فلفل دلمه ای بوقلمون زمینی – دستور العمل های فصلی سالم


این فلفل دلمه‌ای بوقلمون زمینی بهترین است! این گیاه پر از سبزیجات است و تهیه آن بسیار ساده است. فقط بوقلمون چرخ شده را در ماهیتابه سرخ کنید، آن را در آرام پز با سایر مواد مخلوط کنید و آن را روشن کنید! سپس فقط بنشینید و استراحت کنید و بگذارید ظروف تمام کار را انجام دهد.

فلفل دلمه ای بوقلمون در یک کاسه و روی آن را با گشنیز، ماست یون،، پیازچه و پنیر چدار پر کنید.

چرا ما عاشق این دستور پخت فلفل دلمه ای بوقلمون هستیم

شعار من این است که شما واقعا نمی تو،د به اندازه کافی دستور پخت فلفل را داشته باشید! من طی سال‌ها دستور العمل‌های متنوعی از فلفل دلمه‌ای سالم را به اشتراک گذاشته‌ام، از چیلی مرغ سفید آهسته‌پز، چیلی افرای بوقلمون، و فلفل قرمز گیاهی تا اولین فلفل دلمه‌ای بوقلمونی که با لوبیا چیتی تهیه شده است – فقط برای نام بردن از چند مورد. !

ناگفته نماند که من زمین های زیادی را پوشانده ام. بنابراین با تعجب متوجه شدم که هرگز دستور پخت فلفل بوقلمون را به اشتراک نگذاشته ام!

نکات مهم دستور غذا

  • کمتر از 30 دقیقه زمان می برد!
  • مملو از سبزیجات تازه است که با پخت فلفل فلفلی کم کا،ی تجزیه می شوند – هرگز نمی د،د که آنها در آنجا هستند!
  • ،یب ادویه جات پررنگ – این چیلی آرام پز روزمره شما نیست!
  • با تاپینگ های چیلی دلخواه خود را سفارشی کنید.
  • تنها 368 کا،ی، 10 گرم فیبر و 24 گرم پروتئین در هر وعده خوشمزه.
  • غذای آهسته پز – اجازه دهید دیگ تمام کار را انجام دهد!

مواد اصلی این دستور غذا

مواد لازم برای تهیه فلفل دلمه ای مانند بوقلمون چرخ کرده، سبزیجات، لوبیا قرمز، چاشنی ها، گوجه فرنگی و تاپینگ
  • روغن: آووکادو یا روغن زیتون
  • ،یه زمینی: یک پوند، یا یک بسته 20.8 اونسی
  • چاشنی ها: پودر فلفل دلمه ای، زیره آسیاب شده، نمک، دارچین، سیر ،د شده
  • سبزیجات: فلفل دلمه ای (هر رنگی)، کدو سبز، پیاز، گوجه فرنگی ،د شده (ترجیحا تفت داده شده در آتش)) گوجه فرنگی ،د شده (ترجیحا تفت داده شده در آتش)، لوبیا قرمز، رب گوجه فرنگی.
  • شیرین کننده: شکر یا شربت افرا، اختیاری
  • تزیینات اختیاری: ماست یون،، پیازچه، پنیر چدار، گشنیز، آووکادو و دانه کدو تنبل.
  • اب
ظروف غذاخوری پر از فلفل بوقلمون با ملاقه نزدیک و گشنیز در گوشه

دستورالعمل گام به گام برای آرام پز فلفل دلمه ای ،یه ای

بوقلمون آسیاب شده را قهوه ای کنید و ادویه و آب اضافه کنید

مرحله 1: بوقلمون قهوه ای

روغن را در یک تابه ن،ب بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و سپس بوقلمون خود را اضافه کنید. گوشت را با قاشق چوبی ،د کنید تا به تکه های کوچکتر تبدیل شود و دیگر صورتی نشود. این باید 6 تا 8 دقیقه طول بکشد.

مرحله 2: فصل

گوشت را با پودر فلفل قرمز، زیره، نمک، دارچین و پودر چیلی چیپس بپاشید. ادویه ها را روی حرارت خوب هم بزنید تا معطر شود. این کار حدود 30 تا 90 ث،ه طول می کشد. نصف فنجان آب بریزید و هم بزنید تا تکه‌های قهوه‌ای شده از کف ماهیتابه ،اشیده شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط را داخل ظرف یک اجاق گاز بزرگ (6 لیتری) بتراشید.

