نحوه جوانه زدن و رشد دانه های میوه شور به یک تاک تولید کننده غذا


فهرست مطالب[Hide][S،w]

نحوه تهیه، جوانه زدن و رشد بذرهای میوه شور برای پرورش یک تاک میوه پربار برای حیاط خود.

دانه میوه شور در یک گلدان کوچک جوانه زد

اگر به دنبال افزودن میوه های خوراکی بسیار پربازده به حیاط خود هستید، میوه شور یکی از بهترین گزینه ها برای انتخاب است.

اگر منطقه شما مرتباً یخبندان یا دماهای یخبندان را تجربه می کند، انگورهای میوه شور که در آب و هوای گرمسیری یا نیمه گرمسیری بهتر رشد می کنند، در یک گلدان بزرگ داخل خانه نیز به خوبی رشد می کنند.

اگر این روند به آرامی پیش برود، حتی می تو،د در عرض حدود 5 ماه میوه بخورید!

یکی از جنبه های منفی میوه های شور این است که به سختی از دانه ها جوانه می زنند … حداقل در تجربه من و آنچه که دیگران در جامعه به من گفته اند.

با این حال، اگر می خواهید این فرآیند را ارزان نگه دارید و از انگورهای هیب، اجتناب کنید، این روش بهینه برای رشد آنها است.

من اخیراً در مورد دستور العمل کاستارد میوه شور که پس از اهدای چند دوجین از تاک پرکار یکی از دوستان در جامعه تهیه کردم، نوشتم.

در حالی که برخی از دانه‌ها را برای تهیه چاشنی شربت برای کاستارد استفاده می‌کردم، برخی از دانه‌ها را ذخیره کردم تا جوانه بزنند و در انگورهای میوه شور خود برای حیاط خانه‌ام رشد کنند.

فکر کردم اگر برخی از شما مایلید در بهار امسال به این پروژه باغب، بپردازید، روش خود را به اشتراک بگذارم.

از کجا می توان دانه های میوه شور را پیدا کرد

بهترین مکان برای تهیه دانه های میوه شور از دوستی است که درخت انگور معتبری دارد.

بهترین مکان دوم ،ید چند میوه شور تازه در بازار کشاورز یا فروشگاه مواد غذایی بهداشتی محلی در فصل تابستان است.

من حتی اخیراً متوجه میوه شور محلی در بخش محصولات سوپرمارکت Publix شدم.

دلیلی که پیشنهاد می‌کنم آنها را به‌صورت محلی تازه پرورش دهید این است که می‌تو،د مطمئن باشید که انواع میوه‌های شور که سعی در جوانه زدن و رشد آن‌ها دارید در آب و هوای خاص شما به خوبی عمل می‌کند.

اگر هیچ یک از این گزینه ها در دسترس نیست، پس می تو،د ،ید آنلاین دانه های میوه شور غیر هیب، در یک ،ج ،

چگونه بذرهای تازه میوه شور را پرورش دهیم

روش‌های مختلفی برای تهیه بذر گل تازه برای کاشت وجود دارد.

یکی از روش‌هایی که یکی از دوستان به اشتراک گذاشته است، پیشنهاد می‌کند آن‌ها را چند هفته قبل از کاشت در یخچال نگهداری کنید تا شانس جوانه‌زنی افزایش یابد!

من دو روش مختلف را قبل از رسیدن به رویکردی امتحان کردم که برای من بسیار خوب کار کرد.

من 50 درصد جوانه زدم، که به من گفته می شود با توجه به اینکه دانه های میوه شور تازه به راحتی جوانه نمی زنند، بسیار زیاد است، مگر اینکه اقداماتی را برای بهبود این فرآیند انجام دهید.

آماده سازی

اولین کاری که باید برای جوانه زدن دانه های میوه شور انجام دهید این است که آنها را از میوه های رسیده جدا کنید.

برای انجام این کار، به سادگی میوه را از وسط نصف کنید و دانه ها، آب و تفاله آن را با قاشق جدا کنید.

پس از لذت بردن از آب و تفاله، دانه ها را در آب صاف شده بشویید. از یک حوله کاغذی برای خشک ، آنها استفاده کنید و خمیر باقیمانده را با ساییدگی ملایم جدا کنید.

در این مرحله، می تو،د سعی کنید آنها را بکارید. با این حال، من یک مرحله اضافی را برای خیس ، آنها در یک شب پیشنهاد می کنم.

