل با تخم مرغ های سرخ شده روی آن بپاشید. روی آن را با دانه های کنجد و میکروگرین تزیین کنید و کنار آن را با سیریراچا سرو کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/cauliflower-fried-rice/