سالمون سوخاری سیر و شوید


مواد تازه کلید طعم عالی در این سالمون برشته شده با سیر و شوید است.

سالمون سوخاری سیر و شوید.

گیاهان تازه کلید پخت و پز سالم و خوش طعم هستند. اگر معمولاً گیاهان تازه را به طور منظم نمی‌،ید، توصیه می‌کنم در بازدید بعدی از خواربارفروشی‌ها، تعدادی از آنها را انتخاب کنید. دستور پخت امروز برای الهام بخشیدن به شما برای چیدن شوید تازه طراحی شده است! من اغلب با شوید آشپزی می کنم، چه در سس یا مخلوط در سالاد، اما امروز ماهی سالمون سوخاری سیر و شوید را به اشتراک می گذارم.

،اصر

  • ماهی سالمون: من ترجیح می دهم از ماهی آزاد وحشی در آشپزی خود استفاده کنم، هم صید وحشی و هم پرورشی منابع عالی اسیدهای چرب امگا 6 هستند.
  • روغن زیتون: روغنی برای سلامت قلب برای کمک به پوشاندن و ترشی ماهی قزل آلا.
  • سیر: مغزی، تند و معطر که هنگام پخت شیرین می شود.
  • شوید: طعم روشن، تازه، کمی شیرین، معمولاً با ترشی ها همراه است، اما در بسیاری از غذاها خوشمزه است.
  • لیمو: با استفاده از پوست و برش های لیموی تازه، طعم اسیدی و مرکباتی به طرز شگفت انگیزی با غذاهای دریایی و شوید ،یب می شود.

طرز تهیه سالمون سوخاری سیر و شوید

لیز شوید ،د ،

با ،د ، شوید تازه خود شروع کنید.

اضافه ، روغن زیتون به کاسه

سپس در یک کاسه کوچک، روغن زیتون را داخل آن بریزید.

سیر رنده کنید

سپس از a استفاده کنید میکرو هواپیما تا سیر خود را تازه در روغن رنده کنید.

اضافه ، شوید به روغن زیتون

شوید تازه خود را اضافه کنید.

آب لیمو

و با رنده ، لیمو و پاشیدن مقداری نمک و فلفل تمام کنید.

ماریناد شوید و سیر را هم بزنید

همه را با همزن بزنید تا کاملا ،یب شوند.

سالمون را با نمک چاشنی کنید

سپس فیله های ماهی قزل آلا خود را بردارید و آنها را با نمک مزه دار کنید و روی یک ورقه پخت آماده قرار دهید.

برس زدن ماریناد روی ماهی قزل آلا

مخلوط روغن زیتون خود را به طور مساوی روی ماهی قزل آلا خود ،ید.

لایه لایه برش های لیمو روی ماهی قزل آلا

و با گذاشتن برش های لیموی خود در امتداد ،مت بالایی آن را به پایان برس،د (من از همان لیموی که رنده کردم استفاده می کنم). آن را در فر با دمای 375 بریزید و حدود 15 دقیقه تفت دهید تا ماهی سالمون پوسته پوسته شود.

یک چنگال سالمون سوخاری سیر و شوید.

با شوید یا آب لیمو اضافی سرو کنید و از سالمون سوخاری سیر و شوید لذت ببرید!

سوالات متداول:

آیا باید هنگام پخت در فر ماهی قزل آلا را بپوشانم؟

جواب منفی! من همیشه ماهی ام را بدون سرپوش می پزم.

چگونه بفهمیم که پخت ماهی سالمون تمام شده است؟

ماهی خیلی سریع پخته می شود، بنابراین مراقب آن باشید. اگر دماسنج گوشت دارید، ماهی قزل آلا باید تا دمای داخلی 145 بپزد، اما ساده ترین راه برای بررسی این است که به آرامی روی آن را با چنگال فشار دهید و ببینید که پوسته می شود یا خیر.

ماهی سالمون به خوبی با چه چیزی جفت می شود؟

سالمون کباب سیر و شوید

دستور العمل های بیشتر غذاهای دریایی

بخور، لایک کن، به اشتراک بگذار!

آیا این ماهی قزل آلا را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال خوردن سالمون سوخاری سیر و شوید.

چه طرفدار غذاهای دریایی باشید و چه نباشید، ماهی سالمون سوخاری سیر و شوید من مانند خانه من در خانه شما محبوب خواهد بود.

چنگال شما منتظر است.

سالمون سوخاری سیر و شوید

سالمون سوخاری سیر و شوید

مواد تازه کلید طعم عالی در این سالمون برشته شده با سیر و شوید است.

آماده سازی: 10 دقیقه

پختن: 20 دقیقه

جمع: 30 دقیقه

خدمات: 2

  • فر را از قبل با دمای 375 درجه گرم کنید و با فویل قالبی برای پخت آماده کنید.

  • در همین حین روغن زیتون را با سیر ،د شده، شوید، پوست لیمو، نمک دریایی و فلفل مخلوط کنید.

  • مخلوط روغن زیتون را به طور مساوی روی هر فیله ماهی سالمون ،ید.

  • فیله ها را در ظرف پخت آماده شده بریزید و برش های لیمو را روی آن قرار دهید.

  • به مدت 15 تا 20 دقیقه تفت دهید تا ماهی به راحتی با چنگال پوسته پوسته شود.


کا،ی: 282کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 0.5gپروتئین: 33.7gچربی: 15.2gچربی های اشباع شده: 2.3gکلسترول: 94میلی گرمسدیم: 638میلی گرم





منبع: https://thelemonbowl.com/garlic-and-dill-roasted-salmon/