حبوبات و سبزیجات را اضافه کنید و سپس در قابلمه را بپوش،د تا ساعت ها بپزد

مرحله 3: سبزیجات را اضافه کنید

فلفل، کدو سبز، پیاز، گوجه فرنگی ،د شده، گوجه فرنگی ،د شده، لوبیا، رب گوجه فرنگی و سیر را به مخلوط بوقلمون اضافه کنید. خوب هم بزنید.

مرحله 4: طبخ

روی آهسته پز را بپوش،د و آن را به مدت 8 ساعت یا 4 ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید.

قابلمه پر از فلفل قرمز آماده سرو با چاشنی اختیاری

مرحله 5: سرو و تزئین کنید

فلفل را بچشید و در صورت تمایل شکر یا شربت اضافه کنید. در ظرفی سرو کنید، روی آن را با تزئینات دلخواه سرو کنید.

ع، نزدیک ملاقه پر از فلفل بوقلمون با یک دیگ پر در پس زمینه

سوالات متداول و نکات تخصصی

آیا می توانم این را در ظرف فوری خود درست کنم؟

بله، تو میتونی. برای شروع، بوقلمون را با عملکرد سوتی سرخ کنید. سپس، به سادگی مواد باقی مانده را هم بزنید! 25 دقیقه با فشار بالا بپزید و کارتان تمام شد!

آیا می توانم فلفل بوقلمون را از قبل درست کنم؟

بله، فقط مطمئن شوید که قبل از ذخیره ، آن اجازه دهید خنک شود. فلفل قرمز را ظرف 4 روز سرو کنید.

چگونه می توانم فلفل بوقلمون را از قبل آماده کنم؟

بوقلمون سرخ شده و سایر مواد را در ظرف آرام پز ،یب کنید، روی آن را بپوش،د و سپس می تو،د آن را یک شب در یخچال قرار دهید. سپس صبح، کاسه را در اجاق گاز قرار دهید و طبق دستور به مدت 8 ساعت (یا به مدت 4 ساعت با مقدار زیاد) بپزید.

چگونه فلفل بوقلمون را دوباره گرم کنم؟

فلفل قرمز را روی اجاق گاز خود دوباره گرم کنید. ممکن است لازم باشد آن را با کمی آب مرغ رقیق کنید تا دوباره گرم شود.

آیا می توانم این فلفل را فریز کنم؟

بله، تا 6 ماه در یخچال نگهداری می شود. هنگام آب شدن، اجازه دهید بیشتر کار را در یخچال انجام دهد و سپس آن را روی اجاق گاز با کمی آب مرغ گرم کنید.

آیا می توانم سبزیجات مختلف اضافه کنم؟

شما می تو،د هر سبزیجاتی که دوست دارید اضافه کنید! من از این ،یب سبزیجات لذت می برم زیرا آنقدر نرم هستند که در آهسته پز تقریباً به طور کامل تجزیه شوند. این یک بافت فوق العاده، مواد مغذی اضافه و حجم کم کا،ی ایجاد می کند بدون اینکه احساس کنید در حال خوردن سبزیجات هستید.

جایگزین ها و تغییراتی که باید امتحان کنید

  • به جای لوبیا چشم بلبلی، از لوبیا سیاه استفاده کنید!
  • مقداری هالاپینو تازه ،د شده را به همراه سبزیجات دیگر اضافه کنید تا طعم آن کمی بیشتر شود.
  • برای بافت بیشتر (و ذرت خوشمزه!) 1 فنجان دانه ذرت منجمد آب شده را در انتها هم بزنید.

پیشنهادات خدمت

تاپینگ چیلی

  • ماست یون، برای تعادل خامه ای و خنک برای چیلی شما
  • پیازچه یا پیاز سبز
  • پنیر: پنیر چدار، کلبی جک، جک فلفل، مونتری جک، یا پنیر مکزیکی مانند کوتیجا ،د شده
  • گشنیز
  • آووکادو یا گواکامول برای چربی های سالم
  • دانه کدو تنبل
  • ترشی هالاپنو
  • چیپس ترتیلا ،د شده یا نوارهای نان تورتیلای ذرت پخته شده خانگی
یک کاسه سرو پر از فلفل بوقلمون آسیاب شده پوشیده از پنیر چدار، پیازچه، هالاپینو و گشنیز برای تزیین.

