سالسا خیار [Cucumber Pico de Gallo]


به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

این سالسا با خیار تازه (خیار پیکو د گالو) برای روزهای گرم عالی است – روشن، ترد، فوق العاده با طراوت است و فقط در 15 دقیقه با خیار ترد، پیاز زینتی، چیلی تند، آب لیموترش خوش طعم و گیاهان تازه درست می شود!

مواد تکمیل شده برای سالسا خیار [Cu،ber Pico de Gallo] در یک کاسه در برابر پس زمینه سفید به کاسه اضافه شده است

سالسا 15 دقیقه ای خیار تازه و خوشمزه

ما عاشق استفاده از مخلوط‌کن 5 دقیقه‌ای سالسا روی همه چیز هستیم و وقتی می‌خواهیم چیزی کمی «تازه‌تر» داشته باشیم، به پیکو د گالو ک،یک روی آوریم. با این حال، برای خنک کننده نهایی و طراوت سالسا، این دستور غذای سالسا خیار را باید امتحان کنید! واقعاً از بافت ترد، ترد و توانایی خنک کنندگی خیار نهایت استفاده را می کند.

این غذا با موادی آشنا، ساده، تازه و ارزان قیمت مانند فلفل، آبلیمو، فلفل قرمز، پیاز و گشنیز، در کمترین زمان آماده می شود و طعمی شبیه خیار پیکو د گالو (با یا بدون گوجه فرنگی) می دهد. همچنین یک غذای جانبی من، رژیمی است – بدون گلوتن، بدون لبنیات، وگان، پالئو و کتو!

پس از آماده شدن، این سالسا خیار ساده برای سرو به ،وان میان وعده با چیپس ترتیلا، تاکو، روز گریل، پاتلو،، Cinco de Mayo و به ،وان یک غذای جانبی برای تقریباً هر یک از غذاهای مکزیکی و ت،-م، مورد علاقه شما من، است.

مواد تشکیل دهنده

برای تهیه این دستور غذای ساده خیار سالسا، فقط به شش ماده ساده به اضافه نمک و فلفل نیاز دارید.

مواد تشکیل دهنده سالسا خیار [Cu،ber Pico de Gallo] در برابر یک سطح سفید اندازه گیری شده است
  • خیار: از انواع خیار کم دانه مانند خیار ایر، یا ،یسی استفاده کنید.
  • پیاز قرمز: ما عاشق رنگ و طعم روشن و تند پیاز قرمز هستیم، اگرچه پیاز زرد یا موسیر نیز موثر هستند.
  • شیلی: شیلی را بر اساس سطح حرارت مورد نظر خود انتخاب کنید. ی،ی (خفیف ترین تا تندترین) پوبلانو، هالاپینو، چیپوتل، سرانو، هابانرو. روش دیگر، از تکه های فلفل قرمز استفاده کنید.
  • روغن زیتون: ما روغن زیتون فوق بکر را در صورت امکان ترجیح می دهیم، اما یک روغن زیتون بکر معمولی نیز موثر خواهد بود.
  • گشنیز: اگر طرفدار نیستید، جعفری با برگ صاف کار می کند. می تو،د پیاز سبز را هم اضافه کنید.
  • آب لیمو: از آب لیموترش تازه استفاده کنید (برای طعم بیشتر، مقداری پوست هم اضافه کنید). آب لیمو نیز موثر خواهد بود.
  • نمک و فلفل سیاه: مزه دار کنید.

افزودنیهای دستور غذای اختیاری

راه های مختلفی برای ایجاد طعم در این دستور غذای ساده سالسا با خیار وجود دارد.

  • گوجه فرنگیها: در فصل، گوجه‌فرنگی‌های رسیده مانند گوجه‌فرنگی روما یا گوجه‌فرنگی آلویی (بدون دانه و ریز ،د شده) سالسا گوجه‌فرنگی خیار را خوشمزه می‌کند.
  • فلفل دلمه ای: برای افزودن کرانچ اضافی به مکعب های ریز ،د کنید.
  • زیره: مقدار کمی اضافه کنید و برای طعم دادن به طعم خاکی و خوش طعم آن را اضافه کنید.
  • سیر: سیر تازه ،د شده به این دستور غذای سالسا خیار عمق فوق العاده ای می بخشد. با یک میخک شروع کنید و به طعم آن اضافه کنید.
  • انبه: دستور العمل ما برای سالسا خیار انبه را اینجا ببینید.
  • آناناس: حدود ⅓-½ فنجان میوه ،د شده را برای یک سالسا خیار آناناس خوشمزه، شیرین و خوش طعم اضافه کنید.
  • آووکادو: ½ تا 1 آووکادوی کوچک را برای تهیه سالسا آووکادوی خیار با خامه و چربی مفید برای قلب اضافه کنید.

چگونه سالسا خیار درست کنیم؟

فقط دو مرحله برای تهیه این سالسا خیار تازه پیکو د گالو وجود دارد.

