پارمزان بادمجان کبابی – The Lemon Bowl®


یک غذای سالم، تازه، گیاهی، با غذاهای ک،یک ایتالیایی، شما عاشق این پارمزان بادمجان کبابی دل،ب و خوشمزه خواهید شد.

برش های پارمزان بادمجان کبابی در بشقاب.

کباب ، یکی از روش های مورد علاقه من برای آشپزی است، به خصوص در تابستان که نمی خواهم حرارت اضافی به خانه ام اضافه کنم! و در حالی که من عاشق پختن مرغ یا استیک هستم، سبزیجات نیز در گریل عالی هستند. بادمجان یکی از سبزیجات مورد علاقه من است و در بسیاری از غذاهای لبن، که در دوران رشد می خوردم بسیار رایج است. بنابراین با الهام از دستور العمل های خانوادگی، یک پارمزان بادمجان کبابی سریع و آسان بر اساس غذای ک،یک درست کردم. به جای سرخ ، تابه، هر برش بادمجان را کباب می کنند تا شیرین، لطیف و خوشمزه شود. در حالی که آرد، تخم مرغ و ،ده نان را کنار می گذارم، پنیر را کنار نمی گذارم!

،اصر

  • بادمجان: بادمجان کبابی بافت خامه ای، خاکی و طعم ملایم دارد.
  • روغن زیتون: روغن سالم قلب که کمک می کند بادمجان یک گریل شود و آن را با چاشنی بپوش،د.
  • نمک کوشر: کریستال‌های بزرگ‌تر نمک کوشر به ،بندگی آن کمک می‌کند، و در حالی که به اندازه نمک خوراکی «نمکی» نیست، به بهبود طعم‌های طبیعی کمک می‌کند.
  • فلفل سیاه: طعم ک،یک و فلفلی که به اندازه کافی ملایم است که حرارت زیادی اضافه نمی کند.
  • پنیر موزارلا: موزارلا ذوب می شود تا رشته ای خوشمزه شود و به خوبی با پنیر پارمزان جفت می شود.
  • پنیر پارمسان: یک پنیر شور، مغزدار و سفت که طعم شیری و صاف موزارلا را متعادل می کند.
  • سس مارینارا: سس گوجه فرنگی کمی شیرین و اسیدی با طعم روشن برای پوشاندن کل ظرف.

طرز تهیه پارمزان بادمجان کبابی

لیز بادمجان را برش می دهد

پارمزان بادمجان کبابی را با برداشتن بادمجان و برش دادن آن به برش های نسبتاً ضخیم، حدود یک اینچ، شروع کنید.

مسواک زدن بادمجان با روغن زیتون

سپس برش های بادمجان را بردارید و روی آنها را با روغن زیتون ،ید.

چاشنی بادمجان

سپس هر دو طرف برش ها را با نمک کوشر و فلفل مزه دار کنید.

برش های بادمجان را کباب کنید

گریل خود را از قبل روی حرارت زیاد گرم کنید، سپس برش های بادمجان را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه در هر طرف بپزید تا زم، که چنگال نرم شود.

پخش سس گوجه فرنگی در ظرف

سپس یک ظرف پخت کم عمق بردارید و مقداری از سس مارینارا را کف آن ،ید.

پخش سس گوجه فرنگی روی بادمجان

بادمجان کبابی خود را بردارید و آنها را روی سس قرار دهید، سپس بقیه مارینارا را روی آن ،ید.

روی سس پنیر پارمزان ،ید

با پاشیدن مقدار زیادی پنیر موزارلا و پارمزان روی آن را به پایان برس،د.

پخت پارمزان بادمجان روی گریل

ظرف را دوباره روی گریل بگذارید و بپزید تا پنیر آب شود.

پارمزان بادمجان کبابی را با سبزی تزیین کنید

این کار را با تزئین با گیاهان تازه مانند جعفری یا ریحان به پایان برس،د. یا اگر گرمای اضافی را دوست دارید، روی مقداری فلفل چیلی بپاشید!

یک چنگال پارمزان بادمجان کبابی

روی هم سرو کنید و از پارمزان بادمجان کبابی لذت ببرید!

سوالات متداول:

آیا بادمجان را قبل از کباب ، در شیر خیس می کنید؟

خیساندن بادمجان در شیر می تواند به خلاص شدن از شر مقداری تلخی کمک کند، اما یک مرحله ضروری نیست.

چگونه از خیس شدن بادمجان کبابی جلوگیری کنیم؟

به نظر من بادمجان کبابی معمولاً بافت خامه ای دارد، اما اگر به نظر شما خیلی خیس است، نمک زدن و اجازه دادن به عرق ، بادمجان می تواند به سفت شدن آن کمک کند.

آیا باید اجازه دهید بادمجان قبل از پختن بماند؟

اگر می‌خواهید بافت سفت‌تری از بادمجانتان داشته باشید، می‌تو،د با نمک روی آن بگذارید تا عرق کند.

پارمزان بادمجان کبابی در ظرف.

دستور العمل های بیشتر گریل

آن را بخورید، آن را لایک کنید، آن را به اشتراک بگذارید!

آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال لذت بردن از پارمزان بادمجان کبابی.

اگر به یک وعده غذایی سریع در شب نیاز دارید که هم سالم و هم خوشمزه باشد، پارمزان بادمجان کبابی من درست است.

چنگال شما منتظر است.

پارمزان بادمجان کبابی

پارمزان بادمجان کبابی

یک چرخش سالم و تازه در غذاهای ک،یک ایتالیایی، شما عاشق این پارمزان بادمجان کبابی دل،ب و خوشمزه خواهید شد. دستور العمل نهایی غذای راحت گیاهی!

آماده سازی: 10 دقایق

پختن: 20 دقایق

جمع: 30 دقایق

خدمات: 4

  • 2 بادمجان های متوسط (برش به ضخامت 1 اینچ)
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • ½ قاشق چایخوری نمک کوشر
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل
  • 1 فنجان موزارلای ریز ،د شده
  • ¼ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • 2 فنجان ها سس مارینارا (کوزه یا خانگی)
  • دانههای فلفل قرمز (اختیاری)
  • گریل را از قبل روی حرارت زیاد گرم کنید و دو طرف برش های بادمجان را با روغن زیتون ،ید. قلم موی شیرینی پزی. نمک و فلفل بپاشید.
  • وقتی گریل داغ شد، برش‌های بادمجان را در یک لایه بچینید و به مدت 3 تا 4 دقیقه در هر طرف یا تا زم، که نرم شوند، گریل کنید. از گریل خارج کنید و در یک ظرف پخت کم عمق قرار دهید. هر برش بادمجان را با یک یا دو قاشق غذاخوری مارینارا، یک قاشق غذاخوری موزارلای رنده شده و یک قاشق چایخوری پنیر پارمزان پر کنید.

  • ماهیتابه بادمجان را بدون درب کباب کنید تا پنیر کاملا آب شود، حدود 3-4 دقیقه.

  • بادمجان ها را روی هم سرو کنید و در صورت تمایل با تکه های چیلی بپاشید تا سرو کنید.


کا،ی: 304کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 25.2gپروتئین: 13gچربی: 18.9gچربی های اشباع شده: 6.3gچربی های چند غیر اشباع: 12.6gکلسترول: 23میلی گرمسدیم: 1134میلی گرمفیبر: 7.9gقند: 10.1g





منبع: https://thelemonbowl.com/grilled-eggplant-parmesan/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با