اصالت این غذای ایرانی لذیذ به اردبیل میرسد و معمولا برای نذری یا در عزاداریها پخته میشود. در طرز تهیه خورش پیچاق قیمه، گوشت گوسفندی، خلال بادام و تخم مرغ، مواد اصلی این خورشت ایرانی مجلسی را تشکیل میدهند. دقیقا نمیتوان گفت که «خورش بلدرچین» جزو لیست جدیدترین غذای ایرانی است ولی یکی از غذاهایی است که تازگیها نام خودش را در لیست غذاهای ایرانی باز کرده است.
- این غذا را در دو مرحله میخورند، ابتدا آب آن را همرا با تکههای نان (تیلیت) میل کرده و سپس بقیهی مواد را با گوشتکوب کاملاً له کرده و با نان و پیاز و ترشی و سبزی خوردن نوش جان میکنند.
- این غذا با برنج به همراه زرشک و زعفران و یک سس مخصوص که ترکیبی از آب مرغ و رب گوجه است، سرو می شود و طعمی بی نظیر دارد.
- کلوچه در کشور ایران با ترکیبات و دستور پختهای متنوعی پخته میشود.
- در کنار رود زاینده رود که قدم بر میدارید، پس از تماشای مکانهای دیدنی این شهر زیبا، بوی بریانی مستتان میکند.
اگر بخواهیم نام تنها یک غذا را به عنوان پرطرفدارترین غذای ایرانی بگوییم، در حق بقیه غذاها کم لطفی کرده ایم. مرغ، لپه، سبزیهای محلی و معطر و ادویهها دستبهدست همدیگر میدهند تا بتوانید یک خورشت خوشمزه را کنار کتهپلای شمالی نوش جان کنید. اسم مهلبیه آشکارا فریاد میزند که پای یک غذای عربی در میان است.
| کلم پلو شیرازی
در لیست غذاهای ایرانی کوفته ها توپک های خوشمزه ای هستند که درست کردنشان کمی تبحر لازم دارد، اما نگران نباشید با تمرین می توانید تجربه کافی در تهیه آنها کسب کنید. غذاهای سنتی و محلی ایران از ساده ترین آنها گرفته تا پرکارترین شان، جزو لذیذترین و خوش طعم ترین غذاهای جهان محسوب می شوند و سرشار از انوع ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند. لیست غذاها را دسته بندی کرده ایم تا غذای مورد علاقه خود را راحت تر انتخاب کرده و دغدغه چی بپزم نداشته باشید.
طرز تهیه خورش لوبیا سبز اصیل مجلسی و خوشمزه رستورانی
ته چین گوشت از غذا های گران و محبوب ایرانی میباشد که جزو غذاهای مجلسی ایرانی با برنج نیز محسوب میشود. دمی گوجه یا استانبولی پلو که در انواع غذای ایرانی که در مدت زمان کوتاه حاضر میشود قرار میگیرد. زرشک پلو با مرغ که یک غذای مجلسی ایرانی بوده و در بیشتر مهمانی ها این غذا سرو میشود. برنج از مواد اولیه بسیار پرطرفدار از غذاهای ایرانی است. به دلیل شرایط جغرافیایی ایران و کشت زیاد این دانه خوش طعم و خوش عذر غذاها هم تاثیر زیادی از آن گرفته اند.
غذاهای محلی بوشهر که با ماهی و میگوی تازه و ادویههای تند و تیز و خوش عطر و بوی جنوبی در هم آمیخته، از هر گردشگری دل میبرد. در آشپزخانه مردمان بوشهر انواع غذاهای دریایی تازه صید شده پیدا میشود و بوشهر را میتوان بهشت طرفداران غذاهای دریایی دانست. کوفته آب سماق را اکثرا با نان میخورند اما رستورانهایی هستند که این غذا را با برنج هم برایتان سرو کنند. گوشت لوبیا یکی از معروفترین غذاهای کاشان است و باید جزو گزینههای اولی باشد که در سفر به کاشان تست میکنید. سفر به کاشان، شهر گل و گلاب فقط با چشیدن غذاهای خوش طعم وعطرش تکمیل میشود. این خورش خوشمزه اکثرا همراه با سیب زمینی و بادمجان و برنج زعفرانی سرو میشود.
خلال بادام و پسته، خلال پوست پرتقال و زرشک را با هم تفت میدهند. برای تهیه این سمبوسه، ترکیبی شامل گوشت چرخکرده، سبزیجات، سیر، فلفل و رب را داخل نان لواش میپیچند. اناربیج یکی دیگر از خورشتهای لذیذ و از غذاهای سنتی گیلانی است. با این تفاوت که در اناربیج از انواع سبزیجات خوشطعم هم استفاده شده است. برخی فسنجان را شیرین، برخی ترش و برخی هم ملس درست میکنند. این غذای پرطرفدار ایرانی در مهمانی ها به عنوان غذایی خوشمزه مورد استفاده قرارمی گیرد.
اگر شما نیز عاشق میرزا قاسمی، کته کباب یا ماهیهای مخصوص مردم گیلان هستید و امکان سفر ندارید، بهتر است سری به رستوران سنتی گیلار بزنید. این رستوران در منطقه نیاوران تهران واقع شده است و انواع غذاهای سنتی مردم گیلان را سرو میکند. محیط این رستوران به شکل زیبایی دکور شده است و شما را به یاد سادگی زندگی روستایی مردم شمال کشور میاندازد. علاوه بر همه اینها، در رستوران سنتی گیلار، گروه موسیقی محلی هر شب اجرا دارند و شما را بیش از پیش با فرهنگ مردم عزیز خطه شمال آشنا میکنند.
چارهای که به آن عادت کردم و ترک عادت نیز موجب مرض است… در این بخش میخواهیم 4 خورش را به شما معرفی کنیم که به احتمال زیاد شما حداقل با یکی از آنها میانه خوبی ندارید. جگر کفنی یک نوع کباب است که جگر داخل ورقه چربی پیچیده شده به سیخ کشیده و کباب میشود. لخلاخ به معنی بوی خوش است که از کلمه عربی لخلخه گرفته شده. سفر به بوشهر، سفر به شهری گرم و سرزنده با نوای گرم نی انبان و میزبانی مردمانی مهماننواز است. آش گزنه یادوخین کردستاندر فصل تابستان و زمان برداشت غلات، مردم کردستان این غلات رو فرآوری و برای استفاده در زمستان نگهداری میکنند.
لپهای را که از سه ساعت قبل خیساندهاید، همراه با دو پیمانه آب و قدری نمک بپزید. برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید و بعد آن را به روش آبکشی بپزید. فقط یادتان باشد، قبل از آبکشی برنج، رشته پلویی و لپه پخته را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه مواد دو تا سه دقیقه روی حرارت ماند، آنها را آبکش کنید. دمی بلغور ساده، جایگزین مناسبی برای برنج است و میتوان آن را با انواع خورش و غذاهای گوشتی نیز سرو کرد. طبع گندم، برخلاف برنج، گرم است و بهدلیل وجود فیبر بالا، شما را برای مدت زمان طولانی سیر نگه میدارد.
این یعنی شما میتوانید انواع طعمهای مختلف را بچشید و از شبنشینی خود لذت ببرید. بسیاری از مشتریان، رستوران شهربانو را برای دورهمی، مهمانی یا مراسم خود انتخاب میکنند. همچنین هر شب از ساعت ۸ تا ۱۲، گروه موسیقی با سازهای خود شما را سرگرم میکنند.