  • 1) ابتدا پیاز و خیار و سیر را پوست گرفته و ،د کرده و فلفل را از دانه ها جدا کرده و دنده آن را جدا کرده و ،د کنید. همچنین گشنیز را تقریباً ،د کنید.
  • 2) همه چیز را به یک کاسه سرو بزرگ منتقل کنید و مزه دار کنید.
مواد تشکیل دهنده سالسا خیار [Cu،ber Pico de Gallo] به کاسه اضافه شد
مواد تشکیل دهنده سالسا خیار [Cu،ber Pico de Gallo] در کاسه و چاشنی ها در کنار کاسه
مواد تشکیل دهنده سالسا خیار [Cu،ber Pico de Gallo] به کاسه اضافه شد
پروسه شات سالسا خیار [Cu،ber Pico de Gallo] در حال مخلوط شدن در یک کاسه

برای بهترین طعم، سالسا خیار را به مدت 30-60 دقیقه استراحت دهید برای مخلوط شدن طعم ها

چگونه می توان جلو و ذخیره کرد؟

برای طعم دادن به خیار Pico de Gallo اجازه دهید زمان ذوب شود، بنابراین اگر وقت دارید آن را از چند ساعت قبل آماده کنید.

باقیمانده آن در یک ظرف دربسته نگهداری می شود یخچال به مدت 2-3 روز قبل از اینکه بیش از حد خیس شدن، و آن را خوب یخ نمی زند طعم آن به مرور زمان نیز ملایم می شود، بنابراین در صورت نیاز آبلیمو/ادویه ها را اضافه کنید.

راه های استفاده از خیار سالسا

ما همچنین دوست داریم آن را در پیک نیک ها و به خصوص در روزهای گریل به ،وان یک طرف با طراوت سرو کنیم.

مواد تکمیل شده برای سالسا خیار [Cu،ber Pico de Gallo] در یک کاسه در برابر پس زمینه سفید به کاسه اضافه شده است

نکات و نکات دستور العمل برتر

  • اگر خیارها دانه دار هستند: از یک قاشق برای بیرون آوردن مرکز خمیری و دانه دار استفاده کنید. در غیر این صورت، بذر بودن می تواند باعث شود که سالسا خیلی سریع خیس شود.
  • از دستکش همراه با فلفل قرمز استفاده کنید: روغن ها نه تنها می توانند پوست شما را بسوزانند، بلکه باقی می مانند. پس بهتر است دستکش بپوشید و از دست زدن به صورت خودداری کنید.
  • برای طعم دودی: می تو،د فلفل ها را کبابی یا آب پز کنید تا کمی زغال شوند.
  • لایه برداری در مقابل بدون لایه برداری: اگر کمی بیشتر «نیش» را ترجیح می‌دهید، خیار را بدون پوست رها کنید (به شرطی که نوعی با پوست ضخیم و تلخ نباشد).
  • حرارت را تنظیم کنید: میزان مصرف فلفل قرمز تازه را در صورت وجود تغییر دهید.
  • بافت را تنظیم کنید: اینکه چقدر مواد را در مقابل ریز ریز ،د کنید به خودتان بستگی دارد. یک تاس نسبتا خوب برای لذت بردن از همه طعم ها در هر لقمه عالی است.

دستور العمل های بیشتر سالسا و سالاد وگان

ع، ها توسط آلفونسو رویا

  • همه چیز را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. بهتر است بگذارید کمی بماند – مثلاً نیم ساعت – تا همه چیز جمع شود، اما اگر فوراً آن را بخورید هم خوب است.

  • اگر خیارها دانه دار هستند: از یک قاشق برای بیرون آوردن مرکز خمیری و دانه دار استفاده کنید. در غیر این صورت، بذر بودن می تواند باعث شود که سالسا خیلی سریع خیس شود.
  • از دستکش همراه با فلفل قرمز استفاده کنید: روغن ها نه تنها می توانند پوست شما را بسوزانند، بلکه باقی می مانند. پس بهتر است دستکش بپوشید و از دست زدن به صورت خودداری کنید.
  • برای طعم دودی: می تو،د فلفل ها را کبابی یا آب پز کنید تا کمی ذغال شوند.
  • لایه برداری در مقابل بدون لایه برداری: اگر کمی بیشتر «نیش» را ترجیح می‌دهید، خیار را بدون پوست رها کنید (به شرطی که نوعی با پوست تلخ و غلیظ نباشد).

کا،ی: 60کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 4gپروتئین: 1gچربی: 5gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 3gسدیم: 10میلی گرمپتاسیم: 149میلی گرمفیبر: 1gقند: 2gویتامین A: 172IUویتامین سی: 18میلی گرمکلسیم: 15میلی گرماهن: 0.3میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

نویسنده: استفان

دوره: دیپس و سس

غذا: آمریکایی

روش: مخلوط ،

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: پیش غذا، خیار، سالسا خیار، دستور العمل های غوطه وری، لیمو، دستور العمل های مکزیکی، سالسا با طراوت، سالسا، دیپ های گیاهی، دستور العمل های گیاهی، سس های گیاهی، دستور العمل های گیاهی



منبع: https://plantbasedonabudget.com/cu،ber-salsa/
منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با