دستور العمل های اضافی بوقلمون زمینی برای امتحان

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این دستور پخت فلفل دلمه ای بوقلمون بهترین است! این گیاه پر از سبزیجات است و تهیه آن بسیار ساده است. فقط بوقلمون چرخ شده را در ماهیتابه سرخ کنید، آن را در آرام پز با سایر مواد مخلوط کنید و آن را روشن کنید! سپس فقط بنشینید و استراحت کنید و بگذارید ظروف تمام کار را انجام دهد.


  • 1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو یا روغن زیتون
  • 1 پوند بوقلمون آسیاب شده (بسته 20.8 اونسی نیز کار می کند)
  • 3 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده
  • 1 ½ قاشق چایخوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری دارچین
  • ½ فنجان اب
  • 2 فلفل دلمه ای ،د شده (هر رنگی)
  • 1 کدو سبز متوسط، رنده شده
  • 1 پیاز بزرگ، ،د شده
  • 1 28 اونس قوطی گوجه فرنگی ،د شده، ترجیحا برشته شده روی آتش
  • 1 15 اونس قوطی گوجه فرنگی ،د شده، ترجیحا برشته شده روی آتش
  • 1 15 اونس قوطی لوبیا قرمز، آبکش شده و آبکشی شده است
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری سیر ،د شده، حدود 2 میخک ها
  • 2 قاشق چایخوری شکر یا شربت افرا، اختیاری
  • تزیینات اختیاری: ماست یون،، پیازچه، پنیر چدار، گشنیز، آووکادو، دانه کدو تنبل


  1. روغن را در یک تابه ن،ب بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. بوقلمون را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه با قاشق چوبی ،د کنید تا به قطعات کوچک تبدیل شود و دیگر صورتی نشود.
  2. پودر فلفل قرمز، زیره، نمک، دارچین و پودر چیلی چیپوتل بپاشید. 30 تا 90 ث،ه روی حرارت خوب هم بزنید تا معطر شود. ½ فنجان آب بریزید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای شده کف ماهیتابه ،اشیده شود. آن را از روی حرارت بردارید و مخلوط بوقلمون را داخل ظرف یک اجاق گاز بزرگ (6 لیتری) بتراشید.
  3. فلفل، کدو سبز، پیاز، گوجه فرنگی ،د شده، گوجه فرنگی ،د شده، لوبیا، رب گوجه فرنگی و سیر را به مخلوط بوقلمون اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  4. روی آن را بپوش،د و به مدت 8 ساعت یا 4 ساعت در حالت زیاد قرار دهید.
  5. بچشید و در صورت تمایل شکر (یا شربت) را اضافه کنید. با چاشنی های اختیاری سرو کنید.

یادداشت

برای تهیه از قبل: بوقلمون سرخ شده و سایر مواد را در ظرف آرام پز با هم ،یب کنید، روی آن را بپوش،د و سپس می تو،د آن را یک شب در یخچال قرار دهید. سپس صبح، کاسه را در اجاق گاز قرار دهید و طبق دستور به مدت 8 ساعت (یا به مدت 4 ساعت با مقدار زیاد) بپزید.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان فعال: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 4 ساعت و 15 دقیقه

تغذیه

  • اندازه خدمت: 2 فنجان
  • کا،ی: 368
  • قند: 12 گرم
  • چربی: 18 گرم
  • کربوهیدرات ها: 30 گرم
  • فیبر: 10 گرم
  • پروتئین: 24 گرم

کلید واژه ها: فلفل دلمه ای بوقلمون، فلفل دلمه ای بوقلمونی، فلفل دلمه ای بوقلمونی، فلفل دلمه ای بوقلمونی، فلفل دلمه ای بوقلمونی

درباره نویسنده

کیت وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می‌تو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندساله‌اش پیدا کنید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/crock،-ground-turkey-chili/