خیساندن به طور قابل توجهی موفقیت جوانه زدن من را افزایش داد.

خیساندن

همه ما می د،م که خیساندن دانه ها در طول شب یک مرحله آماده سازی مهم قبل از خوردن آنها است.

این روش سنتی که اغلب نادیده گرفته می شود، مواد ضد مغذی موجود در پوسته را حذف می کند.

نتیجه هضم بهتر و جذب بهتر مواد مغذی است.

همانطور که مشخص است، اگر هدف کشت است، خیساندن بذرها در طول شب می‌تواند شانس جوانه زدن را نیز افزایش دهد.

در حالی که گرما و رطوبت خاک به طور طبیعی این مواد ضد مغذی را از بین می‌برد، می‌تو،د شانس موفقیت خود را با حذف خودتان و ابتدا خیساندن آن‌ها افزایش دهید.

به سادگی دانه های میوه گل ساعتی را در یک ظرف شیشه ای کوچک قرار دهید و آن را با آب تصفیه شده در دمای اتاق پر کنید تا پوشش داده شود.

پس از خیساندن دانه ها در طول شب یا تا 24 ساعت، با احتیاط آب آن را تخلیه کنید و دانه ها را با یک حوله نخی کوچک خشک کنید.

اکنون آماده کاشت هستید!

جوانه زنی

من از خاک گلدان ارگ،ک از مهد کودک محلی خود در گلدان های نهال کوچک برای جوانه زدن بذرهای میوه شور آماده استفاده کردم.

تصویر بالا اندازه ظروف را به شما نشان می دهد.

در هر ظرف دو دانه میوه شور بکارید.

خاک را مرطوب نگه دارید، اما زیاد آبیاری نکنید و اجازه ندهید خیلی خشک شود.

من مقدار کمی آب بدون ک، را هر روز یا یک روز در میان بسته به دمای روز استفاده می کنم.

اگر شب‌های شما هنوز کاملاً خنک است (کمتر از 60 درجه فارنهایت / 15 درجه سانتی‌گراد یا بیشتر)، من پیشنهاد می‌کنم ظروف را تا زم، که جوانه‌ها ظاهر شده و به خوبی تثبیت شوند، در داخل خانه نگهداری کنید.

من 50 درصد جوانه زنی گرفتم که ظاهراً خیلی خوب است.

توجه داشته باشید که چند هفته طول می کشد تا جوانه ها ظاهر شوند. یکی از نهال های من یک ماه کامل ظاهر نشد!

اگر ندیدید که بذرها به سرعت جوانه می زنند، ناامید نشوید، که در بسیاری از انواع گیاهان دیگر مانند دانه های کدو تنبل جوانه زده رایج است.

کاشت مجدد در حیاط

هنگامی که نهال های شما 6 تا 8 اینچ بلند شدند، آماده کاشت مجدد هستند.

بهترین مکان برای انجام این کار، زیر یک درخت مستقر در سمت ج، است.

به این ترتیب، تاک میوه شور می تواند به سرعت کنار درخت برای حمایت رشد کند.

اگر منطقه شما گاهی اوقات دماهای سردتر را تجربه می کند، درخت همچنین از یخبندان محافظت می کند.

تاک میوه شور درخت را نمی کشد، بنابراین نگران این موضوع نباشید!

اگر درختان بزرگ و من، ندارید، حصار نیز به خوبی کار خواهد کرد.

انگورهای میوه شور عاشق آفتاب کامل هستند. با این حال، در مناطقی که در تابستان بسیار گرم است مانند جایی که من زندگی می کنم، سایه جزئی درخت عالی است.

من درختان ماگنولیا و بلوط را به ،وان بهترین مکان برای رشد انگورهای میوه شور انتخاب کرده ام.

برداشت میوه رسیده

من نمی توانم صبر کنم تا ببینم آنها در تابستان و اوایل پاییز چقدر سریع رشد می کنند.

با هر شانسی، تا آن زمان باید میوه های فراو، نیز داشته باشم!

میوه های شور وقتی از درخت انگور به زمین می افتند بهتر است جمع آوری شوند.

وقتی چروک و پیر به نظر می رسند، در شیرین ترین حالت خود هستند و آماده خوردن هستند!

زنی که یک نهال میوه شور را در گلدان کوچک سیاه نگه داشته است


منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/،w-to-sprout-grow-p،ion-fruit-seeds/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با